792
zene, hírek, egyebek
-
#432 gánsz en rószisz ovnádzs. -
#431 nekem tetszett a régi welcome to the jungle klip is :)
tiszta durva vazze :D -
#430 jah én is láttam boltban, 5000 ft volt. még szerencse hogy előtte letöltöttem mert megvettem volna -.- -
Adelaide #429 én meg láttam egy boltban, de nem tudtam megvenni, mer nem volt rá pénzem de nem baj, majd megszerzem -
#428 pl egy másik klip a welcome to the jungle-hez :o -
#427 na megnéztem ezt a dvd-t amit mondtam, és jó .)
minőség az tökéletes, és van rajta egy két általam eddig soha nem látott klip -
#426 bann plz=ban need plz -
#425 simán ban, és nem bann :D -
#424 tokio koncerten kurvajó a Queen-Sail away sweet sister bevezetés a sweet childhoz. -
#423 BAAAAAAAAAAAAAAAA PLZ -
#422 -n :) -
#421 Leave you strung out
Much too far béjbe jeeeeeeeeee Bann a fejemből plz, mert megőrülök!!!! -
Adelaide #420 akkor passz. pedig vhol hallottam róla...vagy szenilis vagyok? -
#419 egyiksem -
Adelaide #418 na az egyik biztos olyan klipszerű -
#417 koncertfelvétel, abból kettő is van + egy a teljes koncert dvd-n (tokyo) -
Adelaide #416 de van vmi koncertes klip-szerűség, vagy mi, de én még sosem láttam, csak hallottam róla -
#415 a civil war-hoz sohasem készült klip -
takacs12 #414 Üdv!
Ha vkinek megvan a Civil War klippje vhova tegye fel ha tudja!!Lécci lécci léccci
Köszönöm -
#413 hogy? -
Xirnox #412 Nem tudnád nekem valahogy eljuttatni? -
#411 nekem meg van a video, érdekes :)
és igen, valóban a rock in rio 3-on adták elő -
Adelaide #410 videót nem tudom, honnan lehet letölteni, de asszem rock in rio 3-on adták elő...bár hogy az mikor volt... -
Xirnox #409 Meghallgattam a Madagascart,szerintem hihetetlen jó szám lett!Nekem egy koncertfelvétel van meg!Nem tudja esetleg valaki h melyik koncerten énekelték és esetleg arról videót valahonnan letudnék tölteni?Köszi -
Adelaide #408 az tök állat, meg a suck down-os rész is:))) -
#407 ugyanúgy tekereg a koncerten is :) -
Adelaide #406 de ha Axl-t nézzük, akkor abszolút a welcome to the jungle, meg a sweet child klipje a legjobb:))) abban olyan cuki:) ahogy tekereg annál a résznél hogy: feel my, my, my serpentine...
bárcsak látnám ezeket a koncertjeleneteket -
#405 Jajajaja, mekkora volt már:DD Meg amikor Slash Paradise City közben lement a közönség elé, azt ott össze vissza rohangált:DD De bírom vagy 10en ott kísérték azt ők is ott rohantak vele:DD mekkora volt már:D -
#404 arra emlékszem :D -
#403 Tokio koncertből még1 kedvenc: Knockin on heavens door közben Axl ledobja a mikrofon tartó álványt, faszi akinek ez a dolga, éppen állította föl az álványt, Axl meg nem akarta elengedni, aztán elállta az útját, épp hogy nem kergetőztek éneklés közben. :D nagyon fun jelenet -
#402 Felemelő :-) (...) -
#401 élmények.., huh
azok még nagyon jók tudnak lenni, bár én magyar számokkal vagyok csak így, sajna nem tudok angolul :p -
#400 Még mindig érzékeny vagyok erre a számra... :(
you gonna make it your own way
but youl be alright now sugar
you feel better tomorrow
come the morning light now baby :D
Lehet alternate lyrics még jobb. Köt egy élményemhez. :-) -
#399 ha slash-t nézzük, akkor a kedvenc klipem, a don't cry (mikor a tetőn lekúrja a cilinderét, mikor vezet és gitározik a hegyoszirten, mikor széttöri a gitárt....) abba kb mint egy isten :D
imádom azt a klipet :D -
Adelaide #398 tudom. én maga vagyok a megtestesült kedvesség:))) -
#397 kedves -
Adelaide #396 hát...azt rád bízom:) -
#395 Mit kapok cserébe? :D -
Adelaide #394 387: igen igen igen, lécci:)))))))
jaja, duff az az őrült:)...de mikor először láttam, azt hittem elnyeli a közönség:D és most jöttem rá ( mer megnéztem az előbb:) ) hogy milyen baromi jó ez a klip...főleg mikor Slash hátradobja a haját az arcából, na hát az kész:DD -
#393 You could be mine klipjében van amikor az egyik őrült dob egy csukafejest a közönségbe. :ASD:ASD: