1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
Prof William #769 Most volt.
Dobja ki a fogyasztótablettákat és a elektromos kütyüket! (Na itt felnéztem. Mi a fene? A végén még ebből lessz valami.)
A tudósok kimutatták, hogy a tableák és a bizonyos izomösszehúzúdást okozó termékek nem segítik elő a fogyást. (Közelebb ülök. Lehet hogy ez valami értelmes reklám lesz?)
De a XXXXX SZAUNAÖV IGEN!
ARRRRRRRGGH! -
Aspyrin #768 érd el a tök jó fényes cipőket? -
#767 amugy meg "get the cool shoes shine" a szövege...és igy van is értelme -
#766 A venisoxieksönmakszal kijön a makacs folt -
Phat Smoker #765 "..Megdugod, Megoldod, Meg minden.."
-
Phat Smoker #764 egyetértek maximálisan, engem is kiver a víz attól a f@szkalap zenétől! -
Prof William #763 Az a reklám, amikor isten lenyúl az égből és hajkndicionálót ad valami, unatkozó libának, hát az rettenet. Persze nem mondják hoyh az de egy átlag feletti néző hamr rájön, a párhuzamra. A nőci ráadásul a a reklám végén valami vicceset be is szól az úrnak. :) Stílusos lenne, ha a végén erre válaszul egy villám csapna a nőbe.
Meg még régen volt egy reklám, hogy valami jó nő éppen lesmárol egy pasit, majd hirtrlrn rllöki magától hogy... "Te nem vagy igazi férfi! Te nem használsz MALÍCIÁT!"
A manusz meg este veri a kirakatokat, hogy "MALÍCIÁT AKAROK!"
Jó kis értékrendje lehet a nőnek. -
Aspyrin #762 Én csak a szövegétől borulok ki:
"Get the cool, get the cool sunshine sálálálálá"
Ezzel a sírba kergetnek -
#761 Engem is nagyon ingerel az a bohóc. -
#760 Most például a Miami helyszínelők közti reklámblokk idegesített fel. Oké, tudjuk, hogy kell a pénz, stb, elnézve. De az, hogy lemegy 15 reklám ebből az első 4 T-Com, T-Mobil, T-Lófasz, egymás után, azzal a nyomorék rózsaszín színű nyakláncot viselő "sráccal". Áááh, utálom. -
#759 Kärcherezzen velünk!....Halál a felelős kreatívra! -
#758 Engem most a "Megtudod. Megoldod. Meg minden." szövegű reklám idegesít nagyon, főleg ezek a bohóc kinézetű egyének, akik szerepelnek benne. -
Alíz #757 Ez a legjobb. -
Alíz #756 http://www.cartoonland.de/archiv/haarmonster/ -
#755 Az Heineken reklám. Azoknak mindig jó reklámjai voltak az utóbbi időben. -
#754 Az nekem is tetszik.
De szvsz minden idők legeslegjobb reklámja a régi tibi-csoki reklám.
"Nemif befélek furfán"
Ha csak rágondolok elkap a röhögőgörcs :D -
Prof William #753 Viszont az a reklám, amikor táncolnak az nagyon jó. Valalmi söreklám. Az a zene+az a lébmunka. Még ha csak fake, akkor is kúúúl! -
cyrus #752 az tud a halálba kergetni mikor a kisgyerek szomoru lesz mert eltűnt a kishala, és akkor anyuci aztmondja :
Tudom mitől lenne jobb kedved, gyere veszünk egy Happy Mealt !
elindulnak, és a kisgyerek a poharából visszarakja a halat az akváriumba....
blah.... -
#751 Maszatomi.
Uhh.
Nme vagyok egy vadállat de azt a kiscsávót felpofoznám.
Ki a fene találta ki hogy az anyukák elnéző fejcsóválással, mosolyogva sikáják körbe a lakást újra meg újra???
Biztos pasi. -
#750 Engem a "friss, ropogós percek" is kibaszottul idegesít. Nem hiszem el, hogy ilyen primitív ötletekkel meg lehet fogni a vevőket... -
#749 Jaj, és az a mail volt tragédia, amiben volt egy fotó, rajta nagy tömeggel, ezzel a szöveggel: Portans Numeri. A számhordozók egyre többen vannak. Szám van náluk. És most viszik. -
Roll #748 Engem a vodás reklám idegesít fel kúrvára.
Amibe azt a számhordozós dumát lökik. -
#747 átlátszós ragasztó? segítek: cellux :))) Amúgy teljesen egyetértek, ha ilyet látnék egy kollégánál adnám rá a muszájdzsekit.. -
Prof William #746 - Menő lesz ez a mai party!
- Biztos menőbb a te zsíros és korpás hajadnál.
- Beszótál b**z meg? *puff* -
Kolbasz #745 Van még valami új fogfehérítő cukorka. Asszem Smint. Reklámban szitu: piroska és a farkas átgyúrva. Jólöltözött fehér rucis csajhoz odamegy valami macsó, és megkérdi, mi van a kosaradban?
- Smint fogfehéritő és fogszuvasodásgátló cukorka. Hogy jobban... - és lecsókolja a csávót.
Aztán ilyen meg olyan reklámszöveg, majd a blokk végén ismét a csaj egy utolsó beszólás erejéig: "Hogy te is jobban..."
Elmondva szar, de fél percig néztem a tv-t a reklám után, és nem hittem el, hogy ilyet képesek megcsinálni. -
#744 az se semmi mikor a csaj átlátszós ragasztóval tisztítja a fogát, asszem orbit reklám -
#743 Ja, én már leütöttem volna egy ilyen beszólás után. -
Kolbasz #742 Schauma sampon reklám. Két srác előkészül a partira, közben dumálnak:
- Menő lesz ez a mai party!
- Biztos menőbb a te zsíros és korpás hajadnál!
-
#741 A Calgonit vagy milyen reklám is lol, mikor a Carmina Burana az aláfestő zene :D
Baromira nem illik a mosogatógéphez :) -
#740 fúújjjjj :) -
#739 Az még oké sztem.
Ami még elég gusztustalan amikor a csajnak leszárad az arcbőre vagy mi és lepattogzik... BROÁF! -
#738 Azért az nagyságrendekkel gusztusosabb az én ízlésem szerint, bár még mindig nem üti meg azt a szintet, ami fölött tévében kéne járatni. -
Phat Smoker #737 hasonlóan undorító aza wc öblítő reklám is vagymi
"..sokan voltunk, bármit megtehettünk.." mormogja az egyik baci ..vagymi :-)
-
#736 Na de attól még miért kell az embereket szívatni ilyenekkel? -
#735 Én is, főleg mikor másodszorra láttam.
Tragédia. -
#734 Az a célja hogy ha nem vigyázol akkor egy kis faszi felnyitja a kömeidet és hatalmas bulit csap a haverjaival. :))) -
#733 Tudom, hogy ez a célja, csakhogy nem jött be. Mert ezzel valahogy az egésztől megundorodtam, ergo a terméktől is. Mindegy, szerencsére nincs ilyen bajom. -
Phat Smoker #732 ez volt a készítők célja!
magyarán ha nem akar az illető a reklámban látott undormányt a lábkörme alatt, akkor kezelni fogja ill. megelőzni az ásóka killer krémmel :-) -
#731 Ja, ásóka... Áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! -
#730 Na asszem itt a rekord undorító reklám kategóriában!!!
Látta már valaki ezt a körömgombás lóf@szt, amiben a kis baci felnyitja a lábkörmöt? Kiba undorító, én majdnem rosszul lettem...