Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
méghogy a magyar meccseken nem lehet jól szórakozni, én jókat röhögök 😄
Dum spiro, spero.
De az is tény, hogy a Debrecen ma legalább 10 ziccer elhibázott, gyászos a helyzetkihasználás.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
azt mondjuk nem értem, hogy egyrészrõl arról papolnak folyton, hogy a politikának nincs helye a stadionban, de a félidõben 2 majom (egyik szijjártó) meg arról beszélt, hogy a rasszizmusnak el kell tûnnie a stadionokból és ebben a politika sokat segíthet
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A medve nem játék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
<#banplz>#banplz>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Na mindegy, focizzon jól, rúgjon gólokat és akkor nem fog érdekelni a már sokat emlegetett "stílusa".
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.