1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
  • djukel
    En a Coccolino macit vernem agyon, meg a Silanos reklamembert.
  • Prof William
    Ha már it tartunk a reklámok 90%-át be kéne tiltani.
  • obe
    nah és a többtízmilliós költségvetésü reklámfilm: vámházkörút 9, lassan hangsulyozva..visszamaradt fuxok..hol??..vááááááá
  • Taranov
    Nevetséges ez a reklám.
    Annyira degenerált, hogy az már elviselhetetlen.
    Be kéne tiltani.
  • Prof William
    Ja. Képzeld el hogy ott dumálgatsz a barátnőddel egy fagyizóban, mire egy viháncoló csajszi leönt olajjal, vagy zsírral. Aztán meg ott kéne álnod, amíg kimossák, így a délutáni programjaid is ugrottak.
  • Super Mario
    Ha az a nő az én ruhámat olajozná be, én behúznék neki egyet!
  • Phat Smoker
    (idegesítő)reklámok minden mennyiségben!
  • Phat Smoker
    egyébként innen sokmindent megtudhatsz a reklámokról és ami mögötte van!
    kreativ.hu
    csak az nem tetszik az oldalban, hogy fizetnem kéne a különböző cikkek elolvasásáért! fukk!
  • Phat Smoker
    hmm...gondolom lezártak a felvétel idejére néhány utcát, a bevásárlóközpontban meg nyitás előtt forgattak!
  • Prof William
    Mobil!

Hol leszel akkor?
  • akyyy
    azt a reklámot hogy csinálták meg, mikor budapestet és más városokat (?) is mutatnak és sehol seni, mert ugye mindneki teelfonál.. :XC
  • Phat Smoker
    hmm..biztos, nem vettem észre!
  • Prof William
    Volt valami reklám.

Nő vidáman sétál az utcán és trallalázva újságolja a bnőjének hogy már rég volt kint de a most hogy XY-nt használ megszűntek a vizeletartási problémái! Igen! Ez az a téma amit nyílt utcán kell eldallolnunk mindenkinek!
  • jointeer
    szerintem eza tékomos nagyklub erőltetett, csak a matávnak állt jól
  • Phat Smoker
    az egész jó, kivételesen van némi humor benne!
  • Sati84
    Értékrendjeeeeeeeeeeeee? Ez valami idegen szó...?

:-))))))
  • Viola90s
    T-com reklám - Nagy klub
  • akyyy
    még midnig ettől döglik a légy:C
  • Dynamic
    Csak 1 király volt...
  • Phat Smoker
    ugye az való a vizelettartási gondokra ?
  • jointeer
    kurva élet undorító
  • Taranov
    Kajálásra a Tena lady reklámot tudom ajánlani.
  • Darkboy
    nekem az egészből televan a tököm kurva reklámok!
    Megcsinálom a kaját, azt pont leülök kajolni, kibasszák a reklámot...
  • obe
  • Phat Smoker
    így jobban tetszene:
    Volt egyszer 3 reklámszakember, akiket csúnyát összevertek hülye reklámjaik miatt!
  • akyyy
    az nagy zene régen nagy kedvencem volt, a tmobilos reklámba meg még jobban is szol mint az eredeti!!
  • Serpa
    Volt egyszer 3 király ...

báááá

• Aspyrin
    Ráadásul a magyar reklámszakembereknek úgy látszik sokkal jobban tetszik egy magyar reklám ha alatta angolul tátognak Speciel abban a reklámban a "nagydumás" srác az egyik színész a Kontrollból.
  • Phat Smoker
    a buli leállt és az emberek tódultak a nő köré -egymást letaposva-, csakhogy megszemlélhessék közelebbről is azt a jópofa vörösbor foltot a hölgy blúzán!
  • obe
    remélem még nem volt: a legidegesítőbb reklám(egyik) valami köcsög öblitő..a liba direkt erre a bulira vette a bluzát, a nagydumás srác(DDD)meg nem leöntötte vazz..de a lényeg hogy a hülyepicsa ezáltal viszont a középpontba került..nah itt a lényeg a KÖZÉPPONTBA LENNI..megfojtanám a készítőjét meg persze a tyukot is a saját vizeletükbe...
  • Phat Smoker
    na még az a K&H bankos reklám milyen ultragyökér!
  • Taranov
    Ja, az is nagy kamu.
    Egyébként nem értem hogy lehet valaki olyan kretén, hogy azért fizet elő inkább a K&H-nál valamire, és nem az OTP-nél, a CIB-nél vagy akár a Citibanknál, mert a K&H reklámjában letegezik.
    Az én szememben ez abszolút negatív reklám.
  • Taranov
    Hát nem tudom, de szerintem hamár a mobilos reklámoknál tartunk, a Pannon és a T-Mobile reklám sokkal rosszabb.
  • jointeer
    gorillaz, asszem
  • Phat Smoker
    "get the cool shoes shine" kúúl, énis tökjó fényes cipőket akarok!

amúgy honnan ez a szöveg ? netán ismered azt a a kretén bandát, amelyik ezt előadja ?
    amúgy a 'get the cool shoes shine' mitől volna értelmesebb mint a 'get the cool sunshine' ?
  • alias ffx
    Különben is ez a portans numeri egy rasszista reklám. Mi az, hogy "rohamosan terjed az új faj "
  • Bandee1987
    Nekem az a KandH bankos reklám szar. Hogy a legkisebb fiú azért lett király mert vmi faszságra előfizetett a KandH-nál.
  • jointeer
    reklámmenedzsernek lenni bizony a legundorítóbb dolog a világon
  • TheBerzerker
    annal a hulye vodafone-os reklamnal idegesitobb a foldon nincs.amikor szaporodnak a vcodafone-osok. eddig semmi bajom nem volt a veggel de ezek utan inkabb nem lesz telefonom minthogy vodafone-os legyen...
  • Aspyrin