792
zene, hírek, egyebek
  • McGrady
    hohojj hallgatom a best ofot mindegyik szám bejön tök zsírak...
    ez az egyetlen cédé amit eltok úgy hallgatni hogy nem kapcsolok számot :DD
    nagyon zsír
  • Adelaide
    since i don't have you-jó kis dallamos szám:DDDDD
  • sz4bolcs
    Vannak :-)
  • Kit--Kat
    De szerintem attól eltekintve, hogy nem a legzúzósabb vannak rajta jó kis dallamos számok is.
  • sz4bolcs
    Az a leggyengébb albumuk, nem sok kívánatos van rajta. :-) Én dc++-ról szedtem le.
  • pistu
    Hali,vona egy nagy problémám! Nem tudnátok nekem megmondani hogy honnan lehet letölteni a Spagetti incident c. albumot?
  • Adelaide
    én hihetetlen szar minőségű felvételeket is végig bírok hallgatni, ha nagyon akarok:)
    na igen, volt benne pár érdekes dallam...de a Queeneset még nem hallottam, sajnos
  • sz4bolcs
    Szegény közönség nem bírta lekövetni, Axl Tavaszi-szél dallamát, mert mást énekelt.. :D:D:D Azért örültek neki
  • sz4bolcs
    Mercury Tavaszi szele szebb, volt, de ez is aranyos. Övé nagyon tiszta volt. :)

Azt meg kétlem, hogy végighallgatod, nagyon szar minőségű..
  • Adelaide
    ez aranyos amit itt levágtok:)))
    a '92-es pesti koncit régebben megírtam cd-re (szerencsére, mert utána letörlődött a gépről), csak sajnos ba van csomagolva, és nem tudja lejátszani a discman. de nem baj, egyszer úgyis meg fogom hallgatni végig:))) a tavszi szelet viszont nagyon bírom benne
  • sz4bolcs
    diktofon power... Na mind1 ennyi embert sem hallottam együtt dont cryt énekelni.

Kezdem úgy érezni magam, mint Szalacsi, amikor a vízbűl próbálja kivenni a zoxigént.
  • sz4bolcs
    Amúgy jó arc volt, barátságos, kedves, jól tanított, csak basztam gyakorolni, és inkább elszöktem. :-)
    Juj most memtem föl dc-re tudjátok, mit találtam:?????
    Guns N' Roses - Live in Budapest 1992
  • McGrady
    :DDDDDD
  • sz4bolcs
    Ja, de megszöktem :-)
  • McGrady
    :)
    tanárhoz jártál?
  • sz4bolcs
    Hát igen. De én nagyon bénának érzem magam gitárhoz. Engem nem a gitár választott :)
  • McGrady
    jó de a két hangszer más....gitárral egy igényesebb szólót nem lehet vakarászással eljátszani.
  • sz4bolcs
    Jó, hát azzal nem is, de sztem szájharmónikával simán lehet játszani gyorsabb szolokat.
  • McGrady
    hát akkor nosza dorombold el ;)
  • sz4bolcs
    Kéne egy szájharmónika, mert néha olyan jó kis dallamok járnak a fejemben, de gitáron nem bírom kiadni, valahogy nem az én hangszerem. Régen volt papámnak egy harmónikája, és annyira szerettem fújni szívni, hogy nagyon. :-) Meg volt dorombom, az is tök jó kis hangszer. Lehet én ilyen orális vagyok... Amúgy is mindent megkóstolok. Múltkor megnyaltam a csokis füstölőt. Ilyenkor mindig kiábrándulok, de aztán nem tudok magamnak parancsolni. :-))) Szóval fejemben nekem is annyira bennevan minden dallam, hogy amég nem olyan zúzós, addig simán el tudom fütyülni, dúdolni, de nem a gitár a hangszer, amin tovább tudok menni, amivel ki tudom adni. :) Na.
  • McGrady
    csak gyakorlás kérdése
    sokat kell gyakorolni, bár nem biztos h rögtön a november rain szólójával kell kezdeni.
    én néha rögtön eltom jáccani az adott részt hallás után, máskor napok után is azon töröm a fejem, hogy most így a jó vagy úgy.
    énse vok türelmes fajta, ha az lennék már rég leköröztem volna önmagam :)
  • sz4bolcs
    Jó, biztosan valami ferdeszemű feliratozta a DVD-t... :-)

