32945
Magyar Foci
-
Ferrari23 #28969 Na csak össze fog jönni a kiesés :D:D Ekkora pancser bandát..... -
sempronius18 #28968 Hát ez a 25 perc ami hátra van túl sok sajnos. -
COOLancs #28967 A loki 1 percig nem bírja tartani a labdát, lesz ebből még 5-1 is. -
#28966 Most komolyan a magyar futball megítélése miatt játszunk szöveggel mit akarnak?
Azzal hogy a szarra fújunk egy kis tejszínhabot már finomabb is? -
sempronius18 #28965 Szerintem is el kell küldeni a getzibe az ingyenélő öccsével együtt. -
#28964 szinte biztos vagyok benne, hogy ez buadla részéről bunda volt., piros lapra fogadott vagy akármi, ennyire nem lehet valaki agyhalott -
karajjj #28963 akarom mondani, ne kapjanak még kettőt -
#28962 egy a zsákban, azt hiszem Buadla ki is ejtette a Lokit -
#28961 Ez van ha olcsó elmebetegek meg szerencsétlenek(seydi) jönnek ide az országba focizni...
Ebből kiesés lesz. -
#28960 na Buadla adja el a meccset úgy fest :D -
karajjj #28959 kezdhetünk imádkozni, hogy 10 emberrel ne kapjanak hármat -.- -
#28958 na Loki vezet egy tizivel. -
Zenszkij #28957 jó lenne ha nem általánosítanál, köszi -
Densie #28956 Csak a szokásos fradimobos sírás. Amikor Horvátországban berágtak rájuk a hatóságok, az is kubatov hibája volt. -
Coral Springs #28955 Felháborít az a nyavalygás amit a fradisták művelnek. Kaptak egy új stadiont, mire fel verik az asztalt ? Ráadásul a semmirekellő csapatuk kizúgott az Európa Ligából is, sehol sincsenek. -
#28954 meg a pervitin amit toltak a németek,gyakorlatilag a második félidőben mintha két tüdővel játszottak volna...később ketten meghaltak májbajjal,véletlenül? -
#28953 szerintem már fogalma nincs róla, nem emlékszik rá.... -
sempronius18 #28952 Nincs ebben szerintem se semmi különös, már rezgett a léc a Brazilok meg főleg Uruguy ellen is. A döntőbe gyorsan elmentünk 2-0-ra a csoportban is simán nyertünk ezután leeresztettek a fiúk a Németek meg nem adták fel és megérezték az esélyt.
Aki sportolt tudja, hogyha egyszer meccs közben leeresztünk akkor már nagyon nehéz visszapörögni ez van. -
karajjj #28951 Egyszer valamelyikük lenyilatkozta, hogy nincs itt semmi különös, páran berúgtak előző este és másnaposak voltak.
Mondjuk Jenő bácsi már igazán elmondhatná, hogy mi történt, hogy ne vigye magával az utolsó játékos sírba a titkot. -
#28950 Bern -
#28949 és fordítottak :D -
#28948 off:
Monizék alakítanak Leonardoval. emberelőny, kétgól előny és képesek voltak leadni :D
mindjárt fordít a Lautern 10 emberrel -
#28947 Na Zombori csak visszatért, de úgy látom átment őszinte megmondóba, lehet lapátot kap megint egy időre :D
-
#28946 Az akár még igaz is lehet, csak a maradék 5%-ba tartoznak a végeredményt befolyásoló lesek, tizenegyesek stb :D -
#28945 ez kész. és akkor jön a Jenő, hogy az ítéletek 95%-a jó, meg a 3 félidőben ne szóljon a bírókról semmi :D
-
#28944 persze nem áll szándékomban flémet indítani,és bele vinni a politikát,de azért na...ez a magyar foci topik,minden velejárójával -
#28943 17 ezres össznézőszám a második fordulóban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugyan ennél a cikknél egy teljesen találó,és SAJNOS igaz komment: "Ha egy koncertre nem fogynak a jegyek, akkor lemondják. Ha egy színdarabra nem vesznek jegyet a nézők, akkor az megbukik, és ha ez többször ismétlődik, akkor a színház csődbe jut. Itt meg minél kevesebb a néző, annál több pénzt nyomnak bele, mert a felcsúti kerti törpe szereti a focit."
-
#28942 nálunk egyszer egy lest azért engedett el az ellenfélnek a spori, merthogy idézem: "nem akartam lefújni, olyan szép támadás volt" :D -
#28941 az a bedobásos les hogy? ilyen hiba után max alapvonali bíró lehetne nálam 2 évig...
arra emlékeztet, amikor ifi meccsemen az egyik csapattársam apja volt a bíró mert a rendes bíró részeg volt és befújta lesnek a saját térfélről indulást, nehogy gólt kapjunk:D -
Grenzjager #28940 Az MB1 első és második fordulójának legérdekfeszítőbb mozzanatai -
karajjj #28939 aztán jött a "ha az európa ligában nem is, akkor idén mindenképpen megnyerjük a bajnokságot" -
#28938 persze hogy az rohant utána idegből lerúgni, akit először lealázott.... -
#28937 itt van
amúgy ez nyugodtan lehetett volna piros is, egyértelműen látszik, hogy a labdát egyáltalán nem akarta elrúgni, nyújtott lábbal egyből bokára... -
sempronius18 #28936 Mondjuk nem tudom minek álltatják magukat. Évek óta hallom Fradistáktól azt a buta rájuk jellemző dumát, hogy a Loki, Vidi, MTK, Kispest, ETO stb így meg úgy leégeti a Magyar focit nemzetközi porondon, de ha ők ott lennének akkor de nagyon megmutatnak. Na most nagy nehezen ott lettek és aztán szembe köpte őket a valóság ilyen ez...... -
Densie #28935 Bő egy hónapja még a 3. helyet ünnepelték úgy mintha bajnokságot nyertek volna, mert majd megmutatják a nemzetközi porondon...
-
sempronius18 #28934 Annyira szép, hogy bő egy hónapja még mindenki istenítette most meg már ki akarják rúgni Magyarország én így szeretlek!
Lipcseit a Fradi padjára, vagy jöjjön vissza Döme!!! -
#28933 lehet tippelni, doll még hány fordulót marad:D -
#28932 dzsudzsák gól + gólpassz -
karajjj #28931 "a klubkártyát díjmentesen a csapatok állítják ki"
aha, azért kerül pénzbe? :D -
karajjj #28930 Azért az nagyon kemény, az nb1 átvezetője alá a Rocky 4 zenéjét vágták be :D (vagy legalábbis nagyon hasonlít rá)