832
Kízeleg a szavazás - IGEN vagy NEM?
avagy itt van május elseje, jajj mi lesz? :)
  • Buddy
    a magasabb színvonal tényleg szép dolog, csak örülnék neki, én csak azt mondom, hogy nem biztos, hogy ez ilyen egyszerű lesz, mint ahogy azt harsogják.....ezt persze a kormány is tudja, de számukra az absz. nem érdekes, hogy a plebs hogyan fog boldogulni....majd ráfogják a jelenlegi ellenzékre
  • FREAK
    ööööööööö, a "birka" tömegnek vannak saját érvei, a másik oldaltól viszont a betáplált szöveget hallani.... érdekes, bármivel érveltek, azt vagy orbán vagy áder ugatta egy nappal korábban a "komcsi" médiában.....

szóval legyetek szívesek elfogadni, hogy akárcsak tavaly, most is önként a vesztes oldalra álltatok, és ez kizárólag a ti döntésetek, ne annak a torkát harapjátok át, aki szeretne magasabb színvonalon, nacionalista, beszűkült nézetek nélkül EURÓPAI EMBERKÉNT élni

thx
  • I.C.ram
    Pontosan! Én már rég pereltem volna a TV-et a nép beetetésével! Mostmár mindegy! Én 75-25 arányra gondolok (%) IGEN-NEM.
  • PREMIERE1
    Most, hogy közeleg, lsz egy szóval válaszoljatok:
    IGEN vagy NEM ? (Az "az ellen nem véd" nem ér!)

Én: IGEN (Mindent meggondoltam, mindent megfontoltam ...).

• Buddy
    a birka tomegnek mar ugyis bemagyaraztak, hogy mire kell szavazni, ervek nelkul
  • a.carkey
    Nem én használtam, hogy "magyaros bűnözés" ...
    (lásd. #188)
  • Davidus
    Miért milyen a magyaros bűnözés? Elbugázok egy szál kalbászt és szétosztom a szegények között mint ruzsa sándor?:)
  • Davidus
    Én leszarom az egészet. A birka tömeg ugyis eldönti majd hogy mi legyen:) Ráadásul nem is tájékoztattak hogy miért jó és miért rossz. Akkor meg mi a fasznak szavazzak?
  • Buddy
    En alapjabanveve a nem-oldallal ertek egyet /koszonheto reszben a "reszletes" eu-media-felkeszitesnek/...a media gyakorlatilag semmit nem mondott a hatranyokrol, csak azt majmolja, hogy itt a kerites is kolbaszbol lesz.....szamokkal dobaloznak, amikrol majd kiderulhetnek, hogy pontosan nem ugy kellett azokat erteni, es azok csak bizonyos feltetelek mellett jonnek kepbe.

Alapjabanveve a mezogazdasagot es a hazai piacot feltem, vmint attol tartok, hogy a munkanelkuliseg megugorhat folfele /nemeteknel mar 4,6 mil. munkanelkuli van......elozo ciklusban 3 ala akartak szoritani.../

Kritikat kerek...
  • The Garrett
    ha a kozsós reklámokra gondolunk az tényleg baromság...
    De akkor tegyük fel hogy te nem hiszel a reklámoknak. Akkor saját véleményed szerint miért lesz nekünk rosszabb mint eddig.
    DE ne gyere az Árpád vezér forogna a sírjában-nal :)
  • The Garrett
    ki mondta hogy én flamelni akarok?
  • I.C.ram
    Nem a faszt nem! Csak azt mondja! Hogy ez meg az igennel szavaz mert az a jó.
  • I.C.ram
    Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni a "Tagok legyünk vagy szabadok" mozgalom zenéit? Moszkva téren volt egy kisebb megmozfulásuk, és ott hallottam megalol István a király szintű rockzenéket. Kurvajót derültem rajtuk, és szeretném ezt megismételni. :)
  • a.carkey
    Bűnözés? Azért egy Tocsikot felmentettek nálunk is ... :)

