122
avagy az RTL újabb
-
savafan #82 Én a tévéből akartam csinálni de van, hogy a vágó felolvasása után 2-3 mp. marad a megoldásra. Nem hinném, hogy így kellene csinálni. Még a válaszokat sincs idő átnézni.
A számolós feladatok eszméletlenül nehezek voltak:( Ennyi idő alatt... -
abonyitomz #81 elég jó kis kérdések voltak eddig , remélem a többi is hasonló lesz -
Aspyrin #80 én is pont ugyanígy gondolom -
#79 végeztem. Sztem szar lesz, mert elég fáradt vagyok és ráadásul kurva kevés volt az idő ezeknek a megválaszolására... -
#78 ejj, gyerekek. Ez a matek rész kurva nehéz ilyen rövid idő alatt.. -
#77 jelszó: albert2005 -
#76 jah! de én megcsinálom mert ninc spénzebe -
#75 ez az egész IQ felmérés egy baromság, nem csak attól függ, hogy okos-e valaki -
#74 ja :)) -
#73 Nekem az tetszett nagyon, mikor a múltkor mutatták a fókuszban, vagy hol, h. egy "miss iq" szalaggal fényképezgették... júúúúj mondom -
djukel #72 Hat eleg morbid Marsi Anikoval vezettetni egy IQ musort:)))) -
#71 végülis megcsinálom még1*, hátha nyerek vmit a netes játékkal... -
Aspyrin #70 áp
holnap megint mérhetjük -
#69 na sztem UP :D -
#68 Nekem ezzel az RTL-es felméréssel cirka 130 jött ki, de a sorozásomon januárban csak 110. A két tesztnek köze nem volt egymáshoz. Akkor ha átlagolom a kettőt lesz 120, és tool okos leszek katonának? A sorozáson a doki azt mondta, hogy a 110 az átlagnál jobb, de én utánanéztem, és csak átlagost jelent :( -
TheZsenyka #67 Már csak 94... -
#66 Ahogy öregesz, úgy hülyülsz :DDDD -
TheZsenyka #65 Megcsináltam még1xszer de most már csak 96, korábban 98 volt. Ez mit jelenthet? -
#64 pontosan. -
#63 Ez az iq teszt marhaság volt.Ennél sokkal durvábbakat töltögettem.(Azt nem mondom, hogy tudtam...)De ez nagyon langyos volt. -
#62 Nem tom, szerintem egy ilyen TV-s szarság nem mérvadó, de nekem 130 lett... :) -
#61 138 -
#60 Hol lehet letölteni?Mert ami itt van az oldalon az hibás! -
#59 EZT AZ OLDALT AJÁNLOM MINDENKINEK:
http://free.x3.hu/mr-titok/Erdekes.htm -
#58 Az enyém 124 lett! :) -
#57 Nekem 130 lett, mehetek a Mensahoz teszlapot írni? :) "Valószínűleg" sikerülne, ahogy mondta, az okoscsávó... -
#56 hé IQ fighterek! hol méritek le hogy mennyi az IQ-tok ? -
#55 Tök jó hogy valami 100-110 az átlag de mindenkinek 120-140 az IQ-ja:) -
#54 a kurva életbe! letöltöttem ezt az izét....ki irja hülye vagy ? mondom nem de csak igennel lehet válaszolni....de nem ez a baj!
egyszer csak az egész monitor elsötétült, bal felső sarokban kiírta hogy Wake up Wake up meg minden ilyen hüleséget.....szóval mint a Mátrixban amikor Neoval elösször dumált Triniti a neten keresztül....azt irta ez a szar hogy kövessem a fehér nyulat LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !! én vagyok a kiválasztott! :)
amúgy csöppet sem sejtem hogy honnan jött ez a szar -
#53 LOOOLLLL :))))))))))))) -
#51 Ebből is látszik, hogy kurtára nme a valós értéket adja. Sajna én nem tudtam résztvenni benne, mert későn kapcsoltam át. -
#50 Az kizárt dolog, hogy neked annyi legyen. :) -
Craken #48 Az IQ teszt letölthető ITT. -
#47 Azért Vágótól az a "Bocsánat, hülyét kérdeztem." kemény volt -
#46 LOOOL 123
-
#45 Remélem nem mindegyik adás lesz ilyen hosszu mert képtelenség végigülni
A másik lehetőleg ne élőbe adják mert a gyenge poénjaikkal meg az azthiszimostvicces beszólásaiktól már én szégyenlem magam!
És mi következő müsorokban kiket fognak beültetni? Megint szőkéket csak más emberekkel? Vagy mi?
Ennek nem adok túl nagy jövőt
-
#43 menjetek zseninek -
#42 Nekem is 132 lett! Szasz koma ! -
[Walaki]D`Lair #41 132... -
#40 Békáé volt a legkisebb(mármint az iq:)).Neki 111, Gáboré a legmagasabb, neki 131.Zsoltika asszem 119,Péter és Sziszi 121 körül.Anikó meg talán 128 körül.Persze szerintem hülyeség volt, mert biztos segítettek egymásnak...
Amúgy a tanárok nyertek és a szőke nők lettek az utolsók:)
A legmagasabb pontot egy rendőr érte el(talán 148).Persze ezeknek a rendőröknek semmi köze nem volt a hétköznapi "útszéli" rendőrökhöz, gondolom mind diplomás tiszt lehetett.
A sztárvendégek közül Pécsi Ildikó teljesített a legjobban(144!).Michelle Wild és Koltai is eléggé ott volt.