Port Royale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Next PC upgrade: 2022
Ja emil cím: [email protected]
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Igy már meg fogod találni 😊)
Eskuszom neked, hogy kb egy hete meg fent volt.
Most en se talaltam meg.
Lehet, hogy mivel keszult belole magyar verzio azoknak a keszitoi raszoltak az EVMre , hogy szedjek le emiatt az oldalukrol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vagy ha tudsz FTPt ahova feltehetem irj a [email protected] cimre.
ß Ü Ü
Ü Û ß²ß Ü Ü
ß Ü²Ü ²ÜÜ ÜÜÜ Û Ü ÜÜÛÜ ß ß²ß
Ü ÜÜÜÜÜÛÜ ß ÜÜܲßßß²ßßßßßßß²ÛÛÛÛÜÜÛ²ßßßßß²ßßßßßßßß²ÜÜÛÜ
ÜÛ²ßßßß²ÜܲßßÜÜÜ ß ßßÛÛÛÛß ÜÜÜÜÜßßÜÛÛÛ²ß ß²ÛÛÛÛÛ²ÜÜÞ² Ü
°ÛßßÜÜÛÛÛÛÜßßÜÛÛß²ÛÛÛÜ ±ÛÛÝ °ÛÛÛ ÜÜÛÛÛÛÛÛ²ß ²ÛÛÛß ßßßß²ÜÜÛÜÜ Ü
°Û °ÛÛÛÛÛß ±ÛÛÛ° ²ÛÛÛÛ ±ÛÛÛ ÞÛÛÝ °ÛÛÛÛß ÛÛÛßÜÜܲÛÛÛÛÜÜß²Ü
ÜÜÛݰ²ÛÛÛÛ² ÛÛÛÝ ÛÛÛÛÛÞÛÛÛÝ ÛÛÛݰÛÛÛÛÝ ÜÜÛÛÛÛÛÛßßß²ÛÛÛÛÛÛ ÛÛ²ÜÜÜ
ßß²ÛÛÛ °ÛÛÛÛÛÝ ÞÛÛÝ ÞÛ²ÛÛÝÛ²²Û²ÜÜÛÛÛÛ ²ÛÛ²ÛÝ ß ÛÛÛÛÝ ÞÛÛÛÛÛÝÞÛÛÛ²ßß ß
ßÛ² °ÛÛÛÛ² Û²Û Þ²²ÛÛ ±²ÛÛÛÛß±²ÛÛ °Û²²Û± Üܲ Û²ÛÛÝ °ÛÛÛÛÛ°ÛÛß
Ü ol°Û²²ÛÝ ²²ÛÜ ßßß±²Ü °²²Û ßß²ÛÛÛ²ß Ü²²²ÛÛ ÞÛ²ÛÛ°Olli^cRo
ß²ß °Û²²²Ü ßß ßÛÛÜÜÜÛÛÛ² ßßßÛÜ ²²²Û° ܲÜ
ÜÜÛÛßß MYTH ßßßßßß PROUDLY PRESENTS: ß²Û° ß
ß°°ß ß ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß ß ß° ß
Tortuga Pirate Hunter (c) Ascaron
Ü ÜÜ ÜÜܲÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜܲÜÜÜ ÜÜ Ü
ß ß ß
RELEASE SIZE : 58 * 2.88MB RELEASE DATE : 10/2003
PROTECTION : -
Ü ÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜܲÜÜÜÜÜÜÜܲ۲ÜÜÜÜÜÜÜܲÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜ Ü
Ü ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ²Û ÜÜÜÜÜÜÛßÛÜÜÜÜÜÜ Û² ÜÜÜÜÜÜÜÜÜ Ü
Ü Ü ÜÜÜ ÛÛ ÜÜÜÜÜÜÛÛÜÜ Ü Ü Ü ÜÜÛÛÜÜÜÜÜÜ ²Û ÜÜÜ Ü Ü
ÜÜ ßß ß²ß ßß ÜÜ
ÜÜ - --+ ß
Ü ÜܲÛÜÜÜÜÜÜÜÜÛÜÜÜÜ ÜÜ Ü ÜÜ ÜÜÜÜÛÜÜÜÜÜÜÜÜÛ²ÜÜ Ü
ßß ßß
Support the software companies. If you play this game BUY it!
Game Notes:
~~~~~~~~~~~
Experience the huge world of "Tortuga", with its 16 very different
scenarios either as a buccaneer in service of his Majesty or as a
feared pirate. Your riches will expand through successful piracy,
theft of ships, plundering of towns or completion of missions
from the town governments.
But make haste, and be wary of the treachery and mutiny that can
reduce all of that to nothing.
You start the game with a small reserve of money and a basic ship,
which is suitable only for the smaller prey and voyages to
discover the rest of the world. To gain in strength you need to
get larger, stronger ships, which would make the conquering of
cities a real possibility.
