Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csá.Amikor a moviebattles 2hõz(jk mod) csinálnék házi szervert akkor elindítom a szerót és pár másodperc után kiirja hogy a Jedi Academy Multiplayer hibát észlelt ezért leáll ezt miért írja ki?
Muki100
A múltkor is ugyanez volt, anyucit ápolni a kórházban. Milyen szerencsétlen család, hogy mindig pont a feltöltés közben történik velük valami.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

kuci06
About the delay
Because of a family matter i had to be out of the city urgently, and that is why all my plans went wrong. my family matters the most. thanks for your understanding and patience. i wil restart the upload within a few days.
i am currently busy with a family matter. when the upload is over i will announce it from the site. thanks to everyone who cared to mail me, i am alright. nothing is wrong with my pc. i will soon be back, the forum is online again.

LOL! xP Komolyan mondom, kíváncsi vagyok, mi lesz a következõ probléma 😄
<#banplz>
de legalább a hiv. fórum megnyílt.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Muki100
Google a barátod.
Amúgy meg attól még, hogy 4 év alatt egy pár perces demot össze tudott tenni, amit ráadásul tudtommal többször patchelni is kellett még bõven átverés. Már rég elõrébb kéne járnia. Meg milyen dolog az már, hogy "gõzerõvel dolgozik a nap 24 órájában" (szószerinti idézet) és belefér neki egy demo összehozása? Csak azért csinálta hogy egy kicsit éltesse a gyerekeket.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nem hiszem hogy átverés lenne ugyanis van demója! Szal bisztos hogy nem átverés. Ha valaki tudja hol lehet letöleni akkor majd írja meg! Köszi: Marci
kuci06
szedd le újra, mert hibás a file!!!4

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Muki100
Jó 14 alatt és az elõbb kaptál 3 büntit, többet akkor nem várok pedig segíteni próbáltam.

HyperGames
wtf?

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Muki100
Szedj le egy másik cuet.

HyperGames
Ezzel sem megy...<#szomoru1>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Drephis
poweriso?

help

HyperGames
Alcohol 120% is ugyanezt írja ki...

www.CRIMEMUSIC.try.hu

HyperGames
Daemon ezt írja ki ha elakarom indítani:

Unable to mount image. Cue sheet: line 1 File not accessable.

www.CRIMEMUSIC.try.hu

KILLER2
Asszem ez nem ide tartozik, de próbálkozz másik progival. Asszem az Alcohol 120% kezeli a CUE-t.

Töltsük le az internetet!

HyperGames
Hi! Letöltöttem ezt a gammát, de .CUE kiterjesztésû, amit nem tudok elindítani. Help pls!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Muki100
És nem volt ideje és elszántsága szegénynek a SAJÁT oldalát rendbehozni, de a moddb-n még hülyíti a népet? 2009-ben az lesz az összes gamer oldalon a hír, hogy mennyire birka volt a JKA társadalom.

Tombi
elmondom mi lesz ott :

pontosan ennyi 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

jaws30
azt monták hogy 9-kor elérhetõ lesz a letöltés!figyelem itt nézétek a linkeket!http://mods.moddb.com/3344/knights-of-the-force/ mert a hivatalos oldalt feltörték a hackerek!!

Tombi
szánalom, egyrozsdás vasruddal vernem ki belõle a szart is. nagy ganéj egy hazudozo, csak tudnam ki a fasz hisz neki..ne legyetek ennyire elvakultak

na és még finom voltam

Carmang
Muhahahaha.
Rendszeresen olvasom ezt a fórumot, kíváncsi voltam mi kerekedik ki ebbõl a KOTF mizériából, de most nem bírom ki szó nélkül:
Ez a Tim gyerek ennél szánalmasabb kifogást ki sem találhatott volna.

Muki100
Milyen meglepõ, annyi esze nem volt, hogy 4 év alatt hozzáférjen egy helyhez ahonnan feltöltheti, hanem otthonról. Gratulálok neki, ezt most megint elhiszi a sok nyomi. Mi lesz a következõ adakozás témája? Jobb internet Timnek?

kuci06
Tim írta moddb-n egyik commentben:
I was uploading kotf, and as you all noticed, really slow.
This was because of my connection, anyway if the problem didn't happen,
you would play the game right now. When I was 70%, I got hacked
( by those monkeys I bet). Don't worry kotf is still safe at the dvd
but I lost access on kotf.com (already contacted Kaliteweb to solve this problem).
Also I uploading it right now, it's at 15%, at this rate I am going
to make it avaliable in 20 hours or close to that. So it should be 23 GMT.
If by that time I don't have access on the website, I will post the links here
AND at #kotf @ quakenet.org . So stay there until I show up
(I am operator there). Let's make that channel the biggest ever
of JKA and one of the biggest of Quakenet.
I am sure you can do it (don't cheat this time).

