Idegesítõ reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A matáv beperelte õket, hogy a vezetékes telefonokra rossz fényt vetnek, mer' a reklámokban még az utcaseprõk is kidobták:)
Aztán a matávot is beperelték mert a "Várjuk a vetélytársakat" vagymi reklámba az összes többi telefontársaságot nagy otromba madarakkal ábrázolták, magukat meg aranyos kismadárnak:)
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

[...] Te romboló állat! Te sátán!
A reklámjai többnyire humorosak, és ez fiatal körökben hatásos (prosti, taxis, stb). Plusz ha belegondolsz lassan lenyomja a másik kettõt, mert még a csapból is õk folynak. Plusz ócsó :)
A másik tuti befutó meg a kisbaba -> anyai ösztön kombináció.
Még jó, hogy a szublinális percepció (ingerküszöb alatti érzékelés) alkalmazását betiltották, mert akkor mindannyian danont zabálnánk, a suzuki lenne a legjobb kocsi, és virág helyett tampont vennénk a csajoknak :)
War. War never changes.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Ez nem idegesítõ, csak annyira gyenge, hogy az emberek még mindig beszélnek róla és mindenki megjegyezte.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
A másik radarba büffögõs reklám, még gányabb volt.
Eszméletlen, hogy mennyire árad ezekbõl a reklámokból a Bravo,Popcorn,Girl...fíling.
Hánytató...
Legundorítóbb az egyik Dove reklám, amikor a fiatal óvonõ (vagy tanárnõ, nem derül ki) meséli a napi cselekményeket..."És akkor megláttam, hogy ott lóg a gyerek fejjel lefelé a korlátról...Enyhén felforrósodott a testem...de berohantam a mosdóba és se folt se semmi"...(a gyereket meg otthagyta vagy mi a rák?)
Na én azt a nõt addíg ütném amíg lélegzik...
Meg a barta szilvi bifidusz eszenzisze! Hogy rohadna ki a bele tõle a neve napján!!! A gusztustalan mocsodék....pfejjjjj....
Nameg azok a rohadás tampon és egyéb reklámok...hogy a nehéz napok meg hogy ez kell a nõknek....hát mindegyiknek egyenként a kurva anyja!
Legpoénabb reklám ami most van, a Chio/Lays chips reklámja, amikor a papper meg a mammer vetélkedik az otthonfelejtett burgonyasziromért :DDDDDDDDDDD Na az K.O.
Meg régen volt a CocaCola reklám, amikor a kölök beszélget a nagyfaterral, és a barátnõkérõl kérdezi az öreg, erre mondja, hogy szakítottak...aztán megkérdezi, hogy a nagymuter hogy van...erre az öreg..."A mama? Lelépett edével a nyugdíjasotthonból." És utána elkezdenek röhögni...nameg én is :DDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A másik meg amikor a kis sárga ül a budin, és büdös van. Ekkor jön a brííz, vagy a mi fene, és hip-hop elszállanak az illatok. Már a szótól (hip-hop) is rosszul vagyok, hátmég ettõl az idióta reklámtól... :((
shit happens
Ha szerintük nyithatok kupit Amszterdamban, attól még nem feltétlenül fogok Igennel szavazni az EUra.
Mellesleg idegesít minden TV Shop és Klapka, Anettka, Araczky féle hírdetés bmely csatornán ...
A medve nem játék.