RTL - IQ teszt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat eleg morbid Marsi Anikoval vezettetni egy IQ musort😊)))
Bandee1987
végülis megcsinálom még1*, hátha nyerek vmit a netes játékkal...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

áp
holnap megint mérhetjük

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

akyyy
na sztem UP 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

cSuwwi
Nekem ezzel az RTL-es felméréssel cirka 130 jött ki, de a sorozásomon januárban csak 110. A két tesztnek köze nem volt egymáshoz. Akkor ha átlagolom a kettõt lesz 120, és tool okos leszek katonának? A sorozáson a doki azt mondta, hogy a 110 az átlagnál jobb, de én utánanéztem, és csak átlagost jelent 😞

shit happens

Már csak 94...

cSuwwi
Ahogy öregesz, úgy hülyülsz 😄DDD

shit happens

Megcsináltam még1xszer de most már csak 96, korábban 98 volt. Ez mit jelenthet?

Lacee
pontosan.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Dynamic
Ez az iq teszt marhaság volt.Ennél sokkal durvábbakat töltögettem.(Azt nem mondom, hogy tudtam...)De ez nagyon langyos volt.
Lacee
Nem tom, szerintem egy ilyen TV-s szarság nem mérvadó, de nekem 130 lett... 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mozesapo
138

BADE
Hol lehet letölteni?Mert ami itt van az oldalon az hibás!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Gladiator
EZT AZ OLDALT AJÁNLOM MINDENKINEK:

http://free.x3.hu/mr-titok/Erdekes.htm

recepcica
Az enyém 124 lett! 😊

Jáááá, spricc und spermáááá, jááááááá, dásziszt kőnig, hmmmmmmmmm, Hánsz dász iszt eksztrá szóóóóósz, fik mis!

cSuwwi
Nekem 130 lett, mehetek a Mensahoz teszlapot írni? 😊 "Valószínûleg" sikerülne, ahogy mondta, az okoscsávó...

shit happens

ÁjjLe BoBBi
hé IQ fighterek! hol méritek le hogy mennyi az IQ-tok ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Davidus
Tök jó hogy valami 100-110 az átlag de mindenkinek 120-140 az IQ-ja😊

V9ykn8_TZL0

ÁjjLe BoBBi
a kurva életbe! letöltöttem ezt az izét....ki irja hülye vagy ? mondom nem de csak igennel lehet válaszolni....de nem ez a baj!
egyszer csak az egész monitor elsötétült, bal felsõ sarokban kiírta hogy Wake up Wake up meg minden ilyen hüleséget.....szóval mint a Mátrixban amikor Neoval elösször dumált Triniti a neten keresztül....azt irta ez a szar hogy kövessem a fehér nyulat LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !! én vagyok a kiválasztott! 😊
amúgy csöppet sem sejtem hogy honnan jött ez a szar

ÁjjLe BoBBi
LOOOLLLL 😊))))))))))))

I.C.ram
Ebbõl is látszik, hogy kurtára nme a valós értéket adja. Sajna én nem tudtam résztvenni benne, mert késõn kapcsoltam át.
I.C.ram
Az kizárt dolog, hogy neked annyi legyen. 😊
Az IQ teszt letölthetõ ITT.
DeXoSZ
Azért Vágótól az a "Bocsánat, hülyét kérdeztem." kemény volt
PResident Evil
LOOOL 123

Factor_007
Remélem nem mindegyik adás lesz ilyen hosszu mert képtelenség végigülni
A másik lehetõleg ne élõbe adják mert a gyenge poénjaikkal meg az azthiszimostvicces beszólásaiktól már én szégyenlem magam!
És mi következõ müsorokban kiket fognak beültetni? Megint szõkéket csak más emberekkel? Vagy mi?
Ennek nem adok túl nagy jövõt

Astaroth
menjetek zseninek

see.aakogh
Nekem is 132 lett! Szasz koma !

