208
  • Flamer
    na látod erről fogalmam sincs. de valószinűleg igen szerintem, mert vanank opok is.. és nem hiszem hogy javan tolják..
  • blackgamer
    és a főoldalon levő chat elérhető klienssel?
  • Flamer
    hátazé nem. 10-20 juzer
  • blackgamer
    gondolom kevesen használják
  • Flamer
    ya él. és titkozs
  • Zomil
    él még ez az irc csati? és ha igen hol? milyen névvel?:)
  • Flamer
    ya. oltás :D
  • mucsácsó
    na látom itt vannak a nagy mIRC-esek, gondolom megosztom itt veletek is ezt a klipet:
    BOT ANNA
    ez a klip egy nagy mirc-kocka csávóról szól, és tök jó zene megy alatta
  • Flamer
    és #200 ték
  • Flamer
    ircneten
  • blackgamer
    és hol?
  • Flamer
    hey. van
  • [HUN]FaTaL
    hi. van még SG irc-csati?
  • Flamer
    sv script
  • madi 9k
    Sziasztok!

Valaki tudna nekem küldeni egy [sv]Script 2.7 -et vagy egy alinket rá ahonnan letölthetem?

előre köszi, madi

[email protected]
  • Flamer
    virus, féreg, trojan..
  • windrunner
    de én nem használok proxy-t...legalábbis tudatosan nem...akkor meg hogy a fenébe történt ez?
  • Punker
    mit nem értesz ki vagy tiltva a proxy miatt:)
  • windrunner
    Lenne egy kis problémám a Mirc ezt írja ki mikor csatlakozni szeretnék az 1 ik szerverre...és nem tudom hogy miért:SSS nem állítottam át semmit ma délelőttig teljesen normálisan futott...

** Banned: Temporary D-line 1440 min. - Blacklisted Proxy found. Visit http://openrbl.org/lookup?i=**.***.***.*** for info. (2006/2
  • Flamer
    hm. ezmár faxább. yólnézki. :D
  • blackgamer
    van egy másik is http://gogloom.com/
  • Flamer
    yó akkor nemtudok mondani.
  • blackgamer
    ilyenekre gondolok pl:

http://searchirc.com/

kulcsszavakra lehet keresni, és kiírja az azokkal foglalkozó szobák elérését+egyéb adatot
  • Flamer
    miva? mégeccer mondel mitakarsz mer nem vágom :D
  • blackgamer
    tudtok mondani valami jó irc chatszoba keresőt weblapot?
  • Flamer
    igen. a scriptek. könnyebb kezelhetőség és noticek.. servernoticékat simán látni, meg amit a serv-ek küldenek..
  • Gerasim
    Hy!

Tudok valamilyen szinten angolul de szeretném kitapasztalni magyarúl mimicsoda
    aztán tőlem lehet angol igy voltam a Photoshop-al csak tanulás céljából kellene.
    Na mind 1 azét köszi a segitséget!
    Amúgy van valami érdekes dolog a mirc-ben amiért enyire szeretik?

Gerasim
  • Flamer
    sehogysem. egyedül a menüket lehet ha átirod a popups cuccot. magyar mirc max 6.14-ig volt, aztán a kodolása nem teheti lehetővé a HUN-ositást. 6.01-em vagy 03-mas.. van de azis szar forditás.. angol rlz.. mit nem értesz benne? kell egy szkript? vagy a menüt nem érted benne (alt+o) ?
  • Gerasim
    Hello!

Valami Mirc mágus segitségét várom hogy hogyan tudom magyarositani a Mirc 6.16-ot?
    A választ elöre is köszönöm!

Gerasim
  • Flamer
    unrealircd
  • odex
    jah és még annyit hogy servert lehet-e bérelni vagy valami?
    mert nagyon örülnék ha lehetne :)
  • odex
    sziasztok!
    hogy lehet mIRC servert csinálni?
  • Nem3sis
    outpost vagy seagate personal firewall. vagy okossan használod a netet/gépet és akkor nem kell tűzfal.(legalábbis nekem)
  • XRV
    igen, műxik, az volt a bibi. Köszi szépen a tippet!
  • XRV
    Aham tényleg portscan, de minek portscannel az az oldal ahova catlakozni akarok? (egy IRC)
    Asszem hozzáadom a kivételekhez at irc.elte.hu.t remélem nem lesz pont onnan egy portscan támadás ...
  • [HUN]PAStheLoD
    amúgy vszleg azért , mert intrusion (behatolás) nak detektálja az ircnet portscanjét, amivel megnézi, hogy nincs-e nyitva olyan portod, amin valaki rosszalkodhat .. és ha ilyen portszkent érzékel NIS , akkor automatikusan letiltja azt az IP-t egy időre..
  • [HUN]PAStheLoD
    outpost (személyes kedven, amúgy meg a legjobb , és mindenhol tesztgyőztes , van magyar .. ) van free..

amúgy meg maxra peccselt xp sp2 :) és nem eshet bajod , ha csak nem nyitogatod meg a hülye vírusokat mélben , meg ha nem IE-vel kószálsz a vad internet-dzsungelben :)
  • sleve
    melyik szerveren probálsz fellépni? némelyiknél nekem is szaraxik. az irc.atw.hu az jo!
  • XRV
    igen, sokszor gondolkodok, amint lejár, csere lesz mit ajánlasz?
  • Nem3sis
    nis 2004 uninstall és mondjuk vmi egyszerübb és jobb tüzfal felrak helyette.