Idegesítő reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eye-scream
Na bazze a matáv már alul akarja múlni az axelerót a buzi reklámfigurákkal... amikor meglátom azt a rohatt kábelt a karácsonyfa alatt legszívesebben megfognám és földugnám annak aki kitalálta....
De azért még mindig az axelerós fóka áll az élen...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Lynx_TWL
eh nagyon erõltetett reklám

๏̯͡๏﴿

Kandurex
kibeszott pannon az inger küszöbével meg a képzet társításaival...Casanova...vajon miért?....vegyél pannont és te leszel a szerelem vitéz a nagy don'huan...anyád

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lynx_TWL
nyomják még azt a shkae your asses kocsi reklámot?? egyszer nem látam még, meg akarom már nézn végre

๏̯͡๏﴿

mukika
A világ legjobb rekláma régen volt. A hazudós Cocolino... (nem tom hogy írják...)

cSuwwi
helyes! 😊

shit happens

mukika
De azért félve járkálok...

mukika
Élek hát()...

cSuwwi
nna 😊 Nem lemaradt egy # a szmájliból 😊 De így sem rossz. 😊))

shit happens

cSuwwi
Te még élsz?

shit happens

mukika
Na és én miért raktam???

cSuwwi
És szerinted én miért raktam? 😊)

shit happens

Wanax
Én azt a rohatt axeleros fókát rugdosnám meg de kegyetleneül... meghogy rohanjak haza mer az internet otthon vár... ha azt meglátom a tvbe mindig elfog a gyilkolhatnék 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

CSOCSO
a bacardi reklám szvsz ultraszar...tony meg vergõdik mint valami kiscica..

van mostanság valami irtó idegesítõ reklám de nem jut az eszembe
CSOCSO
google ban keress rá a popud ad filterre.. majd ha megvan akkor cracks.am rol szedj le cracket..
zaki
vááá, nagyon meleg a Bacardi-s reklám, Tony van benne a Blöffbõl váááá, ez a kedvenc számom

Szerinted miért raktam szmájlit a végére? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dynamic
A MyIE2 teljesen magyar nyelvû browser és popupkiller sem kell hozzá.Szuper.

http://www.myie2.com/html_en/home.htm
cSuwwi
Ugyan, csak önhack! Elköltöztek, és így a legjobb elvarrni a szálakat. Gondolom valami gondjuk támadt a Mahasz-szal, vagy a BSA-val.
Itt van az oldaluk: http://seven-wrz.uw.hu

shit happens

Kandurex
linket..please 😊

CSOCSO
az a neve hogy popup ad filter
egéz zsír...náha jót is lelövi de csak egy gombot benyomva tartasz és azt engedi.. de minden szart lezár...
Bandew
Én is azt használtam. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex
Hmmm....mit használsz?

CSOCSO
😊 nekem az se kellett...
Kandurex
Jaja, de a kis a mocsok a végén a sok popup-al, gyenge3 próbálkozás, de nagyon...hehehhe...assziszi, hogy gyorsabb a nyomva tartott alt+F4- nél ...weheheh..

Bandew
fetörték

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nem tom. Szvsz feltörék.

CSOCSO
mitörtént ezel? szerencsére volt popoupkillerem
Bandew
Amugy ajánlatos mostanában a 7wrz.warez.hu-t látohatni. 😄

Bandew
3 napja???
Na ne!

zaki
jaja, már 3. napja asszem, tomsolo-tól kaptam 😊

Bandew
Új logo? 😊

zaki
lol mekkora reklám ez a Renault Megane-s 😊 Shake Your Ass, sék jór essz 😊))

Lynx_TWL
sony wega házibaszás

๏̯͡๏﴿

cSuwwi
Kemény munkával 😊 Az origóba beírni 1 percig tart. Mondjuk az tényleg kemény munka 😊)

shit happens

Kandurex
"ahol a vér fog folyni, ahol az anarchia fog uralkodni..."

