32945
Magyar Foci
-
karajjj #29175 Este a Duna közvetíti a loki meccsét, dejó, kínozhatom magam legalább! :D -
Grenzjager #29174 Mirror: No Bajner, No party! -
#29173 pff
Egy szintig még ok meg jópofa, de néha napján egy-két hülye aki sorra halmozza ezeket a cikkeket picit észrevehetné magát.
Meg különben is Németországba laza 27k néző semmi főleg úgy, hogy egy bl élcsapattal nyomták.
Ja meg egy félmilliós városról beszélünk, hazai viszonylatba Pesten kívül egy sem ér még a közelébe sem...
Meg még ezer és egy ok van, hogy miért hülyeség ilyen összehasonlításokat csinálni.
-
karajjj #29172 jön a maffia :D -
#29171 hozzátenném, hogy a horvátok is megkínálták a fradistákat egy-egy "madarski picka" rigmussal, ami nem éppen a baráti jelző
egyébként kíváncsi leszek meddig erőlteti a fifa - uefa kettős ezt a túlságosan felfújt büntetési politikáját -
#29170 Hmm origón Fradi - Rijeka meccsre hivatkoznak, sportgézán meg:
'Az európai szövetség szerint a fradisták a fiumei meccs előtt rasszista jelszavakat skandálták, előkerült egy tiltott jelkép, és náci karlendítések is voltak."
Akkor tárgytalan. -
#29169 Pedig ez vénaszkenneres beléptetés volt vagy nem? -
#29168 Bravó! -
#29167 Úgy látom Diósgyőrben valóban elindult valamilyen szakmai folyamat(egészen az utánpótlástól kezdve(Wágner ikrek leigazolása) a játékig, ami valóban játék kezd lenni). Egy ilyen faltörőkos kecskemét ellen az első 25 percben egész tetszetős a játék, bárcsak ilyesmi előregondolkodó, kultúrateremtő vagy visszaépítő munka folyna pl a Fradinál is(Ferencziék után szabadon). -
#29166 Szalai gól a Német kupában -
#29165 A videóbíróról a Zuhanyhíradóban
Jajj de tudtam már előre, hogy kik fogják ezek közül nagyon ellenezni...de hogy a fenébe lehet ezt a "100 éve nem változtattak a szabályokon" dolgot úgy beállítani, mintha jó dolog volna? :D
A játék meg most is megszakad, minden bedobásnál, kirúgásnál, szimulálásnál, stb-nél feleslegesen megy az óra. -
#29164 Két évtized felejthetetlen és elfelejtett magyar hálóőrei (Azért a végéről, mert a többi linkje is megtalálható a post alatt.) -
#29163 "Kisgyerekként láttam Karába gólját a Manchesternek, láttam Albertet, Vargát és Branikovitsot. Húsz évig jártam Fradi-meccsekre, vidékre is, anno még a mackóban bemelegítő játékosokat is megismertük a mozgásukról. Szegedi főiskolásként elvonatoztam Békéscsabára egy Fradi-meccsre. A személyvonat mindenütt megállt és jöttek a férfiak, a tanyák deresedő hajú emberei. A vonat megtelt, elmondták, évente egyszer mennek meccsre, amikor a Fradi játszik.
És amikor Megyesi belőtte a tizenegyest Szarajevóban, amivel a KEK-döntőbe jutottunk, háromnegyed tízkor elmentem az Emke-aluljáróba. Zsúfolásig megtelt, zúgott a hajrá Fradi. Rendőr egy szál se. Mindenki várta a Népsportot, ami aztán jött is, kötegben a közeli nyomdából, hogy a tömeg saját szemével olvashassa azt, amit már tudott.
A világ nagyon megváltozott, már rég nem járok meccsekre. Nemhogy melegítőben, de már névről sem tudom a játékosokat. Sajnálom és egyben érthetetlen is számomra, hogy épp a magyar labdarúgás vajúdik évtizedek óta. Alacsony színvonalával, nevenincs tömérdek légiósával." (gondola.hu)
Ez nagyon igaz!
