1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
#409 Na bazze a matáv már alul akarja múlni az axelerót a buzi reklámfigurákkal... amikor meglátom azt a rohatt kábelt a karácsonyfa alatt legszívesebben megfognám és földugnám annak aki kitalálta....
De azért még mindig az axelerós fóka áll az élen... -
#408 eh nagyon erőltetett reklám -
#407 kibeszott pannon az inger küszöbével meg a képzet társításaival...Casanova...vajon miért?....vegyél pannont és te leszel a szerelem vitéz a nagy don'huan...anyád -
#406 nyomják még azt a shkae your asses kocsi reklámot?? egyszer nem látam még, meg akarom már nézn végre -
#405 A világ legjobb rekláma régen volt. A hazudós Cocolino... (nem tom hogy írják...) -
#404 helyes! :) -
#403 De azért félve járkálok... -
#402 Élek hát()... -
#401 nna :) Nem lemaradt egy # a szmájliból :) De így sem rossz. :))) -
#400 Te még élsz? [idiota] -
#399 Na és én miért raktam??? -
#398 És szerinted én miért raktam? :)) -
#397 Én azt a rohatt axeleros fókát rugdosnám meg de kegyetleneül... meghogy rohanjak haza mer az internet otthon vár... ha azt meglátom a tvbe mindig elfog a gyilkolhatnék :) -
#396 a bacardi reklám szvsz ultraszar...tony meg vergődik mint valami kiscica..
van mostanság valami irtó idegesítő reklám de nem jut az eszembe -
#395 google ban keress rá a popud ad filterre.. majd ha megvan akkor cracks.am rol szedj le cracket.. -
#394 vááá, nagyon meleg a Bacardi-s reklám, Tony van benne a Blöffből váááá, ez a kedvenc számom -
Ramza #393 Szerinted miért raktam szmájlit a végére? :) -
#392 A MyIE2 teljesen magyar nyelvű browser és popupkiller sem kell hozzá.Szuper.
http://www.myie2.com/html_en/home.htm -
#391 Ugyan, csak önhack! Elköltöztek, és így a legjobb elvarrni a szálakat. Gondolom valami gondjuk támadt a Mahasz-szal, vagy a BSA-val.
Itt van az oldaluk: http://seven-wrz.uw.hu -
#390 linket..please :) -
#389 az a neve hogy popup ad filter
egéz zsír...náha jót is lelövi de csak egy gombot benyomva tartasz és azt engedi.. de minden szart lezár... -
#388 Én is azt használtam. :) -
#387 Hmmm....mit használsz? -
#386 :) nekem az se kellett... -
#385 Jaja, de a kis a mocsok a végén a sok popup-al, gyenge3 próbálkozás, de nagyon...hehehhe...assziszi, hogy gyorsabb a nyomva tartott alt+F4- nél ...weheheh.. -
#384 fetörték -
#383 Nem tom. Szvsz feltörék. -
#382 mitörtént ezel? szerencsére volt popoupkillerem -
#381 Amugy ajánlatos mostanában a 7wrz.warez.hu-t látohatni. :D -
#380 3 napja???
Na ne! -
#379 jaja, már 3. napja asszem, tomsolo-tól kaptam :) -
#378 Új logo? :) -
#377 lol mekkora reklám ez a Renault Megane-s :) Shake Your Ass, sék jór essz :))) -
#376 sony wega házibaszás -
#375 Kemény munkával :) Az origóba beírni 1 percig tart. Mondjuk az tényleg kemény munka :)) -
#374 "ahol a vér fog folyni, ahol az anarchia fog uralkodni..." -
Ramza #373 Legalább olvasnád el amit más kemény munkával megkeres és belinkel :) -
#372 A #366-os hozzászólás szerint az utolsó 3 hónapban forgalmazó sim kártyák száma 7.1 millió.
Bár a westel is mindig küld ilyen hülye tippeket sms-ben 1-2 havonta kb. lehet, hogy pont ezért, mert ha megkapja valaki akkor az már forgalmazó sim kártyának számít onnantól 3 hónapig. Mocskos üzlet csak az egész. -
#371 Az aktív telefon (az előfizetéses az ugyebár egyértelmű), a kártyásnál az számít, amelyik bent van a hálózatban, így a pannonnál 1év, a westelnél meg 333 nap. Namármost nekem most 4 sim kártyám van, ebből 1-nek járt le a "szavatossága", így még mindig 3 embernek számolnak el. Így lehet 7 millió aktív telefonszám. -
#370 heten mint a gonoszok