Idegesítő reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vizes
:-))

Az a marháját nem érdekli.

Most került a kezembe egy régebbi Computerpanoráma (kb 2 éves), ebben látom az akkori hírt, a Sony walkan külsöben mp3 lejátszót adott ki. Mint mondták az európai retró láz ihlette õket. Kamu gombok, nyitható (!) kazettafedél, stb.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Pedig kazettán már nem adnak ki zenéket, barátom...

Willi Betz
Engem az Emesés reklámok hoznak ki a sodromból. Úgy képen törölném azt az Emesét mint annak a rendje.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

rcstuning
Mondjuk pont az elõbb utaztam a vonaton és láttam egy csajt tisza cipõbe és tisza hátizsákkal...

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

vizes
retró barátom! retró! ez manapság menõ! amikor én gyerek voltam tisza cipõben jártunk mert az volt. cseppet sem volt szépnek mondható. most meg mánia lett belõle, ha fizetnének érte akkor sem venném fel.
a sandokanos sétálómagnónak is lesz gazdája és büszkén fogja cipelni.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

rcstuning
A pöttös.hu-n nyerni lehet egy Sandokan matricás sétálómagnót...
Lehet még egyeltalán kazettát kapni? Nagyon gáz és még a Sandokan matrica sem teszi vonzóbbá...

Neogan
reklám szar, Iringó jóóóó <#finom>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

rcstuning
Felmegy a vérnyomásom amikor meghallom:
Martinek János, Martinek János....
vagy:
Gyere Kolókám...
Szóval ezek az olimpiai reklámok nagyon rosszak.

Met
Kurvára idegesít az a Scholl reklám amelyikben az a táncos picsa ugrabugrál, mert az nem tánc, és közben vigyorog mint egy idióta.
Legszívesebben szilánkosra törném mind a két bokáját 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Meg a csaj is eléggé nem hétköznapi pofákat vág benne 😄

De azért a Raiffeisen-féle stipi-stopi is ott van a szeren. <#vigyor>

Seth
az egy koca-netesnek már túl bonyolult

PSN ID.: Beegabor

mama2
Na, az nállam is. Aszongya új rendezõ ablak, ahol könnyen megtalálja a kedvenc lapjait. Minek? Ott a könyvjeézõ, vagy a kedvencek ahogy nállam van, beteszi oda, azt kész.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Na és a Startlap vadonatúj TV-reklámjához mit szóltok ?
Nálam most az viszi a pálmát. 😊

A negatív csúcs...

Csávo ottohn ûl és hát nagyon szomorú... Nézegeti a sok számlát és hát nincs pénze hogy kifizesse... - Csak megjegyzem hogy a ház a bútorzata alajnán minimum felsõ középosztályba tartozik -
De ekkor ötlete támad és már csöngetnek is az ajtón és a 64 foggal mosolygó nõ már adja is át a köteg pénzt! Mert vagyél flel hitelt!
Aztáneste a család boldogan nézi a TV-t miközben az apuka egy " Látjátok gyerekek apuka így intézi el a dolgokat" - arckifejezéssel vigyorog de valami rohadt idegesítõen...

Namármost... Ha valakinek már arra sincs pénze hogy a számlákat kifizesse akkor ottm ár valami nagyon komoly baj van otthon. És ha erre rádául még hitelt is vesz fel ottm ár komoly baj lessz/van... Mert akkor a hitelt majd vissza tuja fizetni?

Régebbi reklám... Kis lúzer használ valami dezodort.. próbálgat mindeféle modellalkatú csajjal beszélni de azok lekoptatják... De amint befújja magát a XX dezodorral nõk máris ragadank rá... Eszerint lehetsz jó kedves + a többi az sz*rt se ér de ha jó a dezodorod akkor nõknek beindul az õsi ösztöne és máris letépnék a ruhádat... Mai értékrend rulezik...
Klemice
hát józsa imre remek szinkronszerepek után eléggé aláásta magát a spar reklámmal

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

És abban mi a jó ha a haver/banõ/szülõ azt hiszi hogy összetört a mobil? Sztem észre se vennék... Én leglábbis nemszoktam haver mobilját nézni...

Régebben volt valalami szerelmes rpgoram is hogy a mobilod jelzni közeledben hogy ki a hozzád való... szánalom...
rcstuning
Itt az egyedülállo törött háttérkép a mobilodra. Mindenki azt fogja hinni, hogy összetörted a mobilod.

Hú, de jól átverek mindenkit...

Kedvencem a régi...

" Ha most nem akarja megtudni hogy legyne gazdag/figyon le akkor kapcoslja ki a TV-t!"

Na ekkor szoktam kikapcsolni. 😊 Nem bánom akkor inkább legyek szegény. 😊
vizes
én nem ismertem meg a hangját, annyira idegesít, hogy a tv komoly veszélyben van amikor megy...

Csak erõs idegzetûeknek: ITT
<#hehe>

Seth
Én attól rosszúl vagyok, de komolyan, a faszi hangja aki szinkronizálja annyira idegesít, pedig ugye többnyire vígjátékokban szinkronizál, ott meg el tudom viselni

PSN ID.: Beegabor

Szinte amint látom ahogy rettegéstõl kimeredt szemû zsebtolvajok és családtagok rohangálnak az utcán mert ugatni kezdett a mobilom amikor meg akarták fogni...
rcstuning
azt nem ismerem, de kiváncsian várom... 😊

mama2
Az pedig nekem tetszik😄. Viszont az új Reni gyomor gyógyszer reklám, az valami szörnyû:SS.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

vizes
Az idegesítõ, hülye baromállat reklámok netovábbja: pénztárca "énekel", szabadkozik, hogy dagadt és valami budget-rõl beszél!

rcstuning
Vagy az hogy:
A legjobb házörzõ a mobilodra. Igy aztán senki nem meri majd megérinteni a mobilodat!

