Port Royale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tri Synergy és Ascaron Entertainment fúzió van születõben - már ami a kiadás jogait illeti a közelgõ Port Royale folytatására nézve. A második epizód kiadói feladatai ugyanis ennek a szövetségnek köszönhetõen kooperációban zajlanak majd. A népszerû alkotás XVI.-XVII. századi kereskedelmi, és vízi területeket érintõ folytatása négy nemzetet, nyolc scenariót, és tizenhat-féle hajótípust vonultat fel, melynek megjelenése szeptemberben esedékes."
by 576.hu
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Nem tudtok véletlenül cheatet mondani ehhez a jó kis game-hez. Én már mindenhol kerestem, de sehol sincs fent. Légyszi csak pár kódot, mondjuk a pénzét...
Sajna utálja a WinME+Sblive párost(mind2m van) ezért néha(nagyon sûrûn) 1xüen nem indul el.
Bár az elõzõ résznél szebb lett és van közelharc is azért egetverõ újításokat ne várj.
Next PC upgrade: 2022
Próbálkozok leszedni bár ez egyenlõre elég kilátástalannak tûnik.
Átlag 0val töltök és így szerinte olyan 800-1500óra múlva leér.
Ha esetleg valami magyar oldalon találkozol vele plíz írd meg itt vagy mailban.
THX !
Szívesen kipróbálnám még a németet is ,ha valaki tud valami oldalt ahol fent van és megosztaná velem azt nagyon megköszönném.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
<2004-04-29 @ 19:45 - Mantis>2004-04-29 @ 19:45 - Mantis>
Az Ascaron háza-táján fejlesztgetett kicsinyecske német demója érkezett meg a minap. Az RTS kipróbálható verziójában sok térképen császkálhattok, melyek igen hívogatóak lehetnek a mûfaj rajongói számára. Várható megjelenés nemsokára, hiszen 2004. második negyedévét tüntették fel ilyen szempontból.
Info:Gamestar.
Demó (218.7M😎
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
The Matrix has you...
Gondoltam hátha nekem is elküldi valaki!
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
persze ez most nemtuti 😊
Ha tudja, küldje el nekem is valaki a nyomtatható magyar manualt!!!
Ezer köszi elõre is!
emil: [email protected]
asszem.....
automata kereskedést még nem próbáltam, de kikéne már, mert nagyon untam amikor 2 konvoj mászkált össze-vissza
Azért mi még életben tartjuk a topic-ot.
Én úgy csináltam, hogy Margarita felett jobbra van egy angol sziget-nem tom a város nevét-, szal' volt kalózengedélyem ellenük, ott lebzseltem és vadásztam az angol kereskedõkre. Az embereket gyûjtögettem a környezõ spanyol városokból, sokan jöttek, mert szerettek
Aztán mikor tíz hajóm volt már, akkor eladtam 3-at 4-et, vállaltam küldetést (1-2-õt a kormányzótól), mert volt anyagi háttér a hosszabb utazgatásokra. Ja, meg felállítottam egy kereskedõ-konvojt Margarita-Port'o Prince(?)-Port of Spain(?), szóval az alsó három város között. De nagyon pöcsölõs, mert mindig figyelni kell, hogy hogy alakulnak az árak, meg az árúk mennyisége. Most van 3 kereskedõm, meg 1 kalózkodós konvoj, de a kereskedõk nagyon gytrák, 3-5000 között mozog a bevétel, de nagyon változik. Néha nem adják el a cuccot, meg ilyenek(pedig jó az ár). Na mindegy majd rájövök, legfeljebb marad a szimpla kalózkodás ezzel a minimális kereskedéssel. Ja, meg szeretek kalózokat felvenni, egy ideig jól dolgoznak, aztán gondolom elkapják õket. Volt egy-két kalóz-lekapcsolásom is. Az szépen tejelt. Meg volt amikor valahol éheztek, vittem oda a kormányzó kérésére kaját, de nem eleget (vagy fél nap hiányzott, hogy odaérjek-pá centi
, de így is kaptam 140 ezret. Na az teccett! Sokat írtam?The Matrix has you...
butának buta, kell legalább 1 nagy hajó sok emberrel, amivel lerohanod, de elõtte én szétkapom 1 kicsit kartáccsal legalább 3-4 kicsi-gyors hajóval...
