Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSSAHPAUL
Egyszerû, rá kell keresni a stílus szóra, ha minden 3. mondatban van egy akkor sajátja.
Egyébként szerintem, biztos ordító baromság, de csak annyi gond van hogy se általános iskolában, se középiskolában nem kapják meg a megfelelõ képzést a gyerekek, oké hogy van akadémia, oda elmegy az aki szeretne focizni, ha van tehetsége ha nincs, megengedheti magának stb, de mi van az õstehetségekkel mint gera, vagy törõ.. akik tényleg erre születnek, már nincs grund ahol észrevegyék õket! sehol se fociznak már a tereken, mindenki ül a gép elõtt és játszik, egyedül az iskolában lehetne tenni valamit... de magasból rottyantanak bele a tesitanárok. (halkan jegyzem meg hogy kézilabdához is így állnak, csak ott szerencsére nagyon komoly utánpótlás nevelés van, pl kisebbik lányom jövõre megy nagycsoportos oviba de az idén már a 2.-os iskolásoknak védett megyei bajnokságban a nagyobbik 3 éve tolja heti 2 edzéssel, és év végén a tesitanár 4-est adott neki labdavezetésbõl, ok.😄)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ferenczit? Ezt nem õ írta, õ csak közzétette. (ahogy a legtöbb írásnak nem is õ szerzõje a blogján)

Amúgy meg persze, mostanában megint nem trendi szidni a rendszert, mert az isteni Csányiék a Vityával majd megoldják, eddig is mennyi mindent tettek, hát milyen szép stadionokat építettek már, nem??!!!44 Hirtelen micsoda fejlõdés!!44

passatgt
lehet egyedül vagyok a véleményemmel, de kicsit már kezdem unni ezt az embert

DaemoonHunter
Sajnos ezt az oldalt mindenki olvassa, csak az nem akinek érdekében állhatna/lehetõsége lenne, hogy változtasson ezen.

[HUN]FaTaL
<#eljen>

http://goo.gl/gd6Zi5

DaemoonHunter
<#eljen><#eljen>
A válogatott szempontjából is jó hír hogy lesz 3 valamire való(jó klubban játszó) szélsõnk. Remélhetõleg ügyeskedni fog és szerepet is kap.

Na ez már valami.
dave9004
na most már hivatalos. 3 évre írt alá ns szerint.
banok
Ez még nem biztos.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
Stieber Zoltán
Greuther Fürth---->Hamburg 1,2m €

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
libabõr !! <#eljen><#eljen> gyönyörû volt mindkét tábor,szépen összejöttek,ez kéne minden meccsre!

Zenszkij
dekoratív 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt

ReszegKoldus
jajdejó ez a kommentátor ott lesz a vb-n... 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
másként nem tudsz ennyi jegyet eladni és még helyet is kihagyni köztük.
Zenszkij
jah, de ki az a marha aki a sarokba rakja õket, nem szembe, olyan volt mintha kongott volna a stadion, szégyön a szervezés, meg minek ez a sok rohamosztagos, háborúra készültek?

Kaplan
Nehéz kérdés ez sajnos. Tény, hogy itthon azért nem éppen kulturáltak a szurkolók nagy része, de ez nem jelenti azt, hogy provokáció nélkül mondjuk balhéznának. Fene se tudja, minden esetre ennek a sok nézõnek nagyon örülök! Egyértelmû, hogy ha minél több nézõ elõtt kellene játszani az jótékony hatással volna a játékosokra is.

A nézõ viszont vagy a jó fociért megy csak ki, vagy ha tényleg luxuskörülmények között nézheti a meccset. (Kivétel a legvérmesebb drukkerek, ultrák, akik ezek nélkül is ott vannak a meccseken. Tisztelet nekik!) Ezért jó húzás most az néhány új stadion, hátha ezzel jelentõs növekedést lehet elérni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dave9004
a semmire azért még beküldenek 200 rohamrendõrt provokálni
passatgt
érdekes, hogy bl döntõn nem kellett 14 szektort üresen hagyni😄

Solymosi nem csaló csak Újpest szurkoló õ vezette a 6-0-t is.
Zenszkij
Szivicsnek igaza volt. Ez a Solymosi is egy rohadt csaló.

Kaplan
A játékvezetésünk pedig tökéletes módon asszimilálódott a futballunkhoz. Gyalázatos. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Azt hozzák a fiúk amit CR7 hozott tegnap.
Zenszkij
bezony, én vártam az egyenlítést, és jött is 😄, a magyar bl döntõ 😊

DaemoonHunter
Igazi újmagyaros meccs, flipperjáték, ütközések, rombolás. Hátha a tizik hoznak valami izgalmat.

BL döntõ feeling..😊
Kaplan
Végre, lesz némi izgalom. Egy igazi szar gól volt, de legalább jöhet a hosszabbítás! 😄

(Tizenegyeseket akarok, pártatlan nézõként.)

ReszegKoldus
a gólig egész tûrhetõ meccs volt

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dave9004
a válaszolgatós rohadt buzi mlsz-ezés miatt már megérte nekem 😄
Kaplan
Förtelem ez a színvonal. Egyedüli pozitívum a sok nézõ.

DaemoonHunter
Csank mestör elmondta a lényeget.

Zenszkij
Nem rossz a Dió, mennek elõre, próbálkoznak, de félõ, hogy kontrából nyalnak egyet. meglássuk. Örülnék hosszabbításnak.

Zenszkij
Hajrá Diósgyõr!

Narxis
hajrá DVTK!!!!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
na hajrá ujpest,jönne némi apró 😊 csak tartsák ezt az 1-0-át

DaemoonHunter
Majd az idõ eldönti kinek lesz igaza, már ha szükséges 😊 Én felvetettem a meglátásomat, amellett hogy egy gyökérnek tartom ilyen nyilatkozattal.

Ennyi ez az utolsó kommentem a témában, hogyha tényleg jól bánna a labdával és lenne fizikuma 23 évesen amikor kész játékosnak kellene lennie nem a Bundes 3-ban tolná.

Fõleg Németországban ahol bátran nyúlnak a tizenévesekhez is ha megérdemlik.
bakkerman
Nem tud eljutni! Aki így nyilatkozik,ennyire nincsen rendben fejben,arra már látatlanba azt mondja az ember,hogy NULLA. Lehet hogy jól bánik a labdával,meg jó a fizikuma,meg gyors,de csatárként,a bundes 3-ban 29 meccsen 3 gólt lõni,az NULLA teljesítmény. És azt nyilatkozza,hogy õ sokat tanult,és kiteljesedett? Meg akkor hosszabbít,ha egy Schieber szerepkört megkapna? Ezt a gyereket egy átlag Nürnberg elleni bajnokin kettéhugyozná bármelyik védõ. Na meg ekkora arccal a fegyelmezett németek között nem fog sok sót megenni,ha jó az ügynöke akkor lehet a dologból hollandia vagy ausztria,vagy serie B,de én részemrõl az a véleményem,hogy 2015 nyarán õ már itthon fog készülni egy csapattal...

De mit ne mondjak Szalai idén kevesebb lehetõséget kapott a Bundes egyben, mint Bajner a Bundes háromban Szalai mégis több gólt szerzett, de tudom Bajnerban több a tartalék. 😊
Figyelj szerintem aki bundes 3-ba 29 meccsen csatár létére 3 gólra képes 23 évesen sohasem lesz stabil kezdõ egy bundesliga középcsapatba, ha tévedek írj egy privátot és küldök neked egy rekesz sört abból a márkából amit szeretnél...
DaemoonHunter
Félreértetted, megismétlem: Szalai szintjére el tud jutni, egy német alsó/középcsapatba. Az most nagyon mindegy hogy hol tartott akkoriban Szalai mint õ most, pillanatnyilag fejlõdés szempontjából jóval több tartalék van benne mint a mainzhuszárba.
Kvalitásban nem látok különösebb lyukat a két játékos közt...

Kaplan
Ez a gyerek egy igazi gyökér. Nem néz bele a kamerába, folyamatos vállvonogatások és a többi. Én is szurkoltam neki, fõképp a magyar futball elõrelépése miatt, de egy ekkora parasztnak nem fogok szurkolni.

Ha úgy érzi, hogy kinõtte a BVB II-t, szíve joga, de ne hangoztassa, fõleg ne ilyen stílusban a három(!) lõtt góllal. 29 meccsen.

Zenszkij
Nem gond majd a kedves vezér felhívja Kloppot is telefonon, és megkéri hátha beteszi újabb öt percre a kezdõbe 😄.

bakkerman
Ezt a nyilatkozatát még a BVB II edzöje is kikacagná,nemhogy Klopp. Gyökér 😄

Nézd már meg szalait 23 évesen hol tartott, stabil kezdõ volt a Mainzba hol van õ ehhez?
Zenszkij
Már 23 éves, lecsúszott a jóról. Mekkora az arc a nagy semmire 😄. 29 meccs 3 gól 😄. Röpítik a picsába, még hogy nem akar játszani a kettõbe, közölték vele hogy lehet ballagni. 3 gól, bazmeg, ezt ízlelgetem, ennyit én is rúgok ennyi meccsbõl Bundes 3-ba. Ebbõl kettõt a Stuttgart Zs-nek rúgott. Röhej. Szurkoltam neki, de ennek vége, ugyanolyan kutyaütõ semmirekellõ mint a többi. Leszólja a Fradi Haladás meccset, amin 10 ezren voltak és volt hajtás is. Az NB1 top csapataiba be se férne ez a szerencsétlen. Majd Csútra jó lesz a padra 😄 😄.

dave9004
vicc ez 😄 kölcsönbe megy vmi másik kutyaütõ liga 3-as csapatba.
DaemoonHunter
Szalai szintjére el tud jutni(mármint egy német alsó/középcsapatba, a Schalke még neki is túl nagy falat, nemhogy Dortmund). Bár nálam nem a kedvenc/ideális csatártípus, közel sem. Túl magas. Levegõben jól jön, de mozgékonyság, fordulékonyság, súlypont szempontjából közel sem megfelelõ.