1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
djukel #809 En a Coccolino macit vernem agyon, meg a Silanos reklamembert. -
Prof William #808 Ha már it tartunk a reklámok 90%-át be kéne tiltani. -
obe #807 nah és a többtízmilliós költségvetésü reklámfilm: vámházkörút 9, lassan hangsulyozva..visszamaradt fuxok..hol??..vááááááá -
#806 Nevetséges ez a reklám.
Annyira degenerált, hogy az már elviselhetetlen.
Be kéne tiltani. -
Prof William #805 Ja. Képzeld el hogy ott dumálgatsz a barátnőddel egy fagyizóban, mire egy viháncoló csajszi leönt olajjal, vagy zsírral. Aztán meg ott kéne álnod, amíg kimossák, így a délutáni programjaid is ugrottak. -
#804 Ha az a nő az én ruhámat olajozná be, én behúznék neki egyet! -
Phat Smoker #803 (idegesítő)reklámok minden mennyiségben! -
Phat Smoker #802 egyébként innen sokmindent megtudhatsz a reklámokról és ami mögötte van!
kreativ.hu
csak az nem tetszik az oldalban, hogy fizetnem kéne a különböző cikkek elolvasásáért! fukk!
-
Phat Smoker #801 hmm...gondolom lezártak a felvétel idejére néhány utcát, a bevásárlóközpontban meg nyitás előtt forgattak! -
Prof William #800 Mobil!
Hol leszel akkor? -
#799 azt a reklámot hogy csinálták meg, mikor budapestet és más városokat (?) is mutatnak és sehol seni, mert ugye mindneki teelfonál.. :XC -
Phat Smoker #798 hmm..biztos, nem vettem észre!
-
Prof William #797 Volt valami reklám.
Nő vidáman sétál az utcán és trallalázva újságolja a bnőjének hogy már rég volt kint de a most hogy XY-nt használ megszűntek a vizeletartási problémái! Igen! Ez az a téma amit nyílt utcán kell eldallolnunk mindenkinek! -
#796 szerintem eza tékomos nagyklub erőltetett, csak a matávnak állt jól -
Phat Smoker #795 az egész jó, kivételesen van némi humor benne! -
#794 Értékrendjeeeeeeeeeeeee? Ez valami idegen szó...?
:-)))))) -
Viola90s #793 T-com reklám - Nagy klub -
#792 még midnig ettől döglik a légy:C -
#791 Csak 1 király volt... -
Phat Smoker #790 ugye az való a vizelettartási gondokra ? -
#789 kurva élet undorító -
#788 Kajálásra a Tena lady reklámot tudom ajánlani. -
Darkboy #787 nekem az egészből televan a tököm kurva reklámok!
Megcsinálom a kaját, azt pont leülök kajolni, kibasszák a reklámot... -
obe #786 -
Phat Smoker #785 így jobban tetszene:
Volt egyszer 3 reklámszakember, akiket csúnyát összevertek hülye reklámjaik miatt! -
#784 az nagy zene régen nagy kedvencem volt, a tmobilos reklámba meg még jobban is szol mint az eredeti!! -
#783 Volt egyszer 3 király ...
báááá
-
Aspyrin #782 Ráadásul a magyar reklámszakembereknek úgy látszik sokkal jobban tetszik egy magyar reklám ha alatta angolul tátognak Speciel abban a reklámban a "nagydumás" srác az egyik színész a Kontrollból. -
Phat Smoker #781 a buli leállt és az emberek tódultak a nő köré -egymást letaposva-, csakhogy megszemlélhessék közelebbről is azt a jópofa vörösbor foltot a hölgy blúzán! -
obe #780 remélem még nem volt: a legidegesítőbb reklám(egyik) valami köcsög öblitő..a liba direkt erre a bulira vette a bluzát, a nagydumás srác(DDD)meg nem leöntötte vazz..de a lényeg hogy a hülyepicsa ezáltal viszont a középpontba került..nah itt a lényeg a KÖZÉPPONTBA LENNI..megfojtanám a készítőjét meg persze a tyukot is a saját vizeletükbe... -
Phat Smoker #779 na még az a K&H bankos reklám milyen ultragyökér!
-
#778 Ja, az is nagy kamu.
Egyébként nem értem hogy lehet valaki olyan kretén, hogy azért fizet elő inkább a K&H-nál valamire, és nem az OTP-nél, a CIB-nél vagy akár a Citibanknál, mert a K&H reklámjában letegezik.
Az én szememben ez abszolút negatív reklám. -
#777 Hát nem tudom, de szerintem hamár a mobilos reklámoknál tartunk, a Pannon és a T-Mobile reklám sokkal rosszabb. -
#776 gorillaz, asszem -
Phat Smoker #775 "get the cool shoes shine" kúúl, énis tökjó fényes cipőket akarok!
amúgy honnan ez a szöveg ? netán ismered azt a a kretén bandát, amelyik ezt előadja ?
amúgy a 'get the cool shoes shine' mitől volna értelmesebb mint a 'get the cool sunshine' ?
-
alias ffx #774 Különben is ez a portans numeri egy rasszista reklám. Mi az, hogy "rohamosan terjed az új faj " -
#773 Nekem az a KandH bankos reklám szar. Hogy a legkisebb fiú azért lett király mert vmi faszságra előfizetett a KandH-nál. -
#772 reklámmenedzsernek lenni bizony a legundorítóbb dolog a világon -
#771 annal a hulye vodafone-os reklamnal idegesitobb a foldon nincs.amikor szaporodnak a vcodafone-osok. eddig semmi bajom nem volt a veggel de ezek utan inkabb nem lesz telefonom minthogy vodafone-os legyen... -
Aspyrin #770