Successful raids on transport, trade and military convoys as well
as on pirates provide the funds for the much needed faster, more
agile ships as well as the well-equipped battleships.
Accepting missions from your local Mayor will help you gain riches
for yourself and for your crew, who are eagerly awaiting their
share of the treasures.
The entire game world is filled with traders, pirates and buccaneers,
as well as huge transport convoys. All you have to do is select the
right targets and adversaries. Be careful though, lest the hunter
become the hunted…
Each action you take has consequences on all four nations in the game.
Upon attaining higher notoriety the player will receive the
opportunity to undertake missions from the Mayor as well as purchase
Letters of Marque. Special missions are also available to help the
player reach his initial goals in the game.
Ripped:
~~~~~~~
Company Movie
Read this NFO properly!
EVM
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Télleg csak a grafikában egyezik a két gáma? mert ahogy a screenshotot néztem, eléggé port royalos a tortuga, még a hajók is ugyanugy néznek ki... nekem akkor anno ugy tünt, hogy ugyanaz a két játék csak a torugában a kalózkódásé a nagyobb hangsúly... és a port royalban a tengeri harc a hajókkal nem volt a legjobb a része a gámának...
viszont a port royale cd-n rajta volt pdfben a teljes manual, érdemes lenne megnézni, hátha a tortugáén is rajta van és átböngészni...
Én a Tortugával játszom és az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet várost megostromolni. Hiába lövöm ki a hajómmal az ágyútornyait, csak ad valamennyi pénzt, aztán mehetek a francba.
Pedig az a cél, hogy pár várost el kell foglalni.
Köszi
Szasza
(ezért nem jo egyszere több topicot olvasni...)
egy moderator vegye ki pls 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ezt fejbõl irtam, és kissé már rég jáccottam, de szerintem jól emlékszem...

hát ez nem fogja ösztönözni a kiadókat a stílus felkarolására...
Szeptember 26-an kerul az ujsagosokhoz.
TUTI!
Ez itt a reklám helye! 😊
Szeretnék érdeklõdni az iránt, hogy van-e vmi féle magyarosítás ehhez a játékhoz. Elõre is thx a helpet.
Amugy baromi jó játék, amikor van idõm jáccom vele, csak most még vizsgaidõszak van... Multkor megkaptam az elsõ sorhajómat, a hollánd kollégától, angolként, pedig a hollandokért nemsokat tettem... ezen mondjuk csodálkoztam, dehát ha adni akart, adjon 😊))
Valaki hozzáférhetõvé tudná tenni a magyar feliratot, vagy bármilyen magyarítást?
Vagy ajánlana egy helyet, ahol a magyarítás elérhetõ?
Köszi
Várost úgy tudsz támadni, hogy amikor ki van választva a hajod jobbra van egy menû, ott van egy ágyús ikon ahol bejelölheted milyaen nemzetet akarsz megtámadni. Amikor város ellen mész akkor kérdezi meg, hogy hogy akarsz támadni: vízen vagy gyalogosan. Ha tengerrõl akarsz támadni akkor kikell jelölni azt a hajót vagy hajókat amivel támadni akarsz ezt szintén a jobb oldali menûben tudod megtenni van két sárga nyíl amivel választani tudsz, akkor a a kiválasztott hajó megindul és tudsz vele manõverezni meg lõni. Nekem ez még sohasem jött be egy 5-ös Galleon flottát játszva szétszedett 16 ágyú, pontosan lõnek és rendesen fogy a legénység meg az ágyú. Úgyan azt a várost gyalogosan simán elfoglaltam. A gyalogos harchoz vegyél muskétát nem árt.
Nemo me impune!
ha úgy kattintasz (asszem jobb) egy városon hogy nincs flottád kijelölve, megkapod a storage-town vásárlós menüt, és megnézheted az aktuális árakat. már ha van storage az adott városban, persze 8).
#136hoz:
olvasd el a manualt, ott részletesen leírják, milyen "jócselekedet" mennyire növeli a reputációdat az adott városban (én már nem emlékszem). szeretni fognak pl ha bulit szervezel, kórházat építesz (késõbb) és ha olyan terméket viszel ami ott hiánycikk. megamitírtál megaminemjuteszembe.
"Ha túl sokat hozol olyan termékbõl, ami nem annyira kelendõ..." helyett ha túl sokat hozol *bármely* termékbõl, ott túlkínálat keletkezik és leesik az ára. Arról nem is beszélve, hogy az AI kereskedõk is hoznak rendszeresen cuccot, tehát ezt is kalkuláld bele, hogy nehogy túl sok weed-del áraszd el a kedves fogyasztókat, mert tekerheted a spanglit ingyér'... 😊