32945
Magyar Foci
  • karajjj
    Paksra mérnem építenek stadiont? Vagy kapnak erőműbővítést, fogják be a pofájukat?
  • sempronius18
    Jah mert a jó öreg Vinokourov egykori bringás ma Astana csapatfőnök az elnök nagy haverja.
  • DasIsFuck
    meg kerékpárra is:)
  • bakkerman
    még kéne Böőr Zoli meg Sabin Ilie és akkor tényleg mehet a nyugdíjas tali :D
  • Zenszkij
    Sándor Tamás LOL 40 éves, Dombi LOL visszavoult :D.
  • dave9004
    még ez a Young Boys is oda-vissza veri a lokit, mindenki megnyugodhat sajnos.
  • LSSAHPAUL
    :) már csak azért is mert kb pár éve a fradi épp hogy kiesett egy cseh csapat ellen, igazad van, tényleg jobb lett volna a Sparta.
    Remélem van egy csepp esze Kondásnak és normális csapattal áll fel, nem ilyen balfasz légiósokkal, ott van Sándor Tamás, tuti nem csinálna ekkora balfaszságot, Dombi viszont összehozhat egy 11-est de nem a saját kapujánál :) Csak annyit remélek hogy az első meccs után legyen még értelme megnézni a visszavágót. Nem tudom elképzelni hogy a Loki továbbjusson, lehet egy ciprusi csapat csodát tenne de egy magyar nem, mert ha továbbjutásra állnánk utsó 10percre úgy telelenne a gatya hogy annyit kapnánk amennyi elég a kieséshez :D
  • sempronius18
    Szerintem a Sparta könnyebb lett volna, de lényegtelen.
  • COOLancs
    A legkönnyebbet kapta a lok, legalább van egy falhoz vert lópikulányi esély a továbbjutásra.
  • sempronius18
    Azt ugye tudod, hogy a gáz és olajkincs miatt az Azeriek és a Kazahok tele vannak zsével? Nézegesd Astana és Baku képeit 1994-ben és 2014-ben látsz majd apró különbséget és jut focira is.

A Fehéroroszok meg szimplán az év kellemes meglepetései, remélem a BATE-n kívül valamelyik összejön a főtábla.
  • bakkerman
    2 azeri,2 fehérorosz a legutolsó selejtező körben,1 lépésre a csoportkörtől...valamit elég jól csinálnak tőlünk távolabb. A szintén futball "nagyhatalom" Kazahsztán is még mindig életben van 2 csapattal
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.08.08. 15:40:12
  • a.carkey
    Young Boys
  • geo91
  • karajjj
    baszki, rákeresek melóban a young boysra, a rendszergizda kollégám azt fogja hinni, hogy pedofil búza vagyok :D
  • passatgt
    Ellenfele az orosz Lokomotiv Moszkva, a német Borussia Mönchengladbach, a cseh Sparta Praha, a spanyol Villarreal, vagy a svájci Young Boys lehe

sok esély nincs, de szerencsénk még hátha lesz...
  • DasIsFuck
    Budila lehet megrakta, de Novakovic pusztán egy szar kapus szvsz ez simán benne volt.
  • bakkerman
    jobb opció nem nagyon volt...a kiállítás utáni azonnali bekapott gól pecsételte meg az egész párharcot,fejben szétestek a magyarok, és épp olyan tanácstalanok voltak mint az edzőjük. Az ilyen helyzetekre nincsenek felkészülve a magyar klubok,és a magyar játékosok,míg a fehéroroszok mintha vért ittak volna úgy erőre kaptak az egyenlitő gól után,és a második félidőben felzabálták a Lokit. Mégha egy utolsó pillanatos góllal is. Ha még 30 percet megy a meccs,szerintem 5-6 gólnál áll meg a BATE
  • sempronius18
    Szerintem meg a cseréi indokoltak voltak, nem igazán tudtam volna jobb opciót.
  • dave9004
    Kondás csak a cseréivel borítékolta a végén a bekapott gólokat szerintem.
    pontos végeredmény 3-1 is jól fizethetett.
  • sempronius18
    Kondásék tuti nem rakták meg aki látta a meccset az tisztában van ezzel, viszont Buadla és Novakovics lehet megrakta saját zsebre, ha el is küldik őket nem lesznek gondjaik. :)
  • bakkerman
    BATE Hendivel 2.70
    4 gól a meccsen 3.40
    BATE továbbjut 2.02

