32945
Magyar Foci
  • bakkerman
    valaki leírná nekem pontosan mi a f@szom az a vénaszkenner,hogy ekkora hype lett belőle?
  • ReszegKoldus
    A loki szurkolók között is megvan ugyanaz a réteg, csak legfeljebb kevesebben vannak (azért még így is kerültek már be a hírekbe), mivel a Fradinak van a legtöbb szurkolója, így nyilván több is lesz köztük az olyan, akikkel neked problémád van.
    A vénaszkenner meg egy parasztvakítás.
  • LasDen #29052
    persze, mindent használnak. de nem is csak 1 meccsen szokták megnézni.
  • sempronius18
    Egy meccsen tényleg többet láthatsz, de ahhoz, hogy pontos képet kapj több tucatot kell látni arra meg csak a net meg a video a jó. Nézd itt egy tipikus alibihuszár magyar focista, megsúgják neki, hogy a realitás talaján maradva jön mondjuk egy Freiburg megfigyelni őt.
    Persze azon az egy meccsen kihajtja a belét fut küzd, majd ha a megfigyelők ezt látják azt hihetik, hogy mindig ilyen pedig ugye mi tudjuk, hogy nagyon nem kb két ilyen hajtós meccs és vége erre a szezonra.
    Leigazolja örömmel a Freiburg aztán koppan? Dehogy ők ilyen hibát nem követnek el.
  • LasDen #29050
    személyesen a meccsen biztos többet láthatsz a megfigyelt játékosból, mint a neten nézve. Bár a magyar kluboknak még az is elég lenne, hogy leigazoljanak valakit...
  • sempronius18
    Ők jó előre kapnak VIP jegyet úgy tudom.
    Meg ma már mikor lassan egy Kazah másodosztályú csapat edzését is élőben követheted a neten nem járnak ki személyesen a megfigyelők, ha igen az be van jelentve.
  • passatgt
    mond azt, hogy pl az arsenal megfigyelője vagy és felkeltette az érdeklődésedet Korhut. Akkor beengednek, vagy nekik is kell kártya?:D
  • sempronius18
    Én néha kijárok tényleg nem kell szkenner, de egyenlőre még szurkolói kártya sincs, de az majd sajnos Augusztus 15-től lesz.
    Ezzel a kártya dologgal az a baj hogyha délután a haverokkal eszedbe jut, hogy este mennél meccsre nem teheted meg, mert nincs kártyád és pár nap mire megkapod.
    Így kulturált szurkolókat is kizárnak a stadionból.

Tehát a Fradi ultráit én konkrétan utálom, de most megértem őket. Van is most a támogatásukra szurkolói összetartás.
  • Coral Springs
    Ezen felröhögtem. Végül is a "kritikusságot" kilehet élni otthon is, nem ? Senkit nem érdekel hogy melyik zsíragy teszi magát hogy ki ő.

"Azokat a szurkolókat szeretnék eltüntetni a lelátókról, akik még mindig összetartanak, és gyakran kritikusak mernek lenni a futballunkat uraló sikertelenséggel szemben. Kritikusak mernek lenni a magyar labdarúgást behálózó politikai játszmákkal szemben, jöjjenek azok jobb, vagy baloldalról."
  • LasDen #29045
    csak mert nem haltak meg, robbantak fel, mentek neki a fának. Akkor velük lenne....
  • Coral Springs
    A Nagyerdei Stadionban nem tudom hogy konkrétan mi van, de a hírekben külön ki lett emelve hogy a biztonság egy fő szempont volt az építkezés során. De ha nincs vénaszkenner megtudom érteni, ott nem állatok járnak ki a meccsekre, nem a DVSC szurkolókkal szokott tele lenni a híradó.
  • ReszegKoldus
    "Ja megfelelt mert ott lehetett tombolni és kordont borogatni."
    Megérteném, hogy valaki ezzel jön, ha ez valami minden héten előforduló dolog lenne, de én pl semmi extra balhéra nem emlékszem a 2009-es diósgyőr elleni meccs óta...

"az összes fradista kéjelgett hogy lesz egy új stadionjuk"
    Ez se igaz, hogy az összes, de tavasszal a jegyárakról is hazudtak, ezért is volt a felháborodás.

