1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
  • akyyy
    valaki magyarázza el ezt a martinis reklámot, mikor a hajóját elcserléi vag ynemtom:S
  • hokotro
    Nem fasza gyerek vagyok.Ruhateregető szakszerszámos.Az más.
  • Taranov
    Ezekszerint te fasza gyerek vagy :-)
  • hokotro
    Ja a kapumra ki van téve:Szóróanygok nem kérünk!!!Akkora betűvel mint a hullámvasút felirat a vidámparkban, erre jön a szorólapos és extra adag papirral nekem és pont rajta kaptam a nyukit.Mondtam is neki mint aki nem ott lakik,persze én az utcáról közelitettem meg az otromba tolakodó gyökeret:Tömd csak neki!!!Hiába irja ki a marha mi???Ez meg csak vigyorog mint a tejbe tök.Na aranyapám ,gyere csak közelebb!!! mondom a szorólapos kis bunkókájának.Elővillantottam házilag eszkábált teleszkópos vipera kereső ,ruhateregető szakszerszámomat és láss csodát!!!A muki elfelejtette begyürni a szokott extra adagját!!!Tanulság:Aki másnak nem kivánt szórólapot gyüröget,előbb utóbb begyűrik az arcát:-)
  • hokotro
    Tegnap éppen vacsorázok,gondoltam benyomatom a tv-t hátha zörög valami jó műsor rajta.Na erre kérem jön a sikositó reklám,utána a kis kinai csókával a wc-illatositó,és mikor már a kedvenc kajám visszafelé nyelődött jött az intim betét és zárta a sort a wc papir reklám.olyan kelemes nedvszivó képességgel.Na kérem!!!Jött is aaa ...
  • zizu21
    Baracklekvaros cserebogar :D ez nagyon tuti >D
  • Taranov
    Ez csak a te mániád, mert szerintem kifejezetten színvonalasak a kampányfilmek. (Egyet-kettőt leszámítva)
  • neménvoltam
    az összes kampányreklámot, bármelyiket meglátom/hallom legszívesebben dobnám ki a tvt/rádiót...
  • Gerygrey
    Az epres Jana vizrt én imádom, végre nem egy agyoncukrozott szar mégis kellemes eperize van. De ha már a hangoknál tartunk, a rádioban megy egy iszonyat idegesitő reklám, ami abbol áll hogy egy nő éktelen hangon üvölti hogy "ülőgarnitúrák szuper áron, kucsma utca negyvenhárom" nos eléri a kívánt hatást mert megjegyzi az ember, viszont pusztuljak meg ha valaha is beteszem a lábam a kucsma utcába...
  • KnightRider

Van eperízű ásványvíz is! Pedig azt hittem, a gulyáskrémet nem lehet auulmúlni. Amelyik reklámot nagyon utálom, az a Pilóta pillanatok pálcika, Phoebe magyar hangjával, borzalmasan túlintonálva. Mintha valami rémséges Niedersachsen-i akcentussal beszélő német próbálna magyarul beszélni. Jujj, de felidegesít, ha csak meghallom...
  • pelleri
    Nem hiszek az ilyen összeesküvés elméletekben,szvsz a bankok csak egy újabb eszement szart akarnak ránksózni azzal hogy úgy állítják be mintha tök természetes és rendjénvaló lenne hogy ha nincs egy kanyid se akkor is boldogan és önfeledten vásárolhatsz hitelre.Az az üvöltően fájdalmas hogy undorítoan életidegen a reklámjuk,legalább az elhangzana benne hogy "B*zmeg,most két éven át perkálhatjuk vissza a kétszeresét!-Hát,majd kicsit meghuzzuk magunkat." És hogy egy csorónak minek plazma tv??!Legalább egy konyhai mosógép/hütőgép stb. lenne,nem vmi luxus élvezeti cikk.Idióta volt aki ezt a szart leforgatta.A másik reklám most ami hasonló okokból sz@r (vagyis abban is a reklámfilm alapötlete hogy mintha a valós életben történne,nem vmi elképzelt,kitalált helyszinen és időben) egy szobai illatosító,aminek látszik az "illatfelhője" (!) ,és a család tényleg ott lesi is a kis felhőt,és amikor megjelenik boldogan konstatálják és elégedetten bológatnak,mennyire jó ez így.Itt már nemcsak a reklám,maga a termék is idegesít,az illatósítók sztem amugy is egy qrva nagy tévedések,ha elolvasod egynek az összetevőit,tele van vegyszerekkel,erre ebbe még egyet beleraktak,hogy még látszodjon is.Én magam is vettem régebben illatósított,aztán kb a harmadiknál leesett hogy ettöl a vacaktól émelygek,és fáj a fejem,és ha tartósan belélegzed a visszájára fordul,vagyis már nem kellemesnek érzed az illatát,hanem visszataszitónak.Ha vki rendesen takaritja a házát nincs szüksége illatósítókra,mert nem lesz kellemetlen szag,ennyi.Az elönye nevetséges,annyi hogy ha vendégek jönnek hozzátok,megjegyzik amikor benyitnak hogy "De klassz illat!",aztán két másodperc alatt nekik is megtelik az orruk vele,és már nem érzik tovább ök se.
  • Ryleh
    és a poén az,hogy a lakosság 80%a igy van eladosodva!!!!!!jelzálog azéé ,hogy lecseréljék a butort,stb......klasszikus esete a kontrollnak:ha nincs saját mozgathato tőkéd,vagyonod,emellett még a havi tetü részletcsekkeknek is ki vagy szolgáltatva..na???na mi van???az hogy übermaxinagyondenagyon kussolsz,gálya1000 rel...mert nuku megállás...fizetni kööö bazzze.....és közben még élvezed is!!na...ez a kontroll...de legalább ne ilyen kretén reklám lenne!!!
  • akyyy
    én ma mézes diós milli krémtúrót ettem, lehet nemsokára reklámja is lesz:DDD
  • Gerygrey
    Mézes mustáros szósz, hánynom kell már csak a gondolatától is! Broáff
    Mi lesz a következő? Epres hamburger? Baracklekváros cserebogár?
  • Gerygrey
    #950 nálam is az az abszolút fos. Azt a nőt legszívesebben gyomorszájon rúgnám, ha meg én lennék az ügyfele abban a bankban, még a fejét is letépném és jojóznék a szemgolyóival. Az se homokos aki ezt a reklámot kitalálta, á dehogy...
  • pelleri
    Hát az m'ék?
  • akyyy
    a mostani borsodik relálm, hát az valami brutál szánalmas
  • pelleri
    A K&H reklám se semmi,mikor a családnak nincs elég lovéja,de hoppá,itt a k&h kártya,megveszik amit akarnak,jönnek kifelé a plázából,mire a faszi gondol egyet és a következő képben már egy lcd/plazma tv van a kezében.Erre a felesége nem azt kezdi hogy:Hát ez meg mi a gecinek kellett,mennyibe került,hogy a faszba fogjuk visszafizetni,máshol nem lett volna olcsóbb,vagy egyáltalán mi a ráknak ez nekünk,nem-e kellett volna ezt megbeszélnünk előbb,stb. hanem csak egy olyan "ó,az az én kis bolondos férjem" arckifejezést vág és boldogan mosolyogva továbbsétálnak,egyszóval szó se esik róla hogy minek nekik egy alaphangon is 250 ezerbe kerülő tévé.Idegbajt kapok ettől a demagóg gyermekded fasz reklámtól
  • Serpa
    Borsodi.
    A hónap férfija

