1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
#1050 és hanem bkv ?:) nem csak pest létezik ha még te ott laksz:C -
#1049 Kinder Pingui-s reklám... bűnrossz.
"A kedvencem mert olyan hűűűs" (broáff) -
Daza500 #1048 Én csak azt kérdezném, vajon ki volt az az elmeroggyant, aki a SIÓ reklámot ilyen ultragagyi animációkkal meg bűnronda figurákkal átrajzfilmesítette ?
Amúgy szerintem amitől most igazán a falat lehet kaparni, azok a Pöttyösrudi reklámok.
Már csak azért is, mert a BKV JÁRMŰVEIN TILOS BÁRMIFÉLE ÉTELT-ITALT FOGYASZTANI.
Siralom... -
Ben C #1047 A Perwoll még mindig mindent visz.
A perwollt előkapja acsaj moziban, retikülből, a semmiből.. a perwoll mindig kéznél van.. WÁÁÁÁÁÁÁÁáá -
Cat 02 #1046 tvoább itt-e ? XD -
#1045 Oops, a másodikat nem akartam. -
#1044 Ez egy közeli hely... -
#1043 Ez egy közeli hely... -
antibazsi #1042 seat -
#1041 Idegesítő reklámok: ..
1.Én a NiVEA DNA reklámjától kapok hülyét...mármint hogy a két faszi a szomszéd autóban miért bámulja meg annyira az a nőt??? Mert hasonlít a mellette ülőre?? Azt senki nem mondta,hogy nem a testvére...
2. Mi a fenét farag a nő a Neutrogena kézkrém reklámban???
-
#1040 [nem áll le vitatkozni] -
kisleányka #1039 Na asszem keresek másik fórumot...ez az "okosok"fórumja -
kisleányka #1038 Tyű mennyi buta ember van itt... -
#1037 A Fekete Lászlós.... Meg nem mondtam....Reklámoktól a falnak megyek. Amikor csak ez megy legszivesebben lerúgnám a tv-t, csak tudom, hogy ez nem a tv hibája, na meg egy ilyen barom reklám miatt nem akarok új tv-t venni. Az összes magyar baromfis reklám ultragagyi. Se a Fekete Lászlónak se a Laci bácsinak egy szemernyi affinitása sincsen a szinészethez, még igy sem, hogy 2 mondatot kell elmondaniuk, pedig ez nem is szinészi feladat. Mostanában egyre több ötletes magyar reklám van, de még mindig ezek a barom reklámok vannak többnyire.... -
#1036 Nézzél már magadba légyszi. -
#1035 Nem kell bevágni a durcát, a magyar tanító nénikédnek, meg szólj, hogy tanítsa meg, hogyan tudd értelmesen kifejezni magad. -
Phat Smoker #1034 nekem meg olyan reklámok kellenének melyek sündisznókra és komodói sárkánygyíkokra (hím és nöstény) egyformán hatnak...tudtok ilyeneket írni ?? Köszi! -
kisleányka #1033 Akkor ne válaszolj... -
#1032 "Szerintetek melyek azok a reklámok, amik a nők férfiakra, férfi férfiakra, férfiak nőkre hatnak?Tudtok ilyeneket nekem irni??Köszi!"
Már ne is haragudj, de amíg így fogalmazod meg a kérdést, addig ne nagyon várj normális választ. Ennek a mondatnak nincs se füle, se farka. -
kisleányka #1031 kösziii, ez jó.legalább te normálisan válaszoltál.kösziike
ha valakinek van még ötlete irhat... -
#1030 hát az nagyon phúú :D
Morgen Freeman benne, hát az kéész :D -
kisleányka #1029 akkor mondd mi az...irok oda...különben sem médiaismeret,csak érdekel...és kell
amúgy az apa kezdődik idegesíííííít
-
#1028 Azzzz de retek -
#1027 Most itt ilyen axe reklám-félékre gondolsz? Ahol a hülyegyerekeknek azt próbálják bemagyarázni, ha bizonyos minták szerint fújják be magukat, akkor a csajok úgy fogják őket csókolgatni? -
#1026 Ejj az de kellene nekem is, meg még gondolom sokmindenkinek.
Eddig még sehol nem találtam rá, és sehol senki nem tudta :( -
#1025 A médiaismeret házinak nem ez a topicja -
#1024 Nem értjük, mi a kérdés. -
kisleányka #1023 Sziasztok!
Szerintetek melyek azok a reklámok, amik a nők férfiakra, férfi férfiakra, férfiak nőkre hatnak?Tudtok ilyeneket nekem irni??Köszi! -
#1022 De kúrva jó,mostmár van belőle mégegy fajta... -
noral #1021 Igen, tudom sajna, jóval 300 kiló felett volt ha jól emlékszem. -
#1020 hamár vki megtette, énnekem is lenne egy zenés kérdésem. Soproni reklám , vizilabdás,amikor több helyszínt mutatnak, mindenki drukkol,aztán meg örül a gól után. Na milyen zene megy alatta -
#1019 T-COM-nak most jó reklámjai vannak.Tudjátok van amikor a férj tévézik az idegesítő feleség papol a házimunkáról, aztán megcsörren a telefon, feleság fölveszi, és akkor bejön a reklámszöveg:Már ezért is megérte. Sinus v500 készülék blalba.
Másik kedvencem amikor egy terhes nő napját mutatják hol a gyerek, hol az anya szemszögéből a végső kép pedig az, ahol látszik a gyerek meg a köldökzsinór, és jön a szöveg :vezetékes kapcsolat 0Ft/perc -
piamania #1018 Köszi szépen,rendesek vagytok. -
#1017 igen, ő az, egy hawai srác (meghalt egyébként, szívelégtelenségben asszem- bár a súlyát elnézve nem csodálom):
-
noral #1016 Hát ha az amire gondolok akkor nemtom hogy kell leírni aki énekli, várj, rákeresek. Á, ez az: Israel Kamakawiwo'ole, Somewhere over the rainbow ha minden igaz, bár ez korántsem biztos ha nem arra gondolsz ugye. Ha igen, privátban kérd el a címem és küldj egy csokit. :) -
piamania #1015 HEllo!
Igaz ez nem idegesítő reklám,de hátha.Tudjátok van az új OTP reklám,a lufis.Kéne a szám címe,ami alatta megy.Köszi -
noral #1013 JAh, leesett. :)Kíváncsi vagyok a lódarázsnak milyen kölyköket szántak volna a reklámban... -
#1012 jaj biztos imered:
Megy a nyuszi az erdöben, találkozik a öszvérrel.
- Ki vagy Te?
- Én vagyok az öszvér.
- Hát az meg micsoda?
- Tudod, a ló meg a szamár keresztezéséböl lesz az öszvér.
No, jól van, a nyuszika odébb áll. Egyszer csak találkozik a
farkaskutyával.
- Ki vagy Te?
- Én vagyok a farkaskutya.
- Hát az meg micsoda?
- Hát, tudod nyuszika, a farkas, meg a kutya párosodásából leszek
én.
Nyuszika megy tovább, egyszer csak találkozik a
lódarázzsal.
- Ki vagy te?
- Én vagyok a lódarázs!
- Na elmész ám te a büdös picsába! -
noral #1011 Hm, sajna most nem ugrik be - lehet nem is ismerem, ha megosztanád velünk megköszönném. :)Akkor a majomnak vannak azok a borz vagy görény kölykei? -
#1010 meg az a tény hogy egy elefánt fia egy százlábú (milyen lehet a lánya, egyeltalán mi a férje?? ez épp olyan mint az a lódarazsas vicc:D)