Idegesítõ reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annabella2
Új, de már klasszikus: Emese reformjai? <#vigyor> Már honlapja is van, ezt nem hiszem el <#vigyor2> (http://www.lelkesemese.hu) fanclubról tud vki? Sztem az se késhet soká :)

vizes
Napkelte közben vannak még agyrobbantó reklámok. Pl: Potemix

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Anno a Silan reklám volt ilyen agyromboló énekekkel megáldva.

Na az a Perwoll engem is ki tud készíteni... Elõhúzza csak úgy bárhonnan... <#wow3> Az Airwaves meg a másik...
Napkelte közben láttam: KasmírGold vagy mi. Ahogy éneklik hogy KasmírGold...mintha fogorvosi fúróval fúrnak fogam,

vizes
egyébként a tisztitusz reklám...<#levele>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
nem lehetetlen lenyelni víz nélkül. pláne ha már egy napja majd' szétdurran a fejed a fájdalomtól. a kutyaszart is megenném szárazon ha hatna...

-biztosan új az a fekete cucc?
-nem, csak pervollal van mosva.
-honnan tudod.
-mert õ a fiam,lányom,anyám,apám,néném,bátyám,mindenféle ismerõsöm.

kikészít ez a reklám, fõleg mikor elõkapja a retiküljébõl a divatbemutatón, vagy moziba, vagy parkba, akárhol.

ááááááááááááááááá.

mama2
Az is sírba viusz:/.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

"Igazgattam a fogsoromat. Biztos mindenki látta !"

<#vigyor>

Kerestem videómegosztóko, de sehol sincs fent. Mondjuk ezt meg is értem, mert feltöltenék youtube-ra, megölné az egész szerverparkot.

A legidegesítõbb reklám a corega protézis ragasztó, amikor az öregasszony nyáladzik a kamerába, a nyelvével igazgatja a protkóját meg teljesen összefüggéstelen mondatokat mond, hogy õ mennyire szarul érezte magát társaságban... Na azzal a reklámmal vallatni lehetne. Amúgy van több része és mindegyik kúrva idegesítõ, de az egyik öregasszony mindent überel.

ÁJENDZSííííí! :D tûzre vele! :D

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

Az, a másik meg az Airwaves reklám.
A sok vagánygyerek gizdázik, meg erõlködik, a végén a nigger srác meg úgy szívja fel a cukrot, mintha valami drog lenne...

mama2
A türölközös? Hát az engem is már a sírba visz:/

Nálam most a Tomi reklám a beszt, a kislány mond 3 értelmes szót egymás után (lehet látni a száján), erre valaki benyög helyette fordításként egy "áá"-t.

Hát...LOL.

perlefenc
Ha nincs víz én is letolom a pirulát nélküle. Lelehet, csak akik fél óráig imádkoznak egy tabletta felett nem tudják. Nohát hogy keserû, istenem.

Én meg nem tudok repülni a pilótakeksztõl! emese segíts :D
Emese lassan olyan lesz, mint Chuck Norris :)
mé a lasztit is úgy szoktuk! :D LOL! :D

Ez a Vanish még mindig nem használ...<#szomoru2>

Egyszerûbb lett volna 1 héttel elhalasztani az elõadást, és akkor talán már megtanulták volna eljátszani a bociboci tarkát...
gyárilag kentek rá sikosítót. amugy meg azt kihagytad h ugyebár elkezdenek zajongani beveszik a gyógyszert, de mire az hatni kezd (15 min) addigra már lehet h vége is lesz
mama2
Van az a reklám, az is Saridon, hogy az ovis gyerekek, próbálnak, erre a csaj megszólal "jaj de megfájdult a fejem, pedig 15 perc mulva kezdõdik az elõadás, veszek be egy Saridont." Ugye bevezsi elõadás megkezdõdik csaj meg" jaj de jó már nem fáj a fejem(ebben az elsõ poén az, hogy pont 15 perc alatt múlt el a fejfájása:P) a Másik, hogy ugye a sok szülõ, ott ül a székeken nézim a gyerekeket, erre az egyik kissrác, trombitálni kez, a másik meg dobolni. A szülõk, nagyon szenvedõ képet vágnak, erre mindannyian elõhúznak egy saridont(2. poén), és VÍZ NÉLKÜL lenyelik(3. poén) Kérdem én: Hogy a fuckba nyelik le víz nélkül?

perlefenc
Nem véletlenû fogja így, mivel eladták már ezt a reklámot többször is többféle készítményként. De jó példa erre még a sport szelet, azt is látni más csokikkal is.

És a beszélhetünk a hüvelygombáról??? na annál azért lefordulok a székrõl vacsi közben...
bár... lehet, h nem is saridon :D de vmi bogyó, annyi szent! :D

na az IHM az hadd ne mondjam, mekkora egy f0s... még az elsõ 2 vagy 3 CD-jük az ütõs volt anno a 90-es évek végefelé... de, amikor már tv2-ztek, meg hetente csinálták a szarukat... pfff...

gálvölgyinek az RTL-es idõkbõl még voltak jó húzásai... pl az elsõ degeneráció... meg a Máté Krisztinás leggyengébb láncszem... meg az RTL mûsorelválasztó 'üzenetei'...

