Európai Unió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"te szívesen fizeted Kádár tartozását?"
Kb négy éve ki vannak fizetve azok a hitelek amiket a kommunizmus alatt vett fel az ország!
Ez azt jelenti ellentétben azzal amit szajkoztak, hogy igy meg ugy el van adosodva az ország az nem volt igaz.
Kb négy éve ki vannak fizetve azok a hitelek amiket a kommunizmus alatt vett fel az ország!
Ez azt jelenti ellentétben azzal amit szajkoztak, hogy igy meg ugy el van adosodva az ország az nem volt igaz.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
és akkor még nem beszéltünk az üzemanyag adójáról ami szintén nálunk a legmagassabb... az adót is megadóztatják vazze!
De nem minden áron kell a nyugati tõkét az országba csalni.
A magyar gazdaság nem feltétlenül erõsödik a túlzott külföldi tõke beáramlástól.Fokozottan oda kell figyelni erre.
Én baloldali szimpatizáns vagyok, végighánytam 4 évet a Fidesz agresszív politikáját látva, de azért sok dologban egyet értettem velük, többek között a külföldi tõke szabályozásában.
Ha már itt tartunk, a Fidesz inkább követi a hagyományosnak mondott baloldali eszméket, mint az MSZP, csak az elõadásmód visszataszító.
De ez a topic nem is errõl szól, sorry😄
A magyar gazdaság nem feltétlenül erõsödik a túlzott külföldi tõke beáramlástól.Fokozottan oda kell figyelni erre.
Én baloldali szimpatizáns vagyok, végighánytam 4 évet a Fidesz agresszív politikáját látva, de azért sok dologban egyet értettem velük, többek között a külföldi tõke szabályozásában.
Ha már itt tartunk, a Fidesz inkább követi a hagyományosnak mondott baloldali eszméket, mint az MSZP, csak az elõadásmód visszataszító.
De ez a topic nem is errõl szól, sorry😄
a véleményedre vagyok kíváncsi, nem a lehetõségeidre, mert tudom, hogy azok nincsenek
Kenny sem azt mondta, hogy nem fizet, hanem azt, hogy nem szívesen
Kenny sem azt mondta, hogy nem fizet, hanem azt, hogy nem szívesen
Riszpekk
persze hogy nem, na
BOCS KENNY nem rád hatagszok, hanem a sok kiba komcsira
KENNY!!! TÉGED SZERETLEK !!!! csak ne beszélj faszságokat 😊))
BOCS KENNY nem rád hatagszok, hanem a sok kiba komcsira
KENNY!!! TÉGED SZERETLEK !!!! csak ne beszélj faszságokat 😊))
Meg azt unom, hogy van aki kurva sokat keress és van aki kurva kevesset! az 2 típus található Mo.-on. NO középosztály!
hát pedig ez volt.... vállalkozóként kifizettem 150 rugót, nulla forgalom mellett, aztán meguntam és kiszálltam
Riszpekk
az lehet, de ne velem fizettessék vissza!
az attól függ... USA 240 millió lakos után nem kevés adót kaszál be, meg ugya van mibõl levonni
de nálunk inkább adni kéne, nem elvenni
de nálunk inkább adni kéne, nem elvenni
Riszpekk
és nálunk a legmagasabb az adó egész európában és mégis szopjuk a faszt!
mindenhol van, csak nem mindenhol abból él az állam, érted.... csak idehaza pl. inkább adózik a paraszt és melózik, minthogy bérbeadná a szaros földjét egy nyugati cégnek, és láblógatva élne mint marci hevesen...
na mindegy, szal adózni sux, fõleg, ha akkor is kifizettetik, ha nullát keresel....
na mindegy, szal adózni sux, fõleg, ha akkor is kifizettetik, ha nullát keresel....
Riszpekk
Adókra szükség van, csak nem mindegy mekkorák az adókulcsok, és milyen szolgáltatásokat nyújt cserébe az állam.
na ezt mondjuk mindig is leszartam, adóellenes vagyok
éljen meg az állam üzletekbõl, szerzõdésekbõl (mint külföldön), van itt mit bérbeadni, annyi a puszta, hogy még sok is
ne attól vegyék el a pénzt, aki dolgozik....
éljen meg az állam üzletekbõl, szerzõdésekbõl (mint külföldön), van itt mit bérbeadni, annyi a puszta, hogy még sok is
ne attól vegyék el a pénzt, aki dolgozik....