"with my juvenile skills and my nasty game" :D áhh.. Na most egy hétig a gépem nélkül vagyok, amin van az összes guns cucc.. klip.. Szerintem ez jót fog tenni. Sőt gitárom sincs. Olyan harmóniába fogok kerülni magammal, hogy nem idegeskedek azon, hogy nem tudom leszedni a November rain szólóját.. Mondjuk ezen amúgy sem tudnám lejátszani, mert akusztikus, nekem meg ehhez lassú és béna a kezem. Egyedül a one in a million szólója megy. Egyre jobban érzem, hogy béna vagyok a gitárhoz. :-) Mikor meguntam, elővettem az öngyújtóm, rányomtam a húrokra, és delfinest játszottam..:-)) Ne mondjátok... tudom .. én szerencsétlen balfasz. Tipikusan az a fajta vagyok, akinél elpattan a húr, akkor levágja a fél fejét.
  • Adelaide
    tokió konci dvd-n beállítottam, hogy a számok feliratozva legyenek. és mikor Axl rappelt, ezt írta ki:)))) de mondom, én ebben a feliratban nem nagyon bíztam már eddig se...nos, kicsit eltér a kettő:))
  • sz4bolcs
    Adelaide verziójával összehasonlítva..: Te hol találtad ezt???:-)))):

I look a little bit shame
    With a real big mouth
    If you wanna know about Catherine
    If you won't want it out
    Get up 'cause
    I am standing on the corner
    Follow me and I'll remind you a lot
    And you're be hysteric, still again
    Mother fucker let me tell you about
    Something, if you fuck with me
    I fuck your mother, your sister
    'Til and your best friends
    And I lay a moment, put hand away
    And then pick it in
    I pull it out, I grab your face
    And put my cum in your mouth
    You're a queen's girl
    Don't cool
    I said queen's girl
    Cool
    And you got it
  • sz4bolcs
    Tessék: :D

Im like a little big kid with a real big mouth,
    your gonna have to catch me if you wanna wash it out

Ill be standin on the corner callin you names,
    with my juvenile skills and my nasty game

Now bounce motherfucker lemme tell you bout a sucker,
    said you fuck with me and ill fuck your mother

This is the tale of my ex girlfriends,
    I line em up and put em end to end.

I stick it in, I pull it out,
    I grab your face and then I come in your mouth.

(Duff & Axl):

I said it tastes good…… DON’T IT?

I said it tastes good…… AND YOU KNOW IT!

Hhuwaaaa!

Owwwwwwwwwwwww!

nyaj-nyaj-nyaj nyajnyanyajnyaaaj... :-))
  • Adelaide
    hát sajnos a velvet meg a régi guns tényleg nincs egy szinten...bár a new guns n' roses se egészen olyan jó, mint a régi....Axl és Slashék külön-külön egyáltalán nem olyan jók, mint együtt:(
  • McGrady
    aha igazad van :D
    ezt az aprócska tényt elfelejtettem
    de sztem a GNR után a VR visszafejlődés egy slash szintű gitáros számára
  • Adelaide
    523: Slash nem ment a Velvetbe, Slash alapította a Velvetet (mármint ő is:)) de ezt gondolom te is tod:) úgyhogy ez elég fura kijelentés...na mindegy. nem tudom rendesn megfogalmazni:)
  • Kit--Kat
    Most lesz koncertjük itthon, a Hollywoodnak meg szombaton.
  • McGrady
    kár h Slash a velvetbe ment, sztem jobb gitáros annál mint hogy a velvettel zúzzon.
  • Kit--Kat
  • McGrady
    ja téleg őt kihagytam
    őis kira joban szeretem mint slash-t
  • Kit--Kat
    Eddy???:o
  • Adelaide
    515: ja, mikor túladagolta magát, és az orvosok szépen visszahozták az életbe, akkor írta a Comát...és ezek az orvosok hallhatók a számban is
  • McGrady
    nekem Blackmore, Page van az élen
    Slash se rossz, de az előbbi 2-t jobban istenítem :D
  • sz4bolcs
    Nem tudom, csak azt olvastam, hogy ez a 3 szám klippel együtt trilogiát alkotnak, és Axl rémálmait dolgozzák föl. :-) Nekem Jimmy Page után jön Slash. May is szép egyedi, egyszerű szolokat játszik, de nekem nem jön be annyira, mint egy JP zúzás. Az valami hihetetlen. Aki ismeri a Led Zepet, az tudja miről beszélek. Slash nekem valahol a kettő között van. Ő tud durván improzni, de ez mellett nagyon dallamos, amit játszik.
  • smici

• Bucser
    Visszaolvastam topic elejére és ezt találtam:
    "Estranged, November rain, és Dont cry Axl rémálmait dolgozzák föl."

ÉS a Coma mit dolgoz fel?? Axl egyik drogos újraélesztésének élményeit???

Ne értsetek félre imádom a G's 'n f'in R's-t de amit Axl csinál néha a pénzért az nekem sok:) És szerintem Slash az isten Brian May után az elektromos gitáron:D
  • Kit--Kat
    hmmm?
  • sz4bolcs
    ok rájöttem. De jó lenne a nem létező koncertről video. :-)