Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Tûzfal?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Üdv! Kérlek segítsetek. Multi-ba akarok játszani de mikor megnyitok 1 szervert azt írja ki hogy Awaiting Connection és elkezd számolni a végtelenségig. Eredeti a cd, patchet is raktam fel de nemjó. SEGÍTSÉG!!!!
TrashLáda
Nem tudom aktuális-e még a problémád, de feltételezem ATI kártyád van. Töltsd le ezt és illeszd be a GameData mappába.

Kockakölyök
Hello!
Tudna valaki segíteni? Máskor mûködött a game, ma viszont nem indult el, de nem tettem rá azóta semmit se. Win 7-em van, próbáltam már újratelepíteni, más verziót leszedni, kompatibilitási módban, illetve rendszergazdaként futtatni, vidi kártya a legjobb, és másik gépen !vista! megy, de én ezen szeretnék játszani. <#help>

Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...

oké 😊)
<#email>
Optimus Prime
Töröld le és telepítsd újra az egész játékot. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Nem eredeti game de már máskor is játszottam vele és nem volt semmi gond(az sem volt eredeti)
Optimus Prime
Õszintén így lövésem sincs m lehet a gond. Ha a játék nem eredeti, akkor az. Ha a géped nem felel meg a minimális rendszerkövetelmények - amit kétlek, mert Quake III engine - akkor meg az.

ezt hogy érted h eredeti?Még jó.Hát mert van másolat is?OpenGL Subsystem error-t irt ki de driver telepítettem és ez megjavult csak most ez...Kéne sürgõs válasz már úúúgy játszanék!<#conf><#dumcsi><#email><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Optimus Prime
Milyen géped van? eredeti? És mi baj lehet manapság az OpenGL-el?

Sziasztok!Hosszas kinlódás után megcsináltam az opengl problémámat erre most ittvan ez:Belépek a játék elindul és úgy szaggat mint az állat.Kérelk válaszoljatok mert már úgy játszanék elõre is köszke.<#zavart2><#worship>
lenne még egy kérdésem:
hogyan lehet a letöltött pályákat hassználni?
Beraktam a base mappába, de nem tudtam játszani siegben azon a pályán.
SIKERÜLT!
köszi a segítseget!<#worship><#worship><#vigyor2>
a fájleíróban mit is kéne keresni?
<#confused>
kössz a válaszokat.
én letöltöttem. És egyszer kellett a hely, és letöröltem, de úgy hogy kitöröltem a mappáját. Valószínûleg rajta maratt a gépen valami ami még a játékból.
Megnéztem a vezérlõpultban a programok telepítése és törlésében és 230 kb maradthatott rajta csak nem tom hol.

Optimus Prime
Esetleg írd ki CD-re. Mi az a 2 CD? Anno én is kiírtam és úgy jobb volt. Mert asszem nekem is gond olt vele. Sajna már nem tudok többet segíteni, azóta meg van Steamen.

töröld manuálisan mindenhonnan, például a registry keyt is 😊
futtatás /regedit itt keresd meg

left<#lookaround>
hi,
nekem van egy kis problémám a játék telepítésénél.
Elindítom daemontoolsal a cd-t és bejön az ablak. Ekkor azt kéne kihoznia hogy install. Nekem egybõl indítaná a játékot. Rámegyek arra hogy singleliplayer ekkor kihoz valami olyasmit hogy lépjek ki meg be aztán próbáljam újra. Rámegyek az uninstall-ra aztán kiírja hogy nem találja az adott fájlt (gondolom az uninstall exe-re gondol).
bocs, Így tudtam elmagyarázni. Aki tud az légyszi segítsen.
Mesélnétek a játék multiplayer mûködési formájáról? Szeretném tudni, hogy hogyan mûködik a szerverekre való csatlakozás, vannak-e játékosok online illetve, hogy mennyi szerver létezik? Steamen venném meg a játékot, hogy újra átélhessem a régi jedi párbajokat. Köszi elõre!
Elõször én is ilyesmire gondoltam, de aztán mondtam neki, hogy mit csináljon, belépett a "Csatlakozás a játékhoz"-ba ott ugye jött a lista, és akkor is kevesebb szervert írt ki neki, mint nekem...De azért köszi majd megpróbálok vele errõl is beszélni!

Muki100
Más idõben frissítettetek?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Köszi a gyors válaszokat!
Szeretnék még egy dolgot kérdezni: Miért lehet az, hogy õ nem talált meg olyan szervereket amiket én igen, és miért volt olyan, hogy neki mást ír ki azzal kapcsolatban, hogy hányan vannak benn a szerveren. Például nekem azt írta ki, hogy 0/10, neki meg azt, hogy 3/10 meg ilyesmi.
Elõre is köszi a válaszokat!