Riszpekk
hát hogy addig ne beszéljek, amíg nem keresek papíron is x összeget, vagy nem így értetted?
úgy élek meg, ahogy tudok, nem errõl álmodoztam eddig, de nem is arról, hogy Mexikó legyek az USA segge alatt, ha érted, mire gondolok.....
úgy élek meg, ahogy tudok, nem errõl álmodoztam eddig, de nem is arról, hogy Mexikó legyek az USA segge alatt, ha érted, mire gondolok.....
Riszpekk
"azt meg nem értem, miért csak annak lehet véleménye, aki x összeg fölött keres..."
Ezt megint nem értem.
Ezt megint nem értem.
mellesleg neked se sokáig lesz munkahelyed, ha valahogy kimaradunk az EU-ból, kétlem, hogy minden nagy nemzetközi cég közös érdeke olyan elmaradott felfogású országokba tõkét pumpálni, ahol egyértelmûen nemet mondanak az együttmûködésre...
majd kimennek a buta magyarok, és amit megvehetének otthon is, megveszik külföldön, és még vámot is fizetnek érte...
majd kimennek a buta magyarok, és amit megvehetének otthon is, megveszik külföldön, és még vámot is fizetnek érte...
Riszpekk
Akkor most nyalogassuk a sebeinket és kezdjuk el épiteni a 2. svájcot....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ott nem azért kurva jo minden mert nem tagok, szoval az ilyen példákat kerüljük mint svájc meg norvégia stb....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hát azért az újságírás is van olyan hasznos társadalmilag mint a vírusirtás....
de ne hidd, hogy itt basznám a rezet, ha már nem lennének határok, és kicsivel több munkalehetõségem lenne....
azt meg nem értem, miért csak annak lehet véleménye, aki x összeg fölött keres...
de ne hidd, hogy itt basznám a rezet, ha már nem lennének határok, és kicsivel több munkalehetõségem lenne....
azt meg nem értem, miért csak annak lehet véleménye, aki x összeg fölött keres...
Riszpekk
FREAK, elõször menj el dolgozni, utána beszélj, mert jelen pillanatban nem sokat teszel a társadalomért, bocs 😊
de bazz, megtörtént 😊)
2 lehetõségünk van
-belépünk az EU-ban és szopunk nyalunk a pénzért meg a jövõért
-visszamegyünk a múltba, és puszta kézzel megnyúzzuk az oroszokat
2 lehetõségünk van
-belépünk az EU-ban és szopunk nyalunk a pénzért meg a jövõért
-visszamegyünk a múltba, és puszta kézzel megnyúzzuk az oroszokat
Riszpekk
LOL
mert az elõzõ olyan rendes ember volt, mi?? még most is az õ számláit nyögöd..... elnök-elnök, õk is emberek, mind a pénzért dolgoznak, ahogy te is, ezen kár lovagolni
mellesleg Orbán is EU párti, csak neki most az a dolga, hogy kötekedjen, ez így megy
mert az elõzõ olyan rendes ember volt, mi?? még most is az õ számláit nyögöd..... elnök-elnök, õk is emberek, mind a pénzért dolgoznak, ahogy te is, ezen kár lovagolni
mellesleg Orbán is EU párti, csak neki most az a dolga, hogy kötekedjen, ez így megy
Riszpekk
Képesek vagytok elfelejteni, hogy nekünk most azért nem jó, mert 40 évig a nyakunkon ültek.
Ha ez nem történt volna meg, akkor nem itt tartanánk, és ez a topik sem létezni, hidd el...
Ha ez nem történt volna meg, akkor nem itt tartanánk, és ez a topik sem létezni, hidd el...
nekik eddig is jó volt, kurva nagy különbség, nekünk meg kurvára nem jó, mert csirkék vagyunk
nem hiszem el, hogy megeszed ezt a pánikkeltõ szemetet, nem szolgának megyünk az EU-ba, hanem tagnak, vagyis nem fog senki parancsolgatni, csak közös döntéseket kell hozni, ennyi
nem hiszem el, hogy megeszed ezt a pánikkeltõ szemetet, nem szolgának megyünk az EU-ba, hanem tagnak, vagyis nem fog senki parancsolgatni, csak közös döntéseket kell hozni, ennyi
Riszpekk
Egyébként ennek a topiknak semmi értelme, mert a média már eldöntette a birka magyar néppel, hogy mire kell szavazni....
Ezt senki, csak mást se... ugyanaz mint a béketümtetõk szindroma, tiltakoznak minden ellen, de semmi normális alternativa.