blödség ...
  • Sas6
    Engem most az a legujabb raifasenes reklám kerget az őruletbe amikor a pali mondja a havi keresetét és akkor a no elkezdi utogetni a fejét. Legszivesebben fejenrugnam.
  • steevo7
    Bevallom vicces.De ha sz*rrá játsszák, akkor már idegesítő.Nem a fazon származásával van bajom, csak az akcentusával.
  • Taranov
    Az jópofa volt. Nekem az eredeti verzió jobban tetszett, mint az újraszinkronizált.
  • steevo7
    Most az új Orbit reklám kerget az őrületbe (dinnyés).
  • steevo7
    Emlékszik még valaki a KIA autóreklámra, amelyben valószínűleg (akcentus alapján) valamilyen ázsiai fickó beszél:"Báho' bámiko Kijá"?Később újraszinkronizálták a reklámot.
  • banok
    miért a Viasat3-on meg vibrátort reklámoznak Gésa-golyóval...
    A Nap-Keltében meg "lenyugvó nap ereje."
  • Prof William
    Portas Numeri

A new race! Created the image of the Maker! Me!
  • Prof William
    Biztos hamisíványv vettél....

Én pedig ek kezdtem a Denim-el tusolni és nem jelent meg egy nő sem a zuhany alatt és kezdett kézimunkázni rajtam. Meg az sem fordult elő, hogy hirtelen borotválkozás közben azon kapom magam hogy vadászrepülőt vezetek.

Az a reklám gáz még amikor bemenek a foltba...
  • Serpa
    jól :)
  • Aspyrin
    Kicsit megálltam én is, hogy jól hallok-é :D
  • Taranov
    Jaja, ez most indult :)
  • qper
    Épp ebben a percben futott le egy intim síkosító reklám az RTL Klub-on. Ilyet se láttam még ezen a csatornán reklámozni :D
  • Taranov
    Hát ahogy gépelsz, az tényleg kusza.
  • akyyy
    meg az a szar clean&clear reklm a végén azokkal a sípogásokkal, azt hiszem midnig hgy csöngetnek:CCCCC
  • Aspyrin
    Ójaj szegény :) A reklám arról szól, hogy a srác kávét kreál magának és parodizálja az anyósa viselkedését miközben azt hiszi, hogy a felesége csücsül az újság mögött :D
  • akyyy
    nem értem ezt areklámot mikro a csávó beszél a feleége ayjánka (anyósának) hogy így meg úgy ki van a f*sza a kávéfőzéssel, miért nem szereti mindiei azt a akávét amit ő szeret, majd ledöbben hogy jön afeleésge, aztán az anyósa morog hogy ő csinált magának....totál kusza:S
  • KM
    Na, annál én is ölni tudnék!
  • ewuk
    engem az dühít, amikor a Dr.Hanna Surál berak a wcbe egy illatosítót és az mesés vízesésé alakul, mert én kipróbáltam és náéam nem működik az a rohadt illatosító
  • Aspyrin
    Menj már, az egy nagyon jó kis reklám :DDD
    Ellenben a robipuszi vagy mi a tök, na attól fejreállok..
  • Mojlepque
    Csokolom! Nadon fion volt a kókusz goló:)
  • akyyy
    LÁL ez a mcdonalsos reklám, mikor az építkezésen vannak! Eldobja a srác szenyáját, elővesz egy kis mekdöncis dobozt, hogy egyenek hamburgert. a reklám végén már mutatják ahogy elkezdik enni, és a hamburger jóval nagyobb, mint a doboza