Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Tudna valaki segíteni? Máskor mûködött a game, ma viszont nem indult el, de nem tettem rá azóta semmit se. Win 7-em van, próbáltam már újratelepíteni, más verziót leszedni, kompatibilitási módban, illetve rendszergazdaként futtatni, vidi kártya a legjobb, és másik gépen !vista! megy, de én ezen szeretnék játszani. <#help>#help>
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
<#email>#email>
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
hogyan lehet a letöltött pályákat hassználni?
Beraktam a base mappába, de nem tudtam játszani siegben azon a pályán.
köszi a segítseget!<#worship>#worship><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
<#confused>#confused>
én letöltöttem. És egyszer kellett a hely, és letöröltem, de úgy hogy kitöröltem a mappáját. Valószínûleg rajta maratt a gépen valami ami még a játékból.
Megnéztem a vezérlõpultban a programok telepítése és törlésében és 230 kb maradthatott rajta csak nem tom hol.
futtatás /regedit itt keresd meg
nekem van egy kis problémám a játék telepítésénél.
Elindítom daemontoolsal a cd-t és bejön az ablak. Ekkor azt kéne kihoznia hogy install. Nekem egybõl indítaná a játékot. Rámegyek arra hogy singleliplayer ekkor kihoz valami olyasmit hogy lépjek ki meg be aztán próbáljam újra. Rámegyek az uninstall-ra aztán kiírja hogy nem találja az adott fájlt (gondolom az uninstall exe-re gondol).
bocs, Így tudtam elmagyarázni. Aki tud az légyszi segítsen.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Szeretnék még egy dolgot kérdezni: Miért lehet az, hogy õ nem talált meg olyan szervereket amiket én igen, és miért volt olyan, hogy neki mást ír ki azzal kapcsolatban, hogy hányan vannak benn a szerveren. Például nekem azt írta ki, hogy 0/10, neki meg azt, hogy 3/10 meg ilyesmi.
Elõre is köszi a válaszokat!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Azt szertném kérdezni, hogy miért lehet az, hogy amikor multizni akarok egy ismerõsömmel, akkor õ nem találja meg azt a szervert amit én csináltam...Az lehet, hogy azért, mert õ nem töltötte le ugyanazt a pályát amit én (Mustafar) ? Vagy lehet valami más ok? LÉgyszi segítsetek! Elõre is kösz!
1.01-es patch fent van, és 2 féle mini image-el is próbáltam..
Én a Jedi Academit 64-szer vittem végig <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
Próbáltam variálni a "cg_dynamicCrosshairPrecision"-t (0/1) és a "cg_dynamicCrosshair"-t (0/1), de nem jártam eredménnyel. Nem értem pedig az Outcastban remekül mûködött. Hogy mi a francnak rakták bele ezt a célkeresztes marhaságot as játékba?!
seta cg_dynamicCrosshairPrecision "1"
nekem nem remeg a célkereszt asszem, és ez van a cfgmben
Nem tud valaki megoldást arra, hogy a JA fusson Vistán? Eddig mûködött utána egyszer csak rossz lett valamiért.
Ui.: Másik gépünk is van ugyancsak Vistával és ott tökéletesen mûködik.
Senki sem tökéletes... belőlem is hiányzik a hiba...
Nem tudja valaki esetleg, hogy miért nem mûködik a "cg_dynamiccrosshair 0" konzolváltozó a JA-ban? Az Outcastban remekül mûködött, nem ugrált összevissza a célkereszt.
Kérlek valaki segítsen! Elkészítettem egy fénykardot a Google Sketchup segítségével, majd átkonvertáltam Blenderbe. De innen tovább nem tudom, hogy hogyan lehetne a játéknak megfelelõ formátumba konvertálni. Nagyon tanácstalan vagyok, ezért, ha valaki tudja, hogy .glm fájlokat, és .md3 fájlokat hogy lehet a Blenderrel készíteni, legyen szíves írjon! Vagy ha valaki mutatna olyan videót, vagy bármit, amivel a tárgyszerkesztõt meg tudom tanulni, kérem õt, azt is írja le!
A segítségeteket elõre is köszönöm, és 1000 köszönet:
Murányi Attila
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Telepítés közben 14%-nál hibát talál az egyik fájlnál!
E:\GameData\GameData\Base\assets0.pk3
Ha jól értem, akkor ez az "assets0.pk3" nevû fájl hibás, ezért nem lehet telepíteni! Ha valaki át tudná nekem küldeni ezt a fájlt, nagyon megköszönném! MSN: [email protected]
Köszönöm elõre is!
a Ja+ online mód, ugyanúgy mint ezek közül akármelyik kiváétel a KotF (Knights of the Force)
Ám ott van még a hasonló Jedi Duels, stb sp módokból is van egykét csak abban nem vagyok járatos.