5868
Jedi Knight 3
-
#1416 Valaki nyugtasson meg, hogy előbb-utóbb a single játék alatt is lesz lehetőség a szimpla lézerkardról a duplára v. kettőre váltani!
Mert ugye generáláskor ezt nem lehetett. -
#1415 mail ment. -
Zsoly #1414 Sziasztok,
én hiába próbálom bárhonnan és bárhányszor a force pull-t a vjun pályán a 3 lézer megsemmisítésére, abszólút nem reagál. Tudna nekem valaki küldeni egy mentett állást közvetlenül ez után vagy van vmi kód amivel a következő pályára lehet lépni? A pre gold verzió van meg.kösz a segítséget -
#1413 Kösz, megvan! rájöttem hogy a hordókat kell lőni... -
#1412 Én sem az oldalra mondtam! -
pivo #1411 Sziasztok! Nekem nincs meg a jedi academy de meg szeretném szerezni csak az a gond ,hogy nem tudom honann tudom megszerezni légyszives írjatok. Kösz! -
#1410 De, de oda nem lehet bejutni! Az ajtó zárva van, az üveget meg tök8 mivel lövöm mert nem törik be! Próbáltam már! -
warthog #1408 Nincs ott egy vezérlöterem ? -
#1407 Hát ILYET én nem reklámoznék! -
#1405 Keresgéltem, de két kinyithatatlan ajtón kívül más nincs. (Van a bejárat mellett egy kapcsoló, ami már át van kapcsolva, de nem emléxem hogy én nyomtam-e át, és nem tudom mit csinál) -
#1404 Ja tényleg! -
warthog #1403 Ahonnan kihoztad az AT-ST -t abban az épületben keresgélj.
-
Takigabi #1402 ezer thx -
#1401 Tudom, ez után jön az AT-ST, amit már elintéztem. -
#1400 Szarrágó! -
#1399 Be kell menni a lőpályára, kikapcsolni a hátsó pajzsot és szétlőni a falat. -
#1398 Hát ilyen nincs! Megint elakadtam ebben a "sz*r"-ban!! Ott vagyok amikor a börtönből meg kell szökni. Az AT-ST-t elintéztem egy másik AT-ST-vel, de most hova tovább?? (lenne pár szavam ahhoz aki a pályákat tervezte) -
#1394 Ja szerintem is nagyon könnyű vaolt. A szakadékokba zuhanás és az ágyús robotok (:D) kivételével egyszer se haltam meg. Mondjuk én normál szinten játszottam vele. -
#1393 Na, én is végigjátszottam.Szerintem egyértelműen jobb volt, mint az Outcast.Főleg azért, mert nem kellett az elején pöcsölni a kard megszerzésével, meg alapban megvolt már egy csomó képesség.Nem is beszélve a dupla kardról és a fénybotról.Viszont úgy vettem észre mintha picit könnyebbre sikerült volna a játék.A sötét jediket iszonyúan lehet aláznia grip force-hirtelen szakadékba hajítás kombóval.(Ahol volt rá lehetőség, ott 80%-ban így nyírtam ki őket, mintegy 2 másodperc alatt).A főellenfél is röhejesen könnyű volt vagy lehet, hogy csak szerencsém volt, de elsőre megöltem, bár ez már eltartott vagy 5 percig:)Sok buggal is találkoztam, ezek néha viccesek voltak.Ebből párat már leírtam az #1345-ben.
Mindezeket leszámítva egész jó lett a játék,a megjelentek közül az év egyik legjobbja. -
#1392 thx -
#1391 DC-ről...annyi Tlanos -nak meg van mint a szemét... -
#1390 senki? -
#1389 Köszi! A Tie Fighterekről beugrott melyik épület! :) -
#1387 Elküldtem e-mailben. -
Takigabi #1386 #1360
valaki please -
Takigabi #1385 nm -
#1384 valaki??? -
#1383 Pls HELP! A Wedge-es pályán vagyok(t2_wedge asszem), és nem találom a kijáratot. Hatástalanítottam a bombákat és azt mondja hogy menjek vissza a hajómhoz, de foggalmam sincs hogy hol van, pedig már 3x körberohantam a komplexumot! Pls. help hogy nagyjából hol van! -
Light #1382 Köszi, most töltöm...
Köszi még 1x! - Neked is, Takigabi...
Csács! -
warthog #1381 http://warthog.uw.hu/g-ja-b.part50.rar -
Light #1380 Re!
Köszi a segítséget, az oldalt én is ismertem, és ott a link a sectorwarez-ra mutat, de már nincs fenn a game:((.
Please, a rar-t küldd, ha nem nagy kérés... Vagy vmi tutter linket...:)).
Köszi nagyon!
Csács! -
#1378 honann tudnám leszedni a JK3-at? -
#1377 Mire jó a crack???:)
Az iso nem crackes....és kipróbáztam a multi problémát sem orvosolja ez a crack...akkor?
-
Takigabi #1376 mail ment -
Monkis #1374 Hali! Remélem amultis részhez van vagy lesz valami megoldás az a szar, hogy még ki sem lehet próbálni:((. Valaki tud érdemlegeset? -
Light #1373 Sziasztok!
Én az Apollo-ról húztam le, de ott hiányzik a cd2-ből az utcsó, 50-es rar...:((
Vki mondana még oldalt, ahonnan le lehet húzni, vagy lenne vki olyan szíves, hogy mailben elküldi ide: "[email protected]" ?
Please, csak ez a fájl hiányzik:(((
Előre is köszi!
Csács! -
#1371 hi all!
honnan tudnám leszedni JK3-at?
-
#1370 Köszönöm a segítségedet. -
#1368 A gépem még meg van.
De azért nyugodtan segíthetsz.
Egyébként azt azért adom el, mert vettem egy másikat. -
#1366 egyik se műxik, nekem