Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Dum spiro, spero.
az ég világon semmi értelme nem lenne.
ettõl függetlenül nem értek velük egyet mindenben. megértem én az álláspontjukat, de szerintem túl van lihegve ez a dolog. ugyanúgy mint a szurkolói kártya bevezetésekor. akkor is bojkottáltak kb fél szezonon át, aztán szépen bejöttek.
akkor is ment a hangulatkeltés hogy majd kártya alapján mindenki ki lesz tiltva, nem lett. most sem lesz...
nem véletlenül nem zárt a stadion felül, és nem véletlen az acélháló körben. mondta a turavezetõ hölgy, hogy azért háló többek közt, hogy lehessen rá vetíteni reklámot, illetve hogy a füst ne ragadjon bent... mert a vezetõség ezzel is számol, hogy lesz piró.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A pápaiak klubigazgatója megerõsítette, hogy megegyeztek a szakemberrel, még ma alá is írhat.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
...amúgy a hollandok eddig zseniálisak, játékban eddig: 1st.
nem,ez nem egy maláj étel,a török élvonal leendõ újonca
nem is értem a honvéd olaszos erölködését. nem éppen a legdicsõbb napjait élvezi.
"After his playing career, Vierchowod coached Catania of Serie C1, Florentia Viola (now Fiorentina) of Serie C2 and Triestina of Serie B.
In all these cases, he was fired before the end of the season."
Gondolom rettentõ komoly szakmai szempontok szerint esett rá a választás, és még véletlenül se azért mert olasz 😄
Sajnos a honvéd továbbra se találja önmagát...
Nem rossz helyre került, több merítési lehetõség. Szerintem meg lesznek vele elégedve. Hálistennek és az országban sajnos egyedülálló gondolkodása van a fociról, ugyanis szereti ha karakteres a játék, kiderül majd mit fog tudni itt megvalósítani belõle(már ha a kövesdnél nem nagyon sikerült)...
Ez már nem is a jövõ, hanem a jelen.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
I met God. She's black