[Walaki]D`Lair
132...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Dynamic
Békáé volt a legkisebb(mármint az iq😊).Neki 111, Gáboré a legmagasabb, neki 131.Zsoltika asszem 119,Péter és Sziszi 121 körül.Anikó meg talán 128 körül.Persze szerintem hülyeség volt, mert biztos segítettek egymásnak...
Amúgy a tanárok nyertek és a szõke nõk lettek az utolsók😊
A legmagasabb pontot egy rendõr érte el(talán 148).Persze ezeknek a rendõröknek semmi köze nem volt a hétköznapi "útszéli" rendõrökhöz, gondolom mind diplomás tiszt lehetett.
A sztárvendégek közül Pécsi Ildikó teljesített a legjobban(144!).Michelle Wild és Koltai is eléggé ott volt.
Dynamic
Ehhhehh, nem akarok vagánykodni(de fogok), de a teljesítményem alapján benne vagyok a mensaban😊
Ja az érdekes, hogy a mi korosztályunk max. értéke a táblázat alapján 142 lehet, a 35 év felettieké meg asszem 148.
a.carkey
VSZ az RTL volt ... 😊
Szerintem felesleges bármilyen IQ teszt a tvben. Elég ha valaki belehallgat egy vetélkedõbe ...
Na olyan okos az ország nagy része, mint akik betelefonálnak ...

PL:
M1, egyszer a Dallas után:

Hány év telt el, az egri vár ostroma és az "Egri csillagok" címmel belõle készített film bemutatása között?

Az egyik válasz 1681
a másik sem semmi 876 ...

M1: "Versenyezzünk" (butaságban is) a kereskedelmi csatornákkal ...
😞

vagy:

Saccolj címû mûsor, RTL Klub,

szintén korábban:

Kérdés:
(EREDETI) Hány éve zuhant le a Challenger ûrrepülõgép?

Mûsorvezetõ féleszû így teszi fel a kérdést:

Melyik évben zuhant le a Challenger ûrrepülõgép?

1-es játékos:
1950

2-es játékos:
1990

A mûsorvezetõ rosszul teszi fel a kérdést és a gép kiírja a különbségeket a hány "évre" nem a mikorra, amit tippeltek.

Az 1-es játékos (egy buta picsa) nyer.

Pedig, fogalma sincs mikor lõttek fel elõször Sputnikot. Nemhogy ûrhajót, ûrrepülõt 1950-ben ...

Erre megnyeri.

Vki megjegyezte a "Hülye vetélkedõk topicban" (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1043319346), hogy nem is lezuhant, hanem felrobbant a start után! Erre akkor nem is gondoltam ...

vagy:

Egy éjjel az RTLKlubbon:

"Ki írta meg 1923-ban ezen a napon a Himnuszt?
1. Vajda János
2. Kölcsey Ferenc
3. Petõfi Sándor"

A VV utáni híradót követõen volt akkormég az Elnök emberei (West Wing) elõtt.
Nem elég, hogy primitív a kérdés, de a szerkesztõ is a VV-t nézi és azért ilyen "hülye" Õ maga is, és a színvonal is ...
Szóval gratula a kereskedelmi tévéknek!

A medve nem játék.

a.carkey
Meséljétek már el, a "villások" mennyit teljesítettek? Meg a többi okos mûsorvezetõ, fogatlan geci és "sztár" ...?

A medve nem játék.

Davidus
Az úgy az átlag középsõ része😊 Asszem 80-110 az átlag. Vagy nem😊

V9ykn8_TZL0

Kánya
119...a rák egye meg...

Astaroth
nem nekem 112

Szerintetek 98 IQ pont az jó eredmény?

magus
hat ez jonagy hulyeseg volt. ahol a legkisebb atlag 120 volt, es a legnagyobb 134 az kamu. meg en is jo eredmenyt ertem el😊

Davidus
ezt a szmájlit😊

V9ykn8_TZL0

PResident Evil
jujj, fater tölti....
nagyon röhögni fogok ma este...

népbutitás, nézettségnövelés, sztárgázsi. Összefoglalva: Unalmas, hosszú, mesterkélt nagykalap szar. uff.
Davidus
Ez valami baromság. Én csináltam már meg IQ tesztet de az sokkal nehezebb volt mint ez. Szerintem ez valami önbizalom növelõ mûsor😊

V9ykn8_TZL0

már késõ 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

mozesapo
valaki elküldené nekem mailen a progit, nem tudtam letölteni

én is megcsináltam, valszeg mailen visszaküddik az eredményt
de állítólag a nyertes nevét bemondják a tv-ben, de a regisztrációkor nem is kellett nevet megadni, csak emailt meg jelszót. nem?

BADE
ez egy nagy baromság!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

én megcsináltam neten, és akkor most mi van? eredmény majd emailen jön?

I.C.ram
Ez baromság. Ennek semmi köze az IQhoz.
I.C.ram
+ még a valóvilág embléma
Gery1980
Jaja, ezen kívül a korhatáros karika, meg az RTL logó.Lassam már semmit nem lehet látni a képernyõbõl😄