RTL - IQ teszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
holnap megint mérhetjük
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
shit happens
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Jáááá, spricc und spermáááá, jááááááá, dásziszt kőnig, hmmmmmmmmm, Hánsz dász iszt eksztrá szóóóóósz, fik mis!
shit happens
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
egyszer csak az egész monitor elsötétült, bal felsõ sarokban kiírta hogy Wake up Wake up meg minden ilyen hüleséget.....szóval mint a Mátrixban amikor Neoval elösször dumált Triniti a neten keresztül....azt irta ez a szar hogy kövessem a fehér nyulat LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL !! én vagyok a kiválasztott! 😊
amúgy csöppet sem sejtem hogy honnan jött ez a szar
A másik lehetõleg ne élõbe adják mert a gyenge poénjaikkal meg az azthiszimostvicces beszólásaiktól már én szégyenlem magam!
És mi következõ müsorokban kiket fognak beültetni? Megint szõkéket csak más emberekkel? Vagy mi?
Ennek nem adok túl nagy jövõt

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Amúgy a tanárok nyertek és a szõke nõk lettek az utolsók😊
A legmagasabb pontot egy rendõr érte el(talán 148).Persze ezeknek a rendõröknek semmi köze nem volt a hétköznapi "útszéli" rendõrökhöz, gondolom mind diplomás tiszt lehetett.
A sztárvendégek közül Pécsi Ildikó teljesített a legjobban(144!).Michelle Wild és Koltai is eléggé ott volt.
Ja az érdekes, hogy a mi korosztályunk max. értéke a táblázat alapján 142 lehet, a 35 év felettieké meg asszem 148.
Szerintem felesleges bármilyen IQ teszt a tvben. Elég ha valaki belehallgat egy vetélkedõbe ...
Na olyan okos az ország nagy része, mint akik betelefonálnak ...
PL:
M1, egyszer a Dallas után:
Hány év telt el, az egri vár ostroma és az "Egri csillagok" címmel belõle készített film bemutatása között?
Az egyik válasz 1681
a másik sem semmi 876 ...
M1: "Versenyezzünk" (butaságban is) a kereskedelmi csatornákkal ...
😞
vagy:
Saccolj címû mûsor, RTL Klub,
szintén korábban:
Kérdés:
(EREDETI) Hány éve zuhant le a Challenger ûrrepülõgép?
Mûsorvezetõ féleszû így teszi fel a kérdést:
Melyik évben zuhant le a Challenger ûrrepülõgép?
1-es játékos:
1950
2-es játékos:
1990
A mûsorvezetõ rosszul teszi fel a kérdést és a gép kiírja a különbségeket a hány "évre" nem a mikorra, amit tippeltek.
Az 1-es játékos (egy buta picsa) nyer.
Pedig, fogalma sincs mikor lõttek fel elõször Sputnikot. Nemhogy ûrhajót, ûrrepülõt 1950-ben ...
Erre megnyeri.
Vki megjegyezte a "Hülye vetélkedõk topicban" (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1043319346), hogy nem is lezuhant, hanem felrobbant a start után! Erre akkor nem is gondoltam ...
vagy:
Egy éjjel az RTLKlubbon:
"Ki írta meg 1923-ban ezen a napon a Himnuszt?
1. Vajda János
2. Kölcsey Ferenc
3. Petõfi Sándor"
A VV utáni híradót követõen volt akkormég az Elnök emberei (West Wing) elõtt.
Nem elég, hogy primitív a kérdés, de a szerkesztõ is a VV-t nézi és azért ilyen "hülye" Õ maga is, és a színvonal is ...
Szóval gratula a kereskedelmi tévéknek!
A medve nem játék.
A medve nem játék.

V9ykn8_TZL0
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
de állítólag a nyertes nevét bemondják a tv-ben, de a regisztrációkor nem is kellett nevet megadni, csak emailt meg jelszót. nem?

nekem 112