Európai Unió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Na, még 1 óra 16 perc, és csatlakozunk az eu-ba

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mike,nincs itt semmi problem!Véletlenül sem feltételeztem ilyesmit.Nem ez szokott az elsõ gondolatom lenni.Nyugottan lehetnél 8 vagy 12 éves,engem ez nem szokot érdekelni.Engem az emberek véleménye érdekel korra,nemre való tekintet nélkül.Én is elmomdtam az enyémet,te is elmondtad a tiedet.Ez van.Jól eszmét cseréltünk😄
Pluskast
Ezt most egy kicsit hosszú lenne leírni😊
Legyen elég annyi, hogy a fõbb kérdések már nem itthon a parlamentben fognak eldõlni, hanem brüsszelben.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

FtranX
ez attól függ, hogy mit nevezünk "jónak".

A mostani kormányt nem hiszem, hogy alá lehetne múlni gazdaságpolitika tekintetében.

Mike at home
32

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sorry:való tekintettel😞Ez az EU báromság teljjjjesen összezavarrrta az áramköreeeeimet.Bzzzzzzz
PResident Evil
jah, konyhanyelven pls 😊

Mike at home
csak azert kerdeztem, mert ugy erzem, azt feltetelezed rolam, hogy en vmi kisgyogyos lehetek csupan

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gondoltam hogy ez lesz a következõ kérdésed,tipikus.Elõször úgy voltam vele nincs köze a témának(és neked sem)a koromhoz,de most engedek a nép akaratának.Kiváncsi vagyok mennyire számít ez manapság:I'm 25 years old.And you?Lélegzetvisszafojtva várom az elmés hozzászólásokat a koromra és az élettapasztalatomra valótekintetel😊
Pluskast
Nézd meg a római vagy a nizzai szerzõdést abban elég sok minden benne van. Bár az nagyrészt jog.

Mike at home
abban mindketten szarok
ez a kulonbseg

hogy momdta Tota W
4 evente kicsereljuk a hatterkepet

Mike at home
azt mar 94-98 kozott eljatszottak

mit mondtak ra a fideszesek:
luzerek

na akkor meg nyasgem

aki szelt vet, vihart arat

ezzel egyutt szerintem nem vagy naci, reszemrol ezt tudom neked nyujtani

FtranX
Hagyjátok már ezeket a hülyeségeket! nem az a lényeg, hogy az egyik oldal mivel vádolja meg a másikat (nácizás, komcsizás, antiszemitázás, panelprolizás), hanem hogy hogyan kormányoznak.

I.C.ram
Annyira nem, mert nem veszem magamra.
I.C.ram
ez valami adok-kapok játék?

Bizonyítsák be, hogy õk nem csinálják, és akkor elismerem, hogy jobbak.
Mike at home
szar erzes, nem?

Mike at home
jah
csak visszakapjatok

I.C.ram
Most nem rég.
PResident Evil
tudom...

inkább írjátok le az új cuccokat amik életbe lépnek... sztem sokak nem tudják !

Pluskast
Látod ebben igazad van. Nem tudom. Azt viszont tudom, hogy jó pár millió embernek nem lesz jó.

Mike at home
hany eves vagy?

Mike at home
mikor?
1998-2002 kozott?

I.C.ram
Engem meg az mszp-sek náciztak le.
Az hogy az ég kék,a fû zöld,a víz nedves ez már ma nagyon kevés.Ezzel kitörölheted,de másra nem jó.Mesevilágban élsz és aki így áll hozzá a csúnya dolgokhoz azt fogja a legnagyobb meglepi érni.
Mike at home
nem most
akkor
amikor ok voltak hatalmon

engem spec sertegettek, pedig max annyit tettem, hogy nem voltam a hivuk

Mike at home
nem is
csat olyan dolgokrol beszelgetunk, ami mindekit erdekel
polforum meg egyebkent sincs mar

I.C.ram
Ezt nem mondod, komolyan. Az mszp-szdsz vonal ugyanúgy beszól leugat minden jobbos felvetést.
PResident Evil
hey ez nem polfórum !

Mike at home
szep diplomatikus kijelentes

Mike at home
szerinted, szerintem meg nem
maradjunk ennyiben

es hogy nekem az eu-s csatlakozas jo-e vagy sem, neked arrol halvany lila gozod sincs

FtranX
Szerintem hosszú távon mindenképpen jól járunk, az elkövetkezõ pár év viszont tartogat néhány kellemetlenségeket...

