832
Kízeleg a szavazás - IGEN vagy NEM?
avagy itt van május elseje, jajj mi lesz? :)
avagy itt van május elseje, jajj mi lesz? :)
-
#552 már csak 2 perc :) -
Robbb #551 zwei minit -
#550 2,5 perc -
#549 már csak 3 perc :) -
#548 már cak 4 perc :) -
Prank #547 oké, most értek a határhoz:) -
#546 Király van rádiós órám, és pont ugyanúgy jár mint a retekklubos :D -
#545 Belépünik az unióba, a cigánysereg megrohamozza a határokat. Ennyi :P
legalábbis mára+holnapra. Aztán majd később... -
Robbb #544 A barátnőmmel megbeszélem, hogy egy jó szeretkezéssel menjünk át az Újkorba. Egyszerre kéne "elmennünk" pont éjfélkor! -
Robbb #543 Még 16 perc, úgy izgulok! -
_Vegeta_ #542 En par oraja tudtam meg h ma vmi ilyen eu banzaj van. :> -
#541 Ezzel egyetértek. -
#540 Én mentem fürdeni. Eszembe sem fog jutni :) -
_Vegeta_ #539 Bennevagyok. :>>> -
#538 Itt fogunk visszaszámolni? :P -
#537 43 perc múlva itt az ejú! :D -
_Vegeta_ #536 Bazdmeg te hulyevagy. :D
"No comment" -
#535 Igazad van :)))), 10 percet tévedtem :) Látszik, matekból is csak 2-es vagyok :) -
#534 ??? -
Robbb #533 Bandita te valamit nagyon elszámoltál:DD
Számold újra! -
#532 Na, még 1 óra 16 perc, és csatlakozunk az eu-ba -
Robbb #531 Mike,nincs itt semmi problem!Véletlenül sem feltételeztem ilyesmit.Nem ez szokott az első gondolatom lenni.Nyugottan lehetnél 8 vagy 12 éves,engem ez nem szokot érdekelni.Engem az emberek véleménye érdekel korra,nemre való tekintet nélkül.Én is elmomdtam az enyémet,te is elmondtad a tiedet.Ez van.Jól eszmét cseréltünk:D -
#530 Ezt most egy kicsit hosszú lenne leírni:)
Legyen elég annyi, hogy a főbb kérdések már nem itthon a parlamentben fognak eldőlni, hanem brüsszelben. -
#529 ez attól függ, hogy mit nevezünk "jónak".
A mostani kormányt nem hiszem, hogy alá lehetne múlni gazdaságpolitika tekintetében. -
#528 32 -
Robbb #527 Sorry:való tekintettel:(Ez az EU báromság teljjjjesen összezavarrrta az áramköreeeeimet.Bzzzzzzz -
#526 jah, konyhanyelven pls :) -
#525 csak azert kerdeztem, mert ugy erzem, azt feltetelezed rolam, hogy en vmi kisgyogyos lehetek csupan -
Robbb #524 Gondoltam hogy ez lesz a következő kérdésed,tipikus.Először úgy voltam vele nincs köze a témának(és neked sem)a koromhoz,de most engedek a nép akaratának.Kiváncsi vagyok mennyire számít ez manapság:I'm 25 years old.And you?Lélegzetvisszafojtva várom az elmés hozzászólásokat a koromra és az élettapasztalatomra valótekintetel:) -
#523 Nézd meg a római vagy a nizzai szerződést abban elég sok minden benne van. Bár az nagyrészt jog. -
#522 abban mindketten szarok
ez a kulonbseg
hogy momdta Tota W
4 evente kicsereljuk a hatterkepet -
#521 azt mar 94-98 kozott eljatszottak
mit mondtak ra a fideszesek:
luzerek
na akkor meg nyasgem
aki szelt vet, vihart arat
ezzel egyutt szerintem nem vagy naci, reszemrol ezt tudom neked nyujtani
-
#520 Hagyjátok már ezeket a hülyeségeket! nem az a lényeg, hogy az egyik oldal mivel vádolja meg a másikat (nácizás, komcsizás, antiszemitázás, panelprolizás), hanem hogy hogyan kormányoznak. -
#519 Annyira nem, mert nem veszem magamra. -
#518 ez valami adok-kapok játék?
Bizonyítsák be, hogy ők nem csinálják, és akkor elismerem, hogy jobbak. -
#517 szar erzes, nem? -
#516 jah
csak visszakapjatok -
#515 Most nem rég. -
#514 tudom...
inkább írjátok le az új cuccokat amik életbe lépnek... sztem sokak nem tudják ! -
#513 Látod ebben igazad van. Nem tudom. Azt viszont tudom, hogy jó pár millió embernek nem lesz jó.