Idegesítő reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rcstuning
Az egyik leggusztustalanabb számomra az a coca-cola reklám, amikor temetnek valakit és mindenféle fajta ember elmegy a temetésre, aztán a végén vízbe dobják a koporsót, de egy nagy cápa lenyeli. A szöveg meg valami olyan, hogy te döntöd el milyen életet élsz...
Rettenetes reklám, utálom. Már colát sem iszom, igaz, nem emiatt.

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

tudom... de attól még ugyanúgy irritál 😄
akyyy
pedig tudtommal azt egy sg-n is aktivan forumozó alkotása😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sztem még mindig a Raiffeisen család viszi a pálmát. 😊

engem most az egonésdönci reklámok idegesítenek a legjobban a tv-s, meg azis, hogy neten mindenhol beleakadok ebbe a baromságba :@
Hát jahm hitelreklámok suxx. Unszimpatikus apuka randa pulcsiban meditál, hogy több éves hitelre vesz karácsonyi ajándékot.
Jövõ karácsonykor meg majd felvesz egy újabb kölcsönt, mikor még a tavalyi ajándékok sincsenek rendezve? 😄

rcstuning
Marslakócskák, étrendkiegészítõ multivitamin - mekkora baromság!

rcstuning
A hitel reklámok az agyamra mennek.
-Pénzre van szüksége, mert nõnek a gyerekek?
Vagy amikor elromlik a TV és ütögetik a tetejét... mintha attól helyrejönne. Bár néha tényleg segít :-)

Kösz az együttérzést! 😊 Talán még a Yaris reklámban van ilyen erõtlen, fátyolos nõi nyivákolás. Kb. ez a "fáj a fejem mindenki hagyjon békén" hang.

Régen a reszelõs férfihang volt a menõ: "Gillette, férfiasan tökéletes", meg "Igyál jéghideg Mountain Dew-t". Ez kiment a divatból, most a féltüdejû, depressziós nyávogás a trendi.

Én se látom értelmét autóreklámba tehetségtelen, igénytelen énekesekkel elnyöszörgetni valamit...valami minimal-instrumentál muzsika lenne ezekbe a legjobb, mint ami a Filmmúzeumon szokott menni a privátfilm-archívumban.

A Fiat reklámjában volt igencsak borzalmas nõi ének, szal együttérzek veled.

Elnézést, a válasz gomb véletlen lett benyomva.

A mocskos Provident Bank szokott igazán hasznot húzni a karácsonyból...

rcstuning
-Gyors!
-Akciós!
-Raiffaisen személyi kölcsön, havi .....

Mondjuk ez tetszik :-)

a kólázás ilyen árak mellett manapság tényleg ünnep....
most is volt vmi nagy rekordfogás 😛 /kolumbiában.../

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

mama2
nem, csak ez olyan idewgesítõ számomra. Miért?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Mincsi
focista vagy-e?

Rush!

mama2
Ja, az tényleg idegtépõ:/. De a legjobban az,(ugyan ez a reklám), hogy amikor a kissrác focizik a házba, akkor az anya az ajtóba áll, mert ugye "kapus", és a lába meg szét van téve(nem félre érteni), és a gyerek meg pont a lábán át rugja be, és akkor nagy SzmiaGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL😄, meg minden, csak ebbe az a poén, hogy széttette a lábát hogy a gyereke pont azon rugja a labdát. Én összeraktam volna, és úgy rugja ki az udvarra ahogy akarja<#ravasz1><#eplus2><#eplus2><#hehe>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kinder tejszelet, anyuka beszélget a kinyitott hûtõszekrénnyel. <#levele>

rcstuning
Teekanne reklám egy undorító fa*zság! Tök idiótán néz ki az a szerencsétlen fazon, aki kannának öltözött. Utálom

Karácsonyi cocakóla reklámoktól a falra mászok.
kólázás=szeretet ünnepe
na elmehet a bús pics*ba aki ezt kitalálta.

Pár hete még gyakran nyomtak egy Peugeot reklámot. Különbözõ Pug modellekkel mászkáltak mindenféle emberek egy városban, és közben szólt egy zene.

Nõi ének, kibaszott hamis. De nem poénból, hanem olyan alterosan/intellektuellesen hamis. Kurvaidegesítõ volt, kb. mintha vki egy faéket kalapált volna a két agyfelem közé. Mostanában több reklámban is nyomják ezt a nyávogó, erõtlen nõi énekes zenéket, legszarabbak. Remélem vannak még rajtam kívül akiket idegesítenek, így könnyebb lenne elviselni.

naon csini 😄
'Kedves Zoltán, mit szólnál hozzá, ha ezentúl így fogadnám az ügyfeleket?"
Arra gondoltam ha itt fogok dolgozni így fogok dolgozni <#lama>
mama2
Csak zért nevetnek, hogy ne azt hidjék róluk hogy: "milyen hülyék nem értik meg mit mondok". És inkább, hogy gyorsan elmehessenek, mosolyognak, hogy igen értjük. Mert ha megnézed a mosolyukat leolvasható róla hogy: "atyaúristen mit beszél ez össze-vissza?"
Szóval nem értik csak úgy tesznek😊.

rcstuning
Mekkora marhaság az a raiffaisen bank reklám, amelyikben a szerelõ olyan halandzsát nyomat, hogy a nõ nem érti meg, aztán a mûszaki boltban tökugyanez megy. Végül bemennek a R.bankba és azt mondja nekik a nõ: -Azt hiszem, az önök számára több lehetõség is van!
Erre nagy az öröm, mert ezt értik.

