5868
Jedi Knight 3
-
#1624 Már kipróbáltam mindegyikel, eccerűen nem indul el a multiplayer része és nem tom, hogy miért. A 2 cd-s verzióm van meg, de fingom sincs mi lehet a hiba. Eccerűen lefagy a game a multiplayernél, nem hiszem, hogy driver hiba lenne, mert akkor a single sem indulna, az pedig megy hibátlanul:( -
antijedi #1623 izé, melyik cracket nézted?? met mintha 2 fajta is lenne amivel jol megy -
antijedi #1622 amugy akor ajánlom figyelmetekbe a harry potter cimü gamet mert ott meg az auto ugrast is be lehet kapcsolni :P -
antijedi #1621 azért mert te (és a haverjaid... :P) bénák vagytok nem a progitz kéne szidni, szvsz nem lett volna jo ha ezt a progit ovodás szintre tervezik... :P -
Coco #1620 köszi szépen működik.... -
#1619 speed utána asszem c a crouch és akkor átgurulsz alatta. -
#1617 továbbra sem találok megoldást, pedig már mindent próbáltam, peccel és anélkül is ugyanaz a reakció ha elindítom a multit. Indító képernyő bejöm és onnan nem lehet semmit sem csinálni. Lefagy az egész, még kilépni sem tok:( Prószáltam már mindenfajta kompatibilitási módot is, de úgy sem műxik. A single az rendben elindul, ott nincs hiba:( Valaki pls -
#1615 hát ennek meg hova lett a vége?:D -
#1614 nahh sziasztok. Nekem az lenne a problémám, hogy mikor indítom a jamp.exe-t (a peccset is felraktam már) eccerűen nem indul el a játék. Egyből az -
#1613 Egyeduli bajom multival.
Tegnap este probalkoztam, de mindegyik szervernel csak hosszu-hosszu varakozas kovetkezett, mas semmi.
Ez normalis, vagy egybol be kellene jonnie?
Ti meddig szoktatok varni? -
#1612 Én átmásoltam a JediAcademy.EXE-t is és igy is tuti... -
BBking #1611 Nekem is megy.Ha valaki indít szervert és értelmesen tud játszani,szívesen csatlakozom. -
#1610 "nekem így sikerült:
1. adott ugye a GAME-féle verzió
2. letöltöttem hozzá a gamempfix.rar-t (ami valszeg megegyezik a gruswjkacd.rar-ral)
3. ebből a fájlból CSAK a JASP.EXE és JAMP.EXE fájlokat másoltam át az eredeti helyére (gamedata könyvtár), vagyis sem JediAcademy.EXE-t, sem pedig a startmp.exe-t nem!
4. így ugyan kér cd-t, de cserébe tökéletesen működik!!!"
ez tuti. -
#1607 Szal en mar felorja kardozok es mar unom. Ott vagyok Vader nagyur trontermeben es ott a kolega ket kliens tarsasagaban es megtamad. Na utom verem majd amig legyengul jon a ket kliens es feltolti. Mind utottem vagtam a dogokat mig vegul az egyik kliens meghalt. Igy akartam csinalni masodikkal is de fene tudgya... az nem akar meghalni. Micsinajak? -
Ironka #1606 Srácok! Fel tudná valaki rakni valahova az GameData\Base\assets1.pk3\models\players\jedi_rm könyvtárat? Nem több 6-7 megánál. Sajna a cd-n hibás az a rész és így nem tudok rendesen játszani vele. Előre is köszönöm. -
antijedi #1605 jovana nem tok irni tehetek énr óla? :D -
#1604 elvileg :DD -
antijedi #1603 de már server down, sorry
amugy király volt sajnálhatja aki nem jött...
elveilg holnap is lesz server... -
antijedi #1602 vagy beirod consolba hogy /connect ip
vagy a serverkeresobe hozaadod favoriteshez és ako lacodik :D -
#1599 En sem nagyon latom. Osszesen van vagy 10, de egyik sem ez. Hogy lehet IP alapjan keresni? -
szmöre #1598 én nem látom ezt a servert -
antijedi #1597 maygar server:
217.65.113.93
gyertek!!! :D -
#1596 #1564 es hozzászólás -
neménvoltam #1595 Van valami tippetek mivel lehet megölni azt a túlfejlett rancort? -
szmöre #1594 olvass vissza forumban es talalsz megoldast -
szmöre #1592 indiasz te 1et? -
szmöre #1591 hm vmiért én se látom magam : ( -
#1590 -
szmöre #1589 hehe csak nézelödtem : ) -
#1588 Én nem látom ezt a szervert.
Komolyan gondoltad egyáltalán ezt a szervert? -
#1587 -
neménvoltam #1586 most már vágom -
neménvoltam #1585 oké:D
köszi
nekem magyarosítva van :D -
Amikor ott vagy a sírnál, nyomd meg a sense-t (ez egyik jedi képességed)
Ennyi!
Látni fogod! -
neménvoltam #1583 bocs, ha hülye vagyok, de ezt nem értem. -
#1582 OKSA!!!! -
neménvoltam #1581 ?? -
szmöre #1580 okes inditok egy servert hm HUN néven : ) -
#1579 SENSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hányszor kell még ezt a jedi tomb-os részt elmagyarázni?
Ha valaki nem tud továbbjutni valahol, mindig használa a sense-t!!!
Mondjuk ezt én is megkérdeztem, pedig elötte már elmagyarázták. -
#1578 nyomhatunk!inditsunk egy servert.