Legalább olvasnád el amit más kemény munkával megkeres és belinkel 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

BaLeeX
A #366-os hozzászólás szerint az utolsó 3 hónapban forgalmazó sim kártyák száma 7.1 millió.

Bár a westel is mindig küld ilyen hülye tippeket sms-ben 1-2 havonta kb. lehet, hogy pont ezért, mert ha megkapja valaki akkor az már forgalmazó sim kártyának számít onnantól 3 hónapig. Mocskos üzlet csak az egész.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

cSuwwi
Az aktív telefon (az elõfizetéses az ugyebár egyértelmû), a kártyásnál az számít, amelyik bent van a hálózatban, így a pannonnál 1év, a westelnél meg 333 nap. Namármost nekem most 4 sim kártyám van, ebbõl 1-nek járt le a "szavatossága", így még mindig 3 embernek számolnak el. Így lehet 7 millió aktív telefonszám.

shit happens

ollie
heten mint a gonoszok

precision
Akkor engem meg ki kell végezni, mert per.pill. egy sincs

Bazinga!

BaLeeX
Ok, kösz.
Ledöbbentem.
Mi a francért sírunk akkor, hogy kevés a pénz meg minden, ha 7.1 millió aktív telefon van az országban?
Nekem csak 1 van, úgylátszik régimódi vagyok.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Ez alapján "csak" 7,1 millió amúgy 😊

Itt van a Hírközlési Felügyelet hivatalos jelentése, a végén fogalommagyarázattal:

http://www.hif.hu/menu3/m3_2/mobil/2003/szeptember.pdf

Persze ennek sem kötelezõ hinni.

Nem célom, hogy meggyõzzelek, ha akarod nézz utána.
Amúgy nem 5 millió, hanem 7,5 millió aktív elõfizetés van Magyarországon.
Azt, hogy itt mi számít aktívnak, azt egészen pontosan nem tudom, de azt hiszem az, amit az elõzõ 2-3 hónapban legalább egyszer használtak kimenõ vagy bejövõ hívásra.
Elég hihetetlen adatok, de ez van.

BaLeeX
Pont ezt dumáltam, olvass már vissza. Ha egy embernek van 4 mobilja akkor szerinted mennyit használ abból? Szerintem max 2-t de inkább 1-et. Ezek a sim kártyák számát számolják. Azaz ha valakinek 7 sim kártyája van akkor azt 7 embernek veszik. Így van 5 millió mobil mo.-on. Abból aktívan használnak max 3 milliót szerintem de a reklámokban meg verik a nyálukat.

precision
Én is sim kártyára értettem, csak nem azt írtam. Te egy embernek számítasz, csak 7 "elõfizetésed" van, tehát amikor azt nézik, hogy hány mobil van M.o.-n, akkor nem azt nézik, hogy hány moblit adtak el, hanem azt, hogy hány kártyát! És lazán eladtak sztem 5 millió kártyát...:-)

Bazinga!

cSuwwi
Yah, egyébként nem telefonra vonatkozó adat, hanem sim kártyára. Az elmúlt években nekem is volt vagy 7-8 simkártyám, fele westel - fele meg pannon. Ezek szerint én 7 embernek számítok? 😊

shit happens

ollie
Baumgartneres reklám sux!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

precision
Tegnap volt a banánhéj a tv2-ön, és volt benne annak a reklámnak a paródiája, amikora kis kínai gyerek szarik a wc-n, és megnyomja azt az illatosító izét! Nagyon lol volt. Úgy nézett ki, hogy egy hasonló kínai gyerek szart a wc-n, megszólal: "Jaj de büdi van már megint". Erre bejött az anyja, és lehúzta a wc-t, és beszól: "Öblítse le a wc-t és a szagok elmúlnak"...v. vmi ilyesmi. Úgylátszik a Bagi-Nacsa párost is idegesítette az a reklám 😊))

Bazinga!