Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

42nd Intruder
Uhh... Köszi, igazság szerint offline játékmódra kéne nekem, a JA+ ami ismerõs és tudom, hogy megannyi újdonság van benne, de hogy online mellett offline is változtat arra már nem emlékszem. Te melyiket ajánlanád?

Open Jedi Project?
hmmm...
Ha filmszerû élményt akarsz, ott a KOTF.
Ha RolePlay filmszerû élményt akarsz, ott az MBII
Ha sima FFA, kikapcsolódás, ott a ja+
Ha kicsit fantáziadúsabb, MMOG-s pénz és XP gyûjtõs játékot akarsz, ott a lugormod.
Ha igazi MMORG élményt akarsz, ott lesz majd hamarosan a Jedi Knight Galaxies.
Ha áttervezett harcrendszert akarsz, akkor ott az ... huhh, elfelejtettem a nevét... rég volt már xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

42nd Intruder
Hali!

Olyan kérdésem lenne, hogy melyik modot ajánljátok a JA-hez? Anó a JA+ volt fent nekem is az jó volt, de ez már legalább 1,5 éve volt ha nem több, azóta lehet, hogy jött ki valami újabb, jobb, szebb... Seítséget elõre is köszi 😄

Viktor99
-_-
1. otthon
2. itten le van írva. Sok szerencsét.

üdv mindenkinek
hol tudok és hogyan egy szervert készíteni ?
kas123
de egy olyan doboz löki/szorítja oda, amit addig úgy tört össze ahogy akart...

figyelj, az ott egy energiapajzs, aminek ki tudja hogy milyen biológiai hatása van, fõleg hogy a mutáns rancoron radioaktív biológiai canisterek vannak, lehet hogy az kölcsönhatásba lépett az energiától és az ölte meg. Legyen már egy kis fantáziád 😄

kas123
Ez a single player egyik leggagyibb küldetése.
A mutáns rancor végig egy karcsapással szana-szét töri a dobozokat, majd a végén egy olyan öli meg...hát lol

Köszi már sikerült. 😄
Nem is volt olyan bonyolult, csak a kis ajtót nem vettem észre még ott az elején... 😄
be kell csalogatni a pálya túlsó végére, ahol a mozgófolyosó van, bemész oldalt az épületbe, és elindítod a futópadot. A rancort oda fogja szorítani egy doboz az energiafalhoz.

Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hogy kell megölni azt a mutáns razocot? Mert hiába robbantottam szét azokat a sárga valamiket amikor a közelében volt, mégsem halt meg. Most találtam két kart is, amit lehúztam. Az egyik felemelt valami dobozt, a másik nem tudom mit csinált. De sehogy sem tudom megölni... :S
Valaki légyszi segítsen!
Köszönöm.

Attila
pár száz

Vannak még mûködõ szerverek ehez ? jó lenne játszani megint 😊

itt nem az fps-el van a gond, hanem az idegesítõ kódolás miatt.

Optimus Prime
Én csak most kezdek játszani vele, nemrég vettem a Steam a JK pakkot. Csak sajna erõsen kaszálnak engem. 😄
Akinek vacakol a játék milyen konfigurációja van? Mert lehet modern VGA vagy több magos CPU miatt. Nekem 8600 GT-n simán megy Vsync-szal is.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Kockakölyök
Nem, clanmodon van ez :S

Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...

konfig hiba, teljesen új cfg-t kell kezdened (gondolom csak ja+ szerókon csinálja)

Kockakölyök
Hy all!

Amikor vki felszáll egy swoopra, és én nem vok vehiclén, rángat a kép, és nem látok semmit se szinte, ez nagyon zavar.
Vki tudna segíteni? (Már újra is raktam de semmi)

UI.: Tán verzióhiba? (Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy (2 Cds) van nekem)

Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...

