Idegesítő reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Meg kell verni. Csak mostmár veszélyes, mert megnézi a tehetellene.hu-t. 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nem baj 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SoDI---
ja, már volt 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
"én azért szavazok ...-re, mert a csajom tavasszal szülni akar" :-))))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Glpetyus
APU-APU KÉRSZ CSOKIT??????????

Úgy üvölt mint a barom,hogy rohadna meg a kis buzi...

Glpetyus

Glpetyus
😄

KM
Valóban tenyérbe mászó a csaj.

Alien!
nana! csajomat nembántani!...😊 egyébiránt hol van itthon olyan bolt ahol papírzacskót adnak?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

shaba23
Azt útálom még (a barátnõm is), amikor a csaj rohangáltatja a pasiját a boltba, mer' neki óccsó a telefon....pofánbasznám...
Voltan
Tüpütüpütüpütüp-tüpütüp-tüpütüp

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
mosolya.

Ehhez a reklámhoz még nem volt szerencsém...

Sephi
Pasinak tejesen kieg a lakasa mire jon a rendorseg o leugrik es elkapjak a tuzoltok. De ekozben olyan mosoja van mintha semmi baj nem lenne.... baaz 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Taranov
"Én azért szavazok az SZDSZ-re, mert a csajom tavasszal szülni akar." 😄

Eye-scream
"KÉPZELD ANYU, A TANÍTÓNÉNI FÉRJE LESZEK"

INKÁBB A JÓ KURVA ANYÁDÉ, AZÉ!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

fifi
az tényleg nagy f@szság. Egyszer komolyan mondom nagyfaterom véleményét a reklámokról felírkárlom/az aktuális kritikáit/ és begépelem ide. Lesz röhögés...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Szerintem tényleg ennyire idióták.

shaba23
most láttam egy gyógyfüves rágó reklámot, amit úgy nyomnak, hogy valami állat (nememléxem farkas vagy róka)
falja a füvet a mezõn és mondják, hogy azért teszi, hogy a gyógynövényektõl erõsek maradjanak a fogai

szerintem meg azért legel, mert az elõbb evett meg egy zsák nyulat meg madarat, és a szõr+a toll basztatja a gyomrát és a fûtõl kitudja azt hányni...
ilyenkor nemtom, hogy engem néznek hülyének ezzel, vagy télleg ennyire idióták?
artschi
szõrös láb rulz 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aramir
Eh.. inkább nem 😛

shaba23
próbáld ki😊
Aramir
A lábamat nemborotválom, lehet, hogy ott lecsúszna 😊

shaba23
végre mégegy normálisan szõrösödõ ember😊
Ez aztán az eszmefuttatás😊
Lefelé szerintem sem akadna bele, még ha olyan szõrös is lenne, mint egy jeti.

shaba23
hmm..az enyémen nem
Aramir
Ez biztos, mert épp most van 2-3 napos borostám 😛

Aramir
Ha finoman simítod, akkor szúr, igaz nem annyira, mintha felfelé. Ha erössebben simítod, akkor persze nem, mert lenyomod a szõrszálakat. Egy olyan sejmes lófasz, mint a reklámban is volt, simán megállna az államon 😊

shaba23
elég érdekesen nõ az arcodon a szõr, ha lefelé simítva szúr😊
Aramir
Elég érdekessen nõ akkor az arcodon a szõr, ha 1-2 napossan nem szúr, bármerre is simogatod.

Gyiik
telenyomtak teknokollal a csaj labat, azon mar megtapad😊

....................................................................................................

shaba23
az nem lekókad, hanem eleve lefelé nõ
shaba23
nemakad bele...
Bandew
De ha csak nagyon kicsit rövid, akkor még nem "kókadt" le, szal beleakad.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

shaba23
de a szõr lefelé nõ, tehát ha borostás, akkor sem fog beleakadni...
ha lefelé simítod az arcod neked sem szúr...
javaslom próbáld ki
Glpetyus

Aramir
Azért ha a csaj lába olyan, mint nekem az arcom egy hetes borostával, akkor tuti nemfog lecsúszni 😊
Na, ott azt reklámozzák, hogy attól a szartól nemlesz félcentis szúrós szõr a lábán 😊

shaba23
selyem
shaba23
arra vajon mikor jönnek rá, hogy ha ráejtik a lábukra a sejemsálat, akkor az akármennyire szõrös, mindenképpan lecsúszik róla? próbálná meg visszafelé😊
Alien!
van egy danone(asszem)reklám a TV-ben,amikor egy kölyök tolja a Fifát a Playstation-ön,ami alá Pac-Man hangok vannak bevágva...merugye ha videójáték akkor pacman-szerû csipogás jön ki belõle...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

shaba23
-mit csinálsz? -kérdi anyuka
-Semmit!- válszol apuka, hiszen a vak is láthatja, hogy dolgozni próbálna, ha nem zavárnék hülye kérdésekkel.
Anyuka erre kibont egy dobot joghurtot és enni kezdi, miközben többszörös kulináris orgazmust él át a hallatott hangok alapján.
-Mit eszel? - kérdi erre apuka, hisz a nyammogástól nem tud koncentrálni.
-Semmit! - válszolja elmésen anyuka, aki ezzel a válaszával a család két másik gyengeelméjû tagját már sikeresen bevonta egy bezsélgetésbe.
Na most az én verzióm szerint itt annak kellene elhangoznia apuka szájából frappáns reakcióként anyuka válaszára, hogy:
-Akkor mia jó büdös ku*va isten fa**áért csámcsogsz te büdös retkes ri*gyó?
szóval engem ez a reklám idegesít...

arról nem is szólva, amikor a tsávó csokit eszik és nekiáll levetkõzni a buszmegállóban...
azért van autó, bank vagy gyógyszerreklám is rendesen

Aramir
öööö, ott eleve kettõ gyümölcs "beszélget" 😊
Bár attól még szar reklám.

Taranov
Azt vettem észre fõleg, hogy kevés kivétellel csak mobiltelefon, élelmiszer és tisztítószer reklámok mennek a tévében. Régebben nagyobb volt a változatosság, így emlékszem.

Taranov
Ez tényleg idegtépõ 😄

Glpetyus
😄DDDDDDD
Az is "jó"...

Glpetyus
-Te mi akarsz lenni ,ha nagy leszel???
-Hát gyümõlcs a J..bellában!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ Hát ki a qrva anyja akart gyümölcs lenni...

Voltan
LoL!

RelakSfromhome
Nézzétek az új reklámunkat! Basszus, ilyen baromságot kitalálni a németeknél!!! 😄😄

Kicsi árak! Ez a +! 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bandew
Akkor egy tanács:
Ne nézzd ezt a két szart!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

LittleL
Engem az idegesí mostanában, hogy nézed mondjuk a retekklubot,
jön a reklám, én meg rendesen átkapcsolnék mert nem nézek reklámot,
de a TV 2 -n is hajszálra pontosan akkor van a reklám, mert
a csatorna nem akarja elveszíteni a nézõjét.
Ígyhát mindig vissza kell kapcsolni az eredetileg nézett adóra, merthát a másikon is reklám van.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !