Idegesítő reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

batman
Kärcherezzen velünk!....Halál a felelõs kreatívra!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Taranov
Engem most a "Megtudod. Megoldod. Meg minden." szövegû reklám idegesít nagyon, fõleg ezek a bohóc kinézetû egyének, akik szerepelnek benne.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ez a legjobb. <#taps><#buck>

batman
Az Heineken reklám. Azoknak mindig jó reklámjai voltak az utóbbi idõben.

Eye-scream
Az nekem is tetszik.
De szvsz minden idõk legeslegjobb reklámja a régi tibi-csoki reklám.
"Nemif befélek furfán"
Ha csak rágondolok elkap a röhögõgörcs 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Viszont az a reklám, amikor táncolnak az nagyon jó. Valalmi söreklám. Az a zene+az a lébmunka. Még ha csak fake, akkor is kúúúl!
az tud a halálba kergetni mikor a kisgyerek szomoru lesz mert eltûnt a kishala, és akkor anyuci aztmondja :

Tudom mitõl lenne jobb kedved, gyere veszünk egy Happy Mealt !

elindulnak, és a kisgyerek a poharából visszarakja a halat az akváriumba....

blah....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kalóz Pepi
Maszatomi.
Uhh.
Nme vagyok egy vadállat de azt a kiscsávót felpofoznám.
Ki a fene találta ki hogy az anyukák elnézõ fejcsóválással, mosolyogva sikáják körbe a lakást újra meg újra???
Biztos pasi.<#hehe>

MadFairy szőke és nagyon veszélyes

Eye-scream
Engem a "friss, ropogós percek" is kibaszottul idegesít. Nem hiszem el, hogy ilyen primitív ötletekkel meg lehet fogni a vevõket...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Taranov
Jaj, és az a mail volt tragédia, amiben volt egy fotó, rajta nagy tömeggel, ezzel a szöveggel: Portans Numeri. A számhordozók egyre többen vannak. Szám van náluk. És most viszik.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Engem a vodás reklám idegesít fel kúrvára.
Amibe azt a számhordozós dumát lökik.

batman
átlátszós ragasztó? segítek: cellux 😊)) Amúgy teljesen egyetértek, ha ilyet látnék egy kollégánál adnám rá a muszájdzsekit..

- Menõ lesz ez a mai party!
- Biztos menõbb a te zsíros és korpás hajadnál.
- Beszótál b**z meg? *puff*
Van még valami új fogfehérítõ cukorka. Asszem Smint. Reklámban szitu: piroska és a farkas átgyúrva. Jólöltözött fehér rucis csajhoz odamegy valami macsó, és megkérdi, mi van a kosaradban?
- Smint fogfehéritõ és fogszuvasodásgátló cukorka. Hogy jobban... - és lecsókolja a csávót.
Aztán ilyen meg olyan reklámszöveg, majd a blokk végén ismét a csaj egy utolsó beszólás erejéig: "Hogy te is jobban..."
Elmondva szar, de fél percig néztem a tv-t a reklám után, és nem hittem el, hogy ilyet képesek megcsinálni.

JINgLES
az se semmi mikor a csaj átlátszós ragasztóval tisztítja a fogát, asszem orbit reklám <#falbav><#fogmosas>

Név:Bőrház Titusz Foglalkozás:Dzsiudzsicu sütőversenyen mérnöktag Háziállat:lópolip

Taranov
Ja, én már leütöttem volna egy ilyen beszólás után.

Schauma sampon reklám. Két srác elõkészül a partira, közben dumálnak:
- Menõ lesz ez a mai party!
- Biztos menõbb a te zsíros és korpás hajadnál!
<#mf3>

Taranov
A Calgonit vagy milyen reklám is lol, mikor a Carmina Burana az aláfestõ zene 😄
Baromira nem illik a mosogatógéphez 😊

David01
fúújjjjj 😊

Bandew
Az még oké sztem.
Ami még elég gusztustalan amikor a csajnak leszárad az arcbõre vagy mi és lepattogzik... BROÁF!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Azért az nagyságrendekkel gusztusosabb az én ízlésem szerint, bár még mindig nem üti meg azt a szintet, ami fölött tévében kéne járatni.

hasonlóan undorító aza wc öblítõ reklám is vagymi
"..sokan voltunk, bármit megtehettünk.." mormogja az egyik baci ..vagymi :-)

Taranov
Na de attól még miért kell az embereket szívatni ilyenekkel?

