Európai Unió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riszpekk
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
V9ykn8_TZL0
Miért nem ismerted meg? Lett volna rá lehetõséged!
Én se mentem volna el szavazni, de hát lemaradtam 2 hónappal, nem is bánom.
V9ykn8_TZL0
figyi, ha van egy kis logikád, akkor nyilvánvaló, hogy JÓ, mivel ha nem lenne jó, akkor mi a szarért akarná a mindenkori kormány a csatlakozást?? a FIDESZ is ezt akarta, csak közben rábasztak, és mostmár nehezítik az MSZP dolgát, mert nehezen tudják elviselni, hogy nem õk viszik be az országot
de minél nagyobb a harc, annál biztosabb, hogy nekünk jó az EU, különben nem vennék ilyen komolyan odafent
aki meg nem ment el, annak annyit mondanék, hogy utólag akkor egy kurva rossz szavuk ne legyen, ha most nem voltak képesek megmozdulni és vállalni a felelõsséget
Riszpekk
V9ykn8_TZL0
Aki politikával foglalkozik az nem tud objektív maradni, ezért teljesen igaza van annak, aki úgy gondolta nem vesz ebben részt és nem ment el.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Fidesz
Orbánnál kétszinubb rohadt mocskot még nem nagyon láttam.... bezzeg a néppárt az király...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A következõt írtam:
"Ez van! Szarnak az állampolgári jogaikra a birkák. Aztán meg mindenkinek nagy lesz a pofája ... BRAVO!"
Erre lereagáltad:
"Például itt is van egy birka, akinek nagy a pofája ahelyett, hogy elmenne a www.valasztas.hu-ra és látná, hogy 99,18%-os feldolgozottság mellett 3.625.600 választópolgár jelent meg és 3.605.315 szavazott érvényesen."
A végén hozzátetted irodalmi stílusban:
"A többi pedig pusztuljon meg ott, ahol van, hogy ilyen fontos ügyben nem volt képes felemelni a s*ggét és elmenni szavazni..."
Akkor most ki a nagy arc unreg?
Különösen, hogy így folytatod:
"Te egy részeredmény alapján mûfelháborodtál annak ellenére, hogy a hozzászólásod idõpontjában már volt kvázi végleges eredmény."
A medve nem játék.
aki nyert az örüljön (JUPPPIIIIIIIII), aki meg beszopta, az töprengjen el a dolgokon, ennyi
részemrõl ennyi volt a téma, thx mindenkinek
Riszpekk
A mûfelháborodás meg nem volt mû, hisz jópár honfitársunk nem volt képes elmenni szavazni, mert amikor utoljára néztem - 17 óra - kevesen mentek el szavazni (akármekkora is volt a végleges részvételi arány).
Ha jól tudom, kb 55%a nem ment el szavazni a választópolgároknak. De erre TE is "rávilágítottál" ...
Ha a parlamenti választások során képesek voltak "ugrálni" és elmenni szavazni, akkor most miért nem? Inkább akkor maradtak volna otthon ..., JOBB lett volna!
De ha az IGEN bánt ...
Mellesleg, ha a TE hatalmas ARCOD sem lesz UNREG, akkor majd TE is le "nagypofájúzhatsz", de addig szerintem vegyél vissza és menjél vissza a "palotádba" és ott játsszál "királyt", Johhny!
A medve nem játék.
Riszpekk
A választás.hu meg már régóta nem érdekel ... (Több mint egy éve.) Csak vki beírt eredményeket, és arra reagáltam.
A medve nem játék.
Ez van! Szarnak az állampolgári jogaikra a birkák. Aztán meg mindenkinek nagy lesz a pofája ... BRAVO!
A medve nem játék.
"majd most figyeld mi jön jobbról, most már nincs tét. lehet pofázni"
de azért megnézheted, hogy az rtl-bõl meg a kettesbõl ugyanúgy dõlt a hazugság, nem volt semmiféle objektivitásról szó......a magyar tv-bõl pedig az összes nézhetõ mûsort leszedték /pl. aktuális/, kapott egy undorítóan ronda kültakarót /egy az egyben rtl-es külsõ/ és beültettek olyanokat, mint pálffy, friderikusz, verebes...stb. nehogy már ez legyen neked az objektivitás /nem basztatni akarlak, csak nézd reálisan/
tudom, hogy orbán is eu-párti, és nyilván egy kicsit dolga, hogy mocorogjon, ezt nem is vitatom, nem is vitattam soha
V9ykn8_TZL0
egy dolog keresztbe tenni a kormánynak, és más dolog egy választási vereséget a népen megtorolni, mellesleg Orbán is EU párti, csak jajgat, mert az a dolga
Riszpekk
mellesleg ne ferdíts, ugyanannyi ellenzéki politikus beszél fõmûsoridõben, amennyi kormánypárti, senkibe nincs belefojtva a szó
és Orbán is elmondta, százegyszer, mik az általa veszélyesnek vélt dolgok, ennél többet nem lehet tenni
Riszpekk
Mi a fene van, ennyire nem érdekli az embereket ez a szavazás??

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.
Ja és szavazattok igennel mert az EU szép és jó, és elõbb-utóbb mi is "teljes jogú" tagok leszünk.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A medve nem játék.
Hát, majd meglátjuk mi lesz!
Szar, vagy kalaposinas.
Amikor vmire szavazok, sosem jön be, de fekete macska még egyszer sem volt ...
😊
A medve nem játék.
( én olyan 70-30 arányra tippelek holnapra/mára )