Európai Unió

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
bazz 5kor angol órám van , mennem kéne már nagyon 😊))))))))))
Galy
Na ebben tévedsz!
A németeknél 90% adó a benzinbõl
K.András
"te szívesen fizeted Kádár tartozását?"
Kb négy éve ki vannak fizetve azok a hitelek amiket a kommunizmus alatt vett fel az ország!
Ez azt jelenti ellentétben azzal amit szajkoztak, hogy igy meg ugy el van adosodva az ország az nem volt igaz.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Gery1980
Naaaa.

és akkor még nem beszéltünk az üzemanyag adójáról ami szintén nálunk a legmagassabb... az adót is megadóztatják vazze!

Galy
miért ne lenne lehetõségem????
Galy
a társadalombiztosítás nem SZJA, ugye
Gery1980
De nem minden áron kell a nyugati tõkét az országba csalni.
A magyar gazdaság nem feltétlenül erõsödik a túlzott külföldi tõke beáramlástól.Fokozottan oda kell figyelni erre.
Én baloldali szimpatizáns vagyok, végighánytam 4 évet a Fidesz agresszív politikáját látva, de azért sok dologban egyet értettem velük, többek között a külföldi tõke szabályozásában.
Ha már itt tartunk, a Fidesz inkább követi a hagyományosnak mondott baloldali eszméket, mint az MSZP, csak az elõadásmód visszataszító.
De ez a topic nem is errõl szól, sorry😄

FREAK
a véleményedre vagyok kíváncsi, nem a lehetõségeidre, mert tudom, hogy azok nincsenek

Kenny sem azt mondta, hogy nem fizet, hanem azt, hogy nem szívesen

Riszpekk

Galy
Te is középosztály vagy nem?
Galy
persze hogy nem, na

BOCS KENNY nem rád hatagszok, hanem a sok kiba komcsira

KENNY!!! TÉGED SZERETLEK !!!! csak ne beszélj faszságokat 😊))
Meg azt unom, hogy van aki kurva sokat keress és van aki kurva kevesset! az 2 típus található Mo.-on. NO középosztály!

FREAK
és az szerinted mi?? nem csak az SZJA-t hívják adónak....

Riszpekk

Galy
van más választásom?
FREAK
amúgy nem hiszem, hogy Kennyt kéne lepöcsözni...

Riszpekk

Galy
hihi, azt hogy csináltad????

azt nem adóra fizetted, hanem tb-re meg hasonlókra
FREAK
miért, te szívesen fizeted Kádár tartozását?

Riszpekk

Galy
hanem kivel te pöcs????? nagyapáddal???
FREAK
hát pedig ez volt.... vállalkozóként kifizettem 150 rugót, nulla forgalom mellett, aztán meguntam és kiszálltam

Riszpekk

az lehet, de ne velem fizettessék vissza!

FREAK
az attól függ... USA 240 millió lakos után nem kevés adót kaszál be, meg ugya van mibõl levonni

de nálunk inkább adni kéne, nem elvenni

Riszpekk

Galy
mert iszonyat tartozásunk van? hmm?
Galy
az állam bevételének jelentõs része az adóból jön minden országban

(kivéve ahol nincs adó)
és nálunk a legmagasabb az adó egész európában és mégis szopjuk a faszt!

Galy
of korsz, szori

FREAK
mindenhol van, csak nem mindenhol abból él az állam, érted.... csak idehaza pl. inkább adózik a paraszt és melózik, minthogy bérbeadná a szaros földjét egy nyugati cégnek, és láblógatva élne mint marci hevesen...

na mindegy, szal adózni sux, fõleg, ha akkor is kifizettetik, ha nullát keresel....

Riszpekk

Gery1980
Véleménye azért csak lehet.Nem hiszem, hogy ez most témába vágó megállapítás volt Galy!

Gery1980
Így van, és ott letelepedni szinte lehetzetlen.

Gery1980
Adókra szükség van, csak nem mindegy mekkorák az adókulcsok, és milyen szolgáltatásokat nyújt cserébe az állam.

Galy
kevés olyan ország van, ahol nincs adó
FREAK
na ezt mondjuk mindig is leszartam, adóellenes vagyok

éljen meg az állam üzletekbõl, szerzõdésekbõl (mint külföldön), van itt mit bérbeadni, annyi a puszta, hogy még sok is

ne attól vegyék el a pénzt, aki dolgozik....

Riszpekk

Galy
nem flémelek, csak beszélgetünk.
Galy
nem így értettem.

kurvára mindegy ki mennyit keres, csak sajnos az állam az adóból él
FREAK
na berakok már egy smiley-t mielõtt túl komoly lenne a hangnem

íme:

Riszpekk

FREAK
hát hogy addig ne beszéljek, amíg nem keresek papíron is x összeget, vagy nem így értetted?

úgy élek meg, ahogy tudok, nem errõl álmodoztam eddig, de nem is arról, hogy Mexikó legyek az USA segge alatt, ha érted, mire gondolok.....

Riszpekk

Galy
"azt meg nem értem, miért csak annak lehet véleménye, aki x összeg fölött keres..."

Ezt megint nem értem.

FREAK
mellesleg neked se sokáig lesz munkahelyed, ha valahogy kimaradunk az EU-ból, kétlem, hogy minden nagy nemzetközi cég közös érdeke olyan elmaradott felfogású országokba tõkét pumpálni, ahol egyértelmûen nemet mondanak az együttmûködésre...

majd kimennek a buta magyarok, és amit megvehetének otthon is, megveszik külföldön, és még vámot is fizetnek érte...

Riszpekk

Tikal
Akkor most nyalogassuk a sebeinket és kezdjuk el épiteni a 2. svájcot....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ott nem azért kurva jo minden mert nem tagok, szoval az ilyen példákat kerüljük mint svájc meg norvégia stb....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
hát azért az újságírás is van olyan hasznos társadalmilag mint a vírusirtás....

de ne hidd, hogy itt basznám a rezet, ha már nem lennének határok, és kicsivel több munkalehetõségem lenne....

azt meg nem értem, miért csak annak lehet véleménye, aki x összeg fölött keres...

Riszpekk

Galy
FREAK, elõször menj el dolgozni, utána beszélj, mert jelen pillanatban nem sokat teszel a társadalomért, bocs 😊
FREAK
de bazz, megtörtént 😊)

2 lehetõségünk van

-belépünk az EU-ban és szopunk nyalunk a pénzért meg a jövõért
-visszamegyünk a múltba, és puszta kézzel megnyúzzuk az oroszokat

Riszpekk

FREAK
LOL

mert az elõzõ olyan rendes ember volt, mi?? még most is az õ számláit nyögöd..... elnök-elnök, õk is emberek, mind a pénzért dolgoznak, ahogy te is, ezen kár lovagolni

mellesleg Orbán is EU párti, csak neki most az a dolga, hogy kötekedjen, ez így megy

Riszpekk

Galy
létezni=létezne 😊
Galy
Képesek vagytok elfelejteni, hogy nekünk most azért nem jó, mert 40 évig a nyakunkon ültek.
Ha ez nem történt volna meg, akkor nem itt tartanánk, és ez a topik sem létezni, hidd el...
FREAK
nekik eddig is jó volt, kurva nagy különbség, nekünk meg kurvára nem jó, mert csirkék vagyunk

nem hiszem el, hogy megeszed ezt a pánikkeltõ szemetet, nem szolgának megyünk az EU-ba, hanem tagnak, vagyis nem fog senki parancsolgatni, csak közös döntéseket kell hozni, ennyi

Riszpekk

Galy
Egyébként ennek a topiknak semmi értelme, mert a média már eldöntette a birka magyar néppel, hogy mire kell szavazni....
Galy
oks, ott van példul Norvégia. Nem tagok, mégis minden kurva jó.

Hogy lehet ez?
Tikal
Ezt senki, csak mást se... ugyanaz mint a béketümtetõk szindroma, tiltakoznak minden ellen, de semmi normális alternativa.

Galy
Ezt senki nem mondta ugye...