1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
  • Prof William
    Most volt.

Dobja ki a fogyasztótablettákat és a elektromos kütyüket! (Na itt felnéztem. Mi a fene? A végén még ebből lessz valami.)

A tudósok kimutatták, hogy a tableák és a bizonyos izomösszehúzúdást okozó termékek nem segítik elő a fogyást. (Közelebb ülök. Lehet hogy ez valami értelmes reklám lesz?)

De a XXXXX SZAUNAÖV IGEN!

ARRRRRRRGGH!
  • Aspyrin
    érd el a tök jó fényes cipőket?
  • Captain Sparrow
    amugy meg "get the cool shoes shine" a szövege...és igy van is értelme
  • Szabi84
    A venisoxieksönmakszal kijön a makacs folt
  • Phat Smoker
    "..Megdugod, Megoldod, Meg minden.."
  • Phat Smoker
    egyetértek maximálisan, engem is kiver a víz attól a f@szkalap zenétől!
  • Prof William
    Az a reklám, amikor isten lenyúl az égből és hajkndicionálót ad valami, unatkozó libának, hát az rettenet. Persze nem mondják hoyh az de egy átlag feletti néző hamr rájön, a párhuzamra. A nőci ráadásul a a reklám végén valami vicceset be is szól az úrnak. :) Stílusos lenne, ha a végén erre válaszul egy villám csapna a nőbe.

Meg még régen volt egy reklám, hogy valami jó nő éppen lesmárol egy pasit, majd hirtrlrn rllöki magától hogy... "Te nem vagy igazi férfi! Te nem használsz MALÍCIÁT!"
    A manusz meg este veri a kirakatokat, hogy "MALÍCIÁT AKAROK!"
    Jó kis értékrendje lehet a nőnek.
  • Aspyrin
    Én csak a szövegétől borulok ki:
    "Get the cool, get the cool sunshine sálálálálá"
    Ezzel a sírba kergetnek
  • Taranov
    Engem is nagyon ingerel az a bohóc.
  • IlluminatoR
    Most például a Miami helyszínelők közti reklámblokk idegesített fel. Oké, tudjuk, hogy kell a pénz, stb, elnézve. De az, hogy lemegy 15 reklám ebből az első 4 T-Com, T-Mobil, T-Lófasz, egymás után, azzal a nyomorék rózsaszín színű nyakláncot viselő "sráccal". Áááh, utálom.
  • batman
    Kärcherezzen velünk!....Halál a felelős kreatívra!
  • Taranov
    Engem most a "Megtudod. Megoldod. Meg minden." szövegű reklám idegesít nagyon, főleg ezek a bohóc kinézetű egyének, akik szerepelnek benne.
  • Alíz
    Ez a legjobb.
  • Alíz
    http://www.cartoonland.de/archiv/haarmonster/
  • batman
    Az Heineken reklám. Azoknak mindig jó reklámjai voltak az utóbbi időben.
  • Eye-scream
    Az nekem is tetszik.
    De szvsz minden idők legeslegjobb reklámja a régi tibi-csoki reklám.
    "Nemif befélek furfán"
    Ha csak rágondolok elkap a röhögőgörcs :D
  • Prof William
    Viszont az a reklám, amikor táncolnak az nagyon jó. Valalmi söreklám. Az a zene+az a lébmunka. Még ha csak fake, akkor is kúúúl!
  • cyrus #752
    az tud a halálba kergetni mikor a kisgyerek szomoru lesz mert eltűnt a kishala, és akkor anyuci aztmondja :

Tudom mitől lenne jobb kedved, gyere veszünk egy Happy Mealt !

elindulnak, és a kisgyerek a poharából visszarakja a halat az akváriumba....

