Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
Persze hogy felvetette, valamivel ki kell engesztelni a jogosan felbõszült tömeget. Borítékolható hogy a nemlétezõ normális arcát fogja most mutatni amíg nyomás van rajta.

DaemoonHunter
Élmény olvasni ezeket a szakmai érveket. Úgy cakkpakk az egész holland fociról, kultúráról. Gondolom "sokat" voltál már ott, hogy ennyire ismered õket...

ReszegKoldus
"íriszkép, az ujj- illetve kézlenyomat, vénalenyomat"

ezt mind egyszerre? nem kéne...
inkább ezt vezessék be, ha már ez a vén majom is felvetette 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Azért ez talán egy picit erõs, nem gondolod? Milyen alapon mondhat valaki ilyet, el sem tudom képzelni.
Egy holland eleve csak egy drogos nemibeteg lehet mint a királyi családjuk.
De amúgy nekem az jön le hogy 2014-ben a Feyenoordnál nem ez van. Amúgy meg ne két drogos klubról vegyünk európai mintát. Mert ha még a nyálmintát személyesen kérnének..... Lenne durva testüreg vizsgálat, arra is komoly dolgokat lehet csempészni....

DaemoonHunter
*Meg még kitudja hol még, egyébként ehhez kapcsolódott az elõzõ cikk amit linkeltem.

ergo általánosítasz? és akkor minden szurkoló bûnûzõ, esetleg ha nem is az de legalább úgy kell kezelni alapból?

DaemoonHunter
Ajax, Feyenoord, Vitesse.
Innen:
Link
Illetve kijevi olimpiai stadion, meg mint említettem svájci hokiliga néhány stadionja megnevezés nélkül szerepelt egy másik listában.

hol is alkalmazzák 2014-ben, melyik kluboknál?

Narxis
Az stadionon kívül volt, de az semmi szvsz egy akkora rangadón. Az az utazásos hasonlat meg elég meredek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
De itt nem országot váltasz, hanem egy meccsre akarsz kimenni.
A stadionon kívüli balhékat ezzel nem lehet kiszûrni, mert sok olyan csinálja a matekot, akik be sem mennek. Ellenben stadionon belül elenyészõek a balhék, az utolsó a Fradi-UTE-n való pályára szaladás volt a meccs végén.
Egyébként szerintem ezzel csak megint jól jár pár ember, és a még talpon maradt ellenállói réteget, amelyik a kormány pozíciójára veszélyes lehet, szépen rabosítják. Nem engedik, hogy a 2006-oshoz hasonló események történjenek, akár indokoltan akár nem.
És ahogy egy-két vidi ultrától hallom a szurkolói társadalom nem is fog meccsre járni többet, ha bevezetik, de nagy valószínûség szerint a családok sem.
Ahogy a szurkerkártya esetében, itt is a Fradival kezdik, hogy a legnagyobb tábor belenyugszik-e, ha igen, akkor a többi kisebbnek nem lesz sok esélye ellenállni.

De még ezt is le lehetne nyelni, ha a foci színvonala emelkedne, de lófasz bohóckodás van itt, nem futball.

Dum spiro, spero.

a.carkey
Fradi-Újpest szokásos, közös rendõrdobálása korábban?

Amúgy meg, ha kell útlevél, lekapnak ujjlenyomatot is. Az okés? Amerikába való beutazásnál még nagyobb a hercehurca. stb.

A medve nem játék.

Narxis
Én itt most az ultrákkal értek egyet. Nem volt itt olyan balhé ami miatt ezek a rendszerek kellenének. Aggasztó.

DaemoonHunter
Kicsit mélyebben bele mentem a témába az imént, valóban nincs számokkal alátámasztott adat arról hol vált be meg hol nem, de az biztos hogy több stadionnál, sportágnál is lehet olvasni róla(pl svájci jégkorong bajnokságban is tesztelték). De ami a lényeg hogy nagyon megoszlóak a vélemények:
Mint itt is egy ellenpélda

sehol sincs ujjlenyomat+fotó, szóval nagy büdös kamu "ami máshol bevált".
Bûnözõként kezelik alapból a szurkolókat, ez tény.

DaemoonHunter
Hát persze, magyar ember mindennek nekimegy 😄 Nehogymá az legyen ami máshol bevált...no nem a rabosításról beszélek.

Narxis

LSSAHPAUL
Egy álomvilágban élnek, tán a tegnapiban volt az elsõ oldalon egy lebaszós cikk, azokhoz akik Pintérnek negatív 😄 kívánságokat címeztek 😊
Pedig pont azoknak van igazuk, ezt a focit nem lehet nézni! Jah és akkor az a style amit Pintér felvett, ha tehetné belelövetne a tömegbe.
Nem szabad magyar edzõt kinevezni mert neki természetes amit csinálnak, egy külföldi legalább látná hogy basszus mi a faszt játszunk, lehet nem vallaná be de legalább belül tudná hogy ez nem kóser.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

smith09
Hát kb.
Ja, és tudomásom szerint a blikkel közös épületben vannak és talán a tulaj is ugyanaz, a két "újság " honlapja eléggé hajaz egymásra.

