Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áhh a nyilak ok
thx

REAL MADRID

KILLER2
A 3D nézetben nyomj egy bal klikket és akkor tudsz vele nézekõdni, a nyilakkal pedig mozogni.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Ha érdekel valakit a pálya, amit csinálok, az itt láthat róla képeket.

liftet nemhiszem hogy csinálok 😄DD

ajtot majd meglesem
viszont az érdekelne hogy a 3d nézetet hogy lehet forgatni?

REAL MADRID

KILLER2
Akkor jó. Lifttel próbálkoztál már? Ja és csak hogy tudd, ha ajtót úgy csinálod, hogy oldalra nyílik, akkor figyelj arra, hogy amikor beírod, hogy milyen fogban nyíljon, azt úgy vedd, hogy nem az ajtó állásához képest, hanem ahogy a program tervezõablakán áll, ahoz a szöghöz képest. Nem tudom mennyire lehetett érteni.

kiprobáltam 😄

REAL MADRID

KILLER2
Azé nem olyan buli, amikor már egy több épületes szobát csinálsz liftekkel, kapcsolós ajtókkal meg mindenfélével. Amúgy a játékban is kipróbáltad? Nagyon figyelj, hogy sehol ne legyen rés a pályán, hogy megfelelõ világítás legyen és persze a játékos indulópontjára.

😄DDDD csináltam egy szobát 😛

asszem készítek egy teljes map ot

REAL MADRID

KILLER2
Pályát GTK Radianttal csinálom. Itt egy jó tutorial oldal, ha érdekel: mapdesign
Ha a skin alatt a textúrákat érted, akkor kibontod a karakter .pk3 fájlját (pl WinRarral, PakScape-el) és megkeresed benne a képeket amiket a játék a karakterre tesz és egyszerûen csak átrajzolod õket. HA modellre gondolsz, akkor 3ds max, milkshape... de az már bonyolult.

#4174????

REAL MADRID

<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Muki100
egy túl népszerû admin, mások szerint játékmenet mod.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

roblee
Megkérdezhetem mi az a JA+?

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

teitt? D:

REAL MADRID

KILLER2
Ha feltûnt már írtam IPt.
Ja tényleg. Mindenképpen tegyétek fel a JA+-t.

Koon JM
Nah, régen nem írtam! Szóval, ...jah, az AsE jó, én csak használtam, én sima JA+-t használok! De majd, ha nagyon nem megy, adok IP-t! ÉS külömben Üdv a {JS} rendjében!

http://www.wok-klan.atw.hu | World of Knights Mu-s klán a király+

KILLER2
Hát ha nem megy akkor használj ASE-t (The All-Seeing Eye), én is azt használom.

roblee
jedicouncilgcx is megvan.

roblee
Az megvan. Ezután mi a teendõ?

KILLER2
Patch. Minenképpen kell az 1.1es patch.

roblee
Hali!
Most tettem fel a gammát, mert érdekel ez a JS Akadémia, de nem eredeti a játék és mp-ben nem talál egyetlen egy servert sem. Szóval mi a megoldás?
Köszi!

www.xfire.com ?😄

Néha összeveszek vele<#idiota><#hehe>....de amúgy együtt megyünk bulizni, sörözni, bankot rabolni...<#hehe>.

neked meg a kötekedés a hû társad?<#hehe> Csak mer: #4195 és #4182... nem épp barátságos hangnemben íródtak szerintem.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Muki100
google a barátod?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ha adsz ikszfájör linket, mer nem boldogulok a sima játékban a szerver listával<#hehe>.

21.30 kor egy harc? 😊

REAL MADRID

Igen, az érdekelt és thanks!<#wave>

KILLER2
Ha a JS IPje érdekel, akkor itt van: 87.229.7.53:29090

Adjál pls már IP-t<#hehe>.... nem találom még mindig<#rinya>.

KILLER2
Majd hétvégén nézd, szeritnem akkor lesznek.

felmennék serveretekre csakhogy üres 😊

REAL MADRID

Jahh, jó, sry<#hehe>.

én azt mondtam hogy warezzal is megy 😊

REAL MADRID

Ok, csak még mindig nem leltem a szervert... lehet, hogy mégis csak kell az ikszfájör. Plusz, ugye ott van az a kérdés, amit azt hiszem Monoton tett fel: eredeti játék szükségeltetik, vagy jó a warez is? Nézegettem az oldalatokat egyébként és tetszik, jól ki van gondolva az egész<#eljen>.

KILLER2
Nyugodtan jelentkezz kezdõként, mert ez eredetileg egy akadémia, azaz megtanít játszani. Írd a fórumba, hogy abszolút kezdõ vagy és segíteni fognak.

Jólvanna 😛... kezdõ vagyok még.

Muki100
az összes trükk le van írva a játék menüjében..

roblee
Komolyan bárki jentkezhet hozzátok? Eredeti vagy kalóz JA kell hozzá? Mert nekem csak az utóbbi van. De nagyon szívesen csatlakoznék, akkor hosszú idõ után újra fent lesz a gamma a gépemen.<#nyes>
Segíts, Killer és hétvégén beállok hozzátok.<#smile>

roblee
Hali!
Elég sok magyar nyelvû SW könyvem van. Már nagyon nehéz ezeket megszerezni, antikváriumokat érdemes megnézni, ill a www.antikvarium.hu oldalon rengeteg van, de ha nincs ratáron, akkor várnod kell, amíg vki egytõl meg akar szabadulni. Én kb 4 évet vártam az eredeti 'Az utolsó parancs' c. könyvre. Ha angolnyelvû kell, abban már jobban tudok segíteni: www.inyk.hu - õk angliából hozzák, csak szólj nekik. Pesten van a könyvesboltjuk.

Gaming zone a szerver neve? :S Ha igen, akkor megtaláltam, de zárva van.

Monoton, sry, hogy msn-n nem válaszoltam, csakhát CoD2-tem.

Ok, thanks!<#wave> Elõször megszeretném találni a szervereteket, aztán rájönni egy-két trükre, pl dupla kardot hogyan lehet körbe reptetni magam körül, meg ilyesmi<#hehe> és csak aztán jelentkeznék, ha már bele jöttem.

KILLER2
Fórumba jelezd, hogy tag akarsz lenni, vagy egyszerûen csak menj fel és szólj valakinek. Ja tényleg: a neten a nevem: {JS} Revan SM

az oldalatokon a tagfelvétel menüben vanegy hiba

REAL MADRID

pályát mivel csinálsz?

és skineket mivel lehet?

REAL MADRID

én ismerem Revan t 😄

vagyis megvan azmsn cime 😛

REAL MADRID

KILLER2
Asszem talán pont most van. Lehet, hogy majd felmegyek amikor te is. Ha fel akasz jönni, akkor szedd le lehetõleg az összes dolgot, ami a weboldalon van, mert egyedi pályánk van.

nálatok van felvétel? 😄DD

lehet jelentkezek 😄

régebben -=SS=-voltam 😛

REAL MADRID

KILLER2
Bocs, én mondtam rosszat. Amikor szerverre belépsz, akkor kell a proilba menni és ott van erõ ikon. A szerverünk neve {JS} Akadémia. Weboldala ez. Engem mostanában nem fogsz látni, mivel pályát csinálok a szervernek. Keresd meg Koobt, ha tag szeretnél lenni, mert õ a másik tulajdonos.

ahogy gondolod

REAL MADRID