plusz még a lesz-e kiállítást is simán adhatták bárhol 3.50-ért minimum
  • karajjj
    Nem igaz, hogy ezt még nem tanultad meg -.- Ilyenről nem beszélünk! Mert amiről nem beszélünk, az nincs! Kész, bundaügy ezzel lezárva! :D
  • dave9004
    látod a hamis sportorvosis felelőst is elküldték Dunaújvárosból, pedig csak 500k-t buktak, itt meg kb 1,5 milliárdot.
    akkor nem buktat ennyit, ha Kondásék előtte megrakták mixen a végeredményt, mert a kapott gólok mivoltán, meg a kiállítást látva, még az is lehet, hogy 3 év múlva nyomoznak majd megint a meccs után.
  • sempronius18
    Az ultrasliberi szavára én nem tenném fel az életemet akkor is ha néha tényleg igazuk van.
  • passatgt
    http://ultrasliberi.hu/szanalmas-igy-probal-telthazat-varazsolni-kubatov/
  • karajjj
    Bouadla interjú
    igazából ha én hülyeséget csinálok a munkahelyemen és rajtam megy el valami nagy pénz, engem tuti, hogy kirúgnak, ha ő ezért nem kap semmit, akkor vicc az egész loki vezetés is
  • LasDen #29068
    szerintem lesznek elegen. az átlagosnál biztos, hogy többen lesznek. a chelsea szurkolók megtöltik majd.
  • bakkerman
    ma a rádióban beszélt Orosz Pál,ő azt mondta hogy már csak korlátozott példányszámban kaphatóak...aztán,hogy ez a "korlátozott" azt jelenti,hogy már csak 18 ezer darab van,vagy azt hogy csak 2 ezer,ezt ő tudhatja :DD
  • karajjj
    viszont 2 hete otthon már Barcikán is ki volt plakátolva a meccs, meg állítólag már szlovákiában is hirdetik :D
  • sempronius18
    Én olyat is hallottam, hogy mind elkelt meg olyat is, hogy csak 2000, hivatalos adat nincs, de elég nagy sorokat lehetett látni mikor megkezdték az árusítást.
  • passatgt
    nicns valakinek arról hivatalos infója, hogy hány jegyet adtak el a cselzi meccsre? állítólag baromi keveset:D
  • sempronius18
    A Lech olyan jó, hogy az EL selejtezőbe épp kikapott a félamatőr Izlandi ellenfelétől...:)
  • LasDen #29062
    kicsit olyan felvágós. ilyen jók vagyunk, olyan jók vagyunk, milyen király a lengyel bajnokság. persze érdekeseket is mond, de na :D
  • sempronius18
    Tegnap volt róla szó, hogy a megfigyelők, hogy jutnak a stadionba és hogyan dolgoznak.
    Erről most van egy jó cikk az NSO-n a Lech Poznan megfigyelőjével.
    A lényeg az, hogy a megfigyelők Scout kártyát igényelnek és úgy jutnak be és éveken át figyelik a helyszínen is az érdemeseket, de Magyarországra nem szeretnek jönni, mert rossz a kiszolgálás.
  • karajjj
    én még nem alkottam véleményt ezzel kapcsolatban és nem is tervezem, azt sem döntöttem még el, hogy be akarok-e menni abba a stadionba, vagy nem, de tény, hogy ez már kicsit furcsa
  • LSSAHPAUL
    Tuti hogy az adatokhoz hozzáférhet az nmi, sőt szerintem a sima rendőrség is, így mindig számíthat az ember arra hogy ha valahol volt egy bűneset és az illető is arra járt akkor előveszik, aztán vagy kimagyarázza magát vagy nem. Szal akinek kell egy ilyen rizikófaktor az go menjen az új stadionba. Én akkor se mennék ha az aranycsapat játszana ott, és fizetnének 10eft-ot meccsenként.
  • karajjj
    innen bármi :D
  • bakkerman
    ez nagyon bizarr basszus,mi jöhet ezután még?
  • karajjj
    katt

• LasDen #29055
    vért vesznek tőled, hogy megállapítsák gyíkember vagy-e