Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Dum spiro, spero.
Mindenesetre a kettõ közül bármelyik csapatba kerül jól dönt. Minél hamarabb elkerül Liptákéktól annál jobb.
Még egy jó hír Szalai 6 millió Euróért megy a Hoffenheimbe.
A Videoton elküldte a 600 ezer eurós vételi ajánlatát Radó Andrásért
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De a lényeg, hogy kubatovék már a rijeka ellen készülnek, pedig a meccs képe alapján nem érdemelne a fradi továbbjutást, majd itthon javíthatnak, vagy beállnak bunkerezni 😄
szégyen, remélem egy csapat a 4-bõl továbbjut
Dum spiro, spero.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azért a kórházfejlesztésen felül az egészségügyben a legnagyobb gond a várólistákkal, kiszolgálás gyorsaságával (lassúságával) és sok esetben a minõségével van, amit OV-ék nem nagyon kívánnak orvosolni, vagy csak olyan kis mértéknben, hogy észre sem lehet venni. Ezeket a problémákat egyébként sem lehet eu-s pénzekbõl megoldani. És ezeken kívül is sok hely lenne, ahol jól jönne ez a pénz, az oktatástól, a foglalkoztatottságon át a adók számának és mértékének a csökkentéséig. Plusz még sok egyéb is, de ez már nagyon off téma itt.
Egyébként Grosics Gyula bácsit hétfõn temetik, a Duna TV élõben közvetíti délután.
Dum spiro, spero.
"Gyurcsányék is rájöttek, hogy Eb-pályázat kell, benyújtották, nem sikerült, de korábban sem sikerült. Szerény zrika, de nem áll messze az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy sok elemében a Gyurcsányék által megfogalmazott stadionfejlesztési program valósul most meg. Csak az a különbség, hogy õk dumáltak róla, most meg cselekvés van. Náluk az elsõ három felépítendõ új stadion között szerepelt a Fradié és a Debrecené, most mindkettõ épül."
Kórházfelújítást, egészségügy fejlesztés 2002-2010 között sem volt jellemzõ, és még az OPNIt is bezárták, mondjuk azt nem véletlenül ...<#idiota>#idiota>
A medve nem játék.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Jagellonia, Korona, Wisla, Gornik, Ruch, Bielsko-Biala, Legia egyik sem EB stadion volt de most építik építették.