Optimus Prime
Attól függ milyen tûzfal. A ZoneAlarmmal be lehet állítani, hogy menjen és free. A másik egoldás, ha megadod a barátodnak az IP címed és alapján keres rád.

elõször is neki is kell a pálya, másik hogy ha a master szerverre nem küld adatot a routered, akkor baszhatod, mert a tûzfal vagy a routered/modemed blokkolja a hostolást.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Heló!
Azt szertném kérdezni, hogy miért lehet az, hogy amikor multizni akarok egy ismerõsömmel, akkor õ nem találja meg azt a szervert amit én csináltam...Az lehet, hogy azért, mert õ nem töltötte le ugyanazt a pályát amit én (Mustafar) ? Vagy lehet valami más ok? LÉgyszi segítsetek! Elõre is kösz!

Nincs semmi letöltött skin hozzá...

az egyik skin/modell okozza.

Hy mindenki! Annak idején tudtam vele multizni hibátlanul, de most mindig CL_ParsePacketEntities üzenettel kilép a multiból 2 perc után. Help!!!
1.01-es patch fent van, és 2 féle mini image-el is próbáltam..

akkor 64x vesztegettél el annyi idõt az életbõl, melyet sokkal hasznosabb vagy jobb dolgokkal is eltölthettél volna, pölö, a Jedi Academy Multiplayer-rel.

És a 64 végigjátszás alatt nem sikerült megtanulni hogy kell leírni a játék nevét?<#vigyor1>
Hali
Én a Jedi Academit 64-szer vittem végig <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
amd123
sztem kapcsold ki a cross-t. Én kb 2 éve crosshair nélkül rohangálok basen. Nem is értem miért jó 😄

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

Kösz a javaslatot, de sajnos továbbra is ugrál...
Próbáltam variálni a "cg_dynamicCrosshairPrecision"-t (0/1) és a "cg_dynamicCrosshair"-t (0/1), de nem jártam eredménnyel. Nem értem pedig az Outcastban remekül mûködött. Hogy mi a francnak rakták bele ezt a célkeresztes marhaságot as játékba?!

Nekem is van egy problémám az új gépemen nem fut a Jk3 illetve fut, csak változó idõtartamon belül lefagy az egész.
nemlehet igaz próbáld ezt:

seta cg_dynamicCrosshairPrecision "1"

nekem nem remeg a célkereszt asszem, és ez van a cfgmben
Lehet, hogy csak engem zavar (de nagyon) ez az idétlen ugráló célkereszt?

Kockakölyök
Hy!
Nem tud valaki megoldást arra, hogy a JA fusson Vistán? Eddig mûködött utána egyszer csak rossz lett valamiért.
Ui.: Másik gépünk is van ugyancsak Vistával és ott tökéletesen mûködik.

Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...

Sziasztok!

Nem tudja valaki esetleg, hogy miért nem mûködik a "cg_dynamiccrosshair 0" konzolváltozó a JA-ban? Az Outcastban remekül mûködött, nem ugrált összevissza a célkereszt.

Hello mindenki!

Kérlek valaki segítsen! Elkészítettem egy fénykardot a Google Sketchup segítségével, majd átkonvertáltam Blenderbe. De innen tovább nem tudom, hogy hogyan lehetne a játéknak megfelelõ formátumba konvertálni. Nagyon tanácstalan vagyok, ezért, ha valaki tudja, hogy .glm fájlokat, és .md3 fájlokat hogy lehet a Blenderrel készíteni, legyen szíves írjon! Vagy ha valaki mutatna olyan videót, vagy bármit, amivel a tárgyszerkesztõt meg tudom tanulni, kérem õt, azt is írja le!

A segítségeteket elõre is köszönöm, és 1000 köszönet:

Murányi Attila
Mivel ott nincs is lemez csak letöltöd. <#gonosz1>
Optimus Prime
Azt nem mondom, hogy vedd meg Steamen, bár nem drága. De annál tuti nem lesz gond, nem megy tönkre a lemez.

jogok szerint minden letöltés illegális, ami nem freeware/shareware-ként van kikiáltva. Abandonware meg nincs, noha elég öreg játék.

Muki100
Ha feltételezzük hogy megvan neki eredetiben (és te feltételezed hogy itt mindenkinek megvan?) akkor nem illegális az, hogy letöltse azt amit már egyszer megvett.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

warez off
Muki100
Szedd le az 1. cd-t és meg van oldva...

hát az gáz lesz ugyanis az egy 550 megás fájl, és ráadásul arról nem is beszélve hogy az efféle átküldés illegális, még az se biztos hogy a többi része mûködni fog a játékodnak.

Nem küldjük át, de azért szívesen.
Sziasztok!

Telepítés közben 14%-nál hibát talál az egyik fájlnál!
E:\GameData\GameData\Base\assets0.pk3
Ha jól értem, akkor ez az "assets0.pk3" nevû fájl hibás, ezért nem lehet telepíteni! Ha valaki át tudná nekem küldeni ezt a fájlt, nagyon megköszönném! MSN: [email protected]

Köszönöm elõre is!
na igen, fürdés közben nekem is eszembe jutott =P

a Ja+ online mód, ugyanúgy mint ezek közül akármelyik kiváétel a KotF (Knights of the Force)

Ám ott van még a hasonló Jedi Duels, stb sp módokból is van egykét csak abban nem vagyok járatos.