122
avagy az RTL újabb
-
CarlosBoy666 #122 Ami az rtl klub on volt IQ teszt az marhaság!
nem kérdésenként kell adni időt hanem az egésznek!
NEkem az rtl teszten 1 et rontottam -
CarlosBoy666 #121 Én mindenhol mindegyik IQ teszten 150 és 158 közötti értéket mértem
Einsteinek volt 160 as IQja
de ez a mostani IQ teszteken vagy 170 est érne
A magyar átlag IQ 120
-
mo rémálma #120 nekem amúgy átlagos lett 114 -
mo rémálma #119 itt mindenki kamuzik nem az iq tessz naggyá attól függetlenül van olyan aki az utccán csövezik pedig magas az iqja -
pzs1234 #118 Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy hol tudok letölteni iq tesztet ami nem fizetős?. -
#117 gratulálok, nekem csak 106 lett:( -
#116 Én neten töltöttem ki egyet régebben, ott 138. -
drdoktor #115 iq teszt -
#114 Sztem hülyeség, meg azért se csináltam meg, mert idegesít, hogy nem mehetek dolgomra ott kell ülnöm a TV előtt.
Azért egy szakember általiban jobban megbízok... De abból is TÖBBET kell megcsinálni, hogy tényleg reális képet adjon. SZerintem. -
Darkboy #113 428 :PP -
#112 258 -
#111 az a ezelőtti volt.. -
Vlala #110 Állítólag kikerültek a Netre a kérdések. Az egészet meg kell ismételni. -
#109 www.rtlklub.hu/iq szerintem -
#108 A kérdéseket+megoldásokat le lehet valahonnan tölteni? -
#107 Hát a tavalyi 150-es skálán 138 lett. idén nem csináltam mert jobb dolgom volt, de a kérdéseket nézve nem volt olyan nehéz. -
#106 -
#105 Rohadtul kevés időt adtak a válaszokra -
#104 én csináltam normál tesztet, hagyományosat, ott 142 lett, ezt a reteklubbosat direkt nem csináltam meg, haver is panaszkodott, hogy nagyon bezavart a pofázás és az időkorlát...és meccs is volt...az előnyt élvez :P -
#103 engem is zavart a vágó:( legkozelebb megnézem milyen neten kitölteni... -
béricsi #102 az én IQ-m meg 121-es lett.
neten csináltam, azt írták, ez magasnak számít.
kitudja, nem számít amúgy ez semmit -
#101 Köszönjük, hogy részt vett Az ország tesztjében.
Az Ön eredménye a kovetkezőképen alakult. Az ön pontszáma: 40,
ebből kiszámítva az Ön IQ-ja: 118 -
savafan #100 Szerintem is nagyon zavaró volt a vágó pofázása:( Vagy azt hallgattad vagy olvastál. A kettő együtt nem megy:)
Én 10 feladatra nem válaszoltam és így lett 40 jó válasz. Ezek után 118 lett az IQ-m. -
#99 pl iq teszt töltésére egy fix adott idő áll rendelkezésre. Alapszabály, hogy ugord át villámgyorsan a kérdéses részeket, és először jelöld be a gyorsan meglévő válaszokat. A maradék időben meg újraátfutod a kritikusokat, és válaszolsz. Ez a TV-n keresztül nincs ugye, televagy holt idővel. Van amit sokkal hamarabb megoldassz, és vársz, van amihez meg csak egy picivel több idő kellett volna a tuti megoldáshoz, amiben biztos vagy. De játéknak, viszonyításhoz nagyjából jó. -
#98 hülyeség, én is megcsináltam a tesztet, de nem volt olyan korcsoport, amelyikbe beillettem volna:D amugy 43 pontom lett -
#97 Azért egy normális iq teszt teljesen máshogy működik, mindenki hozzátehet jópár egységet, ha leültetik egy asztalhoz rendesen kitölteni, akkor jobb eredményt érne el. -
#96 Akkor lesz mérvadó, ha mondjuk az egészet felveszed videora és 60 perc alatt végigjátszod. A kérdés elolvasásával már eltelt a fele idő! Ez nem más mint egy provokálós, idegesítős műsor! Egyébként tavaj nekem is 110 fölött volt, most meg 95...csessze meg! -
#95 íjj de iqtalan vagyok -
#94 ki nyert? -
#93 akkor az már TUDÁS, és volt olyna hogy TUDS próba, ez meg IQ teszt -
#92 Szerintem hülyeség ez az időre megoldás nem ,azért mert valaki nem tud gyorsan számolni az nem azt jelenti ,hogy az illető hülye.
Einstein se egyből jött rá a dolgokra hanem szép lassan még is zseniális volt.
-
Aspyrin #91 htx:-) -
#90 :D én nemtom mennyi lett az első:D -
#89 Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy részt vett Az ország tesztjében.
Az Ön eredménye a kovetkezőképen alakult. Az ön pontszáma: 31,
ebből kiszámítva az Ön IQ-ja: 94
elbasztam nagyon. Az első IQ tesztem 118 lett. Most akkor melyik a mérvadó? Sztem egyik sem... -
#88 gratu:) -
Aspyrin #87 Kedves Játékosunk!
Köszönjük, hogy részt vett Az ország tesztjében.
Az Ön eredménye a kovetkezőképen alakult. Az ön pontszáma: 43,
ebből kiszámítva az Ön IQ-ja: 125
Eredménye beleszámít az országos statisztikába, és ezzel részt vesz a
sorsolásában.
Az eredmény értelmezéséhez segítségül a következő táblázat szolgál:
70-85 - alacsony, az emberek 14%-a rendelkezik hasonló képességekkel.
86-115 - átlagos, az emberek 68%-a rendelkezik hasonló képességekkel.
116-130 - magas, az Ön IQ-ja jobb az emberek 84%-ánál.
131+ - nagyon magas, az emberek csupán 2%-a rendelkezik ilyen
kiemelkedő értelmi képességekkel
Üdvözlettel:
Az RTL Klub csapata -
#86 én gépen csináltam:PPP majd kapok mailt -
#85 nem azt akarod mondani hogy oda majd beírod a jót, te kis csalóóóó :DD -
#84 én majdnem elrontottam, de sok hoz keés volt az idő, vagy 5-6-ot kihagytam -
#83 A Vágónak nem kellene felolvasnia, nem lehet így koncentrálni, ez már a múltkor is zavart!