Jedi Knight 3: Jedi Academy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Lucasarts' Closure Convinces Developers To Release Awesome Star Wars Source Code
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Csak hogy lövésem sincs hogy mi volt ez a script, vagy akármi, valakinek valami ötlet ?
Amúgy 1-2 éve, amikor utoljára játszottam, olyan sok szerver volt. És mind változatos, mindegyikben más volt a jó. Most meg alig akad egy-két szerver, ahol nem csak botok vannak, és mindegyiken csak ugyanaz a 2-3 pálya van. Viszont néha 1 órácskára jó szórakozás.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Az lenne a problémám, hogy mikor elindítom a játékot, a konzolban valami openGL.dll hiányzik, azt írja.
Esetleg tudna valaki egy linket adni, ha le kell tölteni valamit, vagy ha mást kéne varázsolni, kérem írja le.
Elõre is köszönöm!
Nekem nem eredetiben van meg a játék, plusz kotf modot raktam fel hozzá, de szeretnék multiban játszani. Viszont még soha életemben nem sikerült :(
Bocs ha hülyének tûnök, de nem igazán tudom hogyan kéne csatlakoznom egy játszmához. Akárhányszor próbálom, elkezdi betölteni, aztán ha betöltött kilép a játékból (az egész programból).
Tudna valaki adni valami tippet?
régen toltam, 1x admin is voltam, habár nem sokat konyitok már hozzá
mbII-be is benne vok, clanmod is jöhet ha mercenaries-ról van szó, de ja+ semmiképp
Az elõbbi hosszú leírásnak esetleg lehet nvidiás megfelelõje is. Itt ugyanígy ki kell csomagolni a driver fájljait, az alábbi változásokkal:
1. c:\Ati helyett c:\nvidia mappa
2. A fájl neve: nvoglv32.dl_ (64 bites rendszeren nem kizárt, hogy nvoglv64.dl_)
3. A fájl alapértelmezett helye: C:\NVIDIA\DisplayDriver\262.99\Vista\English\Display.Driver
4. A bat fájl tartalma expand nvoglv32.dl_ nvoglv32.dll (nvoglv64.dl_ esetén: expand nvoglv64.dl_ nvoglv64.dll)
5. Ha 32-es és 64-es verzió is van, akkor javasolnám, hogy mindkét fájllal végezzük el a mûveletet.
1. Legújabb drivert letölt
2. Installt elindít, megvárja míg kicsomagolja a drivereket a C:\Ati mappába
3. Megkeresi a kicsomagolt C:\Ati mappában az atioglxx.dl_ fájlt(alapesetben WIN7 x86-os driver esetében: C:\ATI\Support\10-12_vista32_win7_32_dd_ccc_enu\Packages\Drivers\Display\W7_INF\B109234)
4. A fájlt átmásolod a JKA telepítési könyvtár\GameData mappába
5. Csinálj egy új .bat fájlt a következõ tartalommal: expand atioglxx.dl_ atioglxx.dll
6. Ezt a batfájlt is másold be a GameData mappába
7. Futtasd le a fájlt.
Ha legújabb driverrel se indul, akkor próbáljátok meg ezzel feltenni a "dummy" CAP-ot(amint futtatjátok, megértitek mirõl beszélek:)).
Igazából nekem is ez a gomndom hogy felrakom lecrackelem, el akarom indítani és kidob hogy a program mûködése leáll...
Win7 32bit, ati radeon hd 5750 (dx11) lehet ezek miatt nem akar indulni??
miért van az,hogy feltelepítem a játékot,és kiírja,hogy jedi academy sp hibát észlelt,ezért leállt? régen szerettem ezzel a játékkal játszani,gondoltam egyet,letöltöttem,feltelepítettem,crackeltem,pacheltem,honosítottam,elindítanám,ezt írja ki mindig.újraindítottam a gépet,semmi. gondoltam a honosítás bezavart vmit,azt uninstalláltam,így is rossz...valakinek volt hasonló?
ReaL MaDRid x siempre
Meg tudja valaki mondani, hogy lehet egyszerre több npc spawn (mondjuk) stormtrooper-t berakni?
Elõre is kösz!
Meg tudja valaki mondani, hogyan lehet egyszerre több katonát berakni a játékba (npc spawn-nal persze)?
Elõre is kösz!
De ha lenne külön valami jó kis mod az is jöhet ;)
Valaki tudna valami grafikai modot ehhez? Az még oké hogy kopottas a grafika, de HD-s monitoron nagyon csúnyácska, e mellett nem lehet HD-s felbontásban játszani, minden ugyanolyan marad mint alacsony felbontáson, ezt nem tudja valaki miért van?