5868
Jedi Knight 3
-
Xboxman #1204 Nekem nem sikerült a piros és a sárga DF-et sem előhozi!Sőt még saber stylet sem tok váltani -
#1200 Kipróbáltam, és engem is ledobott. :( -
#1199 Beta+multifixel minden megy, de mi a fullal szeretnénk játszani -
djcom #1198 Ez fasza:(((
Az az érzésem csak a játék megjelenése után lesz hivatalos javítás:(
LOOOOOOOOL -
#1196 nekem?
ha igen elküldhetnéd még1szer mert 222 olvasatlan levél volt a ládámban és lehet h véletlenül töröltem :(( -
#1195 Elavult???????????
Kicsit magas a mércét! -
#1194 én aztat hallottam, hogy majd egyszer elveszted és lükebá mondja, hogy mennyé fiam gyárcsál magadnak meg olyasmikat is mond, hogy 30000, 300000 vagy nem tudom.... -
#1193 Na szóval írja már meg valaki, hogy is van ez a kardváltás??Az elején nem lehet.
Akkor mikor?? -
#1192 Emiled ment :P -
#1191 megtudnád írni hogy hol találom ezt a netfix-et? mert nem nagyon van kedvem és időm 1oldalt visszaolvasni... -
#1190 az enige nem anyira lényeges ha maga a JÁTÉKÉLMÉNY nagyon jó.... -
#1189 Sokkal de sokkal SZEBB! MOst voltam egy pályán asszem robbantást kell megakadályozni...na azt nagyon szépen kidolgozták ... -
gonosz #1188 ugyanaz az elavult engine. -
#1187 most már kipróbáltátok - milyen a single rész? sokkal szebb a jk2-nél? vagy azért annyira nem javítottak az engine-en? -
#1186 Azt nemtom -
#1185 értem kétkezest stb. stb -
#1184 Hát jah külföldiek is ezt mondják, valamit nagyon besunyult a lucas, meg az activision, mer külföldön se tud senki semmit csinalni... várunk szépen, vagy 1 patch-re, vagy valami netfix-re, nekem amúgy van 1netfix-em, amit amúgy visszaolvasva kb. 1 oldalt, ti is megtaláltok, de ennek baja van a gameverzioval .. ez pre goldhoz lenne ? -
#1183 Kit érdekel a single rész? Én multizni akarok -
#1182 Az első játszható másodperctől fogva... -
#1181 sztem kurva jó... -
antijedi #1180 hehe hmuda pont erről beszélt republic topicban, ez megalol :PPPPPPPP -
#1179 Hmm...izé kardot mikor lehet választani? Én már a robogós pályán vagyok de még nem tudtam.... -
#1178 Jólvan elakadok a kiképzésben. Az ilyen bőven elég ahhoz, hogy uninstall+del. Buzi játék. -
#1177 Ha picit visszaolvasnál,monnyuk 2-3 szöveget akkor láthatnád: mindenkinek ez a problémája..;))))
-
Dns5000 #1175 mi a kulonbseg a beta meg a teljes kozott? -
#1174 ja mi is próbáltuk ismerősömmel játszani neten de mi a Beta-t multi fix-el. a problémánk az volt hogy nem tudtuk hogy kell internet-re tenni a Host, tehát hogy ne LAN-ban legyen. vagy nem is kell? ti hogy csináltátok? -
#1173 erre gondoltam tegnap szedtem a Pre-Gold-hoz a multi cracket. de ha lesz a Final-hoz itt biztosan fent lesz! -
antijedi #1172 bye :D -
djcom #1171 bye -
djcom #1170 Akkor mára asszem ennyit a JK3 multiról. -
#1169 hátakkor 8 holnap research -
#1168 :) -
djcom #1167 Jaja.Talán holnap -
#1166 Akkor nem rontottunk el semmit :P -
#1165 Na! Én egy jó nagyot belebasztam a gépembe!!!
Azóta jól műxik. :DDD -
djcom #1164 Mos tolvasok Nforce fórumon:a külföldieknbek sem megy:(
LoooooooL -
antijedi #1163 esetleg hivatalos patch ha a netkod a szar :DDD -
antijedi #1162 na hat ako bukta, szvsz aludni kell ra egyet hatha holnapra kint lesz valami fix... -
djcom #1161 Tuti,azon se jó! -
#1160 Ezt nem tudtam. LAN-on is próbáltad?