Egyébként aki fizet nekik olyan cikket írnak róluk. Magyarul fizetett újságírók, a szó legrosszabb értelmében.
Narxis
Ámen

bakkerman
a nemzeti sportnak nem szabad hinni,egy szennylap,a kazah meccs után másnap azt írták az NSO-n,hogy megmûtötték Pinyõt,aztán a tegnapi vagy tegnap elõtti újságukban meg ki volt emelve,hogy nem kellett mûteni õt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Na lehet nektek lesz igazatok a Tranfermarkt szerint itt van még. Az NSO írta pár hónapja, hogy elmegy de ismét bebizonyosodott, hogy nem lehet adni a szavukra.

Akkor várhatunk tõle még sok szépet-jót!
LasDen
pedig én úgy tudom még mindig itt van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Már rég nem a Honvédban bolondítja az ellenfél védõit az ifjú Andrea.
bakkerman
azért nincs rá sok esély,talál õ még nyugaton is klubot magának,ha nagyon akar,vagy elmegy ázsiába pénzt keresni

passatgt
+ a fia a honvédban játszik

bakkerman
Mancini távozik a Galatasaraytól...ugye õ olasz...a honvédnak nincs edzõje...if you know what i mean

Zenszkij
<#eljen>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DaemoonHunter
Szivics "szabadlábon"
Korrekt döntés, legalább is abból a szempontból hogy nem szopatnak egy félkész csapatot, hátha beteljesedik a munkája.

DaemoonHunter
Azon én is felnevettem 😄😄

passatgt
"tolódási problémáink voltak" sírok😄

DaemoonHunter
A Nagy Õõõ sajtótájékoztatót tart épp.
Fantasztikus hogy tud a semmitõl beszélni 😄

ressy14

Dum spiro, spero.

Jim Morrison
Igen igen. Fotósok is kaptak rendesen a nézõktöl nem csam a bíró^^ nem tudtam, hogy ilyen is van:c
Na mindegy

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

a.carkey
Ez mondjuk a média hibája, nem Szijjártóé.

A medve nem játék.

Jim Morrison
Köszi köszi. Így már érthetõ Rudolf babysitterkedése. Haverja biztos van, eto tulajdonosával is összeölelkeztek...gondolom fizetett a kezdorugasert :c
Amúgy csak akkor fogtam a fejem, mikor szünetben az a hat sajtó fotós aki volt végig a kis petikét fotózta... Pedig átadtak egy kupát (nem ugrik be a neve) egy ificsapatnak majd ott ünnepeltek, de a fotósok végig az egy helyben álló petikét fotózták....

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ReszegKoldus
rudolf a kedvenc játékosa szijjártó gyerekének, legalábbis ezt mondták

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DaemoonHunter
Én úgy tudom elég jó haveri kapcsolatban vannak, legalább is multkor ez jött le a harmadik félidõbõl hogy nagy drukkere a szijjártó a gyõrnek, nyilván sok a haver is ott.

Jim Morrison
Aki nézte tegnap a Gyõr meccset az tud róla valamit, hogy miért Rudolf volt Szijjártó Petike babysittere?(Kommentár nem mondta?) Nem mintha rosszul végezte volna dolgát, de a gyerekkel többet (kellett??) foglalkoznia, mint a meccsel...

Zenszkij
legalább õk töltsék meg, 1400 valóban nem tûnik soknak

ressy14
1400 a vendégjegy, nagyrészt mindenhol ennyi most is
szerintem a lilákon kívül egyedül csak a diók fogják megtölteni a vendégszektort az üllõin

Dum spiro, spero.

Zenszkij
jah, csak egyet felejtesz el, olyan drága a jegy, h lófax se fog jönni Diósgyõrbõl, pont ezért

bádogsas😊 ez jó. vastyúk is talál szeget szöveget hallottam a napokban, de azért kacagtam egyet 😊

Naaaa, nem fog addig megmaradni, van azért helyben is újrahasznosító kommandó bõven 😄
azt a bádogsast a diósgyõriek pikk-pakk szét fogják szedni <#idiota>
Zenszkij
Jah, az albán bajnok oda-vissza veri.

A világszintû Honvédet nem sikerült legyûrni úgyhogy lehet tipszmikszelni meddig jut a loki a BL-ben <#idiota> Szánalom, a nyári igazolásokban meg kár reménykedni is...

Szerintem azért kapott ki a Debrecen, mert a játékosok már lélekben a vb-re készülnek...

Amúgy szánalmas, hogy ez a csapat fog a bl-ben vitézkedni. Tuti megint nem hoznak épkézláb játékost, csak összekukázott kiegészítõ embereket, mert pénz az úgyse lesz igazolni.
DaemoonHunter
Hát a Fradi hozzám is közelebb áll mint a Gyõr, de ez a véleményem errõl. Egyszerûen ez a sok debrecen szurkoló nem ilyen csapatot érdemel, rendesen sajnáltam õket mert szerencsétlenek mindig többet várnak. És ez sajnos nem csak az edzõ sara, valahogy a játékosok is gyenguszok, bár ez megintcsak az edzõ sara, nade hátha a nyári igazolások megoldják az efféle problémákat.

Kaplan
Osztom a véleményed, még így Ferencváros drukkerként is! 😊 Milyen gólt kapott a Debrecen, komédia.

Szégyenteljesen lett vége ennek a meccsnek, szomorú...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!