Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sippie
még szarás közben is tökéletesen tudnak azonosítani?
Zenszkij
nem, nem, magatartása rendben volt, Doll nem favorizálta, ennyi

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
de lehet hogy keverem abdival...😊

passatgt
magatartási problémák miatt

FTC: Ulysse Diallo a portugál élvonalbeli FC Arouca csapatához igazolt - jelentették be hivatalosan. A Fraditól nemrég távozott mali csatár két évre írt alá, 5 millió euró a kivásárlási ára.

Õ miért ment el? Láttam pár meccsen, szerintem nem volt azért olyan gyenge, hogy ne fért volna be.
LSSAHPAUL
Szerintem ez egy tökéletes nyilatkozat, de sajnos alaptalan az önbizalma. Már nagyon várom ezeket az elsõ fordulókat 😄, mindenki legyint aztán félidõ 0:0, stb stb, láttam már minden évben ezt a kínlódást, elõtte meg az ilyen nagyarcoskodást. Szerintem van ebben valami tök izgi, szvsz Horváth F. is tudja belül mi a stájsz, és lehet már megbánta a nyilatkozatot, ha tovább jut akkor õ egy igazi pokerface.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DaemoonHunter
"– Van némi tapasztalatom velük, hiszen játékosként a Ferencvárossal pályára léptem a Göteborg ellen. Nem kellett sokat izgulnunk, hiszen mindjárt az elsõ párharcban eldõlt a sorsunk. Az elsõ gondolatom az volt, amikor megláttam, hogy kihúzták a svédeket, hogy de jó, hogy nem jégkorongoznunk kell, abban biztos nem lenne sok esélyünk. Persze most sem mi vagyunk a favoritok, de abban mindenki biztos lehet, hogy mindent meg fogunk tenni, hogy továbbjussunk a harmadik körbe. Az nyilvánvaló, hogy a svéd foci a magyar elõtt van, és az is elõny lehet számukra, hogy júliustól folyamatosan tétmérkõzéseket játszanak - elõbb a bajnokságban és párhuzamosan az Európa Liga elsõ fordulójában. Remélem lesz lehetõség, hogy megnézzük õket, mint ahogyan már találkoztunk velük, és õk is jelezték, hogy megnéznék az ETO-t egy edzõmérkõzésen. Összességében azt mondom, hogy amilyen kalapba kerültünk, járhattunk volna jobban is, de akár nehezebb ellenfelet is kaphattunk volna. Természetesen amíg nem ért véget a párharc, addig a luxemburgi csapatról sem feledkezhetünk meg, de azt gondolom, nagy meglepetés lenne, ha õk jutnának tovább, így a leendõ ellenfél feltérképezésénél az energiánkat inkább az IFK-ra kell fordítani – mondta a tréner az eto.hu-nak"

Hol itt a nagy arc? 😊

dehogy kell, annál nagyobbat csattan majd ott kint, mikor pofára esik... 😄
passatgt
Horváth Feri már a göteborgra készül... azért az arcból egy kicsit vissza kéne venni szerintem

még szó sincs rijekáról, egyelõre ott van nekik az a máltai csapat, elõször jussanak túl azokon... 😄
dave9004
ráadásul õsszel csoportkörös volt a Rijeka.
Zenszkij
sztem is, remélem idén tovább kitartunk!

banok
Az elsõ kör egyszerû lesz az EL-ben. A Lokinak az északír csapat is verhetõ.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
Fradinak az kapufa lehet a Rijeka...magyar csapat nem szereti a harcos szláv mentalitást

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Ezek szerint max 1 kört megy ez a három csapat 😄

Dum spiro, spero.

A Gyõr a IFK Göteborg (svéd)–Fola Esch (luxemburgi) párharc gyõztesével játszik majd. A Ferencváros a horvát Rijekát kapja, amennyiben továbbjut a máltai ellenfelén, míg a Diósgyõr a Veris Chisinau (moldovai)–Liteksz (bolgár) összecsapás gyõztesével mérkõzik a továbbjutása esetén.
akkor minek is a tenyérjósda?

