Idegesítő reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
-Én eddig 256.000 FT-ot költöttem Calgonra - a másik nõ
-Én meg három évente veszek egy fûtõcsövet -.-
😄😄😄Ddd
falnak megyek attól a reklámtól!
-Elromlott a hûtõgépe??? vegyen újjat!!!
(áhh nemmm nem megszereltetni.. vegyen fel kölcsönt és vegyen újjat😄 sok népbutító szarság😄)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szóval hatalmas LOL😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Engem ez idegesít nagyon mostanság, bár a guten tag gross rosszabb.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Még más gyógyszereknél megy (mint Saridon-nál is), hogy fél órán belül hat (persze inkább 1-2 óra, vagy soha), addig a Rennie-s reklámban talán 6 percrõl beszélnek (bár 20 mp-en belül hat).
Bár a reklám közepes, de legalább nem hazudnak. Nagyon pozitív 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hú, hogy az milyen idegesítõ <#guluszem1>#guluszem1> 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Bár egy olyan reklám lenne a legjobb, hogy George Clooney mosószerrel a kezében mondja, hogy "a reklámok alatt sokan kimennek, de Önök ne tegyék, mert Kovács Lajos vagyok" 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Biztos azért 1 mp-es, mert ez olcsóbb 😄
Magyarul az átlagembereknek átlag nevet akartak kitalálni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Cillit Bang 4ever
De nekem uj kedvencem van. Volt régebben az a bankos, hogy volt egy király, magához hívta három fiát, és a legkisebbet néha úgy megütném abban az idétlen kék sapkájában, na annak van ám folytatása ujabban :-)))
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny