1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
  • Cat #689
    A Nike visszavonta 'érzéketlen' tévéreklámját

A Nike kénytelen volt leállítani több millió fontos nemzetközi reklámkampányának sugárzását az ausztrál tévében.

Gyermekvédő szervezetek szerint érzéketlenség volt bemutatni a reklámokat az éppen körvonalazódó ausztrál gyermekmolesztálási ügy miatti közfelháborodás idején. A sportszergyártó a tiltakozás nyomán leállította a reklámfilm sugárzását, melyben fiatal lányok hízelegnek a teniszedzőjüknek. A tiltakozók szerint nem helyénvaló ezeket bemutatni, miután éppen akkortájt egy ausztrál edzőt bűnösnek találtak gyermekmolesztálás vádjában.

A világszerte futó kampány egybeesett a Nike olimpiai szponzorációjával, s egy csoport tizenéves lányt mutat, akik "elalélnak" jóképű edzőjük láttán. Mindegyik úgy próbálja felkelteni az edző érdeklődését, hogy Serena Williams-é, a híres teniszcsillaggá alakul.

A filmet alig néhány héttel azután kezdték el vetíteni Ausztráliában, hogy a hajdani teniszedzőt és tanárt, Gavin Hoppert bebörtönözték, mert szexuálisan zaklatott egy 14 éves diákot a nyolcvanas években. "Figyelembe véve a közelmúlt történéseit és saját helyzetünket, úgy döntöttünk, hogy leállítjuk a szóban forgó reklámot" - közölte Tony Balfour, a Nike Australia ügyvezető igazgatója egy nyilatkozatban. "Bocsánatot kérünk azoktól, akiket megsértettünk a televíziós reklámmal" - tette hozzá.

A gyermekvédők szerint a reklámot viszont az egész világon be kellene tiltani, mivel az tiszteletlen a gyermekekkel szemben. "Történeteket látunk fiatal lányokról és edzőkről, ahol kihasználják a fiatal nőket" - nyilatkozta Joe Tucci az Ausztrál Gyermekekért Alapítvány vezetője az ausztrál köztévének. A reklámot azonban továbbra is vetítik Angliában kábeltévén, és műholdas adókon az egész Egyesült Királyságban. "Ez a döntés kizárólag Ausztráliára korlátozódik"- jelentette ki a UK Nike szóvivője. "Úgy hisszük a jelen események miatt Ausztráliában nem megfelelő az időzítés a reklám vetítésére, ott ezért állítottuk le a hirdetés sugárzását. A Nike szerint sem megbocsáthatóak az ilyen cselekmények" - folytatta a szóvivő.
  • Kandurex
    Az új Sertli a Ságától...hmmmmm....naaaaagyon fiiinoom!

• repro
    Vótmá:P
    #655, #662
  • traXion
    APA APA KÉRSZ CSOKIT!!!!!!!!!!
  • repro
    (a 2. sorban kicsitt több szöveg van, de annyira felbsz, h nem jegyzem meg)

- Megjött az új cipőkollekció, felpróbálja?
    - Fáradtnak és dúzadtnak érzem a lábam.
    - He? Ortopédorvosnak nézek ki bazdmeg? Ez egy cipőbolt.
  • Taranov
    Akkor nem lennének tv-adók.
  • Roll
    Reklámoknál ki kéne kapcsolni a tv-ket az országban.
    Persze ehhez elég nagy hírverés kéne, aztán egy idő után rájönnének hogy felesleges.
    Nagyon rühellem mikor egy filmet 6 felé szednek a köcsög reklámokkal.
  • Taranov
    Ez nem tampon, hanem dezodor :)
  • Laccnemotthon
    Jah Laura Colt. Ott csúszik mászik meg ugrik és ezt azért mert xy tamponja van hát húú... Komolyan megnézném azt az idióta marketingest aki ilyeneket kitalál.
  • Taranov
    Hát ilyen esetben elvinné a rendőr.
  • frodó néni
    a leg idegesitöbb reklám az a venish reklám!amiben a bevásárló központban összekoszolja az emberek ruháikat és aztán meg ki mossa!
    fejbe is nyomnám egy doboz venish-el hogy összekoszolta a ruhámat!
  • Prank
    dehát a csoki átvarázsolja félig barnává félig meg vajszínűvé, ez egy CSODA!!!444 :P
  • Ryleh
    "nem elég izgi a műsor?bonts ki 1 danett duett-et"hát bazzze.....a sok köcsög droid bámulja a szerencsétlen elefántot aki valami oknál fogva nem tud Picassot festeni az ormányába eröltetett ecsettel....megoldás?vegyél 1 ilyen fos csokoládét és minden ok.....tiszta agyrém:((((((
  • Kandurex
    Laura Colt 24/7

