1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
Darkboy #929 zum zum zum, ic zúmzúmzúm... -
#928 Engem most a Ford Fiesta reklám idegesít azzal a kellemetlen zenével. -
#927 Nekem meg az megy az agyamra hogy: Az ön WC-je mit mondana a háta mögött???
Na vajon mi a szart mondhat egy Wc? Büdöset szarok??? :)) -
#926 Nekem meg az megy az agyamra hogy: Az ön WC-je mit mondana a háta mögött???
Na vajon mi a szart mondhat egy Wc? Büdöset szarok??? :)) -
#925 Ezek a Tele2 lejárató T-akony reklámok már piszkosul kezdenek idegesíteni
Éjjel nappal már a csapból is ezt folyatja a mocskos T-ahonya T-aho T-atáv
A csajszit meg ránézésre is legszívesebben arconplasztikáznám (egy éles szerszám csodákat művelhet) -
Prof William #924 Én inkább a viziló rituális lemészárlásásra érzek ingert. :) -
#923 Így van. -
#922 ez a blikk teszkós faszomtudja bón überszánalmas://///
az az ember a kretén szemüvegével meg rohadtul idegesítő!!!!!!!!44 -
Darkboy #921 viasaton ezek a szexhirdetések akkora bénák...
"nem akarsz eljönni vagyis elmenni velem?"
:D -
#920 Úgy lebaszod, mintha hiba lenne, hogy pont ide írja a véleményét a neki nem tetsző reklámról. -
#919 internacionále grósz klub -
#918 Na nekem a kedvencem vmi kinder vizilovas reklám. Nemtom megy-e még mostanság.
Ahogy egy drabális viziló beesik az ajtón, mintha épp egy kocsmázásból tartana hazafelé, aztán még szédeleg is egyet, majd kissé artikulálatlan hangon elkezdi mondani a szövegét engem annyira nem ösztönöz, hogy a leendő gyerekeimnek ebből az izéből vegyek :)
De az is lehet, hogy velem van a baj :D -
Cicero #917 Senki se kérte, hogy nézzed -.- -
Cicero #916 Én alig nézek tévét, és állandóan elkapom az idegesítő reklámokat -.- -
winnie #915 serikók volt. -
#914 Hát akkor ne nézz tévét.
-
#913 Az télleg szar.
-
#912 Volt régen egy ilyen kólás reklám, egy ideje már nem megy, hogy alapfokú nyelvvizsga angolból, és a csávó kb ilyeneket mondott, hogy windó, stb, hát az kurva nagy volt, borultam rajta mindig, hát ez kb arra emlékeztet.
-
#911 Narkóst sem nézek szívesebben, mint Kovács Lajost. -
Cicero #910 Most nagyon idegesít az a köcsög kinder pingúíí reklám, amikor a hülye gyerekek, akiknek mellesleg az anyukájuk benyal a meleg szarig, úgy totyognak mint egy pingvin.. tökéletes vége lenne a reklámnak, ha megjelenne egy Terminátor és szétlőné az egész családot, és a halálhörgés közben vissza öklendeznék a kinder pingúíít.. és a pingvin is meghallhatna -.- -
Cicero #909 -
Cicero #908 Köszönjük, hogy megosztottad velünk a véleményedet o.O Még mindig jobb, mint egy Persil vagy Calgon reklám... és a faszinak azért van narkós feje, mert narkós, ezért lát ember nagyságú csótányokat, vagy ez nállatok már megszokott? :\ -
#907 a pultos pasinak narkós feje van, meg az egész reklám úgy ahogy van szar -
#906 Csótányos csengőhangreklámot a viván láttátok már?? Á, az de durva. Azt hittem az ugynevezett reklámszakemberek már nem tudnak ujat mutatni, és mégis.
-
Cicero #905 :DDDD Jah azt én is észrevettem, hogy utánna nem cask a fűtőcsövet mondták, hanem a mosógép egész részét ::D:dd -
winnie #904 ez úgyterjedt el, mint egy vicc, kvázi. mindenki e/1-ben mondta, gálvölgyi is átvette és amikor nagyon elterjedt, akkor a calgon reklámja is megváltozott és már nem csak a fűtőszálról vagy miről beszélnek, hanem sokkal fontosabb dolgokról... kamu ezerrel, de ez egy ilyen világ, ahol egy head&shoulders sampon nagykereskedelmi árának átlag 85%-a(!!) marketingköltség (a fogkrémnél már nem ilyen durva a helyzet), és az emberek elhiszik, hogy nekik sokkal jobb lesz, ha nem szappannal mosnak hajat, vagy mittomén. -
Cicero #903 Az nem Gálvölgyibe volt, hogy:
-Én eddig 256.000 FT-ot költöttem Calgonra - a másik nő
-Én meg három évente veszek egy fűtőcsövet -.-
:D:D:DDdd -
#902 Amitől eldobom az egytekervényemet: évente mittudoménmennyi mosógép hal meg, öné lehet a következő... -
#901 Kiszámoltuk 1szer, h évente 1 új fűtőszál sokkal olcsóbb mintha nyomnád bele a calgont... és ezek után még van aki veszi. ehh -
#900 "A Jarral jobban jár"
falnak megyek attól a reklámtól! -
#899 Pontosan ugyanerre gondolok mindig, mikor látom :-))))
-
#898 JAjjjj meg a bankkölcsön reklám:
-Elromlott a hűtőgépe??? vegyen újjat!!!
(áhh nemmm nem megszereltetni.. vegyen fel kölcsönt és vegyen újjat:D sok népbutító szarság:D) -
#897 Engem az a Rexona reklám idegesít nagyon mikor a csaj hátá befújják ilyen pipa mentén rexonával fut néhány kört a sivatagban és ahol befújták ott nem barnul nem izzad nem csinál semmit:D ugyanolyan fehér mintha ki se ment volna a napra:D ezen akkorát röhögtem:) (sőt még a nagy futás közben az izzadtság sem csöppent oda:D)
Szóval hatalmas LOL:) -
Aspyrin #896 a kalgonizált mosógépben -
#895 "Tadamm! Te teljesen meg vagy őrülve?"
Engem ez idegesít nagyon mostanság, bár a guten tag gross rosszabb. -
#894 Az az igazság, hogy minden tiszteletem a Rennie reklám készítőinek.
Még más gyógyszereknél megy (mint Saridon-nál is), hogy fél órán belül hat (persze inkább 1-2 óra, vagy soha), addig a Rennie-s reklámban talán 6 percről beszélnek (bár 20 mp-en belül hat).
Bár a reklám közepes, de legalább nem hazudnak. Nagyon pozitív :) -
Cicero #893 Az egyik szülő nem szaridont venne be, hanem elővenne egy shotgunt... D: -
#892 saridonos ovodás reklámtól idegbajt kapok -
Prof William #891 Akkor ezzel az erővel Triniy alias Carrie Anne... is reklámozhatná a tampont. A nehéz napokon amikor nem mert verekedni. De most már igen!!!! És ekkor bevágnának egy akciójelenetet. Amit direk a reklámhoz forgattak és New York pontos mását építették fel hozzá és 150 milkába került. -
Prof William #890 Hát igen:) Nem tudom mit akarnak vele. Ráadásul manapság egyre töbször vetítik.