1810
Írd le ide azokat a reklámokat amik idedesítőek vagy dühítőek szerinted...
-
#1450 :OO. Van új Emese reklám? Még nem láttam:D.
Amúgy: CooltTV-n szokott mostanába lenni az új Axe reklám: Csávó befújja magát és csoki ember lesz. A nők meg nyalják, beleharapnak a seggébe és a végén meg letépk a kárját és integet:S. -
algor91 #1449 új emese reklám, emese férfinak öltözve beszélget zoltánnal
-
#1448 Nekem most az abszolút kiboríró a SONYERICSSON reklám...
"Nem csak megörökítheted,de az 5 MP-es kamerával és a arcfelismerő funkcióval akár örökre meg is tarthatod..." ... mivannn???
Nem látom benne az összefüggést... még a régi VGA kamerával is csináltam olyan képet amit örökre megtartok... igaz nem fogom előhívatni (valószínűleg!) de gépen is lehet örízgetni... -
Aram95 #1447 - Hm, itt olcsóbban is megvehetjük a tanszereket!
- Hívom is a Provident a kölcsön miatt!
1. Ha olcsóbban meg tudják venni, minek kölcsön?
2. Csoda, hogy ad a Provident pénzt az előző párszáz kölcsön után. -
Daza500 #1446 "Apu, éhes vagyok!"
Csávókám újságot olvasna, erre kiscsaj ráb*ssza a labdát, felpattan, kirohan főzni.
Hát én nem így reagálnék... -
#1445 Most van olyan reklám hogy:
Fiú:-Apa, meleg vagyok
Apa:- Oh....
Aztán megszólal a csávó hogy? Szeretnéd bővebben kifejteni? Azt hiszem Vodafon reklám. Jó szar... -
#1444 K&h. Amikor elkezdenek üvölteni... A bicska nyílik ki a zsebemben. -
Prof William #1443 Akkor legjobb spórolás ha nem veszünk semmit. :) -
algor91 #1442 " üdvözlöm én a pénztárca vagyok, nos hát lehet hogy kicsit kövérnek talál,de nem baj, mert én az ön pénztárcája vagyok,itt vannak ezek a szuper termékek a SPAR áruházakban, ők az S budget, és az S az mindig jót jelent, az S az Spórolás, az S az Siker és újra csak Spórolás,csak a Spar csoportnál, S budget,az S az Spórolás, és jó kövér maradok ó yee..." --...ezt egy pénztárca énekli
"téglát és cementet veszek, egy helyen mindent beszerezhetek, téglára téglát kőre követ minden darabot egy újabb követ, így épül fel gyorsan a ház a baumax segít és mindent elmagyaráz, valódi érték alacsony ár... aj du it may ve..." -
Prof William #1441 Meg amúgy is mindenki tudja hogy nem azt kell mondani hogy egészségedre hanem azt hogy ROBITUSZIN! -
Daza500 #1440 Azóta már elviselhetőbb lett, de az első mindössze annyiból állt, hogy kb. 15x kimondták különböző hangokkal, hogy Goods Market, ennyi volt a reklám.
És ezt naponta vagy 50x leadták, marhára jó volt hallgatni melóhelyen... -
SpaceNinja88 #1439 Az biza üt :) -
#1438 Az ilyen műsorok legjobb parodiája a Bagi-Nacsa féle Feleshop
Teknő 2000. -
SpaceNinja88 #1437 Ezzel gyerekjáték a porolás!
A Roto Duster segítségével sokkal könnyebben megy a megerőltető házimunka.
A Roto Duster különleges akciónk keretében, most rendkívül kedvező áron az Öné lehet! Ha most telefonál...
...annyira szarul vágták össze-vissza. Eredetileg öt perc se lenne... -
#1436 Egyszer végignéztem. Annyira szánalmas ugyanazt az öt mondatot ismételgetik vagy 10-szer csak más sorrendben. "Ezzel gyerekjáték a porolás" -
SpaceNinja88 #1435 Ez a reklám hülyeség ertéelponthu -
#1434 Lyuly...
