Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
ez a 2. gól kabaré 😄
méghogy a magyar meccseken nem lehet jól szórakozni, én jókat röhögök 😄

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Ha lõtt volna 2-3 gólt a Debrecen, nálam még így is jobb/szebb focit játszik a mostani horváth féle Gyõr. Ami hosszú távon azért nem hátrány.

Kaplan
Azért az rendkívül kellemetlen, ha úgy lesz bajnok a Debrecen, hogy kikap a 8 meccs óta nyeretlen Kispest-tõl. Ráadásul a Gyõr 4-0-ra megy, hát nem tudom... Kár, hogy ekkora a differencia a két gólkülönbség között.

De az is tény, hogy a Debrecen ma legalább 10 ziccer elhibázott, gyászos a helyzetkihasználás.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ReszegKoldus
semmi különös, meccs elõtt fel akartak olvasni valami rasszizmus ellenes szöveget és nem lehetett hallani a közvetítésben, mert rossz volt a hang, Faragó meg csakazértis felolvasta, hogy hallják a nézõk 😊

azt mondjuk nem értem, hogy egyrészrõl arról papolnak folyton, hogy a politikának nincs helye a stadionban, de a félidõben 2 majom (egyik szijjártó) meg arról beszélt, hogy a rasszizmusnak el kell tûnnie a stadionokból és ebben a politika sokat segíthet

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
nagyon feltûnõ lenne ha az eto rúgna most 10 gólt és bajnok lenne? 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
mi volt?
ReszegKoldus
b+ Faragó...

bakkerman
<#taps><#taps> gyönyörû!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

banok
Meg Debrecen, meg Gyõr

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zenszkij
igen ez, csodaszép stadion

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a.carkey
Ez lesz a Puskás-felújítás alatt a nemhivatalos helyszíne a válogatott meccseknek ,ugye?

A medve nem játék.

Kaplan
Csodálatos, nincs rá jobb szó. Már alig várom, hogy kilátogathassak egy Fradi meccsre!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
kész lett a fradi új stadionja, 14 hónap bontással együtt<#eljen>

Kaplan
Gyalázat, iszonyat mennyire életképtelenek ezek az emberek.

Narxis
omg...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zenszkij
lila majmok, van lejjebb?

passatgt
<#banplz>

passatgt
ennyi pénzt költhetnének inkább erõsítésre, szerintem...

Zenszkij

passatgt
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az angol Chelsea FC jön az FTC új Üllõi úti stadionjának avató mérkõzésére

Nem értem a honvédot, hogy miért kell ezt az olasz edzõ-vonalat erõltetni, pláne egy bukott valakivel. Ezt a teljesítményt, amit az úr eddig nyújtott, még Csank meg Détári is hozta volna.
Narxis
ez kurvajó😄DDDDDDDDD vááá potyognak a könnyeim

Na igen és a vállazó Kádár 4 meccses eltiltást kapott. Röhej azért, biztos megdicsérte Solymosi anyukáját 😊

Senki sem mondta, hogy nagy szám az angol edzõ dicsért minket ennyi...
ez már kellett 😊

Narxis
<#eljen>

Jakuza1
Jo lesz az ZS- valogatottnak. Amatoroket pedig nem nagy szam legyozni.

Nagyon helyes úgytûnik Tállai kegyvesztett lesz a pártban, mert itt sem teljesítik az óhaját.
DaemoonHunter
És a zemelesz is észnél van úgy tûnik, ugyanis továbbra is inkább létszámcsökkentés pártiak, nagyon helyesen.

U19-es csapatunk megverte az Angol C válogatottat. Mielõtt lehurrognánk tegyük hozzá, hogy nem biztos, hogy rossz ötlet volt velük játszani, így a fiúk a sok favágó mellet legalább szokják a kemény játékot.
bakkerman
Az ügynöke biztos ad majd neki amiért kibüfögte hogy honnan vannak ajánlatai,meg hogy jönnek a japók. Ilyet nem szabad nyilatkozni,az üzleti életben fõleg (márpedig ez valamelyest az)

dave9004
na nem büntették magukat mert engedtek pirot a meccsre? 😄
passatgt
Kádár Tamás (Diósgyõr), mint visszaesõ, 4 soron következõ Magyar Kupa országos fõtábla mérkõzésre szóló eltiltást kapott.

<#banplz>

Haladás nevelés ott bántódott meg nagyon mikor helyette Pistike meg Radó volt a sztár.
LasDen
szegény haladást külön kiemelte? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DaemoonHunter
Valóban elég kretén szövege van, bár legalább jól látja a dolgokat(szar nb1, szar válogatott, 0 haladás, inkább játszik bárhol ahol stílusos focit játszanak, van futballkultúra mint itthon ahol semmi sincs). Csak ezt nem így kéne elõadni.

Kaplan
Sajnos ez az affektálás, nyápic beszéd annyira ellenszenves. Ráadásul összefüggéstelenül beszél, olyan dolgokat mond el amit nem szokás. Ilyet nem mondunk a médiában, hogy jöjjenek a Japánok, meghallgatom õket (bizonygatom, hogy ezzel milyen jól nevelt vagyok) de semennyire nem fogom komolyan venni õket.

Na mindegy, focizzon jól, rúgjon gólokat és akkor nem fog érdekelni a már sokat emlegetett "stílusa".

Kiderült már rég, hogy kamu ez a sztori, tényleg volt Sevcsenkó nevû próbázó Nicsenko mellett, de nem Andrijnak hívták.
DaemoonHunter
Nem rossz lenne ez a gólvonaltechnológia próbaképp, persze megint megy a fanyalgás hogy miért pont a fradinál, kikõk h pont náluk elõször. Igazi mágyárosán.

LSSAHPAUL
Ha már Stadler, na ki van a 9. helyen?
legtöbb gólt szerzõ ukrán játékosok

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

80 ezer. 😊
Shevchenko nem kellet a Stadlernak bánatában a következõ évben a Dinamo Kijevvel Bl elõdöntõs és gólkirály volt, de mit sem ért az neki, mikor a Bayern ellen a BL elõdöntõbe 80 Kijevi elõtt pályára lépett, ha akkor megütközhetett volna a Gázszerral is.
bakkerman
jó hát ezek városi legendák

Na felejtsük el Shevcsenkót sem aki a stadlernek nem kellett, meg Branislav Ivonovicsot aki a szintén a Fradinak nem kellet tuti vele is ez lesz. 😊
passatgt
jó példa még Vidic, aki nem kellett a fradinak, mert nagyon alacsony😄

Lovrencsics azért Pápán sokat játszott, az utolsó évében volt ott az akkori nagytudású edzõjével, vagy a tulajjal balhéja azért jegelték, úgyhogy ez nem igaz.
bakkerman
annyiban mondjuk igaza van,hogy érdekes dolog hogy õ nem kellett itthon sehova,az edzõk nem láttak benne semmit (ahogy Lovrencsicsben sem,most meg a lengyel bajnokság legjobb légiósa,és lehet megy a bundes1-be), a németeknél meg stabil embere volt egy sztár klub második csapatának...még ha csatárként kurva kevés is volt az a 3 gól.

Istenem Japán 2 vagy Angol 4-5. osztály lesz ebbõl. Betegesen sértett amiatt, hogy anno Radóékat favorizálták vele szemben.....
bakkerman
Bajner 2. felvonás 😄 Minden másodpercre kincs ennek a beszélgetésnek