MarkBlade
a válasz.. MÉG.. de fölös flémelni.. hadjuk akár neked lesz igazad akár nem tök fölös villognunk <#worship>részemrõl zár.
Muki100
Mert már több mint 1 oldalt írtatok egy nem létezõ dologról.

MarkBlade
én is 😊
roblee
Én még reménykedem, MarkBlade!
Nekem az is jó, ha késõbb lesz fent, csak legyen.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

MarkBlade
Gratulálok nektek öszintén.. csak azt nem értem miért vagytok ilyen negatívak.. illetve miért ossztjátok meg velünk? Lehet kellene egy új topik csak nektek.. <#crazya> Ha lesz lesz ha nem lesz nem lesz KOTOF azt mindenesetre bizonyította hogy sok sw rajongó van..
Muki100
Nahát és ma se lett semmi, az utolsó frissítés még mindig csak a 17:30-as. Biztos tönkrement valami<#nyes>
A nap elején megmondtam, pedig nem vagyok nagy jós. -.-

KILLER2
De így ha belegondolok lehet, hogy a feltöltést egy másik idõsíkon végzi xD

KILLER2
Biztos visszafelé számolja az idõt.

Muki100
2004-ben 99.9% volt.

kuci06
nah, már 60%!!!4

Tombi
az egész kamu szar. aki nem látja be az elvkault fan

Muki100
Sírjunk, majd 2008-ban hátha.

jaws30
ebböl nem lesz semmi!

kuci06
nem lehet pontosan megmondani, hogy mikor lesz fennt, lehet belassult a net. Az a lényeg, hogy már tölti fel 😉

jaws30
nincs semmi

jaws30
nah most mi van azt monták ,hogy 17:00 meg lesz!

KILLER2
Hát ilyenról még nem hallottam...

jaws30
ne márrr!!akkor elég sokáig fog nekem tartani!

jaws30
ez a lényeg!

MarkBlade
Lehet hogy így lesz de engem már nem fog érdekelni csak az hogy kivel is nyomjam a gamét <#vigyor2>
kuci06
csak valahogy legyen fent 😛
Amúgy muki100-nak igaza van, a sok modder biztos nem fogja ezt szó nélkül hagyni <#ravasz1>
Azért elõtte Tim megkérdezhette volna, hogy használhatja-e a modelleket/mapokat 😛

MarkBlade
Kicsit negatív vagy.. de szerintem senkit nem érdekel ha valakinek is benen van a keze.. mert legalább végre van valami.. mostanában annyira eltüntek a SW játékok hogy még egy kis borsószemre is vigyorogni tudunk..onantól kezdve hogy fent lesz a neten nem lehet megálítani akár plágium akár nem..

Sziasztok!
Az a problémám hogy régebben simán futott a JA+. Amióta ujraraktam a windowst, azóta állandóan kidob a kezdõkérpenyõ után hogy: "A program szabálytalan mûveletet hajtott végre, és ezért le fog állni" Arra gyanakszom hogy vmi windows beállítás nem ízlik neki. Van esetleg valami tippetek, ötletetek?
Elõre is köszi!

Muki100
Én õszintén kétlem hogy egy óra múlva ti már boldogan tölteni fogjátok...és mi lesz ha egy skinner/mapper meglátja a saját munkáját benne úgy, hogy meg se kérdezték róla? Azt mondja, hogy hát ez pedig így nem jó, és tim mit csinál? -.-

kuci06
hurrá 😄 amúgy jó lenne, ha úgy csinálná, hogy amelyik part fent van, annak a linkjét közzé tenné, így mire befejezi a feltöltést, nekünk már csak 1-2 partot kellene leszedni 😄

roblee
FILES STILL UPLOADING....%35 (GMT 2:30)
Rapidshare

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

jaws30
www.kotf.com

honnan lehet majd szedni?de ha tul terhelt akkor vki majd felrakja egy kevésbé túlterheltre