Jedi Knight 3: Jedi Academy

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
aaronb.try.hu
Bocs, elírtam.

Töltsük le az internetet!

Majd megkérdezem mástól kössz a segítséget...Csõ

c115

de ha beírom az explorerbe hogy "www.aaronb.atw.hu" akkor azt irja hogy nem jeleníthetõ meg!!!

c115

KILLER2
"PK3 fájlokra én PakScape-t szoktam haszánli. Az aaronb.atw.hu-ról le lehet szedni."
Neked ez mond valamit? Már bocs, de ez már tényelg sok.

PakScape vel nyissam meg a .pk3-akat????

c115

Muki100
igen de aki annyira láma hogy a googlehez sem ért azzal nem éri meg foglalkozni...
elsõ lecke: segíts magadon
ha valami komolyabb gondja van akkor már érthetõ lenne a segélykérelme na de ilyennél azért...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

KILLER2
Mondom, hogy PakScape-el csináld! WinRar is jó rá, de az elsõt ajánlom.

A Total Commander nem nyitja meg a .pk3-at!!!<#help>

c115

KILLER2
PK3 fájlokra én PakScape-t szoktam haszánli. Az aaronb.atw.hu-ról le lehet szedni.

nicker
Muki, emiatt van sok láma a JKba.. Mert nincs senki aki segítene nekik abba, hogy ne legyenek lámák.
C115, Skin készítéshez 3 dolog kéne: Egy total commander, egy Jegyzettömb, és Valami képszerkesztõ progi. (Paint; photoshop), Szerintem te még elégedj meg egy skin átrajzolásával.

Total commanderrel menny be a Base mappába, (fontos a .pk3at ne társísd semmivel), és kattints duplán a skin .pk3 fájlára. Ott models, players, név, és ott vannak a kép fájlok, azokat rajzolgasd át. Ha egyedit akarsz, akkor a players mappában levõ mappa nevét írd át Xre, és az abban levõ .skin fájlokat miután jegyzettömbel megnyitottad, azokban is írd át a képfájlok elérési útvonalában a players mappán belül levõ mappát X-re 😄

Nem is olyan zavaros mi? 😊))

www.nickermaps.extra.hu

Muki100
ha a sKin szó helyes leírása, a visszaolvasás, és a google használata is problémás akkor valószínû nem is érdemes hozzáfognod.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hogy lehet SCIN-t csinálni????????valaki help :S

c115

Srácok help meee 2 éve jáccotam a játékkal most meg felrakom aztán felinstalálom a patchet és ha elinditom a multit crashel a játék:S:S (nincskedvem hibajelentést küldeni sem😄😄) ha valaki tud valami érthetõ megoldást szóljon kössz😄
uhh az nagyon komoly lenne😮

remélem lehet majd a végén gonoszokkal lenni,és a birodalom gyõzelmét elõsegíteni

kuci06
Ezek az emberek meg akarják csinálni azt, amit Tim (a Kotf készítõje) nem tudott.

Kiadni egy olyan modot, ami az összes Star Wars filmet összefoglalja.
Tehát mind a 6 filmet végigjátszhatod.
Timmel ellentétben õk gyûjtik a segítõket, akár Te is csatlakozhatsz hozzájuk, ha értesz a moddoláshoz 😄

Ahogy olvasgatom a fórumot, elég ígéretesnek tûnik 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ezmiez?

kuci06
Lol, Kotf hírek:

Több modder, ex-Kotf fórum moderátor, és dühös SW rajongók új mod elkészítését kezdték:

Chronicles: Jedi Academy Total Conversion

hoppá 😄

http://kotf.star-wars.cn/index.php?topic=334.0

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Én próbáltam szerintem észrevehetõ a változás, csak az irányítást kellett jól beállítani. Talán minden stílushoz ad 2-3 plusz támadást. Szerintem nem rossz.
Ben007
megcsináltam a gamét és Q.... jó

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

KILLER2
Köszi.

nicker
ahol az átrajzolandó cuccok vannak ott van egy .skin fájl. Azt írd át a jegyzettömben. Átírod az elérési utat ott is, és a mappát is átnevezed. Models/players/skinedneve

www.nickermaps.extra.hu

KILLER2
Köszi, akkor azt majd átnézem.

Muki100
jk2files-on van egy skinning tutorial ahol errõl is van szó

KILLER2
Ja, én is elcsodálkoztam rajta, de nekem sakkor is borzalom az élmémy vele kapcsolatban. Midnegy, 1 dologgal kevesebb. Viszont lenne egy nehezebb kérdésem. Szeretnék egy modellt átrajzolni (skinelni), de nem akarom, hogy egyezzen az alap modellel. Szóval hogy lehetne megoldani, hogy mûködjön rendesen a modell, de más legyen a neve?

nicker
De utálom mikor valaki kérdésre kérdéssel válaszol 😄
Killah: Én még nem próbáltam, de ha a JK3fileson 8,4et kapott akkor csak nem olyan szar. 😄 Ott nem osztogatják ingyér:

Ben: Ki kéne csimagolni.. Ha ki van és úgy se megy akkor szar ^^ vagy.. mien formátumba van?

www.nickermaps.extra.hu

Ben007
kéne egy kis help amikor beteszem a játékot a démonba és utána elindítom azt írja ki hogy a leíró érvénytelen

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

KILLER2
Próbálta már itt valaki a chaos force unlimited modot? JK3filesen 8.4 pontot kapott, gondoltam kipróbálom. Megnéztem SPben és MPben is solo game-ben. SPben az alapon beállított borzalmas billentyûzetkiosztáson és a menün kívül semmit nem váltzozatatott. Multiban sem törtát tûl sok változás, de.... Lehet, hogy én csináltam valamit rosszul, de majdnem a mentõ vitt el. Borzalom. Kezelhetetlen irányítás, amit lusta voltam átállítani, a medium stílus valami elegéns forgást csap, csak használhatónak nem tûnt, a chaos force unimited alapján pedig csalódtam, amikor nem láttam változást az erõkön. Ez az én véleményem róla. Ti próbáltátok már?

