Idegesítő reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
De szvsz minden idõk legeslegjobb reklámja a régi tibi-csoki reklám.
"Nemif befélek furfán"
Ha csak rágondolok elkap a röhögõgörcs 😄
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Tudom mitõl lenne jobb kedved, gyere veszünk egy Happy Mealt !
elindulnak, és a kisgyerek a poharából visszarakja a halat az akváriumba....
blah....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Uhh.
Nme vagyok egy vadállat de azt a kiscsávót felpofoznám.
Ki a fene találta ki hogy az anyukák elnézõ fejcsóválással, mosolyogva sikáják körbe a lakást újra meg újra???
Biztos pasi.<#hehe>#hehe>
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amibe azt a számhordozós dumát lökik.
- Biztos menõbb a te zsíros és korpás hajadnál.
- Beszótál b**z meg? *puff*
- Smint fogfehéritõ és fogszuvasodásgátló cukorka. Hogy jobban... - és lecsókolja a csávót.
Aztán ilyen meg olyan reklámszöveg, majd a blokk végén ismét a csaj egy utolsó beszólás erejéig: "Hogy te is jobban..."
Elmondva szar, de fél percig néztem a tv-t a reklám után, és nem hittem el, hogy ilyet képesek megcsinálni.
Név:Bőrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütőversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip
- Menõ lesz ez a mai party!
- Biztos menõbb a te zsíros és korpás hajadnál!
<#mf3>#mf3>
Baromira nem illik a mosogatógéphez 😊
Ami még elég gusztustalan amikor a csajnak leszárad az arcbõre vagy mi és lepattogzik... BROÁF!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"..sokan voltunk, bármit megtehettünk.." mormogja az egyik baci ..vagymi :-)
Tragédia.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
magyarán ha nem akar az illetõ a reklámban látott undormányt a lábkörme alatt, akkor kezelni fogja ill. megelõzni az ásóka killer krémmel :-)
Látta már valaki ezt a körömgombás lóf@szt, amiben a kis baci felnyitja a lábkörmöt? Kiba undorító, én majdnem rosszul lettem...
Az más dolog, hogy ki találja viccesnek és ki nem, de az már egy más stílus.
A VodafoN reklámok is tetszenek nekem (pl. a "gyere meséld el Mancinéninek milyen üzletet kötöttél azzal a nagy mobilvállalattal") csak a tegezés nem.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ez az illemszabályok megsértése, csak mivel nagy cégek csinálják (vodafone, ikea) senkinek nem tûnik fel.
A vodafone arculatához tartozik a tegezés.Fõleg fiataloknak szól,dinamikus,közvetlen stb.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
- a tegezés, hát igen, remélem nem hallgatsz RadioCafe-t, mert ott végig tegezik a hallgatókat
- Rosszul írtad be...ebben lehet valami igazad, mert ugye mihez képest rosszul? Ha én pont azt akartam, hogy vodafon.hu, akkor jól írtam be. viszont a cél valszeg a vodafone.hu oldal elérése volt, és ebbõl a szempontból valóban rosszul írtam be.
Természetesen nem állítom, hogy alaptalanul esett rosszul a korrekciójuk, csak én másként vélekedtem róla.
Have a nice day! 😊
Egyrészt a tegezés sem valami elegáns, de az, hogy rosszul írtam be...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Míg a T-Mobile-nál mûködik a tmobil.hu, a tmobile.hu, a t-mobil.hu, addig a vodafonnál már egy e-betûért is lebasznak.
(egyébként hogy jön ahhoz a Vodkafon, hogy a más által levédett enveket hangoztassa és - bár csak halványan - fikázza?)
Ez az, ami azt teszi hogy nem veszi föl a reklámot miközben veszel föl?
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Megtörhetik a televíziók reklámpiaci fölényét a digitális videorekorderek (DVRs) és az egyre nagyobb befolyásra szert tevõ internet a következõ években. A ZenithOptimedia most közzétett tanulmánya szerint az új technológiákkal a nézõk képesek lesznek távol tartani magukat a reklámoktól. A cég jelezte azt is: a televíziók reklámpiaci részesedése 2006-ban minden korábbinál magasabb hányadot ér el, mielõtt hanyatlani kezd.
Az Accenture tanácsadó cég legfrissebb felmérésébõl az is kiderül: a reklámok kiszûrését lehetõvé tevõ digitális videók és a letölthetõ tévémûsorok elterjedése miatt a tévétársaságok 27 milliárd dollárnyi reklámbevételtõl esnek el az elkövetkezendõ öt évben. A digitális videomagnót használó nézõk már most is a hirdetések 70 százalékát szûrik ki az adásból – állítja a New York-i székhelyû társaság. Ez a trend várhatóan erõsödik majd, mivel jelenleg csak az amerikai háztartások nyolc százalékában van digitális videokészülék, de az elkövetkezendõ öt évben ez az arány elérheti a 40 százalékot is.
A ZenithOptimedia egyébként úgy látja: a televízió 2007-tõl kezd el piaci részesedésébõl veszíteni az internet javára. Ez a visszaesés ugyan kismértékû, de figyelemre méltó lesz. A cég 1980 óta figyeli a reklámpiacot: a kutatócég eddig csak egyszer, 2001-ben mérte a televízió részesedésének csökkenését a reklámpiacon. A társaság szerint a televízió jelenleg 37,7 százalékkal részesedik a teljes reklámköltésbõl, 25 évvel ezelõtt még csak 30,3 volt ez az arány.
Magyarországon is évek óta a televíziók hasítják ki a legnagyobb szeletet a „reklámtortából”. Közülük is elsõsorban a három nagy országos adó, az RTL Klub, a Tv 2 és az MTV meghatározó. A Mediaedge:cia kutatási részlege, a MediaLab által készített, 2003– 2008 közötti idõszakot felölelõ reklámpiaci elemzésbõl kiderül az is, hogy hazánkban a nagy televíziók már jövõre elkezdenek veszíteni részesedésükbõl, miközben a tematikus adók egyre nagyobb szeletre tesznek szert. Simon Zsolt, a Mediaedge:cia ügyvezetõ igazgatója úgy véli, ennek oka a televízió drágulása, valamint hogy egyre több FMCG hirdetõ racionalizálja és csoportosítja át költését. Az anyag az internet részesedésének piaci változását egyelõre nem vizsgálta. Simon Zsolt jelezte, gondolkoznak hogy a bevonják prognózisukba a világhálót is.