1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
Cat #689 A Nike visszavonta 'érzéketlen' tévéreklámját
A Nike kénytelen volt leállítani több millió fontos nemzetközi reklámkampányának sugárzását az ausztrál tévében.
Gyermekvédő szervezetek szerint érzéketlenség volt bemutatni a reklámokat az éppen körvonalazódó ausztrál gyermekmolesztálási ügy miatti közfelháborodás idején. A sportszergyártó a tiltakozás nyomán leállította a reklámfilm sugárzását, melyben fiatal lányok hízelegnek a teniszedzőjüknek. A tiltakozók szerint nem helyénvaló ezeket bemutatni, miután éppen akkortájt egy ausztrál edzőt bűnösnek találtak gyermekmolesztálás vádjában.
A világszerte futó kampány egybeesett a Nike olimpiai szponzorációjával, s egy csoport tizenéves lányt mutat, akik "elalélnak" jóképű edzőjük láttán. Mindegyik úgy próbálja felkelteni az edző érdeklődését, hogy Serena Williams-é, a híres teniszcsillaggá alakul.
A filmet alig néhány héttel azután kezdték el vetíteni Ausztráliában, hogy a hajdani teniszedzőt és tanárt, Gavin Hoppert bebörtönözték, mert szexuálisan zaklatott egy 14 éves diákot a nyolcvanas években. "Figyelembe véve a közelmúlt történéseit és saját helyzetünket, úgy döntöttünk, hogy leállítjuk a szóban forgó reklámot" - közölte Tony Balfour, a Nike Australia ügyvezető igazgatója egy nyilatkozatban. "Bocsánatot kérünk azoktól, akiket megsértettünk a televíziós reklámmal" - tette hozzá.
A gyermekvédők szerint a reklámot viszont az egész világon be kellene tiltani, mivel az tiszteletlen a gyermekekkel szemben. "Történeteket látunk fiatal lányokról és edzőkről, ahol kihasználják a fiatal nőket" - nyilatkozta Joe Tucci az Ausztrál Gyermekekért Alapítvány vezetője az ausztrál köztévének. A reklámot azonban továbbra is vetítik Angliában kábeltévén, és műholdas adókon az egész Egyesült Királyságban. "Ez a döntés kizárólag Ausztráliára korlátozódik"- jelentette ki a UK Nike szóvivője. "Úgy hisszük a jelen események miatt Ausztráliában nem megfelelő az időzítés a reklám vetítésére, ott ezért állítottuk le a hirdetés sugárzását. A Nike szerint sem megbocsáthatóak az ilyen cselekmények" - folytatta a szóvivő. -
#688 Az új Sertli a Ságától...hmmmmm....naaaaagyon fiiinoom!
-
#687 Vótmá:P
#655, #662 -
#686 APA APA KÉRSZ CSOKIT!!!!!!!!!! -
#685 (a 2. sorban kicsitt több szöveg van, de annyira felbsz, h nem jegyzem meg)
- Megjött az új cipőkollekció, felpróbálja?
- Fáradtnak és dúzadtnak érzem a lábam.
- He? Ortopédorvosnak nézek ki bazdmeg? Ez egy cipőbolt.
-
#684 Akkor nem lennének tv-adók. -
Roll #683 Reklámoknál ki kéne kapcsolni a tv-ket az országban.
Persze ehhez elég nagy hírverés kéne, aztán egy idő után rájönnének hogy felesleges.
Nagyon rühellem mikor egy filmet 6 felé szednek a köcsög reklámokkal. -
#682 Ez nem tampon, hanem dezodor :) -
Laccnemotthon #681 Jah Laura Colt. Ott csúszik mászik meg ugrik és ezt azért mert xy tamponja van hát húú... Komolyan megnézném azt az idióta marketingest aki ilyeneket kitalál. -
#680 Hát ilyen esetben elvinné a rendőr. -
#679 a leg idegesitöbb reklám az a venish reklám!amiben a bevásárló központban összekoszolja az emberek ruháikat és aztán meg ki mossa!
