1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
  • akyyy
    és hanem bkv ?:) nem csak pest létezik ha még te ott laksz:C
  • Bokafix2
    Kinder Pingui-s reklám... bűnrossz.

"A kedvencem mert olyan hűűűs" (broáff)
  • Daza500
    Én csak azt kérdezném, vajon ki volt az az elmeroggyant, aki a SIÓ reklámot ilyen ultragagyi animációkkal meg bűnronda figurákkal átrajzfilmesítette ?

Amúgy szerintem amitől most igazán a falat lehet kaparni, azok a Pöttyösrudi reklámok.
    Már csak azért is, mert a BKV JÁRMŰVEIN TILOS BÁRMIFÉLE ÉTELT-ITALT FOGYASZTANI.

Siralom...
  • Ben C
    A Perwoll még mindig mindent visz.

A perwollt előkapja acsaj moziban, retikülből, a semmiből.. a perwoll mindig kéznél van.. WÁÁÁÁÁÁÁÁáá
  • Cat 02 #1046
    tvoább itt-e ? XD
  • Zoli007
    Oops, a másodikat nem akartam.
  • Zoli007
    Ez egy közeli hely...
  • Zoli007
    Ez egy közeli hely...
  • antibazsi
    seat
  • Trisztin
    Idegesítő reklámok: ..
    1.Én a NiVEA DNA reklámjától kapok hülyét...mármint hogy a két faszi a szomszéd autóban miért bámulja meg annyira az a nőt??? Mert hasonlít a mellette ülőre?? Azt senki nem mondta,hogy nem a testvére...

2. Mi a fenét farag a nő a Neutrogena kézkrém reklámban???

• vegicsek
    [nem áll le vitatkozni]
  • kisleányka
    Na asszem keresek másik fórumot...ez az "okosok"fórumja
  • kisleányka
    Tyű mennyi buta ember van itt...
  • Harly18
    A Fekete Lászlós.... Meg nem mondtam....Reklámoktól a falnak megyek. Amikor csak ez megy legszivesebben lerúgnám a tv-t, csak tudom, hogy ez nem a tv hibája, na meg egy ilyen barom reklám miatt nem akarok új tv-t venni. Az összes magyar baromfis reklám ultragagyi. Se a Fekete Lászlónak se a Laci bácsinak egy szemernyi affinitása sincsen a szinészethez, még igy sem, hogy 2 mondatot kell elmondaniuk, pedig ez nem is szinészi feladat. Mostanában egyre több ötletes magyar reklám van, de még mindig ezek a barom reklámok vannak többnyire....
  • Taranov
    Nézzél már magadba légyszi.
  • vegicsek
    Nem kell bevágni a durcát, a magyar tanító nénikédnek, meg szólj, hogy tanítsa meg, hogyan tudd értelmesen kifejezni magad.
  • Phat Smoker
    nekem meg olyan reklámok kellenének melyek sündisznókra és komodói sárkánygyíkokra (hím és nöstény) egyformán hatnak...tudtok ilyeneket írni ?? Köszi!
  • kisleányka
    Akkor ne válaszolj...
  • Voltan
    "Szerintetek melyek azok a reklámok, amik a nők férfiakra, férfi férfiakra, férfiak nőkre hatnak?Tudtok ilyeneket nekem irni??Köszi!"

Már ne is haragudj, de amíg így fogalmazod meg a kérdést, addig ne nagyon várj normális választ. Ennek a mondatnak nincs se füle, se farka.
  • kisleányka
    kösziii, ez jó.legalább te normálisan válaszoltál.kösziike
    ha valakinek van még ötlete irhat...
  • Mincsi
    hát az nagyon phúú :D
    Morgen Freeman benne, hát az kéész :D
  • kisleányka
    akkor mondd mi az...irok oda...különben sem médiaismeret,csak érdekel...és kell

