1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
  • Darkboy
    zum zum zum, ic zúmzúmzúm...
  • Taranov
    Engem most a Ford Fiesta reklám idegesít azzal a kellemetlen zenével.
  • David01
    Nekem meg az megy az agyamra hogy: Az ön WC-je mit mondana a háta mögött???
    Na vajon mi a szart mondhat egy Wc? Büdöset szarok??? :))
  • David01
    Nekem meg az megy az agyamra hogy: Az ön WC-je mit mondana a háta mögött???
    Na vajon mi a szart mondhat egy Wc? Büdöset szarok??? :))
  • mrzed001
    Ezek a Tele2 lejárató T-akony reklámok már piszkosul kezdenek idegesíteni
    Éjjel nappal már a csapból is ezt folyatja a mocskos T-ahonya T-aho T-atáv
    A csajszit meg ránézésre is legszívesebben arconplasztikáznám (egy éles szerszám csodákat művelhet)
  • Prof William
    Én inkább a viziló rituális lemészárlásásra érzek ingert. :)
  • Taranov
    Így van.
  • jointeer
    ez a blikk teszkós faszomtudja bón überszánalmas://///
    az az ember a kretén szemüvegével meg rohadtul idegesítő!!!!!!!!44
  • Darkboy
    viasaton ezek a szexhirdetések akkora bénák...

"nem akarsz eljönni vagyis elmenni velem?"

:D
  • Dynamic
    Úgy lebaszod, mintha hiba lenne, hogy pont ide írja a véleményét a neki nem tetsző reklámról.
  • Davidus
    internacionále grósz klub
  • Ivan Pjodr
    Na nekem a kedvencem vmi kinder vizilovas reklám. Nemtom megy-e még mostanság.

Ahogy egy drabális viziló beesik az ajtón, mintha épp egy kocsmázásból tartana hazafelé, aztán még szédeleg is egyet, majd kissé artikulálatlan hangon elkezdi mondani a szövegét engem annyira nem ösztönöz, hogy a leendő gyerekeimnek ebből az izéből vegyek :)
    De az is lehet, hogy velem van a baj :D
  • Cicero
    Senki se kérte, hogy nézzed -.-
  • Cicero
    Én alig nézek tévét, és állandóan elkapom az idegesítő reklámokat -.-
  • winnie
    serikók volt.
  • criminal law
    Hát akkor ne nézz tévét.

• criminal law
    Az télleg szar.

• criminal law
    Volt régen egy ilyen kólás reklám, egy ideje már nem megy, hogy alapfokú nyelvvizsga angolból, és a csávó kb ilyeneket mondott, hogy windó, stb, hát az kurva nagy volt, borultam rajta mindig, hát ez kb arra emlékeztet.

• Dóraa
    Narkóst sem nézek szívesebben, mint Kovács Lajost.
  • Cicero
    Most nagyon idegesít az a köcsög kinder pingúíí reklám, amikor a hülye gyerekek, akiknek mellesleg az anyukájuk benyal a meleg szarig, úgy totyognak mint egy pingvin.. tökéletes vége lenne a reklámnak, ha megjelenne egy Terminátor és szétlőné az egész családot, és a halálhörgés közben vissza öklendeznék a kinder pingúíít.. és a pingvin is meghallhatna -.-
  • Cicero
  • Cicero
    Köszönjük, hogy megosztottad velünk a véleményedet o.O Még mindig jobb, mint egy Persil vagy Calgon reklám... és a faszinak azért van narkós feje, mert narkós, ezért lát ember nagyságú csótányokat, vagy ez nállatok már megszokott? :\
  • Dóraa
    a pultos pasinak narkós feje van, meg az egész reklám úgy ahogy van szar
  • criminal law
    Csótányos csengőhangreklámot a viván láttátok már?? Á, az de durva. Azt hittem az ugynevezett reklámszakemberek már nem tudnak ujat mutatni, és mégis.

• Cicero
    :DDDD Jah azt én is észrevettem, hogy utánna nem cask a fűtőcsövet mondták, hanem a mosógép egész részét ::D:dd
  • winnie
    ez úgyterjedt el, mint egy vicc, kvázi. mindenki e/1-ben mondta, gálvölgyi is átvette és amikor nagyon elterjedt, akkor a calgon reklámja is megváltozott és már nem csak a fűtőszálról vagy miről beszélnek, hanem sokkal fontosabb dolgokról... kamu ezerrel, de ez egy ilyen világ, ahol egy head&shoulders sampon nagykereskedelmi árának átlag 85%-a(!!) marketingköltség (a fogkrémnél már nem ilyen durva a helyzet), és az emberek elhiszik, hogy nekik sokkal jobb lesz, ha nem szappannal mosnak hajat, vagy mittomén.
  • Cicero
    Az nem Gálvölgyibe volt, hogy:

-Én eddig 256.000 FT-ot költöttem Calgonra - a másik nő
    -Én meg három évente veszek egy fűtőcsövet -.-

:D:D:DDdd
  • KM
    Amitől eldobom az egytekervényemet: évente mittudoménmennyi mosógép hal meg, öné lehet a következő...
  • Dóraa
    Kiszámoltuk 1szer, h évente 1 új fűtőszál sokkal olcsóbb mintha nyomnád bele a calgont... és ezek után még van aki veszi. ehh
  • DJ Skyline
    "A Jarral jobban jár"
    falnak megyek attól a reklámtól!
  • criminal law
    Pontosan ugyanerre gondolok mindig, mikor látom :-))))

• Bucser
    JAjjjj meg a bankkölcsön reklám:

-Elromlott a hűtőgépe??? vegyen újjat!!!

(áhh nemmm nem megszereltetni.. vegyen fel kölcsönt és vegyen újjat:D sok népbutító szarság:D)
  • Bucser
    Engem az a Rexona reklám idegesít nagyon mikor a csaj hátá befújják ilyen pipa mentén rexonával fut néhány kört a sivatagban és ahol befújták ott nem barnul nem izzad nem csinál semmit:D ugyanolyan fehér mintha ki se ment volna a napra:D ezen akkorát röhögtem:) (sőt még a nagy futás közben az izzadtság sem csöppent oda:D)

Szóval hatalmas LOL:)
  • Aspyrin
    a kalgonizált mosógépben
  • Taranov
    "Tadamm! Te teljesen meg vagy őrülve?"
    Engem ez idegesít nagyon mostanság, bár a guten tag gross rosszabb.
  • mrzed001
    Az az igazság, hogy minden tiszteletem a Rennie reklám készítőinek.
    Még más gyógyszereknél megy (mint Saridon-nál is), hogy fél órán belül hat (persze inkább 1-2 óra, vagy soha), addig a Rennie-s reklámban talán 6 percről beszélnek (bár 20 mp-en belül hat).
    Bár a reklám közepes, de legalább nem hazudnak. Nagyon pozitív :)
  • Cicero
    Az egyik szülő nem szaridont venne be, hanem elővenne egy shotgunt... D:
  • jointeer
    saridonos ovodás reklámtól idegbajt kapok
  • Prof William
    Akkor ezzel az erővel Triniy alias Carrie Anne... is reklámozhatná a tampont. A nehéz napokon amikor nem mert verekedni. De most már igen!!!! És ekkor bevágnának egy akciójelenetet. Amit direk a reklámhoz forgattak és New York pontos mását építették fel hozzá és 150 milkába került.
  • Prof William
    Hát igen:) Nem tudom mit akarnak vele. Ráadásul manapság egyre töbször vetítik.