ressy14
szerintem akármi elõfordulhat. az is lehet hogy mind a négyen továbbmennek, és az is lehet, hogy mind kiesnek az elsõ párharcban.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
A Zöld és fehér magazin aktuális számában Szekeres Tamás, az új Fradi-stadiont üzemeltetõ francia Lagardare Unlimited Stadium Solutions cég magyarországi leányvállalatának, a LUSS Kft-nek a vezetõje a vele készített interjúban arra a kérdésre, hogy az új stadion biztonsági rendszerében milyen fejlesztések történtek, a következõt válaszolta:

"A szurkolókat Magyarországon egyedülálló kamerarendszer pásztázza majd. Nincs olyan része a stadionnak, ahol ne tudnánk tökéletes biztossággal és minõségben azonosítani a drukkereket. Nézõtéri rendbontás esetén a magukról megfeledkezõket egy külön helyiségbe kísérik, és egészen a rendõrök megérkezéséig ott is tartják. Reméljük, erre nem kerül sor, de jobb az elõvigyázatosság."

eszerint mégis elég lehetne a kamera...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
én most elsõ ránézésre azt mondom,hogy a Loki és a Fradi megy még egy kört,de a Dió kiesik. A Gyõr meg akárkit kap,elverik õket,esetleg egy Zestafoni ellen van némi esélyük

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
ftc-sliema
dvtk-birkirkara

ressy14
Loki - Cliftonville FC

Dum spiro, spero.

Kivéve ha osztrák, bosnyák, azeri ellenfelet kap, akkor azért jobbak az ETO esélyei.

passatgt
gyõr elsõ körben kiesik sajnos, többiek 1 kört mennek legalább, de ebbõl csoportkör rohadtul nem lesz

*nem forduló!! 😊))) selejtezõ kör 😊

+ Debrecen lehetséges ellenfelei:
Malmö FF (svéd), KR Reykjavík (izlandi), The New Saints FC (walesi), Cliftonville FC (északír), + két, elsõ selejtezõkörös párharc gyõztese

+ETO, 2. fordulóban csatlakozik
Szpartak Moszkva (orosz), Hapoel Tel-Aviv (izraeli), CFR Cluj (román), Lech Poznan (lengyel), Slovan Liberec (cseh), Partizan (szerb), Esbjerg (dán), Zulte-Waregem (belga), Elfsborg (svéd), Omonia (ciprusi), Hajduk (horvát), Molde (norvég), Luzern (svájci), CSZKA Szófia (bolgár), Rijeka (horvát), Groningen (holland), Asteras Tripolis (görög), Motherwell (skót), Zorya Lugansk (ukrán), Mladá Boleslav (cseh), Eskisehirspor (török), AIK Solna (svéd), Neftchi Baku (azeri), Petrolul Ploiesti (román), Vojvodina (szerb), Dinamo Minszk (fehérorosz), Grödig (osztrák), St. Pölten (osztrák), Zestafoni (grúz), Ruch Chorzów (lengyel), FK Sarajevo (bosnyák), Hapoel Be'er Sheva (izraeli)
+ a következõ klubok elsõ körös párharcának gyõztesei: Shakhter Karagandy, Zeljeznicar, Göteborg, FH, Ekranas, Litex, Tromsø, Rosenborg

ReszegKoldus
ez lehet a trollfoci álma

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
ftc-laci
diósgyõr-szacshere

Narxis
Újpestet... Kcsg auto-correct

Narxis
Ha a Vaduz lenne akkor megbosszulhatná az Új estét.

Az FTC a sorsolás technikai megkönnyítése érdekében kialakított beosztásnál a 4. csoportba került, ellenfele az FK Asztana (kazah), Sliema Wanderers (máltai), Shkendija (macedón), Lovcsen (montenegrói), KF Laci (albán), Libertas (San Marinó-i) hatosból kerül ki.

A Diósgyõr a 2. csoportba, a nem kiemeltek közé került. Ellenfele a Sahtyor Karagandi (kazah), a Siroki Brijeg (bosnyák), a Birkirkara (máltai), az FC Vaduz (liechtensteini) vagy a Csihura Szacshere (grúz) lehet.

DaemoonHunter
Azért nem sok olyan játékos van aki a közelébe ér itt az nb1 ben. Mindenképp sokat tett hozzá a bajnoksághoz, a bátor megindulásaival, cseleivel, vérbeli brazil karakterével, azzal hogy az õrületbe kergette a szerencsétlen védõket, sokszor megmutatva az mb1 (vicc) színvonalát.