"A loki szurkolók miért nem lázadoznak ?"
    De, "lázadoznak"
  • sempronius18
    A Loki szurkolók is lázadoznának, ha lenne a stadionban vénaszekkener....
  • Coral Springs
    Ja megfelelt mert ott lehetett tombolni és kordont borogatni. Érdekes módon amíg nem vált nyilvánvalóvá hogy egy új stadion milyen állapotokat hoz magával a 21 -ik században, az összes fradista kéjelgett hogy lesz egy új stadionjuk. A loki szurkolók miért nem lázadoznak ? Talán mert ott nincs annyi csőcselék akit zavarna hogy a jövőben nem randalírozhat kedvére ?! Most majd kiderül hogy ki az igazi szurkoló, és ki jár balhézni.
  • COOLancs
    Pénzmosoda az egész, nincs is normális utánpótlásuk sem helyette minden évben más edző van aki hozza a pereputtyát, milyen csapatépítés ez? 1 szezonnál sosem gondolkodnak tovább, sajnos ez 90 százalékban igaz a többi csapatra is.
  • LasDen #29038
    a fradi szerintem kicsit olyan lett, mint a magyar válogatott. mindig megy a "majd jövőre" sláger...
  • ReszegKoldus
    "Kaptak egy új stadiont, mire fel verik az asztalt ?"
    Vannak, akiknek megfelelt a régi stadion is, úgyhogy háborogjál nyugodtan.
  • Coral Springs
    Bár a DVSC az utóbbi időben szimpatikussá vált számomra, nem szurkolok egyetlen csapatnak sem még nemzetközi szinten sem. Azt is elismerem hogy sehol sincs a magyar foci, de ha már ott van valamelyik csapat egy nagyobb eseményen egyértelmű hogy annak szurkolok aki a hazámat képviseli. Sajnos a globalizáció és a pénz szül primitív embereket akik ezt másképp gondolják.
  • LasDen #29035
    jah. tolta bele a pénzt, aztán meg őt tolták bele a börtönbe :D
  • COOLancs
    Volt nekünk milliárdosunk akit tolta bele a pénzt, de nem lett második Barca a Stadlerből...
  • sempronius18
    Az Arab meg Orosz Sejkek csak Angliában meg Párizsban és Monacoban gondolkodnak ahol csillogás van Magyarországra nem fognak jönni, ahhoz Orbán is meg Csányi is porszem.

Látod már Spanyolországba is csak a svindler Arabok mennek, mint a Malagához, mi meg hol vagyunk Spanyolországhoz képest.
  • sempronius18
    Nekik ez kéjes örömet okoz, főleg az nso fórumon van sok ilyen, mint ez a ferrari.

Ha olyan a helyzet én is kutyázom az aranylábúakat, de egy ilyen kiesésnek akkor se tudnék örülni, ha a Fradival történne.
  • passatgt
    rengeteg "nagy" név van a magyar fociban, gondolok itt csányi, orbán, kubatov stb... és senki nem képes idecsábítani egy gazdag oroszt vagy arab sejket aki tolná bele a pénzt, ezt nem sikerül felfognom. Valószínűleg még ennek a hullagyenge bate-nak is sokkal nagyobb a költségvetése mint nálunk bárkinek:(

Pénz nélkül, legalább 1-2 millió eurós játékosok nélkül nem fog történni sajnos semmi pozitív.
  • Coral Springs
    Dehogy vagyok csiribiri. Csak próbálok rájönni hogy "magyar" ember nemzetközi mérkőzésen miért szurkol a saját országa ellen. Bár valószínűleg a válaszhoz agysebésznek kellett volna tanulnom.
  • sempronius18
    De most akkor mi legyen essünk ki direkt mert akkor hátha jobb lesz?

Nem igazán lehet sokat várni, mert magyar csapat nem is tud olyan ellenféllel találkozni akinél többet ér csak a -3. körben.
    Pénzért a Vidin kívül nincs is más csapat aki igazolni tud.

Ezért kéne csak a magyarokat erőltetni a csapatokban, az íreket úgy is vertük volna, a BATE ellen meg max simábban esünk ki.
  • dave9004
    Viszont Sousa azóta a Basel edzője :D Neki elég volt az, meg a maccabis csopkör utána
  • sempronius18
    Nem lesz teltház arról gondoskodott az UEFA.
  • passatgt
    az az igazság amúgy, hiába jutottak volna be csoportkörbe, akkor se változna semmi. Lásd Videoton, nemcsak bejutott de még nyert is meccseket, mégsem történt semmi, talán még szarabb is lett az egész
  • dave9004
    Wikipedián már be is írták a playoff résztvevők közé a Lokit, ez gyors volt.
  • Zenszkij
    legalább jön egy nagy csapat telt ház lenne
  • dave9004
    vagy Inter, vagy Tottenham, vagy Villareal bárki jöhet :D
  • sempronius18
    Nem lesz Play-off köre a Lokinak az EL-ben Menczerrel nem kell foglalkozni.
    Ám ilyen Lyont, Celticet, Mainzot stb kaphat a Loki tuti bukó ez volt a nagy esély.
  • passatgt
    pedig én is úgy látom, hogy játszani fognak playoffban
  • dave9004
    playoffkörben a bl 3 köréből kiesett 15 csapat is részt vesz. a dunán senki nem tudja mi van most :D
  • sempronius18
    Novakovicsot én nem szidnám, mert az első meccsen meg úgy általában sokat köszönhetünk neki ma viszont trágya volt az tény.
    Buadlanak gondolom csipog a telefonja, hogy utalást kapott......
  • karajjj
    én nem tudok róla, hogy lenne, de biztos vannak tőlem okosabbak
  • COOLancs
    Ha van egy kis eszük buadlát kirakják, tipszmikszeljen máshol :)
  • passatgt
    dunának nem esik le, hogy lesz még playoff kör? vagy ti mondjátok itt rosszul?:)
  • dave9004
    kapuralövésük biztos lesz
  • karajjj
    Meg Novakovicsot is!