32945
Magyar Foci
  • a.carkey
    Mi ez? Bénaszkenner? :D
  • bakkerman
    én azt olvastam,hogy megszületett az egyeszség Orosz és Abra között,hogy Diego Costa még pallérozódik idén a Chelseaben,és jövő nyáron engednek a Fradi hívásának,és végre egy szinttel feljebb léphet a támadó. Ezt maga Zombori Sándor erősítette meg
  • passatgt
    gondolom tesztelik, hogyan működik, meg menőznek vele egy kicsit, nem sok helyen van ilyen:)
  • karajjj
    hogy lehet ekkora fasságokat kérdezni? miért nő csinálja az interjút? csak az ő agyába születhetett meg az, hogy kikaptunk a gecibe a portugáloktól az ifi eb-n, murinnyó meg portugál, nyilatkozzon már erről -.- meg a tehetségekről beszéljen :D istenem, neki úgy hozzák őket készen, nem ő keresi :D

• karajjj
    a meccs egyetlen pozitívuma a Nagy Dani játéka volt, bár a második félidőben beleszürkült ő is a mezőnybe, Jova meg akkora fos, hogy max nb3-ban engedném védeni, ő a fradi victor valdese
  • Narxis
  • ReszegKoldus
    nem lenne baj, ha ezt a gólvonal technológiát csak a tényleg kérdéses eseteknél mutatnák
  • Zenszkij
    első megvan :)
  • LasDen #29126
    Jajj, Ricardo nagyon elemében van ma :D

Am, a meccs után jöhetne a hír, hogy Costa és Drogba érkeztével Torrest kölcsön adják a Fradinak.
  • Jim Morrison
    Kezdődik a dara :D
    Holnap mindenki megy samsung cuccot venni :D
  • Jim Morrison
    Ha félidőben szólnak a fiúknak, hogy ennyi elég volt csak akkor!
  • sempronius18
    Na nyom a Fradi kíváncsi vagyok meddig bírja a nyomást a Chelsea védelme 4-5 gólos Fradi győzelmet várok.
  • Jim Morrison
    Gera is topon van :D
    Ne vizilabda eredmeny legyen, stb :D
  • LasDen #29121
    te jó ég. akkor kikapcsolom a picsába ezt a szart :D
  • Jim Morrison
    GRipenek valami feher-zold csikot huzhattak volna.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.10. 19:57:31
  • ReszegKoldus
    20:45-kor kezdődik
  • LasDen #29118
    ez a meccs soha nem kezdődik el. csak beszélnek és beszélnek, emg videóznak, de itt nem lesz semmi...
  • Jim Morrison
    Na ezen meglepodtem.

Ov beszede most van! Nezoter hangjat hogy levettek :D
  • ReszegKoldus
    nyugi, a mai ellenfelet nem fogja zavarni
  • Jim Morrison
    Hamarosan kezdődik a várva várt meccs!
    belfold/2014/08/09/a_vilag_legmagyarabb_stadionjaban_jartunk/

A vendégöltözőben a padokon nincs szivacs, nincsenek szekrények, csak kis tárolópolcok vannak a falon, nincs mágneses tábla, amire a stratégiákat rajzolgatják az edzők, nincs rekreációs szoba, vagy mi is az, ami a hazai öltöző mellett viszont volt, a masszázs ágyak is csúnyábbak stb.

ha már volt bocsi... de ez felbassza az agyam, annyira kicsinyes

btw tegnap hajnalban láttam kivilágítva a stadiont meg a sast, tényleg szép.
  • bakkerman
    Gera Zoli se az a húú de vehemens pezsgő vérű ember,kb elalszik rajta az ember :D
  • DasIsFuck
    A csajt sunáznám a többi meg bullshit
  • Coral Springs

• Coral Springs
    A top 200 -ban sincsen magyar csapat.
  • passatgt
    ez azért korrekt:) egyébként tényleg jó meccs volt
  • DasIsFuck
    Ez is arról marad nevezetes, hogy párszor bekerülhetett a Dortmund első keretébe.

Pár év múlva győr vagy vidi lesz belőle úgyis:D
  • sempronius18
    Ő választotta ki akkor mit panaszkodik? :D
  • passatgt
    A nyáron igazolt Bajner Bálint a kezdő tizenegyben kapott helyet, ám még az első félidő hajrájában lecserélték ... Mick McCarthy, az Ipswich menedzsere a meccs után azt mondta: Bajner elfáradt. ezért cserélte le a 44. percben

Sírok:D
  • Zenszkij
    Epic az a sas!
  • passatgt
    szinte biztos vagyok benne, hogy a vidi tolmácsának foglama nincs mit beszél az edző:D
  • passatgt
    ez az akarás hiányzott gomesnél:)
  • passatgt
    gyurcsó nagyon összekapta magát, válogatottban is jó lenne szerintem, legalább megtanult beadni rendesen meg jól, bátran cselez
  • DasIsFuck
    Az astana eleve állami pénzből indult el
  • karajjj
    Voltunk ma kint, hátha meg tudjuk nézni a stadiont belülről, de olyan sor volt, hogy a bejárattól az aluljárón keresztül a buszpályaudvar bejáratáig tekergőzött... :D

• passatgt
    jó lesz ez a vidi, de ugyanolyan szerencsétlenek mint előző szezon végén, győr meg megint kezdi a szokásos makkolását
  • sempronius18
    Emlékeim szerint tavaly is hasonlóan kezdett a Paks aztán év végén a kiesés ellen harcoltak.
  • COOLancs
    Majd ha BL főtáblára kerülnek! Amúgy év végéig még simán kieshetnek a mennyeiből is.
  • karajjj
    Most miért? Ha Kövesdre járt stadion, szerintem Pakson is elférne
  • a.carkey
    Gyertek már elő a búvárharangból! :D
  • LasDen #29095
    a persze. új erőmű, új stadion. még a végén azt hinnék, hogy puncsosok...