Mike at home
inkabb beszeljen igy, mint folyton beszoljon meg vecsmereljen

az mdf-rol meg csak az a velemenyem, amikor Ibolyka aszonta: nem ertek a focihoz

I.C.ram
Nem az a lényeg, hogy hány hozzászólás, hanem az, hogy milyen az ember.

mukikának meg a többi szpemmerkirálynak van 20k hozzászólások, pedig még csak 1 éve regeltek, akkor õk már királyak?
Pluskast
Nem. Én realista vagyok. És nem a politikai, hanem a szakmai meggyõzõdésem beszél belõlem. Nem az Únió ellen vagyok. De amilyen feltételekkel csatalkozott ez az ország az katasztrófális.

Mike at home
ha ez megnyugtat, nekem is annak kellesz

I.C.ram
Mondtam, hogy nem mintha a Fidesz jobb lenne, de megyó ultraparaszt, még beszélni sem tud, amit azért egy protokoll szerepben nem ártana.

Én még mindig úgy gondolom, hogy az MDF az egyetlen valamirevaló párt a parlamentben.
Mike at home
megint jon a kedvencem:
371 hozzaszolassal engem ne hulyezzen le senki
nem vagyok idiota, aki a fellegekben el

perempe
Tököm tele az egész EU-vel. Ti legalább kaptatok pénzt az új designért?

Piacnak kellünk, ezért van ránk szükség.

* George Benson : White Rabbit *

Mike at home
nem sejtem?
hat te ezt honnan veszed?
pontosan tisztaban vagyok vele
hulyegyerek

PResident Evil
élvezd...

Mike at home
Latom itt mindenki nagy nemzetmento

Pluskast
Nem kell csodálkozni. Mike még csak nem is sejti, hogy mi vár ránk. Nem hinném, hogy túlzottan sok okunk lenne ünnepelni. Másodrendû polgárok leszünk a közösségben, és ez csak az egyik negatívum a sok közûl.

Mike at home
na mert aztan a draga fideszetek olyan kurva illemtudo
amikor dragalatos Viktorok el sem ment szavazni, mert savanyu neki a szolo

Mike at home
te imadkozzal Jezusodhoz, en meg teszek is erte valamit, hogy en nyertese legyek a dolognak?

optimista vagyok?
lehet. de en ettol jol erzem magam, te meg rosszul

de nem baj, ettol meg te lehetsz pesszimista is, nekem az nem faj

ha meg kudarcok ernek a jovoben - es volt reszem belole boseggel - arra mindig jok, hogy az ember tenuljon beloluk

ha valaki annak is tud orulni, hogy zold a fu, es milyen szep kek az eg, hat baratom, johet barmi

Már csak 2 óráig független Magyarország.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Ja a Meggy meg ott evezget körülöttünk😊Ha valaki fuldákol még rá is basz a lapáttal az orrára😞Tetves banda volt ez eddig is,ezután sem lesz jobb.
PResident Evil
huhh már csak 2 óra 😊

Ugyanmár, eddig is a nyakunkig ért a szar. Csak most még lötyögtetik is 😉)
I.C.ram
Ezzel a kormánnyal nem lesz nagy változás az EU.

hiába nincs vám, bevezettek helyette rakás más adót. Egyedül a szabad mozgás miatt lesz jó egyelõre az EU semmi többért, bár én EU párti vagyok, nem vagyok benne biztos, hogy nyertesként jövünk ki ebbõl a dologból.

Megyo meg egy kõbunkó paraszt a kormányával együtt, ami csak a saját fizetésüket tudja emelni. Nem mintha a fidesz jobb lenne. Ha a Baltikumban sokkal nagyobb hátrányból képesek sima felzárkozni, akkor mi miért nem a 1,5x nagyobb GPD-nkkel? Nekünk van a 2. legnagyobb GDP-nk az újonnan csatlakozók közül, mégis szinte mi vagyunk a sereghajtók a szlovákok után.
Mike,nem vagy te egy kicsit optimista?Te sem gondolhatod komolyan amit írtál.(#472)De ha mégis komolyan gondotad,akkor csak gratulálni tudok.Ha esetleg pár év múlva összefutunk egy lepukkant aluljáróban,akkor majd visszatérünk erre a kinek jó,kinek nem dologra.Addig is csak imádkozni tudunk,hátha Jézus megsegít minket.(mondjuk egy lottó ötös kihúzna a most is derékig érõ szarból)