Taranov
Én is, fõleg mikor másodszorra láttam.
Tragédia.

David01
Az a célja hogy ha nem vigyázol akkor egy kis faszi felnyitja a kömeidet és hatalmas bulit csap a haverjaival. 😊))

Bandew
Tudom, hogy ez a célja, csakhogy nem jött be. Mert ezzel valahogy az egésztõl megundorodtam, ergo a terméktõl is. Mindegy, szerencsére nincs ilyen bajom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ez volt a készítõk célja!
magyarán ha nem akar az illetõ a reklámban látott undormányt a lábkörme alatt, akkor kezelni fogja ill. megelõzni az ásóka killer krémmel :-)

KM
Ja, ásóka... Áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

Bandew
Na asszem itt a rekord undorító reklám kategóriában!!!
Látta már valaki ezt a körömgombás lóf@szt, amiben a kis baci felnyitja a lábkörmöt? Kiba undorító, én majdnem rosszul lettem...

Taranov
Az pont más volt szerintem. Az humoros volt, nem mondta senki, hogy a CherryCoke-tól lett olyan, amilyen.
Az más dolog, hogy ki találja viccesnek és ki nem, de az már egy más stílus.
A VodafoN reklámok is tetszenek nekem (pl. a "gyere meséld el Mancinéninek milyen üzletet kötöttél azzal a nagy mobilvállalattal") csak a tegezés nem.

batman
A hozzászólás második fele Taranovnak szól, csak elfelejtettem beleírni. Bocs

batman
Szerintem is errõl van szó. Ha valaki tanult életében marketinget, az nem lepõdik meg ezen. A célcsoportnak megfelelõ szövegezés (megszólítás, stílus, stb.) kell a reklámhoz. Ilyen egyszerû. Nem tudom korábban volt-e róla szó, ezért nem tudom, hogy pl. a CherryCoke reklámon is felháborodtál-e, ami azzal a debil csávóval és a Jeszóké szlogennel futott. Az már inkább adhat okot felháborodásra. Teszem azt, ha én szeretném a ChCoke-ot, attól még nem leszek olyan retardált, mint a fent említett reklámhõs...

Taranov
Ja, én sem bírom, biztos van olyan nyelv, ahol ezt így szokás, de a magyar nem tartozik ezek közé.

Pontosan ez az, mivel nagy cégek teszik ezért elõbb vagy utóbb szokássá válik, lsd. pl. az rtl klub emeltdíjas játékait, eleinte még rákérdeztek, hogy tegezhetnek-e, most már egy 75 éves mamit is lazán "lecsáz" a mûsorvezetõ. Engem rohadtul felháborít, de ez van.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Taranov
De Magyarországon nem szokás egy cégnek az ügyfeleit tegezni.
Ez az illemszabályok megsértése, csak mivel nagy cégek csinálják (vodafone, ikea) senkinek nem tûnik fel.

batman
Maximálisan egyet értek 😊 az egy rakat fosch!

Dynamic
"Egyrészt a tegezés sem valami elegáns"
A vodafone arculatához tartozik a tegezés.Fõleg fiataloknak szól,dinamikus,közvetlen stb.
De ez a Portans Numeri akkor is idegesít! >😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

batman
Okés, hasogassuk az szõrt:
- a tegezés, hát igen, remélem nem hallgatsz RadioCafe-t, mert ott végig tegezik a hallgatókat
- Rosszul írtad be...ebben lehet valami igazad, mert ugye mihez képest rosszul? Ha én pont azt akartam, hogy vodafon.hu, akkor jól írtam be. viszont a cél valszeg a vodafone.hu oldal elérése volt, és ebbõl a szempontból valóban rosszul írtam be.

Természetesen nem állítom, hogy alaptalanul esett rosszul a korrekciójuk, csak én másként vélekedtem róla.
Have a nice day! 😊

Taranov
A reklámok és a logók valók arra, hogy megtanuld a nevét, én ezt lebaszásnak értem, sõt az is, ha megnézed: "Rosszul írtad be az URL-t".
Egyrészt a tegezés sem valami elegáns, de az, hogy rosszul írtam be...

lál, ezen besz@rtam

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

batman
azért ez annyira csak nem borzasztó dolog. emlékeim szerint mindössze egy olyan oldalra kerülsz, ahol azt írják, hogy biztos elfelejtettél egy "e"-t. Vagyis a vodafon.hu domain is az övék, csak így legalább biztos jól megtanulod a cég nevét. Szóval szerintem ez inkább okos, mint "lebaszós".

