832
Kízeleg a szavazás - IGEN vagy NEM?
avagy itt van május elseje, jajj mi lesz? :)
avagy itt van május elseje, jajj mi lesz? :)
-
#381 ok, de nem mindenki körmölte a tanárnéni szövegét, én. pl verseket írtam, meg repülőgépbaleseteket illusztráltam :D
ez van, nem tudott lekötni a rizsa :D -
#380 kick me, I missed a class! -
#379 Szerintem az emlős az törzs.
faj
nemzetség
család
rend
osztály
törzs
És igen, a fajon belül beszélünk fajtáról.
Szvsz ezek olyan biológiai alapvetések,amiket mindenkinek tudni kéne általános 7.-ből(mármint a faj - fajta dolog).
-
#378 de a kutyának fajtája van és nem faja, tehát
fajtatiszta vagy keverék -
#377 részletkérdés :) -
#376 Nem fujt ki, csak kell egy kis lazitas a következö gong elött! :-)) -
#375 nem lehet, hogy a faja az emlös es a fajtaja kutya? :-))) -
#374 és a hónaljkutya? :DD
(na asszem kifújt a topik :)))))))))) -
#373 nevessek vagy sírjak?
:) -
#372 és akkor miből lett a lódarázs? -
#371 Gondolod, hogy ért hozzá? :) -
#370 hát nemtom, talán Grétsyt kéne megkérdezni..... -
#369 :)))))))))
egy kutya fajtája például : vizsla
faja.....na? kutya
kurva sokan nem vágják... -
#368 mi a difi? -
#367 nem olyan mint a fosos meg a fostos? :D -
#366 és az nem ugyanaz? -
#365 nem ugyanaz!!! -
#364 már nincs szükség olyan nemzeti összefogásra, mint a korábbi évszázadokra. senki nem akarja elfoglalni az országot. mindössze annyit kell tennünk, hogy elfogadunk olyan ismérveket igaznak, és követendőnek, amikről eddig azt sem tudtuk, hogy létezik, de ez nem feltétlenül baj. Ráadásul ez nem hiszem, hogy az egyén szintjén lenne szignifikáns, inkább országos szinten, amihez az egyéni érzés meg úgyis hangyaszarnyit nem ér...hát kb ennyi.. :) -
#363 fajtatisztát mondtam, nem fajtisztát! -
#362 sőt, ezt is tovább lehet fűzni, mert igazából fajtiszta kutya sincs (az ugye a farkas), és fajtiszta ember sincs.... (majom?)
innentől meg nevetséges az egész faji kérdés (sőt, talán a néger tisztább, mint a fehér, és hamarabb is volt a földön) -
#361 És ez a vírus már itt van a románoknál :(
2 hét alatt Kínából ideért...fasza -
#360 de igaza van
és ehhez nem kell marslakó, elég egy világszerte pusztító vírus, ahhoz hogy arab, német és zsidó összebújva remegjenek a halálfélelemtől..... -
#359 Na pont ezt a sort nem olvastam el :)
AMERIKA = KEVERÉK KUTYA
:) -
#358 NA a lényeg!
Ez olyan , mint a keverék kutya - fajtatiszta kutya
A keverékek általábban okosabbak :) -
#357 "Aki ebben az üzenetben csak az ufo-t fogta fel, kerem ne valaszoljon!"
-
#356 Túl sok filmet nézel....:) -
#355 ugyanazt mondjuk :)))) -
#354 A FÖLDLAKO dolog akkor fog müködni, ha az "Independence Day" valora valik! Abban biztos lehetsz! Ha az ember vegre felismeri, hogy nem ö a teremtes koronaja, es teljesen jelentektelen dolgokon civakodott eddig, akkor azt hiszem a tudata is atalakul, mert akkor az egesz egy nagyobb dimenziot fog ölteni es ami ma magyarorszag es a vilag többi resze, akkoron majd a föld es az univerzum többi resze lesz. Akkor kezdödik a folyamat elölröl, csak akkor nem a nemetet fogjuk utalni, hanem a marslakot.
Mivel a haboruk 100% területert vagy vallasi okokbol folyik, igy ha eljönnek a zöld kis emberkek, megszünik a vallas is, mivel az egyhaz kenytelen lesz beismerni, hogy amit eddig tanitottak, az egy nagy faszsag.
Szoval figyeljetek az UFO-kat!
(Aki ebben az üzenetben csak az ufo-t fogta fel, kerem ne valaszoljon!) -
#353 meg a mindenkori vezetők és az emberek -
#352 ez ok, de ez minden országra igaz, hisz nem a hegyek meg a folyók döntötték el, milyen legyen a nép élete.... -
#351 :)))
nem a te kommentedre írtam, de oda is stimmel :)
Amerika attól Amerika, hogy odavándorolt a világ minden részérő mindenféle ember.
Az emberek tették Amerikát Amerikává, és nem fordítva.
-
#350 "Ne keverd össze a nemzetiséget az egyén véleményével"
Nem ez volt a célom, csupán érzékeltetni akartam, hogy míg véleménye mindenkinek van, addig maga a nemzetiség elég gyenge lábakon álló, megfoghatatlan dolog, és néha kizárólag az egyén saját döntése határozza meg. -
#349 ha nem így gondolná, nem lennének határok -
#348 elhiszem, hogy vannak olyan családok, ahol a gyerekeket úgy nevelik, hogy a zászló és március 15. a legszentebb dolgok. Ez teljes gáz, nem is vitatom. Nem azért, mert én szégyellem, hogy magyar vagyok, hanem mert ez már eleve egy szűk látókörre predesztrinálja a gyereket. Azt hiszem viszont nem ez az általános. Ez a qrva nagy nemzeti öntudat 2002-ben indult, nem kívánok belemenni, hogy miért... Viszont van köztünk egy kis infoáramlási hiba. Ne keverd össze a nemzetiséget az egyén véleményével, illetve az egyik és a másik fogalom nevelésével! Ezek külön dolgok. A te példáddal élve ha valaki azért akar külföldön élni, mert itthon nem boldogul (felső tízezer dolog) az attól még magyar nemzetiségű. Nem lesz attól pl. osztrák, mert oda megy dolgozni/lakni stb. A nacionalistáknak ez a téma azért fontos, mert nincs más támpontjuk, és indokuk arra, hogy miért is nem változtatnak az elb*szott életükön. Akik meg jól szituáltak és nacionalisták, azok között pedig elég erősen felfedezhető a trendiség felettébb visszataszító jelensége... -
#347 :)))
Ok, de azért esetleg ellenérvet írnál?? Vagy már vegyem azt is szívességnek, hogy nem dobtak egy kukába születésem után? -
#346 miből gondolod , hogy a többség így gondolja? -
#345 Ennek örülök, ugyanis nagyon kevés ember szokta érteni, miről beszélek.... -
#344 Ez spec. nem igaz -
#343 Nem is gondoltam erre. De a többség (jelen esetben) dönt. -
#342 FREAK, mi igen sokban hasonlitunk egymasra, asszem :-))
Egyebkent meg egy kis sztory:
Egyszer egy svajci magyar csalad (azt hiszem) olaszorszagban töltötte a vakaciot es setaltak az utcan es beszelgettek. Persze magyarul. Egyszer csak valaki megkerdezte, honnan jönnek es milyen nyelven beszelnek? Erre a csalad öt eves kislanya megszolalt: - svajciak vagyunk es termeszetesen magyarul beszelünk.
Neki egyertelmü volt, hogy a svajciak magyarul beszelnek :-))