Hello
Ma láttam egy videót és valami olyan mod volt benne hogy real lightsaber mod
Ez annyit tesz hogy egy lézerkard éríntéstõl meghal az ellenfél meg fellehet õket darabolni!
Ha valaki ismeri lineklje be pls
Nekem régebben más modellekkel is ment. De most az alap játék nem akar futni... 😞((((((
Sziasztok ! Valaki adna egy rendes linket a játék letöltéséhez ?

nekem akkor csinálta, amikor valami hülye shaderes cuccot raktam be (pl skin/model)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Hátha vlaki találkozott már hasonlóval. Az a helyzet, hogy már régen játszottam a Jedi Academy-vel. Annó 2 éve minden rendben volt(full grafikán mentem vele). Azóta volt videókártya cserém, több ramom is van, de úgy szaggat a játék, hogy egyszerûen használhatatlan. Már a 3. verziót próbáltam.... Levetem minimumra a grafikát próba képp, de nem hatott semmit.
én perpill szünetelek, ám http://jkgalaxies.com/

Viktor99
Haverom
játszik még ezzel valaki neten ? 😊

nem lehet mert nincsenek kész.

felisnstalláltam a KOTF-t de nem tudok a filmes páylákkal játszani. Hogy lehet õket leszedni a netrõl?

Szívembõl beszélsz.

Muki100
Még fel kell nõnöd a feladathoz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Viktor99
...
Miért nem látszik a szerverem?
Tomonor kérlek segíts!!
másik úton kell menni.

Valaki segítsen! Végigcsináltam azt a küldit, amikor 5 bombát kell hatástalanítani egy vulkánra épült erõmûben. Mindenkit leöltem, mind az 5 bomba hatástalanítva, a feladat írja, h menj vissza a hajódhoz, de nem tudok kimenni azon az ajtón, amin bejöttem!
Elõre is köszi, ha valaki segít!

amit mondtál nem mukodik:Sbeirtam a console ba de nem tortént semmi...

PSN ID:misi2mezei

Használj xp-t.

Hali! Win7-em van és amikor felrakom a JK3-at és elakarom inditani vmiért kilép :S Vmi megoldás?
a hülyeséget azért írja ki, mert azok a részek még nincsenek készen, és bátran állíthatom hogy sose lesznek, ugyanis már kb 2 éve készítik. Csak a multiplayerje jó valamire annak a modnak, de néha az meg roh@dt laggos.

ja és a Mission Select ben csak 4 pályán lehet menni ami a filmben volt😞a tobbinél valami hulyeséget ir ki:Sremélem valaki tud segiteni mind a 2 dologban elore is thx!

na leszedtem a KOTF et de nem mukodik a NPC-s rész amikor 1 mapra tudok berakodni NPC ket oszt egymásnak ereszteni😄de sajnos nem megy😞rámegyek az single player ott lent add NPC vagy valami ilyesmi oszt kiválasztom hogy mik legyenek rámegyek az in Hand ra és semmi ne mtorténik...
már probáltam aztis,hogy megnyitok 1 missiot és oda bepakolni ugyhogy megnyomom az N-t de nemjo...

nem megy ez neked 😄

sajna nem segítek ^^

hello mindenki!
azt szeretném kérdezni hogy amikor szerót akarok csinálni megjelenik egy kis ablak. ott meddig kell várnom? és miért írja ki állandóan ezt: Hitch warning: 512 msec frame time ?
ha beírom hogy dedicated 0 akkor bejön a multi kezdõablaka, és sehol se találom a szerverem. mitr csináljak?
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
légyszi segítsetek
csak install, ám személyszerint IMHO az egy ratyi mod, csak annyi hogy a multiplayer szerverein ha elég pro vagy akkor tudsz néhány free killt szerezni, mert ott van olyan ami ritka a vanilla szervereken: Free for All admin nélkül.

1000 thx😊még annyi,hogy-hogy tudom feltelepiteni a KOTF modot?csak simán instal?mert most szedem hozzá de olvastam,hogy nem megy valakinek stb:S

Viktor99
Egen, szétdarabolhatod...
Értelmeset kérdeztél.

és ez akk mit is csináll?😄ha beirom akk tudom darabolni az ellent?