blah....
  • Kalóz Pepi
    Maszatomi.
    Uhh.
    Nme vagyok egy vadállat de azt a kiscsávót felpofoznám.
    Ki a fene találta ki hogy az anyukák elnéző fejcsóválással, mosolyogva sikáják körbe a lakást újra meg újra???
    Biztos pasi.
  • Eye-scream
    Engem a "friss, ropogós percek" is kibaszottul idegesít. Nem hiszem el, hogy ilyen primitív ötletekkel meg lehet fogni a vevőket...
  • Taranov
    Jaj, és az a mail volt tragédia, amiben volt egy fotó, rajta nagy tömeggel, ezzel a szöveggel: Portans Numeri. A számhordozók egyre többen vannak. Szám van náluk. És most viszik.
  • Roll
    Engem a vodás reklám idegesít fel kúrvára.
    Amibe azt a számhordozós dumát lökik.
  • batman
    átlátszós ragasztó? segítek: cellux :))) Amúgy teljesen egyetértek, ha ilyet látnék egy kollégánál adnám rá a muszájdzsekit..
  • Prof William
    - Menő lesz ez a mai party!
    - Biztos menőbb a te zsíros és korpás hajadnál.
    - Beszótál b**z meg? *puff*
  • Kolbasz
    Van még valami új fogfehérítő cukorka. Asszem Smint. Reklámban szitu: piroska és a farkas átgyúrva. Jólöltözött fehér rucis csajhoz odamegy valami macsó, és megkérdi, mi van a kosaradban?
    - Smint fogfehéritő és fogszuvasodásgátló cukorka. Hogy jobban... - és lecsókolja a csávót.
    Aztán ilyen meg olyan reklámszöveg, majd a blokk végén ismét a csaj egy utolsó beszólás erejéig: "Hogy te is jobban..."
    Elmondva szar, de fél percig néztem a tv-t a reklám után, és nem hittem el, hogy ilyet képesek megcsinálni.
  • JINgLES
    az se semmi mikor a csaj átlátszós ragasztóval tisztítja a fogát, asszem orbit reklám
  • Taranov
    Ja, én már leütöttem volna egy ilyen beszólás után.
  • Kolbasz
    Schauma sampon reklám. Két srác előkészül a partira, közben dumálnak:
    - Menő lesz ez a mai party!
    - Biztos menőbb a te zsíros és korpás hajadnál!
  • Taranov
    A Calgonit vagy milyen reklám is lol, mikor a Carmina Burana az aláfestő zene :D
    Baromira nem illik a mosogatógéphez :)
  • David01
    fúújjjjj :)
  • Bandew
    Az még oké sztem.
    Ami még elég gusztustalan amikor a csajnak leszárad az arcbőre vagy mi és lepattogzik... BROÁF!
  • Taranov
    Azért az nagyságrendekkel gusztusosabb az én ízlésem szerint, bár még mindig nem üti meg azt a szintet, ami fölött tévében kéne járatni.
  • Phat Smoker
    hasonlóan undorító aza wc öblítő reklám is vagymi
    "..sokan voltunk, bármit megtehettünk.." mormogja az egyik baci ..vagymi :-)
  • Taranov
    Na de attól még miért kell az embereket szívatni ilyenekkel?
  • Taranov
    Én is, főleg mikor másodszorra láttam.
    Tragédia.
  • David01
    Az a célja hogy ha nem vigyázol akkor egy kis faszi felnyitja a kömeidet és hatalmas bulit csap a haverjaival. :)))
  • Bandew
    Tudom, hogy ez a célja, csakhogy nem jött be. Mert ezzel valahogy az egésztől megundorodtam, ergo a terméktől is. Mindegy, szerencsére nincs ilyen bajom.
  • Phat Smoker
    ez volt a készítők célja!
    magyarán ha nem akar az illető a reklámban látott undormányt a lábkörme alatt, akkor kezelni fogja ill. megelőzni az ásóka killer krémmel :-)
  • KM
    Ja, ásóka... Áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
  • Bandew
    Na asszem itt a rekord undorító reklám kategóriában!!!
    Látta már valaki ezt a körömgombás lóf@szt, amiben a kis baci felnyitja a lábkörmöt? Kiba undorító, én majdnem rosszul lettem...