Gondoljatok bele mi is a mondanivalója: a szerelõ és az eladó konkrét dolgokat mondott, de ezek olyan hülyék, hogy nem értették (persze, mivel nem értenek hozzá - ez nem is baj). Erre a bankos csaj nem mond semmi konkrét dolgot, de õk megértik és örülnek. Egyébként pedig a bank ajánlata, lehet ugyanilyen érthetetlen, ha belemegy a részletekbe.
Na mindegy, csak gondolom megosztom veletek a véleményemet.

Mert a karácsony már csak a pénzrõl szól! Ezt sugározza a sok amerikai fil m és a sok reklám. Vegyen fel kölcsönt is karácsonyra...ezt hallom egész nap, mert már nem a meglepetés és a szándék a fontos hanem a nagy és drága ajándék. <#ejnye1><#ejnye1> Na persze...!
Az szép!
Egyébként szerintem sokan bekattannak a karácsonyi idõszak alatt.
Ha az ember bemegy egy bevásárló kpba tuti idegbajt kap<#boxer>
mikulásgyilkosos videó karácsonyi hangulatban
http://videa.hu/main.php?page=play&v=UDsrlrPzncQViw6v
A Honlapját láttátok már? www.lelkesemese.hu van ott még pár videó 😛 nagy fanoknak <#mf1><#mf1><#beka2>
Emese reklám legalább kitûnik a többi közül, elég volt már a sok inteligens mosóporból! <#vigyor5>
Most komolyan saját oldalt csináltak a csajnak???
Ez, dehát, atyá... ááá, nem hiszem el!!
<#falbav><#falbav>
És gökorit meg konfettit árul rajta v mi???<#guluszem1>
rcstuning
Hú, de gáz. Szegény...

tegyük má talonba emesét...
az elõzõ 'munkahelye' /bár gondolom, már 1000x linkeltétek.../
LelkesEmese

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

rcstuning
Emese megkapja az állást! hurrááááá

rcstuning
Hát szerintem az LCD jobb. Ha tönkremegy, akkor "csak" a két háttérvilágítást kell megvenni, de ha a plazma megy tönkre, akkor eldobható. Itt most arról beszélek, hogy kb 4-5 év ezeknek az üzemideje és aztán be*zarik.

Hajrá lelkesemese!
Hajrá görkoris ügyintézés!
Hajrá konfettizápor!
Hajrá idióta reklámok!!
<#mf1><#circling>
szerintem ez jobb...még mindig verhetetlen :p http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=w40J4s0VGZqDhQRp
ezt a reklámot most láttam a youtubon, gondoltam megosztom veletek
http://youtube.com/watch?v=t7KhsQ-LzUQ
Sheltem
"vedd fel a hitelt a plazmatévére, amit nincs épeszû ember aki megvesz, mert szar"

Azért óvatosan ezzel. Az oké, hogy a reklámok hatására szar dolgokat veszünk de a plazmákra kategórikusan ezt mondani tudatlanságra vall.
Ha az akciós plazmákra gondolsz oké, de hidd el nagyon jó kis minõségi tvk vannak közöttük, mozizásra a plazmák a legjobbak még mindig.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ja, egyébként ez a lelkesemese honlap 😊 ha valaki szeretné megnézni
Megnéztem ezt a honlapot, amit alant írtatok 😊 tényleg poén! még emese emlékkönyvébe is lehet írkálni ötleteket! Hogy árulj palacsintát, vagy nyalja pirosra az ügyfelek popóját 😊
Voltan
Én nagyon ritkán nézek TV-t, de nagyon idegesít, hogy minden harmadik reklám bankot és hitelt reklámoz:

-Mit vegyünk karácsonyra?
-Mindegybazmeg, csak jó drága legyen, vedd fel a hitelt a plazmatévére, amit nincs épeszû ember aki megvesz, mert szar, de akciósbazmeg!
-VEGYÉFE HITELT!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mama2
Mér a Koldrexes reklám nekem tetszi szvsz😊. Viszont a pingus az télleg gáz:/. Meg a bacik a wcébe, hogy nézze uram az a zöld folyadék ott. A DOMESTOS ZÉRÓ VIZKÕ, LEROMBOLJA A VÍZKÕVÁRUNKAT,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Na az is gáz de az nagyon.:/:S😛.

rcstuning
Az egyik leggázabb reklám a Kinder Pigui-é, amikor gördeszkáznak a srácok, az egyik haverjuk meg kiáll éléjük, mint valami idióta és behívja õket "csokit" enni. Utálom. Nem beszélve a:
- EZ a nátha
- Tudom mirõl beszél
- Dehogy tudja, hiszen nincs is megfázva
- De igen
- Nem
- De
....
ötlettelen.

mama2
<#hehe><#nevetes1>

Anyu ha mos, probléma nincsen, anyu ha mos, fehérebb minden. Anyu varázsol, jaj nektek foltok, sugárzik a fehérség a cloroxtól. Anyu varázsol a cloroxal. Azért tudom ennyire, mert egyszer kiparodizáltuk... <#vigyor>
mama2
Anyu ha mos, probléma nincsen. Anyu ha mos fehérebb minden, anyu varázsól a krorloxal.. Van tovább is csak nem tom. Igaz nem persil reklám, de ez is mósóporos és énekkel van megáldva. Durva, idegõlõ reklám. És még az a: Az én anyukám szuper:/.

Sheltem
Tegnap volt Tom Cruise 2 jó filmje közül az egyik(az összes többi szar mert utálom amúgy mint színészt).
Szóval ment a Collateral, erre 3. reklám közben Keno sorsolás, benne szokásos szõke cicamaca fapofával 0 iqval mondta be a számokat. Azt hittem szétbaszom a tvt...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"