Idegesítő reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ehhez a reklámhoz még nem volt szerencsém...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
INKÁBB A JÓ KURVA ANYÁDÉ, AZÉ!

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
falja a füvet a mezõn és mondják, hogy azért teszi, hogy a gyógynövényektõl erõsek maradjanak a fogai
szerintem meg azért legel, mert az elõbb evett meg egy zsák nyulat meg madarat, és a szõr+a toll basztatja a gyomrát és a fûtõl kitudja azt hányni...
ilyenkor nemtom, hogy engem néznek hülyének ezzel, vagy télleg ennyire idióták?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Lefelé szerintem sem akadna bele, még ha olyan szõrös is lenne, mint egy jeti.
....................................................................................................
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ha lefelé simítod az arcod neked sem szúr...
javaslom próbáld ki
Na, ott azt reklámozzák, hogy attól a szartól nemlesz félcentis szúrós szõr a lábán 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
-Semmit!- válszol apuka, hiszen a vak is láthatja, hogy dolgozni próbálna, ha nem zavárnék hülye kérdésekkel.
Anyuka erre kibont egy dobot joghurtot és enni kezdi, miközben többszörös kulináris orgazmust él át a hallatott hangok alapján.
-Mit eszel? - kérdi erre apuka, hisz a nyammogástól nem tud koncentrálni.
-Semmit! - válszolja elmésen anyuka, aki ezzel a válaszával a család két másik gyengeelméjû tagját már sikeresen bevonta egy bezsélgetésbe.
Na most az én verzióm szerint itt annak kellene elhangoznia apuka szájából frappáns reakcióként anyuka válaszára, hogy:
-Akkor mia jó büdös ku*va isten fa**áért csámcsogsz te büdös retkes ri*gyó?
szóval engem ez a reklám idegesít...
arról nem is szólva, amikor a tsávó csokit eszik és nekiáll levetkõzni a buszmegállóban...
-Hát gyümõlcs a J..bellában!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ Hát ki a qrva anyja akart gyümölcs lenni...

Kicsi árak! Ez a +! 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ne nézzd ezt a két szart!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
jön a reklám, én meg rendesen átkapcsolnék mert nem nézek reklámot,
de a TV 2 -n is hajszálra pontosan akkor van a reklám, mert
a csatorna nem akarja elveszíteni a nézõjét.
Ígyhát mindig vissza kell kapcsolni az eredetileg nézett adóra, merthát a másikon is reklám van.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !