Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt mind egyszerre? nem kéne...
inkább ezt vezessék be, ha már ez a vén majom is felvetette 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
De amúgy nekem az jön le hogy 2014-ben a Feyenoordnál nem ez van. Amúgy meg ne két drogos klubról vegyünk európai mintát. Mert ha még a nyálmintát személyesen kérnének..... Lenne durva testüreg vizsgálat, arra is komoly dolgokat lehet csempészni....
Innen:
Link
Illetve kijevi olimpiai stadion, meg mint említettem svájci hokiliga néhány stadionja megnevezés nélkül szerepelt egy másik listában.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A stadionon kívüli balhékat ezzel nem lehet kiszûrni, mert sok olyan csinálja a matekot, akik be sem mennek. Ellenben stadionon belül elenyészõek a balhék, az utolsó a Fradi-UTE-n való pályára szaladás volt a meccs végén.
Egyébként szerintem ezzel csak megint jól jár pár ember, és a még talpon maradt ellenállói réteget, amelyik a kormány pozíciójára veszélyes lehet, szépen rabosítják. Nem engedik, hogy a 2006-oshoz hasonló események történjenek, akár indokoltan akár nem.
És ahogy egy-két vidi ultrától hallom a szurkolói társadalom nem is fog meccsre járni többet, ha bevezetik, de nagy valószínûség szerint a családok sem.
Ahogy a szurkerkártya esetében, itt is a Fradival kezdik, hogy a legnagyobb tábor belenyugszik-e, ha igen, akkor a többi kisebbnek nem lesz sok esélye ellenállni.
De még ezt is le lehetne nyelni, ha a foci színvonala emelkedne, de lófasz bohóckodás van itt, nem futball.
Dum spiro, spero.
Amúgy meg, ha kell útlevél, lekapnak ujjlenyomatot is. Az okés? Amerikába való beutazásnál még nagyobb a hercehurca. stb.
A medve nem játék.
Mint itt is egy ellenpélda
Bûnözõként kezelik alapból a szurkolókat, ez tény.
Pedig pont azoknak van igazuk, ezt a focit nem lehet nézni! Jah és akkor az a style amit Pintér felvett, ha tehetné belelövetne a tömegbe.
Nem szabad magyar edzõt kinevezni mert neki természetes amit csinálnak, egy külföldi legalább látná hogy basszus mi a faszt játszunk, lehet nem vallaná be de legalább belül tudná hogy ez nem kóser.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ja, és tudomásom szerint a blikkel közös épületben vannak és talán a tulaj is ugyanaz, a két "újság " honlapja eléggé hajaz egymásra.
Egyébként aki fizet nekik olyan cikket írnak róluk. Magyarul fizetett újságírók, a szó legrosszabb értelmében.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Akkor várhatunk tõle még sok szépet-jót!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Korrekt döntés, legalább is abból a szempontból hogy nem szopatnak egy félkész csapatot, hátha beteljesedik a munkája.
Na mindegy
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy csak akkor fogtam a fejem, mikor szünetben az a hat sajtó fotós aki volt végig a kis petikét fotózta... Pedig átadtak egy kupát (nem ugrik be a neve) egy ificsapatnak majd ott ünnepeltek, de a fotósok végig az egy helyben álló petikét fotózták....
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
szerintem a lilákon kívül egyedül csak a diók fogják megtölteni a vendégszektort az üllõin
Dum spiro, spero.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Amúgy szánalmas, hogy ez a csapat fog a bl-ben vitézkedni. Tuti megint nem hoznak épkézláb játékost, csak összekukázott kiegészítõ embereket, mert pénz az úgyse lesz igazolni.