Európai Unió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
szóval legyetek szívesek elfogadni, hogy akárcsak tavaly, most is önként a vesztes oldalra álltatok, és ez kizárólag a ti döntésetek, ne annak a torkát harapjátok át, aki szeretne magasabb színvonalon, nacionalista, beszûkült nézetek nélkül EURÓPAI EMBERKÉNT élni
thx
Riszpekk
IGEN vagy NEM ? (Az "az ellen nem véd" nem ér!
)
Én: IGEN (Mindent meggondoltam, mindent megfontoltam ...).
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Alapjabanveve a mezogazdasagot es a hazai piacot feltem, vmint attol tartok, hogy a munkanelkuliseg megugorhat folfele /nemeteknel mar 4,6 mil. munkanelkuli van......elozo ciklusban 3 ala akartak szoritani.../
Kritikat kerek...
De akkor tegyük fel hogy te nem hiszel a reklámoknak. Akkor saját véleményed szerint miért lesz nekünk rosszabb mint eddig.
DE ne gyere az Árpád vezér forogna a sírjában-nal 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szerintem a bûnözésrõl is tudnak mindent:
1967-tõl ott voltak a nyugatnémeteknél a Baader-Meinhofék (R.A.F.), a spanyoloknál az E.T.A., a franciáknál a G.I.A., Carlosék, az O.A.S., az íreknél-briteknél az I.R.A., a hollandoknál a dél-malukiak, a belgáknál a L.de C. stb. Jól tudják nyugaton is, hogy milyen lehet az igazi, erõszakos, véres bûnözés. Hála Istennek, mi magyarok még csak egyszer tapasztaltuk meg igazán (Aranykéz utca). Nem kívánom, hogy hozzánk is ue egyszer is elérjen. Ami nálunk van az lókuki a 70-es évek nyugati mészárlásaihoz képest. A magyaros bûnözés + nem is annyira magyaros. Inkább ukrános, kínais, szlovákos, romános, oroszos és max. csak a legvégén magyaros. Szerintem ...
A medve nem játék.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mindennek van rossz oldala, de a kint maradásnak még több😊) Ha gondoljátok csatlakozhatunk az oroszokhoz is😊)))
FYI
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Másik: orbán kézzel lábbal ellene volt az unionak, mindig ellenkezett mindenben, most hogy már belement, mert látta ugyis csatlakozni fogunk, még a pártja nevét is megváltotatta, ekkora nyalást még nem láttam....
Eddie Mercx? Nem, Che Guevra!" (Pont ma volt!)
Ha már idézgetünk, ahelyett, hogy Raveneznél még most is ...
A medve nem játék.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Fred Oerther
“A betiltás... túlmegy az észszerûség határán abban, hogy egy ember étvágyát próbálja szabályozni törvényekkel, és bûncselekményt kreál olyan dolgokból, amelyek nem bûncselekmények... A betiltó törvény éppen azokra az alapokra mér csapást, amelyeken kormányunk alapul.”
Riszpekk
és minden ország, ahol illegális a drog, õket gazdagítja...
Riszpekk
Amugy meg nem csak szivni lehet rengeteg felhasználási területe van, mellékesen vh.2 alatt az amcsik kenderolajat használtak és nem mindenféle más szirszart...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
http://druglord.buzz.hu/ ;)
aki meg mellette iszik, vagy drogozik, az más tészta, azt ne kenjük a fûre.... tudod, a közúti balesetek és a piros autók közti összefüggés....
Riszpekk
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu