Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert ha én éppen otthon mentek ki kisgyerekeket az árvízbõl addig a hasonmásom épp feldugja egy lila seggébe a pirót és ezt felveszi a kamera ne engem vigyenek a hûvösre mert hasonlítok, hanem azt aki a kártya alapján igazoltan ott volt a meccsen és a kamera felvette.
ReszegKoldus
És minek kártya, miért nem elég a sok kamera? 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Narxis
Vagy feltehetõ a kérdés úgyis, hogy minek kell a vénaszkenner? Miért nem elég kártya?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ressy14
Én azt nem értem, hogy ha a regisztrációba belenyugodtak, akkor ezt a vénaszkennert miért kell elutasítani? Ha valakirõl adatot akartak szerezni, azt eddig is megtehették, ezzel a cuccal meg csak gyorsul a beléptetés, még pontosabban kiszûri a veszélyes elemeket. Aki nem csinál semmi mlsz vagy törvényi szabályba ütközõt, az továbbra is nyugodtan végignézheti a meccseket. Azok indítják megint a bojkottot, akik a balhét elõszeretettel kezdeményezik, a többi rövideszû meg követi õket.

Dum spiro, spero.

Láma!
nem hiszem, hogy terveznek egy 30-40 évere épült stadiont egy olyan dologra, amit aztán 1-2 év alatt teljesen kiölnek...
az ég világon semmi értelme nem lenne.

Számol vele mint ténnyel, és utána a törvénybe ütközõ cselekedetért a felelõst azonosítani és elõállítani kell/ene, gyorsított eljárással, utána meg lehet még reklámozni a klubmédián mint fanatikusok szurkolókat.

Láma!
õk teremtik a hangulatot, nem az oldalt ülõk.
ettõl függetlenül nem értek velük egyet mindenben. megértem én az álláspontjukat, de szerintem túl van lihegve ez a dolog. ugyanúgy mint a szurkolói kártya bevezetésekor. akkor is bojkottáltak kb fél szezonon át, aztán szépen bejöttek.
akkor is ment a hangulatkeltés hogy majd kártya alapján mindenki ki lesz tiltva, nem lett. most sem lesz...
nem véletlenül nem zárt a stadion felül, és nem véletlen az acélháló körben. mondta a turavezetõ hölgy, hogy azért háló többek közt, hogy lehessen rá vetíteni reklámot, illetve hogy a füst ne ragadjon bent... mert a vezetõség ezzel is számol, hogy lesz piró.

Zenszkij
nem fognak hiányozni, majd lesz helyettük más, HAJRÁ FRADI

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis

[HUN]FaTaL
Én egyet se láttam, de ezekszerint érdemes megnézni 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

akkor a vb után megnézem 😄
bakkerman
mindenképpen,az n betûs torrentoldalon fenntvan tutira a komplett sorozat,hatalmas!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

sajna nem sokat láttam belõle, de ezek szerint érdemes lenne pótolni 😄
Hú te mikor a csávó meg akarta mutatni az anyjáéknak, hogy már tud ötöt dekázni és közben elszakította a bokaszalagját az valami fenomenális volt.
bakkerman
de szerettem azt a mûsort <#nevetes1>

Most komolyan egyébként ki lehetett az aki kitalálta, hogy pont Szélesi kelljen az M1-nek és milyen gondolatmenetnek köszönhetõen?
Összeállhatna az Urbán-Véber edzõpáros, mint a Lúzer FC-ben akkor ott kõ kövön nem maradna.
bakkerman
igen,bámulatos ahogy bármelyik meccs félidejében õ megfejti a csapatok játékát,és képzeletben kidolgoz több taktikai lehetõséget a második félidõre.

szerintem meg Urbán Flóri! 😄
Szélesi jobb választás lett volna a VB meccseken is élmény számba ment a szakértése.
Lombard: Mátyus János lesz a pápaiak új vezetõedzõje
A pápaiak klubigazgatója megerõsítette, hogy megegyeztek a szakemberrel, még ma alá is írhat.
Misuka963
Az apja meg épp most készül végre hajtani a harakirit ;D

ReszegKoldus
Igen, Pongo Pongo szigete épp most szerzett vezetést a magyar válogatott ellen Anulu góljával

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
a magyarok sunyiban vb-t tartanak a lemaradókkal, mi? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
ja nem ide akartam 😄

Narxis
Hol? xD

LasDen
???? 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
húúúúú mekkora gól 😄

off
...amúgy a hollandok eddig zseniálisak, játékban eddig: 1st.

LasDen
áh nem, szerintem ha már újra kikerült megint foggal-körömmel küzdeni fog hogy maradjon még egy kicsit 😄

bakkerman
Jó az 6 hónapnak is 😄

LasDen
1-2 év múlva úgyis jön vissza 😄

bakkerman
Futács ---> Mersin Idman Yurdu

nem,ez nem egy maláj étel,a török élvonal leendõ újonca

DaemoonHunter
Ki beszélt stabil seria c állásról?

LasDen
az lehet. de csak lehet olyan nemzetközi edzõt találni, akirõl nem az jön le egybõl, hogy egy inkompetens kókler...
nem is értem a honvéd olaszos erölködését. nem éppen a legdicsõbb napjait élvezi.

Nem vagyok én abban biztos, hogy valaki a stabil Seria C-s állását elcserélné a Honvédra.....
LasDen
legalább valaki olyan, akit nem a Serie C1-2-bõl rúgnak ki 😄

Miért ki lett volna olyan aki szakmailag megfelelõ és el is vállalja?
ReszegKoldus
hehe, õ megvan focikártyában 😄

LasDen
1 éven belül úgyis kirúgják...

DaemoonHunter
Pietro Vierchowod ---> Honvéd

"After his playing career, Vierchowod coached Catania of Serie C1, Florentia Viola (now Fiorentina) of Serie C2 and Triestina of Serie B.
In all these cases, he was fired before the end of the season."

Gondolom rettentõ komoly szakmai szempontok szerint esett rá a választás, és még véletlenül se azért mert olasz 😄
Sajnos a honvéd továbbra se találja önmagát...

DaemoonHunter
Véber nagyúr ----> Pécs
Nem rossz helyre került, több merítési lehetõség. Szerintem meg lesznek vele elégedve. Hálistennek és az országban sajnos egyedülálló gondolkodása van a fociról, ugyanis szereti ha karakteres a játék, kiderül majd mit fog tudni itt megvalósítani belõle(már ha a kövesdnél nem nagyon sikerült)...

DasIsFuck
kicsit túlspilázátok ezt, nem tudom mi ez a nagy felháborodás, nem mintha nem tartanának nyomon ezerféleképpen minden nyamvadt polgárt ebben a globalizált világba.

Ez már nem is a jövõ, hanem a jelen.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Na ez nem vészes, komolyan gondolja a Loki az átlag 10000-res nézõszámot.
ressy14
Debreceni jegy és bérletárak a következõ szezontól:

Dum spiro, spero.

ressy14
Nyugodjon békében. Már csak Buzánszky Jenõ bácsi él közülük. Szomorú 😞

Dum spiro, spero.

bakkerman
Nyugodjon békében...<#shakehead><#shakehead>

szabii98

I met God. She's black

Na, szerintem pontosan az ilyen megnyilvánulások miatt feltételezik sokan, hogy aki ilyeneket képes mondani, az sok minden más gonoszságra is képes.
Morbid általánosítás, mint a minden szurkoló bûnözõ hozzáállás.