208
-
#208 na látod erről fogalmam sincs. de valószinűleg igen szerintem, mert vanank opok is.. és nem hiszem hogy javan tolják.. -
blackgamer #207 és a főoldalon levő chat elérhető klienssel? -
#206 hátazé nem. 10-20 juzer -
blackgamer #205 gondolom kevesen használják -
#204 ya él. és titkozs -
#203 él még ez az irc csati? és ha igen hol? milyen névvel?:) -
#202 ya. oltás :D -
#201 na látom itt vannak a nagy mIRC-esek, gondolom megosztom itt veletek is ezt a klipet:
BOT ANNA
ez a klip egy nagy mirc-kocka csávóról szól, és tök jó zene megy alatta -
#200 és #200 ték -
#199 ircneten -
blackgamer #198 és hol? -
#197 hey. van -
#196 hi. van még SG irc-csati? -
#195 sv script -
#194 Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni egy [sv]Script 2.7 -et vagy egy alinket rá ahonnan letölthetem?
előre köszi, madi
[email protected] -
#193 virus, féreg, trojan.. -
#192 de én nem használok proxy-t...legalábbis tudatosan nem...akkor meg hogy a fenébe történt ez? -
#191 mit nem értesz ki vagy tiltva a proxy miatt:) -
#190 Lenne egy kis problémám a Mirc ezt írja ki mikor csatlakozni szeretnék az 1 ik szerverre...és nem tudom hogy miért:SSS nem állítottam át semmit ma délelőttig teljesen normálisan futott...
** Banned: Temporary D-line 1440 min. - Blacklisted Proxy found. Visit http://openrbl.org/lookup?i=**.***.***.*** for info. (2006/2 -
#189 hm. ezmár faxább. yólnézki. :D -
blackgamer #188 van egy másik is http://gogloom.com/ -
#187 yó akkor nemtudok mondani. -
blackgamer #186 ilyenekre gondolok pl:
http://searchirc.com/
kulcsszavakra lehet keresni, és kiírja az azokkal foglalkozó szobák elérését+egyéb adatot -
#185 miva? mégeccer mondel mitakarsz mer nem vágom :D -
blackgamer #184 tudtok mondani valami jó irc chatszoba keresőt weblapot? -
#183 igen. a scriptek. könnyebb kezelhetőség és noticek.. servernoticékat simán látni, meg amit a serv-ek küldenek.. -
#182 Hy!
Tudok valamilyen szinten angolul de szeretném kitapasztalni magyarúl mimicsoda
aztán tőlem lehet angol igy voltam a Photoshop-al csak tanulás céljából kellene.
Na mind 1 azét köszi a segitséget!
Amúgy van valami érdekes dolog a mirc-ben amiért enyire szeretik?
Gerasim -
#181 sehogysem. egyedül a menüket lehet ha átirod a popups cuccot. magyar mirc max 6.14-ig volt, aztán a kodolása nem teheti lehetővé a HUN-ositást. 6.01-em vagy 03-mas.. van de azis szar forditás.. angol rlz.. mit nem értesz benne? kell egy szkript? vagy a menüt nem érted benne (alt+o) ? -
#180 Hello!
Valami Mirc mágus segitségét várom hogy hogyan tudom magyarositani a Mirc 6.16-ot?
A választ elöre is köszönöm!
Gerasim -
#179 unrealircd -
#178 jah és még annyit hogy servert lehet-e bérelni vagy valami?
mert nagyon örülnék ha lehetne :) -
#177 sziasztok!
hogy lehet mIRC servert csinálni? -
#176 outpost vagy seagate personal firewall. vagy okossan használod a netet/gépet és akkor nem kell tűzfal.(legalábbis nekem) -
XRV #175 igen, műxik, az volt a bibi. Köszi szépen a tippet! -
XRV #174 Aham tényleg portscan, de minek portscannel az az oldal ahova catlakozni akarok? (egy IRC)
Asszem hozzáadom a kivételekhez at irc.elte.hu.t remélem nem lesz pont onnan egy portscan támadás ... -
#173 amúgy vszleg azért , mert intrusion (behatolás) nak detektálja az ircnet portscanjét, amivel megnézi, hogy nincs-e nyitva olyan portod, amin valaki rosszalkodhat .. és ha ilyen portszkent érzékel NIS , akkor automatikusan letiltja azt az IP-t egy időre.. -
#172 outpost (személyes kedven, amúgy meg a legjobb , és mindenhol tesztgyőztes , van magyar .. ) van free..
amúgy meg maxra peccselt xp sp2 :) és nem eshet bajod , ha csak nem nyitogatod meg a hülye vírusokat mélben , meg ha nem IE-vel kószálsz a vad internet-dzsungelben :) -
sleve #171 melyik szerveren probálsz fellépni? némelyiknél nekem is szaraxik. az irc.atw.hu az jo! -
XRV #170 igen, sokszor gondolkodok, amint lejár, csere lesz mit ajánlasz? -
#169 nis 2004 uninstall és mondjuk vmi egyszerübb és jobb tüzfal felrak helyette.