Zenszkij
Scolari behívta, benne van a bõ keretben 😄 döntõn akarja bevetni

LasDen
dehisz akkor így hogy lesz magyar válogatott? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zenszkij
mehet isten hírével, kevés volt neki a 10 nap nyaralás mondjuk 😄

annyira nagy spíler nem volt, technikás, de rengeteg eladott labdája is volt

Narxis

Na akkor hagy vezessék csak be a kártyát mert normális embernek nincs félni valója tõle én ezt gondolom meg talán te is is a leírtak alapján.

A tenyérfelismerõvel meg egy haver cége biztos jól járt hát egészségére.
ReszegKoldus
Akkor ott nem is énekelnek semmi csúnyát, csak ilyen szépeket? 😄

De egyébként engem nem zavarna, erre azt tudnám mondani, mint amit mások mondanak a kártyára, hogy akinek nincs félnivalója, mert nem balhézni jár a meccsre, annak nincs baja a kártya kiváltásával. Mivel én sose jártam banánt dobálni, így tõlem nyugodtan adhatnak érte 2 év letöltendõt.

Mivel ha eleresztesz egy fuck-ot kitiltanak örökre, banándobálásért meg 2 év letöltendõ.

Akkor most mi legyen kártya, vagy Angol rendszer?
ReszegKoldus
Esetleg ott nem dísznek van a rendõrség és a biztonságiak.
Persze ott a két csapat szurkolói között sem zárják le a fél stadiont.

Válogatott nagyon más ott nincs igazi kemény meg, mint a Fradi, Ute, Diósgyõr meccseken, de meggyõzhetõ vagyok, ha tudtok példát mondani mondjuk valamivel alátámasztva.
Azért mégis csak van nyilvántartás valahogy közel 10K huligánról akik most a Vb alatt sem hagyhatják el az országot és minden nap meg kell jelenniük a helyi rendõrkapitányságon.
Láma!
válogatott meccsen a biztonságiak simán bementek a szemem láttára a kemény magba, és kiemeltek 1-2 embert.

ReszegKoldus
Mindenhol? Én valami olyasmit olvastam, hogy Angliában az a thatcher nevû banya akarta bevezetni még a 80-as években aztán nem igazán lett belõle semmi, persze kamerák vannak ott is.

Engem igazán az zavar, hogy feleslegesnek érzem. Meg ha ki is akarnék menni, akkor se lehetne csak úgy venni egy jegyet a pénztárnál, mint régen 😊

A vénaszkennerrel szükségtelenségével egyetértek.

Kártya nyugaton mindenhol van meg lassan nálunk is úgy tudom ahol nincs csak azért mert úgyis névrõl ismerik azt a pár száz szurkolót.

Amúgy téged miért zavar egyáltalán ha úgysem jársz ki?
ReszegKoldus
Pedig ez lenne a jó, a hiperszuper csodakamerával beazonosítani azonnal és már haza se engedni, nem utólag keresgélni. Így legalább lenne valami haszna, hogy van egy rakás rendõr a stadionban és mást is csinálhatnának a vaktában történõ könnygáz fújáson kívül.

Mondjuk ettõl függetlenül nem értem minek kártya, ha máshol elég a kamera. Van, ahol még kamera sincs. Azt meg pláne nem értem minek mellé ez a vénaszkenner bizbasz is, miért nem elég az egyik? És miért nem vezetik be egyszerre mindenhol, ha olyan jó? Meg mi van azokkal, akik eddig is kártya nélkül mentek meccsre, eszerint azokat eddig se tudták beazonosítani.

"de te ezt csak tudod"
Honnan kéne tudnom? Utánam még nem jött senki és szurkolói kártyám sincs 😊

Voltál te már életedben valaha meccsen?
Láttál már olyat, hogy egy csak 500 fõs tömegbe is bemennek a rendõrök kikapni valakit?

Utólag szoktak, ha szoktak érte menni a felvételek + kártya ahol van alapján, de te ezt csak tudod.
ReszegKoldus
De ez nem fordulhat elõ, hiszen otthon vagy, miközben a mindig korrekt biztonsági õrök és/vagy rendõrök már rég a helyszínen elkapták az illetõt.

ressy14
valaki jól jár vele, mint mindig, de nem ezt kifogásolják a fradisták

Dum spiro, spero.