• Eye-scream
    Ja az jó, főleg mikor a végén pofára esnek :D (mármint képletesen)
  • lee86
    végre egy reklám, ami a kééphatások terén nem bassza fel az idegeimet: vmi Rauch Ice-tea, és strandon csajok mellekre licitálnak, vgy nemtom elmagyarázni, de lényeg az, h teccik...hang nélkül... :))
  • Taranov
    Meg liftben, panelban stb. nem működik, max. ha közel van az ablakhoz.
  • RawLee
    Nem reklám,de a voda egy szar..lehet hogy olcsó,de sehol nem müxik...legutóbb hugomnak(csak neki van a családból vodája)A Duna plazában nem volt térereje...a város közepén...szal spórolsz 3 ft-ot percenként,de az ország 90%-ában nem lehet vele telefonálni...
  • Glpetyus
    ja:D
  • Prank
    most mé'? legalább szép tiszta lesz a mosógép :PPP
  • Glpetyus
    A Vanish csodát művel a mosógépben...

Mér még hol a ku..a anyádba műveljen csodát bazdmeg???
  • lee86
    a gatorade reklám még tré, amiikkor két atlétát ráálítanak a futószönyegre és uv-val sugározzák őket... és természetesen az izzadság, amiben nátrium is van, vagy mi a gaz, látszik uv fény alatt is... és még mi?
  • Adam5
    -Hmm tessék nekem nagy. Hmm mi önnek is nagy??!
    a mindenkinek nagyvan kulbja? Hát én alapitottam! Neeem nekem nagy! Nagyon nagy, igen! És az öné mekkora? Az szép gratulálok.... Istenem. Milyen nagy.

erre költöttem a matávost :D
  • winnie
    nagy ötlet
  • Eye-scream
    Na most láttam mikor bemennek a nemtommilyen márkakereskedésbe, hogy elnézést de a múltkor túl keveset fizettem az autómért a feleségem terhes kérem ne jelentsen fel...
    Hát ez megint ritka nagy balfaszság...
  • LittleL
    rádióban:

- Én úgy láttam, hogy az az ember FIZETETT !!!

- Jéézuisom, URAM JÖJJÖN vissza !!!
    Nem érti hogy nem kell fizetni ?

(Hát ettől a női hangtól egyszerűen falra tudnék mászmi, és a szituáció is egy nagy kalap szar.)
  • Glpetyus
    Mondjuk ez nem reklám de amitől kész vagyok=a KENO sorsolás aláfestő zenéje:D

Férfihang:
    dum-dum-dum-dum-dum-dum-duum-duum...
  • Dynamic
    Hát ja pistike olyan ordenáré módon üvöltözik, mint egy szellemi fogyatékos, a három fickó meg tiszta proli fíling.Egyébként még manapság is elég gáz a magyar reklámgyártás ezzel a proli fílinggel.Tipikus példái a sörreklámok, amik szoci világot tükröző műanyagszékes kocsmákban játszódnak, vagy igénytelen testalkatú fickók áztatják magukat a vízben(biztos SZOT beutalósak), vagy Ferisanyi horgászik, akiről lerí, hogy másik kedvenc elfoglaltsága meccset nézni vagy kimenni a KGST piacra.
  • Eye-scream
    Miteszel?-Semmit....különböző változatai szintén

De valószínű pont a danonjoghurt hozza össze a családot, a családsegítőben is csak azért nem rendeltek belőle pár gallonnal mert akkor megszűnne a munkahelyük egyből....
    [HÁNY]
  • gdevil
    Semmi. Csak közli a nézőkkel, hogy mi a helyzet a meccsen.
    X néző és hogy ki támad. Ennyi.
  • Taranov
    Úgy értik szerintem, hogy a nézők éltetik a magyar csapatot.
  • Taranov
    Hja. Meg olyan koszos wc a világon nincs :)
  • Factor_007
    Nem egészen értem ezt a matáv reklámot. Azt mondja a csávó, hogy:
    -Hiába a 45k magyar néző, támadnak a brazilok.
    Mi köze a nézők számának ahhoz, hogy támadnak a brazilok?????
  • QuippeR
    jajj, de utálom! arrrgh...
  • burkusdió
    nekem az "Apa apa! Kérsz csokit?..." kezdetű reklám a halálom...
  • Factor_007
    Az a legnagyobb égés mikor a wc-t tisztítják. :DD Látszik simán, hogy a kosz furcsamód eltűnik mikor a felgyórsított kéz végigsimogatja a wc beljesét :DDDDD
  • Taranov
    JAJ! Ez tényleg szörnyű. Cillit Bang!
  • Taranov
    Legalább megmarad az emberek agyában :)
  • Eye-scream
    Én az X-aktákat nézem és tekintve, hogy közben van reklám...
  • KM
    Neve akart az lenni.