fejbe is nyomnám egy doboz venish-el hogy összekoszolta a ruhámat! -
Prank #678 dehát a csoki átvarázsolja félig barnává félig meg vajszínűvé, ez egy CSODA!!!444 :P -
#677 "nem elég izgi a műsor?bonts ki 1 danett duett-et"hát bazzze.....a sok köcsög droid bámulja a szerencsétlen elefántot aki valami oknál fogva nem tud Picassot festeni az ormányába eröltetett ecsettel....megoldás?vegyél 1 ilyen fos csokoládét és minden ok.....tiszta agyrém:(((((( -
#676 Laura Colt 24/7
-
#675 Ja az jó, főleg mikor a végén pofára esnek :D (mármint képletesen) -
#674 végre egy reklám, ami a kééphatások terén nem bassza fel az idegeimet: vmi Rauch Ice-tea, és strandon csajok mellekre licitálnak, vgy nemtom elmagyarázni, de lényeg az, h teccik...hang nélkül... :)) -
#673 Meg liftben, panelban stb. nem működik, max. ha közel van az ablakhoz. -
#672 Nem reklám,de a voda egy szar..lehet hogy olcsó,de sehol nem müxik...legutóbb hugomnak(csak neki van a családból vodája)A Duna plazában nem volt térereje...a város közepén...szal spórolsz 3 ft-ot percenként,de az ország 90%-ában nem lehet vele telefonálni... -
#671 ja:D -
Prank #670 most mé'? legalább szép tiszta lesz a mosógép :PPP -
#669 A Vanish csodát művel a mosógépben...
Mér még hol a ku..a anyádba műveljen csodát bazdmeg??? -
#668 a gatorade reklám még tré, amiikkor két atlétát ráálítanak a futószönyegre és uv-val sugározzák őket... és természetesen az izzadság, amiben nátrium is van, vagy mi a gaz, látszik uv fény alatt is... és még mi? -
#667 -Hmm tessék nekem nagy. Hmm mi önnek is nagy??!
a mindenkinek nagyvan kulbja? Hát én alapitottam! Neeem nekem nagy! Nagyon nagy, igen! És az öné mekkora? Az szép gratulálok.... Istenem. Milyen nagy.
erre költöttem a matávost :D -
winnie #666 nagy ötlet -
#665 Na most láttam mikor bemennek a nemtommilyen márkakereskedésbe, hogy elnézést de a múltkor túl keveset fizettem az autómért a feleségem terhes kérem ne jelentsen fel...
Hát ez megint ritka nagy balfaszság... -
#664 rádióban:
- Én úgy láttam, hogy az az ember FIZETETT !!!
- Jéézuisom, URAM JÖJJÖN vissza !!!
Nem érti hogy nem kell fizetni ?
(Hát ettől a női hangtól egyszerűen falra tudnék mászmi, és a szituáció is egy nagy kalap szar.) -
#663 Mondjuk ez nem reklám de amitől kész vagyok=a KENO sorsolás aláfestő zenéje:D
Férfihang:
dum-dum-dum-dum-dum-dum-duum-duum... -
#662 Hát ja pistike olyan ordenáré módon üvöltözik, mint egy szellemi fogyatékos, a három fickó meg tiszta proli fíling.Egyébként még manapság is elég gáz a magyar reklámgyártás ezzel a proli fílinggel.Tipikus példái a sörreklámok, amik szoci világot tükröző műanyagszékes kocsmákban játszódnak, vagy igénytelen testalkatú fickók áztatják magukat a vízben(biztos SZOT beutalósak), vagy Ferisanyi horgászik, akiről lerí, hogy másik kedvenc elfoglaltsága meccset nézni vagy kimenni a KGST piacra. -
#661 Miteszel?-Semmit....különböző változatai szintén
De valószínű pont a danonjoghurt hozza össze a családot, a családsegítőben is csak azért nem rendeltek belőle pár gallonnal mert akkor megszűnne a munkahelyük egyből....
[HÁNY] -
gdevil #660 Semmi. Csak közli a nézőkkel, hogy mi a helyzet a meccsen.
X néző és hogy ki támad. Ennyi. -
#659 Úgy értik szerintem, hogy a nézők éltetik a magyar csapatot. -
#658 Hja. Meg olyan koszos wc a világon nincs :) -
#657 Nem egészen értem ezt a matáv reklámot. Azt mondja a csávó, hogy:
-Hiába a 45k magyar néző, támadnak a brazilok.
Mi köze a nézők számának ahhoz, hogy támadnak a brazilok????? -
#656 jajj, de utálom! arrrgh... -
#655 nekem az "Apa apa! Kérsz csokit?..." kezdetű reklám a halálom... -
#654 Az a legnagyobb égés mikor a wc-t tisztítják. :DD Látszik simán, hogy a kosz furcsamód eltűnik mikor a felgyórsított kéz végigsimogatja a wc beljesét :DDDDD -
#653 JAJ! Ez tényleg szörnyű. Cillit Bang! -
#652 Legalább megmarad az emberek agyában :) -
#651 Én az X-aktákat nézem és tekintve, hogy közben van reklám... -
#650 Neve akart az lenni.