üdv
The Matrix has you...
ok, semmiség
kérdés mindenkinek
Szerintetek honnan érdemes kezdeni a játékot, melyik kikötõ a legjobb indulásnak, érvek?
szvsz St. Kitts
közel vannak más városok nagy számban, és a termeszthetõ áruk is jól vannak összepakolva
Üdv
Petya
The Matrix has you...
Ment a nyomtatható magyar manual és német (nertõl) térkép
Üdv
Magicrat
Nagyon örülnék, ha még meglenne a térképet és a nyomtatható verzió-s kézikönyv. Leginkább a térkép kellene. Ha megtennéd, hogy elküldöd mail-ben ide: [email protected]
Szia.
The Matrix has you...
ha yol emléxem akkor a morált úgy tudod javítani hogy a templomban elmondasz egy imát vagy vmi ilyesmi
2, ha leadom a legénységet, lehet hogy eltûnnek a semmibe... 😞( az meg akkor pech
köszönöm
3,
4,
??
2.Szerintem a legénységet bármelyik kikötõben elengedheted, úgycsinálsz mintha ágyút vennél,csak éppen kipakolod a legénységet,meg vissza ha van kínálat.Gondolom vmennyi mindig akad.Remélem segít ez ,ha nem akkor bocs,a többire még ennyire sem emlékszem.
\"Egyszerű életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
Nahhh elolvastam az egész topicot...
Azért jó volt😊 tanultam belõle...
További kérdésem lennének:
1, Hol látom az embereim morálját?
2, A manual írta, hogy néha ki kell engednem a matrózokat pihenni a kikötõbe, de hogy? (pl amíg javítják a hajókat, addig?)
3, A kapitány tapasztalatát merre látom?
4, Néha a hajózási térképen feltûnik valami hajótörött, deszkán integet v.mi zászlót. Odamentem, kattintgattam, de inkább ott maradt... mit lehet azzal csinálni?
most ennyi, ha sokat nyomom, talán lesz még😊
üdv és köszi
Magicrat
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
különben már fogalmam sincs hogy azt akkor hogy értettem 😊)
de különben honnan veszed az infot hogy 3 ember kell egy ágyú kezelésére?
Wanax te írtad a #153-ban, hogy: "azt honnan vetted, hogyha nincs legalább 3 emberük ágyuként, akkor nem tudnak ágyuzni??? ez szerintem hülyeség - már bocs - de a bárkára 60 ember fér és 20 ágyu, szal ha 1 ember meghal akkor már nem ágyuznak? ez azért nem igy van..."
Nem így értettem, hanem ágyúnként kell 3 ember, ha nincs ennyi, az adott ágyút nem tudják kezelni, vagyis csökken a hajó tûzereje. Ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy 1 ember halála esetén nem lõnek, mert siratják õkelmét? 😊
Ágyúnként értettem.
Remélem azért segít valaki. :-)
Srácok, nem tud valaki véletlenül egy mûködõ 1.4.0.3 mûködõ patchet és hozzá törést?
Jó lenne akár magyar, akár angol verzióhoz.
Elõre is köszi.
érdemes visszaolvasni tavaly év eleji hozzászólásokba is, sok minden le volt már írva
TTomi: Kuldom a nagyfelbontasu SeaMap-ot a megadott cimre!😊
Viszont akkor elkérném tõled is!
freemailnek egy kicsit nagy ugyhogy ide küld:
[email protected]
Köszi, várom!
Udv!😊
Igértem biza, és be is tartom... térkép megy...
nekem is azért kellene.
Wanax igérte hogy mailben elküldi, de eddig még nem kaptam meg.