Persze, mert olyan hülyék az emberek, hogy ha a háttérképem egy morgó kutya, akkor azt hiszik, hogy benne van a telefonban. Édes Istenem....

Érdekes megfigyelni, hogy újabban bizonyos kocsi és tisztítószerreklámokba eléggé erõltetetten próbálnak belevinni minimum egy közepes vagy nagyobb méretû kutyát amely formában szerintem idegesítõ. Ez valami új reklámfogás lenne?
MEZYM Forte reklám ! 😄

Persze, egy egész csirke belefér az ember gyomrába ! 😄

rcstuning
Nekem az ilyen dumáktól van herótom, hogy: "Ilyenkor a normaflore regenerálja a bélflórát..." pfff

nem láttam említve a topikban, de régebben volt egy über-gusztustalan reklám, valami bolonyai szószt reklámozott, és a kis gusztustalan dagi fejû kislány egyenként lenyalogatta a tésztaszálakról a szószt, a lenyat tésztát meg félretette.

Nem csak gusztustalanul nézett ki, de még irrítáló is volt az egész beállítás. Ha nekem ilyen gyerekem lenne úgy fejbevágnám, hogy az asztal adná a másikat.

Hála Istennek már rég nem adják...

akyyy

DEMN ól thiz BJÚÚÚÚTIFÚL GÖÖÖRL <#wilting><#wilting><#wilting><#wow3>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

engem a legjobban a mobilra rakható csengõhangos reklámok tudnak idegesíteni. egy nap ötvenszer hallom ugyanazt a dal idézetet ami egy idõ után beleég az agyamba és nem tudom kitörölni sem. a táncoló vizilóval meg a kergebékával meg a többi hasonló agyrémmel együtt <#violent> rüh ellem az összeset
Téglát és cementet veszek, egy helyen mindent beszerezhetek!<#idiota>

rcstuning
Na hát ez a provident... a megmentõ.. pfff

Neogan
Jaja a hiteles reklámok qrvára irrritálóak. Volt egy régebbi, sajna nem emlékszem melyik bank reklámja, apuka telefonál a nõ már hozza is a pénzt,
apuka ül a kanapén kiccsaládja körülötte, apuka átveszi a köteg pénzt, kiccsalád arcán meg az a tipikus "látjátok gyerekek apuka milyen kiváló üzletember, megmentette a családot az anyagi csõdtõl" mosollyal 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

rcstuning
Domestos zéró vízkõ... lerombolja azoknak az aranyos manóknak a várát...
De szemét ez a domestos cég!

rcstuning
A minimum kölcsön is limitálva van. Szóval azt hiszem minimum 30 ezret fel kell venni...

akyyy
ez amugy átbaszás is. ano meg néha a radart reklámozzák, hogy tudhatod , van e mobil a közeledben, vagymi a franc.

közbe az egész megy csak egy képernyõvédõ😄

viszont a béres az jó az. lehet zedni állandoan is, igaz semmit nem ér vele, viszont ha betegen szedi az ember, megggyitja, nálam bevált😊 neocitran mege béresplusz, és 2 nap alatt kutyabajon. igaz kell hozzá piritós rántottával meg forró teával😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ja, milyen társaságba jár, ha a akkor ban központban ha villog a mobilja?

Dante73
Béres reklámok...
Ha használ, miért vannak álandóan a patikában?
És ez a rengeteg ÚJ! -al kezdõdõ küldj SMS-t játékért, csengõhangért, egyebekért... Meghallom, majdnem hozzávágok valamit a tv-hez. Meg hogy a villogó fényekkel a mobilodon legyél a társaság középpontja...

http://www.freetvmaci.info/

Az Boci. És a fõnöknõ helyében én ki is rúgnám azonnal azt a két luvnyát.

akyyy
😄DDDDD kértél volna egy ezrest, hétfõn kihozzák, és mivel husvét van meglocsolnak és visszaadod<#idiota>

Már megint elõszedték azt a sz@r tibi csoki vagy mifene reklámot...
2 idióta csaj azt elemzi, hogy mi a legjobb a csokiban.

rcstuning
Mivel már k*rvára idegesített a Providentes reklám, az elõbb felhívtam õket hogy tényleg kihozzák-e holnap a pénzt (húsvétkor).
És bammeg azt mondja az ügyintézõ csaj, hogy vannak egyes kollégák, akik dolgoznak húsvétkor...
Ez már pénzhajhászás!

BAUMAX reklám !

Na ha ettõl nem menekül el senki a világból, akkor semmitõl. 😄

Az új Emese reklám a puzzle-ról. XD Na azon kínomban már röhögtem... =D
Erre sincs magyarázat...

Lacee
utóbbi idõben ez viszi a pálmát. az idióta hanghordozás, 0 üzenet.... és könyörgöm, miért jön egy polipjelmezes fazon a lépcsõn? a pepsitõl hallucinálsz is, vagy mi?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

rcstuning
Unicum reklámok
Kicsi John, a gerendát!
1 kalap szar

Az olaszok kedves népek. 😊

Orbit:
Csáó Máriá-csáó Bella...... <#levele>