Idegesítõ reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
"Lemaradóban vannak az élelmiszer forgalmazó cégek."

Ez jellemzõ az emberi faj mérhetetlen butaságára! Minden szarra odafigyelnek, csak hogy sok pénzük legyen, de arra ami igazán fontos, nem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Egyre értékesebb reklámfogyasztók a gyerekek

Az egy évvel korábbi árakhoz képest 15-20 százalékkal nõtt a gyerekeknek szóló mûsorokhoz kapcsolódó reklámszpotok értéke, írja az AdAge.

Egyre többe kerül az amerikai gyerekek figyelme. Növekvõ mértékben kínálnak a hirdetõk a gyerekprogramok környékén DVD-ket és videókat, számítógépes és videójátékokat. Ezek a tipusú reklámszpotok drágább hirdetési kategóriába esnek, és emelik az mûsorsávba tartozó blokk értékét.

A Nickeloeon és a Cartoon Network, valamint a hasonló tematikus csatornák örömmel fogadták a reklámidõ árának emelkedését. A tavalyi év amerikai gyerekcsatornáinak reklámbevétele elérte a 750 millió dollárt, ez idén várhatóan 5-10 százalékkal fog megnövekedni. A Nickelodeon tulajdonosának, a Viacomnak a részérõl Mel Karmazin elnök csak 2004 eddigi részét tekintve is nagyon pozitívan nyilatkozott, mint elmondta, máris sikerült elérni a tavalyi éves bevételének felét. A legerõsebb reklámozók a játék, film-forgalmazók, és az elektronikai cikk-gyártók. Lemaradóban vannak az élelmiszer forgalmazó cégek.

Erre az évre a reklámidõ 50-70 százalékát már értékesítették a gyerekcsatornák, illetve a kereskedelmi adók gyermekprogramjai. A Nickelodeon 844,1 millió dollár, a Cartoon Network 231,9 millió dollár értékben adta el reklámidejét.

szamba + csárdás összecsap, és lesz belõle= sírás

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Bucser
"A magyar válogatott aki eddig nem talált legyõzõre idén"
"A magyar válogatott aminek az edzõje a német világbajnok Lothar Matheus"

Annyira gáz ez a májerkodás:DDD meg a profi liga meccskonferjai.. Látszik, hogy szegény focisták még olvasni se nagyon tudnak..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Apus
"Apaaaa apaaaa kérsz csokiiiiiit?"
Nabazze azthittem bekulázok ettõl, annyira idegesít. Nameg a "Most vehetek egy új mosógépet? - Igen asszonyom.." ááááááááááá a kurva nénikédet!!

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Punker
áááá a filmben volt 1-2 értelmes párbeszéd is

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Nem tudom szó szerint, de kirobbant belõlem a röhögés, amikor meghallottam, hogy Ronaldinho és Gera összecsapása egyben a szamba és a csárdás bemutatója is lesz.
Két dolgot tudok elképzelni.
1. Ezek komolyan gondolják
2. A reklám írói annyi kábítószer hatása alatt álltak, mint a Félelem és reszketés LV-ban két fõszereplõje...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
ANYÁDAT KOPÁCSOLSZ TE F@SZKALAP!!!!!!!!!!!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Adam5
ok thx

Mighty
firefox (ez egy bongeszo) + adblock extension

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Bucser
Szerintem az összes magyar meccs reklámja idegesítõ:DDD A Profi bajnokságban azok az üzengetések... Hát majd beszarok a röhögéstõl:DDD Hogy tanították meg azokat a focistákkal?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
a Brazil-Magyar meccs reklámja qrva idegesítõ

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Voltan

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Adam5
milyen reklám szûrést?
milyen progi?

Adam5
jaja!

Mighty
Startlap flash anim reklamja, amelyik bekopog (kikopog) a monitor uvegen. Ujra fel kellett tennem a reklamszurest...
Az osszes startlaposnak kivanom, hogy fejhallgatoval hallgassa ezt az idegesito szart.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

KM
Türürürürüm, türürürürüm, tütütütüm!

ez valami fogkrém reklám lehet:)
KM
Ezt nem ismerem.

Mike at home
Nektek mennyi bajotok van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

KM
Az a halálom!!!

Oly' boldoggá tesz, ha velem vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagy! Köszönöm én, azt jelenti... Anyád!

Bucser
"Apu téged is megdícsért a tanárnéni?"

Nahh ettõl olyan hányingerem van........

