832
Kízeleg a szavazás - IGEN vagy NEM?
avagy itt van május elseje, jajj mi lesz? :)
avagy itt van május elseje, jajj mi lesz? :)
-
#512 hany eves vagy? -
#511 mikor?
1998-2002 kozott? -
#510 Engem meg az mszp-sek náciztak le. -
Robbb #509 Az hogy az ég kék,a fű zöld,a víz nedves ez már ma nagyon kevés.Ezzel kitörölheted,de másra nem jó.Mesevilágban élsz és aki így áll hozzá a csúnya dolgokhoz azt fogja a legnagyobb meglepi érni. -
#508 nem most
akkor
amikor ok voltak hatalmon
engem spec sertegettek, pedig max annyit tettem, hogy nem voltam a hivuk -
#507 nem is
csat olyan dolgokrol beszelgetunk, ami mindekit erdekel
polforum meg egyebkent sincs mar -
#506 Ezt nem mondod, komolyan. Az mszp-szdsz vonal ugyanúgy beszól leugat minden jobbos felvetést. -
#505 hey ez nem polfórum ! -
#504 szep diplomatikus kijelentes -
#503 szerinted, szerintem meg nem
maradjunk ennyiben
es hogy nekem az eu-s csatlakozas jo-e vagy sem, neked arrol halvany lila gozod sincs -
#502 Szerintem hosszú távon mindenképpen jól járunk, az elkövetkező pár év viszont tartogat néhány kellemetlenségeket... -
#501 inkabb beszeljen igy, mint folyton beszoljon meg vecsmereljen
az mdf-rol meg csak az a velemenyem, amikor Ibolyka aszonta: nem ertek a focihoz
-
#500 Nem az a lényeg, hogy hány hozzászólás, hanem az, hogy milyen az ember.
mukikának meg a többi szpemmerkirálynak van 20k hozzászólások, pedig még csak 1 éve regeltek, akkor ők már királyak? -
#499 Nem. Én realista vagyok. És nem a politikai, hanem a szakmai meggyőződésem beszél belőlem. Nem az Únió ellen vagyok. De amilyen feltételekkel csatalkozott ez az ország az katasztrófális. -
#498 ha ez megnyugtat, nekem is annak kellesz -
#497 Mondtam, hogy nem mintha a Fidesz jobb lenne, de megyó ultraparaszt, még beszélni sem tud, amit azért egy protokoll szerepben nem ártana.
Én még mindig úgy gondolom, hogy az MDF az egyetlen valamirevaló párt a parlamentben. -
#496 megint jon a kedvencem:
371 hozzaszolassal engem ne hulyezzen le senki
nem vagyok idiota, aki a fellegekben el -
#495 Tököm tele az egész EU-vel. Ti legalább kaptatok pénzt az új designért?
Piacnak kellünk, ezért van ránk szükség. -
#494 nem sejtem?
hat te ezt honnan veszed?
pontosan tisztaban vagyok vele
hulyegyerek -
#493 élvezd... -
#492 Latom itt mindenki nagy nemzetmento -
#491 Nem kell csodálkozni. Mike még csak nem is sejti, hogy mi vár ránk. Nem hinném, hogy túlzottan sok okunk lenne ünnepelni. Másodrendű polgárok leszünk a közösségben, és ez csak az egyik negatívum a sok közűl. -
#490 na mert aztan a draga fideszetek olyan kurva illemtudo
amikor dragalatos Viktorok el sem ment szavazni, mert savanyu neki a szolo -
#489 te imadkozzal Jezusodhoz, en meg teszek is erte valamit, hogy en nyertese legyek a dolognak?
optimista vagyok?
lehet. de en ettol jol erzem magam, te meg rosszul
de nem baj, ettol meg te lehetsz pesszimista is, nekem az nem faj
ha meg kudarcok ernek a jovoben - es volt reszem belole boseggel - arra mindig jok, hogy az ember tenuljon beloluk
ha valaki annak is tud orulni, hogy zold a fu, es milyen szep kek az eg, hat baratom, johet barmi -
Emmegki #488 Már csak 2 óráig független Magyarország. -
Robbb #487 Ja a Meggy meg ott evezget körülöttünk:)Ha valaki fuldákol még rá is basz a lapáttal az orrára:(Tetves banda volt ez eddig is,ezután sem lesz jobb. -
#486 huhh már csak 2 óra :) -
Borg #485 Ugyanmár, eddig is a nyakunkig ért a szar. Csak most még lötyögtetik is ;)) -
#484 Ezzel a kormánnyal nem lesz nagy változás az EU.
hiába nincs vám, bevezettek helyette rakás más adót. Egyedül a szabad mozgás miatt lesz jó egyelőre az EU semmi többért, bár én EU párti vagyok, nem vagyok benne biztos, hogy nyertesként jövünk ki ebből a dologból.
Megyo meg egy kőbunkó paraszt a kormányával együtt, ami csak a saját fizetésüket tudja emelni. Nem mintha a fidesz jobb lenne. Ha a Baltikumban sokkal nagyobb hátrányból képesek sima felzárkozni, akkor mi miért nem a 1,5x nagyobb GPD-nkkel? Nekünk van a 2. legnagyobb GDP-nk az újonnan csatlakozók közül, mégis szinte mi vagyunk a sereghajtók a szlovákok után. -
Robbb #483 Mike,nem vagy te egy kicsit optimista?Te sem gondolhatod komolyan amit írtál.(#472)De ha mégis komolyan gondotad,akkor csak gratulálni tudok.Ha esetleg pár év múlva összefutunk egy lepukkant aluljáróban,akkor majd visszatérünk erre a kinek jó,kinek nem dologra.Addig is csak imádkozni tudunk,hátha Jézus megsegít minket.(mondjuk egy lottó ötös kihúzna a most is derékig érő szarból) -
#482 mingyá eu.. -
#481 jujj dejó lesz már nekünk !!! -
Cat #480 ismerösömet felhivták: "Jó csatlakozást!"
válasz: "mi vagyok én, máv állomás?" -
#474 elso
ha a rossz dolgoknak nem láttam volna meg mindig a jó oldlát, már rég öngyilkos lettem volna -
#473 te melyik vagy? -
#472 vannak emberek akik az eletben mindig azt latjak, milyen lehetosegeik vannak
nekik jo lesz
azoknak akik szerint az arak emelkednek, es elszegenyedunk, meg minden mas
annak szar lesz -
#471 milyen jo, hogy ma kisebbsegben vagy ezzel a velemenyeddel
mennye b+ Ukrajnaba -
#470 és majd felébredünk :) -
Cat #469 és a kerítés is kolbászból lesz! -
Cat #468 meg a tej!