Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Õ miért ment el? Láttam pár meccsen, szerintem nem volt azért olyan gyenge, hogy ne fért volna be.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Hol itt a nagy arc? 😊
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
"A szurkolókat Magyarországon egyedülálló kamerarendszer pásztázza majd. Nincs olyan része a stadionnak, ahol ne tudnánk tökéletes biztossággal és minõségben azonosítani a drukkereket. Nézõtéri rendbontás esetén a magukról megfeledkezõket egy külön helyiségbe kísérik, és egészen a rendõrök megérkezéséig ott is tartják. Reméljük, erre nem kerül sor, de jobb az elõvigyázatosság."
eszerint mégis elég lehetne a kamera...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Malmö FF (svéd), KR Reykjavík (izlandi), The New Saints FC (walesi), Cliftonville FC (északír), + két, elsõ selejtezõkörös párharc gyõztese
+ETO, 2. fordulóban csatlakozik
Szpartak Moszkva (orosz), Hapoel Tel-Aviv (izraeli), CFR Cluj (román), Lech Poznan (lengyel), Slovan Liberec (cseh), Partizan (szerb), Esbjerg (dán), Zulte-Waregem (belga), Elfsborg (svéd), Omonia (ciprusi), Hajduk (horvát), Molde (norvég), Luzern (svájci), CSZKA Szófia (bolgár), Rijeka (horvát), Groningen (holland), Asteras Tripolis (görög), Motherwell (skót), Zorya Lugansk (ukrán), Mladá Boleslav (cseh), Eskisehirspor (török), AIK Solna (svéd), Neftchi Baku (azeri), Petrolul Ploiesti (román), Vojvodina (szerb), Dinamo Minszk (fehérorosz), Grödig (osztrák), St. Pölten (osztrák), Zestafoni (grúz), Ruch Chorzów (lengyel), FK Sarajevo (bosnyák), Hapoel Be'er Sheva (izraeli)
+ a következõ klubok elsõ körös párharcának gyõztesei: Shakhter Karagandy, Zeljeznicar, Göteborg, FH, Ekranas, Litex, Tromsø, Rosenborg
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A Diósgyõr a 2. csoportba, a nem kiemeltek közé került. Ellenfele a Sahtyor Karagandi (kazah), a Siroki Brijeg (bosnyák), a Birkirkara (máltai), az FC Vaduz (liechtensteini) vagy a Csihura Szacshere (grúz) lehet.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
annyira nagy spíler nem volt, technikás, de rengeteg eladott labdája is volt
A tenyérfelismerõvel meg egy haver cége biztos jól járt hát egészségére.
De egyébként engem nem zavarna, erre azt tudnám mondani, mint amit mások mondanak a kártyára, hogy akinek nincs félnivalója, mert nem balhézni jár a meccsre, annak nincs baja a kártya kiváltásával. Mivel én sose jártam banánt dobálni, így tõlem nyugodtan adhatnak érte 2 év letöltendõt.
Akkor most mi legyen kártya, vagy Angol rendszer?
Persze ott a két csapat szurkolói között sem zárják le a fél stadiont.
Engem igazán az zavar, hogy feleslegesnek érzem. Meg ha ki is akarnék menni, akkor se lehetne csak úgy venni egy jegyet a pénztárnál, mint régen 😊
Kártya nyugaton mindenhol van meg lassan nálunk is úgy tudom ahol nincs csak azért mert úgyis névrõl ismerik azt a pár száz szurkolót.
Amúgy téged miért zavar egyáltalán ha úgysem jársz ki?
Mondjuk ettõl függetlenül nem értem minek kártya, ha máshol elég a kamera. Van, ahol még kamera sincs. Azt meg pláne nem értem minek mellé ez a vénaszkenner bizbasz is, miért nem elég az egyik? És miért nem vezetik be egyszerre mindenhol, ha olyan jó? Meg mi van azokkal, akik eddig is kártya nélkül mentek meccsre, eszerint azokat eddig se tudták beazonosítani.
"de te ezt csak tudod"
Honnan kéne tudnom? Utánam még nem jött senki és szurkolói kártyám sincs 😊
Láttál már olyat, hogy egy csak 500 fõs tömegbe is bemennek a rendõrök kikapni valakit?
Utólag szoktak, ha szoktak érte menni a felvételek + kártya ahol van alapján, de te ezt csak tudod.