32945
Magyar Foci
-
#29134 Mi ez? Bénaszkenner? :D -
#29133 én azt olvastam,hogy megszületett az egyeszség Orosz és Abra között,hogy Diego Costa még pallérozódik idén a Chelseaben,és jövő nyáron engednek a Fradi hívásának,és végre egy szinttel feljebb léphet a támadó. Ezt maga Zombori Sándor erősítette meg -
#29132 gondolom tesztelik, hogyan működik, meg menőznek vele egy kicsit, nem sok helyen van ilyen:) -
karajjj #29131 hogy lehet ekkora fasságokat kérdezni? miért nő csinálja az interjút? csak az ő agyába születhetett meg az, hogy kikaptunk a gecibe a portugáloktól az ifi eb-n, murinnyó meg portugál, nyilatkozzon már erről -.- meg a tehetségekről beszéljen :D istenem, neki úgy hozzák őket készen, nem ő keresi :D
-
karajjj #29130 a meccs egyetlen pozitívuma a Nagy Dani játéka volt, bár a második félidőben beleszürkült ő is a mezőnybe, Jova meg akkora fos, hogy max nb3-ban engedném védeni, ő a fradi victor valdese -
#29129 -
#29128 nem lenne baj, ha ezt a gólvonal technológiát csak a tényleg kérdéses eseteknél mutatnák -
Zenszkij #29127 első megvan :) -
#29126 Jajj, Ricardo nagyon elemében van ma :D
Am, a meccs után jöhetne a hír, hogy Costa és Drogba érkeztével Torrest kölcsön adják a Fradinak. -
#29125 Kezdődik a dara :D
Holnap mindenki megy samsung cuccot venni :D -
#29124 Ha félidőben szólnak a fiúknak, hogy ennyi elég volt csak akkor! -
sempronius18 #29123 Na nyom a Fradi kíváncsi vagyok meddig bírja a nyomást a Chelsea védelme 4-5 gólos Fradi győzelmet várok. -
#29122 Gera is topon van :D
Ne vizilabda eredmeny legyen, stb :D -
#29121 te jó ég. akkor kikapcsolom a picsába ezt a szart :D -
#29120 GRipenek valami feher-zold csikot huzhattak volna.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.10. 19:57:31 -
#29119 20:45-kor kezdődik -
#29118 ez a meccs soha nem kezdődik el. csak beszélnek és beszélnek, emg videóznak, de itt nem lesz semmi... -
#29117 Na ezen meglepodtem.
Ov beszede most van! Nezoter hangjat hogy levettek :D -
#29116 nyugi, a mai ellenfelet nem fogja zavarni -
#29115 Hamarosan kezdődik a várva várt meccs!
belfold/2014/08/09/a_vilag_legmagyarabb_stadionjaban_jartunk/
A vendégöltözőben a padokon nincs szivacs, nincsenek szekrények, csak kis tárolópolcok vannak a falon, nincs mágneses tábla, amire a stratégiákat rajzolgatják az edzők, nincs rekreációs szoba, vagy mi is az, ami a hazai öltöző mellett viszont volt, a masszázs ágyak is csúnyábbak stb.
ha már volt bocsi... de ez felbassza az agyam, annyira kicsinyes
btw tegnap hajnalban láttam kivilágítva a stadiont meg a sast, tényleg szép. -
#29114 Gera Zoli se az a húú de vehemens pezsgő vérű ember,kb elalszik rajta az ember :D -
#29113 A csajt sunáznám a többi meg bullshit -
Coral Springs #29112
-
Coral Springs #29111 A top 200 -ban sincsen magyar csapat. -
#29110 ez azért korrekt:) egyébként tényleg jó meccs volt -
#29109 Ez is arról marad nevezetes, hogy párszor bekerülhetett a Dortmund első keretébe.
Pár év múlva győr vagy vidi lesz belőle úgyis:D -
sempronius18 #29108 Ő választotta ki akkor mit panaszkodik? :D -
#29107 A nyáron igazolt Bajner Bálint a kezdő tizenegyben kapott helyet, ám még az első félidő hajrájában lecserélték ... Mick McCarthy, az Ipswich menedzsere a meccs után azt mondta: Bajner elfáradt. ezért cserélte le a 44. percben
Sírok:D -
Zenszkij #29106 Epic az a sas! -
#29105 szinte biztos vagyok benne, hogy a vidi tolmácsának foglama nincs mit beszél az edző:D -
#29104 ez az akarás hiányzott gomesnél:) -
#29103 gyurcsó nagyon összekapta magát, válogatottban is jó lenne szerintem, legalább megtanult beadni rendesen meg jól, bátran cselez -
#29102 Az astana eleve állami pénzből indult el -
karajjj #29101 Voltunk ma kint, hátha meg tudjuk nézni a stadiont belülről, de olyan sor volt, hogy a bejárattól az aluljárón keresztül a buszpályaudvar bejáratáig tekergőzött... :D
-
#29100 jó lesz ez a vidi, de ugyanolyan szerencsétlenek mint előző szezon végén, győr meg megint kezdi a szokásos makkolását -
sempronius18 #29099 Emlékeim szerint tavaly is hasonlóan kezdett a Paks aztán év végén a kiesés ellen harcoltak. -
COOLancs #29098 Majd ha BL főtáblára kerülnek! Amúgy év végéig még simán kieshetnek a mennyeiből is. -
karajjj #29097 Most miért? Ha Kövesdre járt stadion, szerintem Pakson is elférne -
#29096 Gyertek már elő a búvárharangból! :D -
#29095 a persze. új erőmű, új stadion. még a végén azt hinnék, hogy puncsosok...