Szerintem a bűnözésről is tudnak mindent:
    1967-től ott voltak a nyugatnémeteknél a Baader-Meinhofék (R.A.F.), a spanyoloknál az E.T.A., a franciáknál a G.I.A., Carlosék, az O.A.S., az íreknél-briteknél az I.R.A., a hollandoknál a dél-malukiak, a belgáknál a L.de C. stb. Jól tudják nyugaton is, hogy milyen lehet az igazi, erőszakos, véres bűnözés. Hála Istennek, mi magyarok még csak egyszer tapasztaltuk meg igazán (Aranykéz utca). Nem kívánom, hogy hozzánk is ue egyszer is elérjen. Ami nálunk van az lókuki a 70-es évek nyugati mészárlásaihoz képest. A magyaros bűnözés + nem is annyira magyaros. Inkább ukrános, kínais, szlovákos, romános, oroszos és max. csak a legvégén magyaros. Szerintem ...
  • Galy
    Na, nem akarok flémelni, csak info gyanánt linkeltem
  • Petyus_
    Ne politizálj van elég flém enélkül is. :)
  • The Garrett
    Galy az "igen tisztelt média" egy szóval se mondta hogy ha belépünk az unióba akkor annak csak jó oldala lesz.
  • KennyG
    hát ja, nyitnék 1 coffee shop-ot az tuti!
  • Tikal #192
    Remélem a smoke is idővel bejön :)))))
  • KennyG
    Dehogy nem, hiszen az a Hyperlink is média része, csak az elektronikus fajtából! : )))
  • Tikal #190
    okka :)))
  • Tikal #186
    milyen határok? bennfentes vagy?:))
    mindennek van rossz oldala, de a kint maradásnak még több:)) Ha gondoljátok csatlakozhatunk az oroszokhoz is:))))
  • Galy
    Csak azért linkeltem be, mert vannak a csatlakozásnak negatív oldalai is, amiről az igen tisztelt média egy árva szót sem szól...

FYI
  • Madmaxx
    Elég idióta site:) Aki NEM-mel szavaz annak meg a kezét törném le.
  • Tikal #180
    már a nevük is rémisztő:)) szabad magyarország? miről beszélnek ezek, minek szitani ezt a dolgot?

Másik: orbán kézzel lábbal ellene volt az unionak, mindig ellenkezett mindenben, most hogy már belement, mert látta ugyis csatlakozni fogunk, még a pártja nevét is megváltotatta, ekkora nyalást még nem láttam....
  • Tikal #179
    Nem ott a lényeg:))
  • Galy
    ÉRDEMES ELOLVASNI...
  • I.C.ram
    Azt kihagyták, hogy nem minden ember azért van börtönben, mert fűvezet.
  • a.carkey
    Andrew, Warlord, Repülős Mici és Én, visszamentünk ... :)
  • Tikal #175
    illetve ez 20 perce volt:)
  • Tikal #174
    most hagytam abba, megint behalt a server:)
  • a.carkey
    "A hatalom olyan, mint a bicikli: egyszer felborul.
    Eddie Mercx? Nem, Che Guevra!" (Pont ma volt!)
    Ha már idézgetünk, ahelyett, hogy Raveneznél még most is ...
  • FREAK
    nem hasonlat, hasonló példa :DDD

tudom, hogy lehetetlen, de megpróbáltam :D
  • K.András
    igen mert autok és azok járulékos költségei a forgalomszabályozás miatt drágák...
  • dikki*yysw
    A gondolat jó, a hasonlat kevésbé. LOL :D
  • Tikal #169
    "Több amerikai hal meg egyetlen nap alatt a börtönökben és egyéb büntetésvégrehajtási intézményekben, mint amennyi valaha is meghalt a történelem során marihuana fogyasztás miatt. Kiket védünk? És mitõl?”
    Fred Oerther
  • Tikal #168
    Abraham Lincoln
    “A betiltás... túlmegy az észszerûség határán abban, hogy egy ember étvágyát próbálja szabályozni törvényekkel, és bûncselekményt kreál olyan dolgokból, amelyek nem bûncselekmények... A betiltó törvény éppen azokra az alapokra mér csapást, amelyeken kormányunk alapul.”
  • FREAK
    hát erről van szó... én nem értem, hogy az amcsi alkoholtilalom miért nem elég intő példa mindenkinek... ami illegális, abból a bűnözők megélnek, minimumra kéne csökkenteni az illegális dolgokat, és megfelelő kontroll mellett államilag eljuttatni a népnek.... pl. nem lenne annyi autólopás se, ha nem lenne ilyen kurva drága egy autó....
  • Tikal #166
    Ok:)
  • Tikal #165
    Amugy meg ha teljesen legális lenne ki akarna vele kereskedni? Vagy lehetne olyan mint svájcban, állami kontrol...