208
-
XRV #168 Hali
WInXP, NIS 2004, mIRC.
A tűzfalon összes engedem a mIRC-t de nem műxik, csak akkor ha a NIS-t totál kikapcsolom.
Mit kellene még engedni, beállítani. -
#167 mindenhonnan 3k-val jön?! a sebesség a bottól függ, valahonnan gyorsan, valahonnan lassabban jön, de általában gyorsan. ha viszont mindenhonnan 3k-val jön neked, akkor valami gebasz lehet, de fogalmam sincs, hogy mi. szerintem csak egyszerűen keress másik botot. a legjobb keresők a packetnews.com és a ircspy.com
magyar cuccokat sajnos nem lehet találni. magyarországon nincs eléggé elterjedve ez a dolog :( ha magyar cuccok kellenek, akkor a 2 ingyenes a torrent (de bithumenre már pl nem is lehet regisztrálni) és a DC (+ esetleg http például albumok esetében => mp3portal.hu) -
hello #166 Mért van az, hogy adsl-em van és 3k-val jön le a cucc? Valamit át kell állítani?
-
hello #165 Magyar dolgokat nem találok itt? -
hello #164 Köszike sikerült. Nagyon állat. -
#163 na ha még mindig nem boldogulsz, itt van még egy leírás:
http://www.tutorial.hu/content/view/328/33/ -
#162 "és elsőként kerülnek fel a cuccok,"
pontosítok: az elsők között van, persze hogy nem előzi meg az ilyen 0sec, 0min ftp-ket -
#161 be kell állítani megfelelően a mircet (mp3portalos link alatt nézd), beíród a /msg-s dolgot (igen oda, ahova egyébként írkálni szokás) [a /msg paranccsal egybként azt éred el, hogy küldesz egy privát üzit a botnak, olyan mintha megkeresnéd, nyitnál neki egy privátot, és mondanád neki a "xdcc send"-et]
na szóval. ha beírtad a /msg...-ot, akkor vagy kapásból küldi a bot a cuccot vagy berak várólistára, és akkor várnod kell, amíg az előtted állók le nem töltik a saját kérésüket. ha jön a cucc, akkor feljön egy kis ablakocskában valahogy így:
én most éppen a smallville.4x18-at szedem 60K-val (maxszal, jönne ez gyorsabban is, de csak ennyit bírok, IMÁDOM EZT AZ IRC-t, a legjobb [ingyen van, gyors, és elsőként kerülnek fel a cuccok, amik megjelennek])
remélem menni fog.. -
hello #160 Lehet sikerült elindítani a letötlést. Hogyan lehet nyomon követni a letöltést? Egyáltalán honnan tudom hogy letölt? -
hello #159 Addig megvan hogy hogyan kell megcsinálni azt az /msg... sort. Ha az megvan akkor azt hová kell beírnom? Mit kell találnom hogy elindíthatsam a letötltést mer én beírtam abba a sorba ahova a közös chatba szokás üziket írni de nem nagyon történt sokminden. -
#158 ja!
itt van 2 link:
http://mp3portal.hu/index.php?module=prodreviews&func=reviewsbycat&reviewsel=3
olvasd itt az 1. hozzászólást -
hello #157 Úgy tudom hogy a mirc programmal lehet letölteni játékokat, filmeket satöbbi... Segítene valaki hogyan tudnám ezt megcsinálni? -
#156 ircneten van 1000éve #supergamez , de ne zavarjon .. -
#155 #sg.hu -
Ben C #154 hátnem, mert lehet esgej, vagy supergamez, vagy eseleg szjupagemz is!!442 -
#153 de ez egyértelmű :D -
#152 csak nem írtad le a nevét :D -
#150 én találtam ki a csatit -
#149 és ők találják ki a csatit?:D
irc quakenet.org - #sg.hu -
#148 többiekkel csináltunk quakeneten is csatit szóval lehet jönni ! :o -
#147 miWRC -
#146 crim visszafelé -
#145 mi aza mirc ? :) -
#143 Neked is. :) -
#142 még egy ilyen és... jóétvágyat! -
#141 A munkához úgy kell hozzáállni, hogy más is odaférjen... -