na, de hogy a topic-hoz is kapcsolódjon a mondanivalóm...
van az a Saridon reklám, mikor a férj hazaérkezik aktatáskával, a nejnek meg fáj a feje... -> vegyél be saridont... a nõ, miközben beveszi, úgy fogja a saridonos dobozt, bazz, mintha kirakatban állna vele... na, neki is szívesen kirúgnám a lábát... hogy ne csak a feje fájjon!

perlefenc
Elõtte se volt jobb, egészen 96-97 ig voltak jók a Gálvölgyik, azután, hogy szerzõdtette az RTL szar lett. hasonlítsd össze egy régivel egy mostanit, youtubon fent van egy csomó.

az a baj h kiszállt belõle a Gesztesi és elszállt belõle a gyúrunk vazze' feeling
perlefenc
A mostani Gálvölgyik szarok. Sokkal jobbak voltak a régebbiek, sajnálom, mert szeretem a Gálvölgyit, de most már ugyanolyan lapos lett mint az Antal Imre só. Dettó feeling amúgy, Antal Imit is bírtam.

az IHM vagy Gálvölgyi biztos feldolgozza. akkor meg mégfelkapottabb lesz, és mégtöbben beszélnek róla
Biztos ennek az emesésnek is lesz majd vmi paródiája, mint a kezdõdik-nek, stb.
hellobello
:D :D :D jaj de megnéznéééém :D:D:D én én én akarom :D

én gyõzikét nem nézem! csak emesét :) kevés reklám van, aminél nem kapcsolok át...de erre azért odafigyelek, mert poénos, remélem jönnek még ki új részek. Az is lehet, hogy az utolsó szériában Zoltán jól taknyántörli Emesét egy péklapáttal :)
hellobello
gyönyörû, mi?! 'hm?!':D

világkörüli hódító útjára indult a hülyeség. minél alacsonyabb szintre süllyedsz, annál többet beszélnek rólad. lásd gyõzike vagy emese. mondjuk én is röhögök rajtuk
Szopkodo mozdulatok :D a gyujtogatással a bank közepén, már felhívta a figyelmet, meg amikor k.va nagyott taknyolt a 2 soros görkorijával :)
perlefenc
Emese értelmes tekintettel néz Zoltán szemébe, miközben szopkodó mozdulatokkal próbálja magára felhívni a figyelmet.

LOL
hellobello

emese......:-D

Mondjuk ha belegondolunk, ilyet mi is ki tudunk találni...lásd már ki is találtam. Szóval kreatívitás nem túl sok kell hozzá, vagy nekem van túl sok. Persze a véreres popsi elég szürreális látvány a bank kellõs közepén, de még mindig jobb, mint a vérbe mártott tamponfagyi :)
hellobello
:-) :-) ez jó!!!!!!!!! szerintem írdd meg a bb-nek :-D

perlefenc
Ez igy van minden egyes reklámzenével. Tömtörömtötötöm tárámtámtámtátámtá. Az ember fejében marad, és nem hajlandó kimászni onnan.

Emesének ötlet (kicsit durva :) ) : Zoltán, Zoltán! Arra gondoltam, hogy nyelvórák keretében erõsíthetnénk a nyelvünket, és aztán véresre nyalhatnánk az ügyfeleink popsiját, és a vért felajánlhatnánk a heim pál gyermekkórház javára, mert vért adni elég vagány dolog :)
k&h vagy melyik az, amiben jamiroquai szól... régen szerettem azt a számot, most viszunt már hányok, ha meghallom!

hellobello
én annak örülnék ha a számlákat égetnénk el s mintha meg sem történt volna a kiküldésük..... a cipó is ok....:) jöhet.... :D

perlefenc
Persze, egy marcipán világban, ahol apró fecskék emelnék le a kabátodat, miközben rózsaszín kis lepkék legyeznék pírtól vöröslõ homlokod.

Emese sztem király reklám :) Nem olyan rossz, mint a mosoporosok! Abban semmi fantázia nincs, a rendszerváltás óta azt hallom, hogy ez a mosópor jobb nem fakítja a színeket 5000 mosás után se. Az anyag már szétfoszlik, mint egy bányászruha, amit a vízkõbányában a falhoz dörzsöltek, de ugyanolyan piros, mint amikor vettem. Emesének jó ötletei vannak! Kemence?? :) királyság lenne, ha bemennénk a bankba, és friss cupót majszolhatnánk, ameddig a 223 sorszám sorra kerül. Lehet MSE meg is valósítja, és beizzít egy fornettist a budapest bankba :)
bujcsik555
Engem a mosopor reklámok idegesitenek de rohadtul! 1 évvel ezelöttis azt mondták ennél kimélöbb nem létezik a ruha télleg szines marad nem fakul. De most is azzal jönnek hogy eddig fakultak , mosmá nem fognak.

A mnásik a tisztasági betét. Lassan azzal jönnek hogy az Amazonast is ki tudja apasztani.

A bankok meg egyszerüen *(káromkodás helye) reklámokat csinálnak.
Emese vagyok az álásinterjura jöttem. hát emesét nem kicsit vágnám ki az ablakon.

A másik bankos a sziasztok ezer éve nem láttalak meséljetek mi van? azt elmondja a bankot

egyenlöre ez jutott eszembe

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

És ráadásul nem is használ! Magamra fújtam három adagyni áksz-ot, oszt semmi!
Egy nõ se ugrott a nyakamba!

Most megyek és kipróbálom a Danone bifidusz eszenziszt, de ha nem teszi helyre a bélfórámat...hát nem tudom mit teszek