amúgy az apa kezdődik idegesíííííít
  • vegicsek
    Azzzz de retek
  • koryne
    Most itt ilyen axe reklám-félékre gondolsz? Ahol a hülyegyerekeknek azt próbálják bemagyarázni, ha bizonyos minták szerint fújják be magukat, akkor a csajok úgy fogják őket csókolgatni?
  • hellnight
    Ejj az de kellene nekem is, meg még gondolom sokmindenkinek.
    Eddig még sehol nem találtam rá, és sehol senki nem tudta :(
  • vegicsek
    A médiaismeret házinak nem ez a topicja
  • Taranov
    Nem értjük, mi a kérdés.
  • kisleányka
    Sziasztok!
    Szerintetek melyek azok a reklámok, amik a nők férfiakra, férfi férfiakra, férfiak nőkre hatnak?Tudtok ilyeneket nekem irni??Köszi!
  • Glpetyus
    De kúrva jó,mostmár van belőle mégegy fajta...
  • noral
    Igen, tudom sajna, jóval 300 kiló felett volt ha jól emlékszem.
  • Seth
    hamár vki megtette, énnekem is lenne egy zenés kérdésem. Soproni reklám , vizilabdás,amikor több helyszínt mutatnak, mindenki drukkol,aztán meg örül a gól után. Na milyen zene megy alatta
  • vegicsek
    T-COM-nak most jó reklámjai vannak.Tudjátok van amikor a férj tévézik az idegesítő feleség papol a házimunkáról, aztán megcsörren a telefon, feleság fölveszi, és akkor bejön a reklámszöveg:Már ezért is megérte. Sinus v500 készülék blalba.
    Másik kedvencem amikor egy terhes nő napját mutatják hol a gyerek, hol az anya szemszögéből a végső kép pedig az, ahol látszik a gyerek meg a köldökzsinór, és jön a szöveg :vezetékes kapcsolat 0Ft/perc
  • piamania
    Köszi szépen,rendesek vagytok.
  • Seth
    igen, ő az, egy hawai srác (meghalt egyébként, szívelégtelenségben asszem- bár a súlyát elnézve nem csodálom):
  • noral
    Hát ha az amire gondolok akkor nemtom hogy kell leírni aki énekli, várj, rákeresek. Á, ez az: Israel Kamakawiwo'ole, Somewhere over the rainbow ha minden igaz, bár ez korántsem biztos ha nem arra gondolsz ugye. Ha igen, privátban kérd el a címem és küldj egy csokit. :)
  • piamania
    HEllo!

Igaz ez nem idegesítő reklám,de hátha.Tudjátok van az új OTP reklám,a lufis.Kéne a szám címe,ami alatta megy.Köszi
  • noral
    JAh, leesett. :)Kíváncsi vagyok a lódarázsnak milyen kölyköket szántak volna a reklámban...
  • Seth
    jaj biztos imered:
    Megy a nyuszi az erdöben, találkozik a öszvérrel.
    - Ki vagy Te?
    - Én vagyok az öszvér.
    - Hát az meg micsoda?
    - Tudod, a ló meg a szamár keresztezéséböl lesz az öszvér.
    No, jól van, a nyuszika odébb áll. Egyszer csak találkozik a
    farkaskutyával.
    - Ki vagy Te?
    - Én vagyok a farkaskutya.
    - Hát az meg micsoda?
    - Hát, tudod nyuszika, a farkas, meg a kutya párosodásából leszek
    én.
    Nyuszika megy tovább, egyszer csak találkozik a
    lódarázzsal.
    - Ki vagy te?
    - Én vagyok a lódarázs!
    - Na elmész ám te a büdös picsába!
  • noral
    Hm, sajna most nem ugrik be - lehet nem is ismerem, ha megosztanád velünk megköszönném. :)Akkor a majomnak vannak azok a borz vagy görény kölykei?
  • Seth
    meg az a tény hogy egy elefánt fia egy százlábú (milyen lehet a lánya, egyeltalán mi a férje?? ez épp olyan mint az a lódarazsas vicc:D)