Idegesítő reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a marháját nem érdekli.
Most került a kezembe egy régebbi Computerpanoráma (kb 2 éves), ebben látom az akkori hírt, a Sony walkan külsöben mp3 lejátszót adott ki. Mint mondták az európai retró láz ihlette õket. Kamu gombok, nyitható (!) kazettafedél, stb.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
a sandokanos sétálómagnónak is lesz gazdája és büszkén fogja cipelni.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Lehet még egyeltalán kazettát kapni? Nagyon gáz és még a Sandokan matrica sem teszi vonzóbbá...
Martinek János, Martinek János....
vagy:
Gyere Kolókám...
Szóval ezek az olimpiai reklámok nagyon rosszak.
Legszívesebben szilánkosra törném mind a két bokáját 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De azért a Raiffeisen-féle stipi-stopi is ott van a szeren. <#vigyor>#vigyor>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nálam most az viszi a pálmát. 😊
Csávo ottohn ûl és hát nagyon szomorú... Nézegeti a sok számlát és hát nincs pénze hogy kifizesse... - Csak megjegyzem hogy a ház a bútorzata alajnán minimum felsõ középosztályba tartozik -
De ekkor ötlete támad és már csöngetnek is az ajtón és a 64 foggal mosolygó nõ már adja is át a köteg pénzt! Mert vagyél flel hitelt!
Aztáneste a család boldogan nézi a TV-t miközben az apuka egy " Látjátok gyerekek apuka így intézi el a dolgokat" - arckifejezéssel vigyorog de valami rohadt idegesítõen...
Namármost... Ha valakinek már arra sincs pénze hogy a számlákat kifizesse akkor ottm ár valami nagyon komoly baj van otthon. És ha erre rádául még hitelt is vesz fel ottm ár komoly baj lessz/van... Mert akkor a hitelt majd vissza tuja fizetni?
Régebbi reklám... Kis lúzer használ valami dezodort.. próbálgat mindeféle modellalkatú csajjal beszélni de azok lekoptatják... De amint befújja magát a XX dezodorral nõk máris ragadank rá... Eszerint lehetsz jó kedves + a többi az sz*rt se ér de ha jó a dezodorod akkor nõknek beindul az õsi ösztöne és máris letépnék a ruhádat... Mai értékrend rulezik...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Régebben volt valalami szerelmes rpgoram is hogy a mobilod jelzni közeledben hogy ki a hozzád való... szánalom...
Hú, de jól átverek mindenkit...
" Ha most nem akarja megtudni hogy legyne gazdag/figyon le akkor kapcoslja ki a TV-t!"
Na ekkor szoktam kikapcsolni. 😊 Nem bánom akkor inkább legyek szegény. 😊
Csak erõs idegzetûeknek: ITT
<#hehe>#hehe>
PSN ID.: Beegabor
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A legjobb házörzõ a mobilodra. Igy aztán senki nem meri majd megérinteni a mobilodat!
Persze, mert olyan hülyék az emberek, hogy ha a háttérképem egy morgó kutya, akkor azt hiszik, hogy benne van a telefonban. Édes Istenem....
Persze, egy egész csirke belefér az ember gyomrába ! 😄
Nem csak gusztustalanul nézett ki, de még irrítáló is volt az egész beállítás. Ha nekem ilyen gyerekem lenne úgy fejbevágnám, hogy az asztal adná a másikat.
Hála Istennek már rég nem adják...
DEMN ól thiz BJÚÚÚÚTIFÚL GÖÖÖRL <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wow3>#wow3>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
apuka ül a kanapén kiccsaládja körülötte, apuka átveszi a köteg pénzt, kiccsalád arcán meg az a tipikus "látjátok gyerekek apuka milyen kiváló üzletember, megmentette a családot az anyagi csõdtõl" mosollyal 😊
One man\'s hero, is another man\'s demon...
De szemét ez a domestos cég!
közbe az egész megy csak egy képernyõvédõ😄
viszont a béres az jó az. lehet zedni állandoan is, igaz semmit nem ér vele, viszont ha betegen szedi az ember, megggyitja, nálam bevált😊 neocitran mege béresplusz, és 2 nap alatt kutyabajon. igaz kell hozzá piritós rántottával meg forró teával😊
Ha használ, miért vannak álandóan a patikában?
És ez a rengeteg ÚJ! -al kezdõdõ küldj SMS-t játékért, csengõhangért, egyebekért... Meghallom, majdnem hozzávágok valamit a tv-hez. Meg hogy a villogó fényekkel a mobilodon legyél a társaság középpontja...
http://www.freetvmaci.info/
2 idióta csaj azt elemzi, hogy mi a legjobb a csokiban.
És bammeg azt mondja az ügyintézõ csaj, hogy vannak egyes kollégák, akik dolgoznak húsvétkor...
Ez már pénzhajhászás!
Na ha ettõl nem menekül el senki a világból, akkor semmitõl. 😄
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Kicsi John, a gerendát!
1 kalap szar
Csáó Máriá-csáó Bella...... <#levele>#levele>