Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha filmszerû élményt akarsz, ott a KOTF.
Ha RolePlay filmszerû élményt akarsz, ott az MBII
Ha sima FFA, kikapcsolódás, ott a ja+
Ha kicsit fantáziadúsabb, MMOG-s pénz és XP gyûjtõs játékot akarsz, ott a lugormod.
Ha igazi MMORG élményt akarsz, ott lesz majd hamarosan a Jedi Knight Galaxies.
Ha áttervezett harcrendszert akarsz, akkor ott az ... huhh, elfelejtettem a nevét... rég volt már xD
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik modot ajánljátok a JA-hez? Anó a JA+ volt fent nekem is az jó volt, de ez már legalább 1,5 éve volt ha nem több, azóta lehet, hogy jött ki valami újabb, jobb, szebb... Seítséget elõre is köszi 😄
2. itten le van írva. Sok szerencsét.
hol tudok és hogyan egy szervert készíteni ?
A mutáns rancor végig egy karcsapással szana-szét töri a dobozokat, majd a végén egy olyan öli meg...hát lol
Nem is volt olyan bonyolult, csak a kis ajtót nem vettem észre még ott az elején... 😄
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hogy kell megölni azt a mutáns razocot? Mert hiába robbantottam szét azokat a sárga valamiket amikor a közelében volt, mégsem halt meg. Most találtam két kart is, amit lehúztam. Az egyik felemelt valami dobozt, a másik nem tudom mit csinált. De sehogy sem tudom megölni... :S
Valaki légyszi segítsen!
Köszönöm.
Attila
Akinek vacakol a játék milyen konfigurációja van? Mert lehet modern VGA vagy több magos CPU miatt. Nekem 8600 GT-n simán megy Vsync-szal is.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Amikor vki felszáll egy swoopra, és én nem vok vehiclén, rángat a kép, és nem látok semmit se szinte, ez nagyon zavar.
Vki tudna segíteni? (Már újra is raktam de semmi)
UI.: Tán verzióhiba? (Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy (2 Cds) van nekem)
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
Ma láttam egy videót és valami olyan mod volt benne hogy real lightsaber mod
Ez annyit tesz hogy egy lézerkard éríntéstõl meghal az ellenfél meg fellehet õket darabolni!
Ha valaki ismeri lineklje be pls
Lenne egy kérdésem. Hátha vlaki találkozott már hasonlóval. Az a helyzet, hogy már régen játszottam a Jedi Academy-vel. Annó 2 éve minden rendben volt(full grafikán mentem vele). Azóta volt videókártya cserém, több ramom is van, de úgy szaggat a játék, hogy egyszerûen használhatatlan. Már a 3. verziót próbáltam.... Levetem minimumra a grafikát próba képp, de nem hatott semmit.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Elõre is köszi, ha valaki segít!
PSN ID:misi2mezei
már probáltam aztis,hogy megnyitok 1 missiot és oda bepakolni ugyhogy megnyomom az N-t de nemjo...
sajna nem segítek ^^
azt szeretném kérdezni hogy amikor szerót akarok csinálni megjelenik egy kis ablak. ott meddig kell várnom? és miért írja ki állandóan ezt: Hitch warning: 512 msec frame time ?
ha beírom hogy dedicated 0 akkor bejön a multi kezdõablaka, és sehol se találom a szerverem. mitr csináljak?
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
légyszi segítsetek