Taranov
Nekem is, illetve ezen kívül a másik ok, ami miatt nem szeretem, az a vodafon.hu
Míg a T-Mobile-nál mûködik a tmobil.hu, a tmobile.hu, a t-mobil.hu, addig a vodafonnál már egy e-betûért is lebasznak.

Jogilag nekem is megvan, de erkölcsileg? Nekem ebbõl az jön le, hogy a vodkafon tahó.

Taranov
Kifizetik/megfellebbezik a büntetést, így tehát fikázhatják is a másik szolgáltatását.

PetruZ
A trükk elég régi, egy amcsi fickó csinálta meg, aki észrevette, hogy a reklámok idején a tévés logó eltûnik a képernyõrõl (mivel a reklámnak ez feltétele, kivéve a tvshop-os csodákat). A megfelelõ logók "megtanításával" így bármely fél-intelligens cucc képes ki/be kapcsolni a rögzítõ funkciót. Eleinte volt is belõle balhé, de nem tudták jogilag megfogni a dolgot. Bár egy hátránya van: mivel az elõzetesek, stb. alatt már fent van a logó, ezek rákerülhetnek a felvételre.
Portans Numeri?

(egyébként hogy jön ahhoz a Vodkafon, hogy a más által levédett enveket hangoztassa és - bár csak halványan - fikázza?)

Ez az utóbbi érdekesnek tûnik... ezt ki tudnád fejteni hogy hogy szûri ki a reklámokat, vagy mit csinál?
Ez az, ami azt teszi hogy nem veszi föl a reklámot miközben veszel föl?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Vége a tévék piaci uralmának?

Megtörhetik a televíziók reklámpiaci fölényét a digitális videorekorderek (DVRs) és az egyre nagyobb befolyásra szert tevõ internet a következõ években. A ZenithOptimedia most közzétett tanulmánya szerint az új technológiákkal a nézõk képesek lesznek távol tartani magukat a reklámoktól. A cég jelezte azt is: a televíziók reklámpiaci részesedése 2006-ban minden korábbinál magasabb hányadot ér el, mielõtt hanyatlani kezd.

Az Accenture tanácsadó cég legfrissebb felmérésébõl az is kiderül: a reklámok kiszûrését lehetõvé tevõ digitális videók és a letölthetõ tévémûsorok elterjedése miatt a tévétársaságok 27 milliárd dollárnyi reklámbevételtõl esnek el az elkövetkezendõ öt évben. A digitális videomagnót használó nézõk már most is a hirdetések 70 százalékát szûrik ki az adásból – állítja a New York-i székhelyû társaság. Ez a trend várhatóan erõsödik majd, mivel jelenleg csak az amerikai háztartások nyolc százalékában van digitális videokészülék, de az elkövetkezendõ öt évben ez az arány elérheti a 40 százalékot is.

A ZenithOptimedia egyébként úgy látja: a televízió 2007-tõl kezd el piaci részesedésébõl veszíteni az internet javára. Ez a visszaesés ugyan kismértékû, de figyelemre méltó lesz. A cég 1980 óta figyeli a reklámpiacot: a kutatócég eddig csak egyszer, 2001-ben mérte a televízió részesedésének csökkenését a reklámpiacon. A társaság szerint a televízió jelenleg 37,7 százalékkal részesedik a teljes reklámköltésbõl, 25 évvel ezelõtt még csak 30,3 volt ez az arány.

Magyarországon is évek óta a televíziók hasítják ki a legnagyobb szeletet a „reklámtortából”. Közülük is elsõsorban a három nagy országos adó, az RTL Klub, a Tv 2 és az MTV meghatározó. A Mediaedge:cia kutatási részlege, a MediaLab által készített, 2003– 2008 közötti idõszakot felölelõ reklámpiaci elemzésbõl kiderül az is, hogy hazánkban a nagy televíziók már jövõre elkezdenek veszíteni részesedésükbõl, miközben a tematikus adók egyre nagyobb szeletre tesznek szert. Simon Zsolt, a Mediaedge:cia ügyvezetõ igazgatója úgy véli, ennek oka a televízió drágulása, valamint hogy egyre több FMCG hirdetõ racionalizálja és csoportosítja át költését. Az anyag az internet részesedésének piaci változását egyelõre nem vizsgálta. Simon Zsolt jelezte, gondolkoznak hogy a bevonják prognózisukba a világhálót is.