"Sajnálom és egyben érthetetlen is számomra, hogy épp a magyar labdarúgás vajúdik évtizedek óta." -
#29162 igen, először én sem értettem, hogy mit látok, amíg nem kerestem rá más szögből is :D -
#29161 és tényleg, ezen a videón látszik, de a lenti videón teljesen olyan, mintha hátulról pattanna vissza
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.08.14. 23:16:54 -
#29160 de gól, a felső lécről vágódik az oldalhálóba -
#29159 baszki, most nézem nem is gól :D
fail -
#29158 -
#29157 aztarohadt, kis gólt vert :D a támadás sem volt csúnya -
#29156 Ez se rossz. -
COOLancs #29155 Nem úgy volt hogy a Hali a világverő utánpótlás-nevelésből akar megélni? Most meg ilyen kivénhett faszokra öreg rókákra akarnak alapozni? Remélem nem lesz belőle semmi. -
#29154 Ilyenekért érdemes focit nézni. Ez kéne minden meccsre.
És a csel se rossz. -
karajjj #29153 Eleve úgy jött szóba a leigazolások, hogy felvettek egy olaszt sportigazgatónak, vagy club managernek, vagy minek és ő mondta, csak úgy saját ötlet alapján, hogy na majd ő megszerzi a két játékost, a hali meg benne lenne a dologban, ha a fizetést is állja az olasz... -
#29152 :) -
#29151 az állam úgyis kifizeti, nem kell parázniuk... szponzor, ugyanmár. -
#29150 jó hogy nem vesznek fel svájci frank hitelt :D
amennyi abszurd poént gyárt a magyar foci, lassan groteszk filmet lehetne forgatni belőle -
#29149 ez is vicces
milyen szép is lenne az élet,ha bemennénk a kisboltba,kihoznánk 20 deka szalámit meg 6 zsemlét,hogy majd keresünk szponzort,és kifizetjük...újra és újra tud mutatni még újat a magyar futball,ezért is szeretjük :) -
#29148 Felsőtárkány W-t remélem raktátok 10-es oddsért :D -
#29147 az edző meg azt nyilatkozta,hogy nem bírta a srác fizikailag,és ezért hozta le. Ez a bajner annyira irritáló,hogy az fájdalmas már -
#29146 Bajner: Miért cseréltek le a szünet előtt? Hogy megtapsoljanak -
#29145 És ha lesz pl. koncert vajon oda is csak szkenneléssel lehet bejutni?
Mondjuk amúgy is elég értelmetlennek tűnik az egész, hiszen vasárnap se voltak ott, akiket állítólag ki akartak szűrni, mégis ha mb1-es meccs lett volna, most jönnének a büntetések a "megbotránkoztató rigmusok" miatt :D -
#29144 ezen az oldalon egyik hozzászólásodat sem értékelték. just sayin' -
Zenszkij #29143 az aki állandóan minuszol meg bekaphatja, kis csicska, gyere ki Fradi meccsre adnék az arcodnak Hokitallér, vénaszkennerrel is
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.12. 17:55:44 -
Zenszkij #29142 lesz és nem is gáz ez, majd megenyhül a mag, mellesleg én is részese vagyok de a huligánokat gyűlölöm, köszönöm a mínuszt hoki
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.12. 17:54:28 -
#29141 Már írtam. :) -
#29140 rossz topik :D -
#29138 Ez jó. :)
"Egyik kedvenc focis blogomon, a Futballtréneren szokta írni Ferenczi Attila, hogy a magyar labdarúgás mélyrepülésében a (szak)újságíróknak is van akkora felelősségük, mint a teszetosza, semmihez sem értő, fejlődni képtelen edzői karnak, pusztán azért, mert ők sem értenek ehhez a sporthoz, amiből mellesleg egész jól megélnek. Idióta elvárásokat fogalmaznak meg, ostobaságokat hánytorgatnak fel, összességében több kárt okoznak, mint egy közepesen alkoholista utánpótlásedző." :D -
#29137 Meg is érdemlik, akik ilyen kerítést tettek oda :) -
#29136 szerintem minden meccsen lesz vénaszkennelés. -
#29135 Az északír meccsre is vénaszkennelnek majd? Vagy oda simán be lehet majd menni?