Instict
"Anyu ha mos..." salalalalaala

aki ezt kitalálta, annak azt kívánom, hogy zárják be egy szobába, és egy hónapon keresztül folyamatosan ezt kelljen hallgatnia!

"köszönöm én, azt jelenti: MERSZÍ"
és miért viszi az áramot?

Villany áramot!

BECKHAM

milyen áramot?

A reklám csak arra jó hogy vigye az áramot!

BECKHAM

Tikal
legujabb kedvencem, mint már irtam:
"te is ugy érzed ugyet sem vetnek rád mert lapos a hajad?"

meg ott vannak a mobil reklámok, sulikban, már általános iskolákban is az megy hogy kinek van jobb telcsije... pfff
ezeket honnan veszik? és a szulo a leghibásabb ezekben, nem a reklámok!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
mivel ilyenkor szedik az infot a kulvilágrol a viselkedési normákrol, szerintem nem vmi jo dolog ezeket a tv-bõl összeszedetni veluk, ha lesz gyerekem biztos szabályozni fogom neki a tv nézést :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
pedig a gyerekek nagyon könnyen becsaphatok és irányithatok, pláne fiatal korban....

Bandew
Oksi én is bocsánatot kérek.
Egyszerûen csak máshogy látjuk ezt a témakört.
De szerintem sincs értelme, ennek vitatásával fecsérelni az idõt.
Szóval ne haragudj.

Mike
bocs, ha agressziónak érezted, nem annak szántam
mi volt sértõ? hogy szerinted fogalmam sincs a gyermekpszichológiáról, pedig tévedsz
de alapvetõen nincs bajom veled egyébként

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Bandoló
Láttátok már azt a matáv reklámot amikor a roki zenélyét totál elb***va belyon az a k***va kábel és aztán beduglyák a gépbe...
Engem ez kib****tul idegesít.

Bandew
Az csak reakció volt a te agressziódra.
És kiváncsi vagyok én mivel sértettelek téged.

Mike
szóltál
a tudattalanságodat most meg agresszióval palástolod

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Bandew
De most neked mi a fasz bajod van???
Szóltam hozzád egy rossz szót is???
Eltér a véleményünk! Én így látom, te úgy látod. Na és? Ezért rögtön neki kell ugranod a torkomnak?
Hát öcsém, te aztán nagy tahó lehetsz!

Mike at home
newm en mondogatom azt, hogy faszsag, amirol nem tudok
oszinte egyek: nem nagyon erdekel a gyenge kis riposztod, mert en tudom, amit tudok, te meg hulye maradsz, de az enegem miert erdekeljen

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

én már 2 évesen nem értettem egyet a jogalkotás modszereivel:)
Bandew
Az hogy "tények" már kicsit túlzás.

Szabina
Ezek nem szabályok, hanem megfigyeléseken alapuló tények.

Míg szánkon a szó már tovatûnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

:))))
Ha egyszer a tv-ben azt mondták! :D

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandoló
ja kösz.
Nagymamám mikor megkérdeztem hogy mi ez csak annyi tudott mondani hogy jót tesz, és ezért szokta enni.

Elsõ találat:

"A Bifidus ESSENSIS™ a 19. században a Pasteur Intézet tudósai által felfedezett Bifidus (tudományos neve: Bifidobaktérium) családjába tartozik. A Bifidus egy olyan „barátságos baktérium”, amely természetes módon jelen van az ember szervezetében. Az anyatejes táplálás elõsegíti a bélben való szaporodását. A Danone kutatói az emésztésre gyakorolt jótékony hatása miatt választották a Bifidobaktérium egyik fajtáját, a Bifidus ESSENSIS™-t, melyet a Danone Activia Joghurtok gyártásánál használnak fel.

Egyes tudósok szerint, ha Bifidobaktériumok nagy mennyiségben vannak jelen a bélflórában, különösen a vastagbélben, akkor egészséges az ember. A Bididus ugyanis képes a bélflórába betelepülõ, nemkívánatos baktériumok ellen harcolni. Hatását azonban több tényezõ, például a hasmenés, az antibiotikus kezelés, a stressz megzavarhatja."

A google-rõl hallottál már?
Nagyszerû oldal

Bandoló
??? bõvebben? EZ miért tesz jót???

egy baktérium

Bandoló
Szerintem elég szánalmas az amikor a nõ danon vitalineát eszik, mert van benne bifidusz eszenzisz.Ha valaki tudja hogy mi az a bifidusz eszenzisz az írja már le.

Bandew
Szerintem meg neked nincs. Ennyit errõl.

Bandew
Lehetséges. :-)