Nincs több hozzáfűznivalóm. -
algor91 #1433 üdv.
itt a reklám amiről beszéltem már, a múltkor ez a link nem nyílott meg, ha valakinek megy mondja el erről a reklámról a véleményét. ez egy vélemény a reklámról:
http://www.reklamfilmek.com/video.php?firm=124&video=482
reklám
-
SpaceNinja88 #1432 Roto Duster a Ws Teleshopban, yeee -
SonicBoom #1431 reggelente az m1-en potemix reklám. több verzió is van.
az egyikben egy "külföldi" akcentussal beszélő nő kér felvilágosítást az eladótól, amikor az kimondja hogy potemix, a nő azt mondja: "egészségére", mintha az eladó tüsszentett volna. hát ez akkora poén!!! ilyet még nem is láttam.....csak legalább 100x.... -
SpaceNinja88 #1430 Azt valahogy meg tudnád mutatni? Még nem hallottam... -
Daza500 #1429 Most jelenleg az igazi 1. helyezett egy Rádió-reklám.
Na vajon melyik ? Naná, hogy a Goods Market ! -
1akos #1428 Csók és szerelem
Canesten hüvelygomba tabletta -
#1427 Megint elővették a winterfresh reklámot amikor a végén emberekből áll össze a winterfresh szöveg.
Na, amikor az első fickó elkezd csapkodni a kezével...áááááá!!!
Basszus, letörném a kis köcsög mancsát!!! -
Aram95 #1426 max fütyi! XD -
Daza500 #1425 Na ja az jó nagy hazugság... -
Larvin #1424 "Új magyarország"-Kéész!!! Ennél idegesítőbb reklámot nem tudok elképzelni -
#1423 ÚJ canesten vagy milyen reklám? "Látom a gombát. Hatástalanítom a gombát." Canesten: a gombabiztos megoldás:SS. -
Daza500 #1422 "Kislányom, fogjad be az arcodat, mer pofánrúglak." -
SpaceNinja88 #1421 Trisztin: sorry, késő volt már... ;D
Hülye reklám szerintem a izé... a... melyik... (nem tud gondolkodni)
...ehh, majd beugrik! :D -
#1420 ilyen undorító elmebeteg reklámot még nem is láttam.. az annya lehet h pedofil vagy valami ilyesmi.. a jány meg egy kis geci, aki ilyen faszságokat kérdez hogy "mé ilyen puhaaa?" B*ZMEG AZÉR PUHA MER MEGB*SZOM A SZÁD HA NEM KUSSOLSZ G*CI -
#1419 vegyél 2-t, hogy 2-t kelljen kifizetni. ennyi a trükk. -
#1418 Viccelsz? Ahogy nyitnak én már rohanok is mindegy mi van rajtam :)
Amúgy az új praktiker reklámról vélemény? Mikor az öreg átesik a falon. (Karcsi bá jól van??) -
Daza500 #1417 Vision Expressz reklám
Hát persze. Ugye ti is pizsamában mentek le az ügyfélszolgálathoz. -
#1416 A magyar ezerszer jobb! -
karajjj #1415 Köszönjük Emese helyett mostmár Ezígyvan Gáspár van terítéken -
#1414 nem pizskálódásból...
de ez egy pepsi max reklám...
"Coca Cola reklámok. Coca Cola Zero: HÉÉÉÉÉÉ BAROMARC NINCS BENNE CUKOR HELÓ' - nem ám hogy köszönne először! Ez is egy álomvilágban játszódik. Ha mennél fel egy mozgólépcsőn, mégis ki a rákot érdekelné, hogy nincs a kóládban cukor? Senkit! Sőt, még azt se. "
Cseh változata....
Részemről még mindig az Emese a tömeggyilkos hajlamot kíváltó... :) -
#1413 xDDDD. -
Daza500 #1412 Gálvölgyi biztos ki fogja parodizálni. -
#1411 Korábban én igy képzeltem:
kopkop
-szia, hát te kivagy?
-te vagy az apukám és itt fogok lakni.
-gyere be (és kaján pedofil vigyor ül ki az arcára...)
version2:
esetleg a gyere be mondat helyett: -és hogy hívnak?
-Natasa Kampus