KILLER2
Pedig a képeket nézegetve jó lett volna.

KILLER2
Na ennyi errõl.

KILLER2
Zseni vagy. Az lenne a legjobb. Kicsit csiszolni rajta kéne rajta, de amúgy tökéletes. Profi fizika, jó grafika, normális gépigény. JK3ba már annak is örülnék, ha a csávó nem csúszna a padlón, hanem úgy haladna, ahogy lép.

kuci06

KILLER2
Doom 3ról jut eszembe, van valami Doom 3 Jedi mod vagy mi. Remélem ez nem jár úgy, mint a KOTF. Bár akkora tapló nem sok mindenki lehet.

kuci06
HL2 engine 😄 Mennyire durva lenne ott az erõk használata 😄

KILLER2
Ja, csak jönne már. JK3hoz csinált modok alapján nagy okosságot lehetne csinálni JK4 multijából. Olyasmire írnák, mint a JA+ és 4x ennyi karakter meg kard lenne benne, sokkal jobb lenne. Meg szebb erõk és egy kis fizika. Igaz, utóbbiak eléggé next-gen elvárások, de ennyi azért belefér. Mondjuk egy olyan Doom 3 szerût. JKba már az is jó lenne.

kuci06
Jaja! Felõlem mehetne a jó öreg Quake3 enginnel, végülis abból is ki lehet hozni sok mindent! (lásd CoD2, az sem rossz).

KILLER2
JK4 jöhetne! Nem is lenne hülyeség, mert a JK3 sikere után azt is vinnék,ha rendesen megítjak. Nem kell nagyon next-genre és akkor több embernek fut el, azt mehet az onlájn gém!

kuci06
Na, ez meg a másik 😛 Jobban örülnék egy JK4-nek, vagy egy KOTOR3-nak ...

Muki100
Ez a játék az E3 trailer óta egy VICC, nem is fog hiányozni.

kuci06
lol, szerinted 8000 aláírástól megfogják megcsinálni a Force Unleashedet pc-re? :/

Ben007
http://www.petitiononline.com/g5d4iu5f/petition.html petício

Ben007
bunkóságnak tartom hogy manapság SEMMI ÚJ JÁTÉKOT NEM ADNAK KI PC-RE remélem bekülditek a petíciot<#nezze>és lesz a force unleashed pc-re

nicker
Nem tudom miért utálják ilyen sokan a PFC-t.. Megin pakolgatták a botokat :S 😄

www.nickermaps.extra.hu

nicker
^^

www.nickermaps.extra.hu

HIE
köszi a segítséget, már látszanak a karakterek is.

HIE
Nincs crackelve, eredeti. Jaconfig valóban nem vált be, sebaj, megpróbálom akkor így is. köszi.

KILLER2
Na várjunk csak. Azt mondod láthatatlanok a karakterek? Bocs, nem olvastam most vissza az egészet, de nincs véletlenül crackelve az a játék? Mert az egyik crack pont olyan hibát okoz, hogy nem látszanak a kakakterek.

nicker
Az a vacak arra jó hogyha állítasz valamit a JA-n belül, bindelsz vagy mittomén akkor ilyen jaconfig.cfg - jampconfig.cfg be menti. Ha kitörlöd õket, akkor minden beállítás visszaáll alapra. Mást nem csinál.

Amúgy a Patch miatt lehetnek láthatatlanok neked.
Csináld azt amit én (ha van elég helyed a vinyón)
1: Csinálj még1 JK mappát valahova. (ne a lomtárba 😄)
2: Rakj bele egy gamedata mappát, a gamedata mellé másold be az alap jk-dból az autorun.ini, autorun.inf és JediAcademy.exe fájlokat
3: A gamedata-ba csinálj egy Base mappát, és a base mappa MELLÉ másold be az alap jk-dból (inkább a CD-rõl javasolt) jasp.exe; jamp.exe; jagamex86.dll; version.inf; OpenAl32.dll; EaxMan.dll; IFC22.dll fájlokat
4: A base mappába rakd bele CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az assets0.pk3 assets1.pk3, assets2.pk3 és az assets3.pk3 fájlokat.

jaconfig és jampconfigot ír magának egy JK.

Tessék már is van egy alap JK-d amivel kedvedre SPzhetsz. Ezt a JK-t ne Patcheld le!
Ez tök alap, biztos látszódik minden. De ha így se akkor az alapjátékoddal vannak gondok.

www.nickermaps.extra.hu

KILLER2
Gyakorlatilag is. A jaconfig és a jampconfig nevû fájlok tartalmazzák a játék beállításait.

Muki100
elvileg ha kitörlöd magától csinál egy tisztát.

HIE
Megpróbáltam újratenni JA-t (most teljesen kitöröltem a régi JA-t, és úgy telepítettem újra), hátha most jó lesz, de vmiért a karakterek még mindig láthatatlanok (patch ellenére is), aztán figyelem, hogy elvileg egy jaconfig fájlnak kellene lennie a Jedi academy mappánn belül, valahol. Lehet sérült valahol a cd, nem tudom, mindesetre, ugyanezen a gépen korábban kivválóan mûködött. Jaconfig fájl miatt lehet? Valaki át tudná küldeni ezt a fájlt? Hátha úgy jó lesz. Köszönöm.

[email protected] -ra, köszi.