792
zene, hírek, egyebek
-
#712 félreértés ne essék, nekem csak az a bajom, hogy My Michelle-t énekel... :))
Attól függetlenül a légykergetés valami iszonyat mosolyra fakasztó. xDD -
#711 Ahhah, mint egy disznóvágáson. -
a880120 #710 Szerintem ezel a Sebastian gyerekkel nincs semi baj- ő metált énekelt világ életébe, metál zenekarba volt, az pedig ezt az énnek stlst követeli meg. A Guns pedig (igaz elég határ) de rock, és nem igényli az effajta erőszakos előadás módot. És akár tetszik, akár nem, Bach legenda, úgy mint a Skid Row. Bár sose halgattam, de olvasataimból ez derült ki. Nem ezt szoktuk meg, de atótl még ne mszar. (amúgy nekem se jön be túlzottan)
De ha az nem tetszett, ez főleg nem fog
http://youtube.com/watch?v=bZpCjS4WcG4
A dillingerék a Math Core megteremtői (shock magazin alapján mondom), és egy guns tribute lemezen ők elmuzsikálták ezt. A Dilli rajongók szeirnt eszméletlen jó, én meg meghalgatom, de nekem Dilli nem tetszik.
-
#709 meg ahogy a legyeket kergeti egyes részeknél, az nagyon mókás. Ilyet útoljára egy videón láttam, ahol rockerek közt dance-elt egy keményen bebogyózott srác. xDD -
#708 amúgy a zenei alap egész jó itt, csak ez a majom ne nyekeregne bele. még a végét is tönkreb*ssza!!! -
#707 Úristen. Jól megbűntette őket.
Ki ez a majom????
Ahogy jött be anyám, gyorsan kinyomtam ezt a nyekergést, nehogy meghallja, mit hallgatok. Szégyelném magam. Gunssal nem szokott ilyen történni.. -
#706 Adler a nyuszifogú mindigcsilingelős kell!!!
Meg Izzy!!
Ezek nélkül már csak a név Guns.
Egy héliumhangú predátorfejű már nem tesz csodát.. Hát nem egy Ritz.. -
#705 Ezt a nyomorultat mégis miért vitték el? :CC -
a880120 #704 A Skid Row front embere, és a Guns-al és a Metallicával turnézott ha jól tudom -
#703 Ahahh Nem tudjátok ki ez a nyomorult? Mármint mit keres ott? D:
Nem nagyon értem az elején mit dumál, de valami udnorító.. :c -
#702 Hát azokról beszéltem:DDD
Slashék szétestek koncertek előtt, voltak iszonyat tré koncertjeik. -
a880120 #701 Mármint kik? MIndenki belead apait- anyait.
Iszonyan profik az új zenészek :) -hidd el -
#700 Ők legalább beleadnak apait-anyait. -
a880120 #699 Megvan a tavalyi Liszaboni koncert.... akik azt mondják, Slashék nélkül egy kalap gané, annak mondom: Van olyan jó
Pedig Slash, Duffot ugyanannyira szeretem mint AXL-t, de így is csodát bír művelni ezekkel a srácokkal.... Nagyon profi az egész -
#698 Ez a Troubadour-i buli nekem megvan dvd-n.
Jó szar minőség, dehát 86-ból mit akar az ember.
setlist:
Out Ta Get Me
Welcome To The Jungle
Think About You
Rocket Queen
Move To The City
Nightrain
My Michelle
Don’t Cry
You’re Crazy
Back Off Bitch
Anything Goes
Mama Kin
Paradise City
Nice Boys
Heartbreak Hotel
Shadow Of Your Love
Jumpin’ Jack Flash -
#697 szerintem 2000 körüli lehet hasraütés szerűen. (?) De soha nem néztem, nem érdekelnek az új guns számok.
Felt Forum 1988
3:00 Duff!!!!
4:19 mégegy mókás rész! -
#696 A Better mikori szám? -
#695 Troubadour Rocket Queen
05:10 -mostani kedvenc részem :D:D:D Imádom.
Slash gitárjának ebben az időben még olyan hangja volt, mint egy elbaszott trombitának.
7:00-nál meg tök jó, nem úgy hajlít, ahogy albumfelvételen.
Még mindig a kedvenc a guns. :) -
#694 lehet még csiszolnak rajta -
#693 Ha jó, ha nem jó, a számok megvannak. -
#692 Annyira nem volt megrázóan jó, legalábbis a koncerten. -
#691 Hát most, hogy turnén eltoltak egy csomó számot igazán kiadhatnák.. :d -
Axl Rose #690 Mi lenne.
Ha már kibírtad ezt a tizenakárhány évet,
akkor plussz 1-2 év igazán nem számít -
#689 Akkor most mi is a helyzet azzal a bizonyos albummal? :-) -
#688 Argentin Knockin on heaven's door Slash és Dizzy szólói!!!... akusztikus gitárral... és a közönség. Hihetetlen. Ja és úgy tudom, egyik utolsó koncertjkük volt együtt. -
#687 ja és Slash utáni guns nem érdekel. -
#686 Akinek megvan ez, vagy más régebbi felvételek (gondolok itt a 86os The Roxy-s felvételekre..) -a gépén, az legyen szíves jelentkezni. Nem találok youtubeon kívül sehol normális értékesebb felvételeket róluk. -
#685 nem, de EZ nagyon durvaa :D -
#684 Néztétek már Youtube-on a pesti koncert felvételeit? -
#683 no way out alive... and all this crass communication that has left you in a cold isn't much for consolation when you feel so weak and old.
Ki hallgat még ilyet? -
#682 Coma üt. :D -
#681 :D jó -
#680 http://www.youtube.com/watch?v=0IvG1bG8WoI&mode=related&search= -
#679 valszeg más gitárosok játszottak a felvételen :) -
#678 Azt mondom, amit hallottam. :) Ettől az öregnek még elévülhetetlen érdemei vannak... úgy a 90-es évekig ;) -
#677 Akkor meg ne osszad az észt... Én voltam koncerten és nagyon jók voltak, legfőképpen a gitárosok... Ennyit erről... -
#676 Esetleg nem tudtok nekem adni egy linket, ahonnan le lehetne húzni koncert hangfelvételét? -
#675 Hát ez az.. talán normálisabbak már nem is állnak szóba vele... -
SmithZ #674 Sziasztok! Nem tudjátok hol lehet venni Guns N' Roses sálat, csuklószorítót? -
#673 LOL!
érdekes, pedig annyi jó gitáros van a világon...multkor fater volt valahol az arab emírségekbe, ott fellépett egy zenekar, azt mondta hogy úgy elnyomták a november raint, hogy aszitte a slash játszik.
lúzerség pont a legbénábbat beválasztani :)