Idegesítő reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
<#eljen><#eljen>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Köszönjük, hogy megosztottad velünk a véleményedet o.O Még mindig jobb, mint egy Persil vagy Calgon reklám... és a faszinak azért van narkós feje, mert narkós, ezért lát ember nagyságú csótányokat, vagy ez nállatok már megszokott? :\

Dóraa
a pultos pasinak narkós feje van, meg az egész reklám úgy ahogy van szar

criminal law
Csótányos csengõhangreklámot a viván láttátok már?? Á, az de durva. Azt hittem az ugynevezett reklámszakemberek már nem tudnak ujat mutatni, és mégis.

Cicero
😄DDD Jah azt én is észrevettem, hogy utánna nem cask a fûtõcsövet mondták, hanem a mosógép egész részét :😄:dd

ez úgyterjedt el, mint egy vicc, kvázi. mindenki e/1-ben mondta, gálvölgyi is átvette és amikor nagyon elterjedt, akkor a calgon reklámja is megváltozott és már nem csak a fûtõszálról vagy mirõl beszélnek, hanem sokkal fontosabb dolgokról... kamu ezerrel, de ez egy ilyen világ, ahol egy head&shoulders sampon nagykereskedelmi árának átlag 85%-a(!!) marketingköltség (a fogkrémnél már nem ilyen durva a helyzet), és az emberek elhiszik, hogy nekik sokkal jobb lesz, ha nem szappannal mosnak hajat, vagy mittomén.
Cicero
Az nem Gálvölgyibe volt, hogy:

-Én eddig 256.000 FT-ot költöttem Calgonra - a másik nõ
-Én meg három évente veszek egy fûtõcsövet -.-

😄😄😄Ddd

KM
Amitõl eldobom az egytekervényemet: évente mittudoménmennyi mosógép hal meg, öné lehet a következõ...<#mf3>

Dóraa
Kiszámoltuk 1szer, h évente 1 új fûtõszál sokkal olcsóbb mintha nyomnád bele a calgont... és ezek után még van aki veszi. ehh <#wilting>

DJ Skyline
<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>"A Jarral jobban jár"
falnak megyek attól a reklámtól!

criminal law
Pontosan ugyanerre gondolok mindig, mikor látom :-))))

Bucser
JAjjjj meg a bankkölcsön reklám:

-Elromlott a hûtõgépe??? vegyen újjat!!!

(áhh nemmm nem megszereltetni.. vegyen fel kölcsönt és vegyen újjat😄 sok népbutító szarság😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Engem az a Rexona reklám idegesít nagyon mikor a csaj hátá befújják ilyen pipa mentén rexonával fut néhány kört a sivatagban és ahol befújták ott nem barnul nem izzad nem csinál semmit😄 ugyanolyan fehér mintha ki se ment volna a napra😄 ezen akkorát röhögtem😊 (sõt még a nagy futás közben az izzadtság sem csöppent oda😄)

Szóval hatalmas LOL😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#hehe> a kalgonizált mosógépben

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Taranov
"Tadamm! Te teljesen meg vagy õrülve?"
Engem ez idegesít nagyon mostanság, bár a guten tag gross rosszabb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mrzed001
Az az igazság, hogy minden tiszteletem a Rennie reklám készítõinek.
Még más gyógyszereknél megy (mint Saridon-nál is), hogy fél órán belül hat (persze inkább 1-2 óra, vagy soha), addig a Rennie-s reklámban talán 6 percrõl beszélnek (bár 20 mp-en belül hat).
Bár a reklám közepes, de legalább nem hazudnak. Nagyon pozitív 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Cicero
Az egyik szülõ nem szaridont venne be, hanem elõvenne egy shotgunt... D:

jointeer
saridonos ovodás reklámtól idegbajt kapok<#lama>

köcsög

Akkor ezzel az erõvel Triniy alias Carrie Anne... is reklámozhatná a tampont. A nehéz napokon amikor nem mert verekedni. De most már igen!!!! És ekkor bevágnának egy akciójelenetet. Amit direk a reklámhoz forgattak és New York pontos mását építették fel hozzá és 150 milkába került.
Hát igen😊 Nem tudom mit akarnak vele. Ráadásul manapság egyre töbször vetítik. <#bee1>
mrzed001
Van egy idegesítõ reklámja az ORTT-nek, amit idõnként 15-60 percen át vetítenek
Hú, hogy az milyen idegesítõ <#guluszem1> 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Dóraa
zsíros kenyeret hagymával kisfiam... aztán kimossuk a zsírfoltot az új persillel

apocalypse0
Anya, mit eszünk?

apocalypse

criminal law
jaja, az tényleg jo lenne.:-)

Taranov
Igen, az nem olyan ingerlõ 😊
Bár egy olyan reklám lenne a legjobb, hogy George Clooney mosószerrel a kezében mondja, hogy "a reklámok alatt sokan kimennek, de Önök ne tegyék, mert Kovács Lajos vagyok" 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Viszont az a mostnai Martinis reklám nagyon jó! A George Klúnis! 😊
Dóraa
Igen. <#vigyor3> hogy is írhattam el a példaképem nevét...

criminal law
Azért nem kellene ennyire védeni....

Taranov
Kovács Lajos 😊

Taranov
Én sajnálom, érdekelne.
Biztos azért 1 mp-es, mert ez olcsóbb 😄

Taranov
Egyrészt azért ezt a nevet választották, mert ezt meg lehet jegyezni, másrészt akit Kovács Bélának hívnak, azt sem bántja, hogy a reklámban Adalbert szerepel, akit pedig Richárdnak vagy egyéb divatos néven hívnak, az ilyenkor veri a nyálát rá, hogy a reklámban átlagos neve van az embernek.

Magyarul az átlagembereknek átlag nevet akartak kitalálni.

Serpa
Tele2 -ös bemutathatna egyet!

Cicero
::😄😄ddd

Ez nagyon tuti!

akyyy
Tcom favorite díjcsomag.... tele2 suxxx<#hehe><#hehe><#hehe><#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dóraa
Kovács János,a mesterünk <#worship>
Cillit Bang 4ever

Cicero
Nemtom, úgylátszik amerikában két néven fut 😮

shaba23
nem John Smith?
David01
:-)

criminal law
Én már láttam, tényleg csak egy másodperc, egyébként egy telefon szolgáltató, valószínûleg ,lesz folytatása, ha nem, akkor meg arra megy ki, hogy az emberek kis agyába beleégessék a dolgokat.
De nekem uj kedvencem van. Volt régebben az a bankos, hogy volt egy király, magához hívta három fiát, és a legkisebbet néha úgy megütném abban az idétlen kék sapkájában, na annak van ám folytatása ujabban :-)))

KM
Ezt sajnálod?

Én se tudok róla semmit, nem láttam 😞

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Cicero
:😄😄:😄😄😄😄dd "Hello, kérnék egy olyan Kovács János álltal reklámozott öblítõt" 😄😄:😄dddd

criminal law
Minden országban a lehetõ legdebilebb név lett kiválsztva, amit a sok hülye meg tud jegyezni.

Cicero
Az faszt kovács jános, amerikában valami Peter xy 😄😄:dd

DJ Skyline
"Kovács János vagyok"
Venis vagy milyen reklám...

daninínó!!!!!!!!!! 😄DD

Cicero
Neeem, de még mindig jobb kéken és véresen (doom 3, gta hatása) látni a világot, mint rózsaszínen, és "én vagyok a hercegnõ és szõke hercegem lesz"-ben látni 😮

Taranov
😄

Taranov
Mi, kisfiúk, lenézzük a kislányokat.