Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

diósgyõri közlemény: Az eredeti információkkal szemben nem a Duna Tv, hanem az M1 közvetíti a DVTK Birkirkara elleni Európa Liga selejtezõ mérkõzését ma este. A közvetítés 20 óra 20 perckor kezdõdik. A kommentátor Ujvári Máté lesz. A visszavágót egy héttel késõbb, július 10-én, 19.30-kor tûzi mûsorára a Duna Tv.
LasDen
az m1-en is az m1-re van kiírva....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
biztos? m1 honlapján, teletextjén és a port.hu-n is M1 szerepel. habár ezekbõl kinézem, hogy az utolsó pillanatban változtatnak.

Dum spiro, spero.

banok
Duna TV-n lesz. -.-

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nem úgy van, hogy a Salzburg veszi meg csak kölcsön adják a Lipcsének aminek egy a tulaja a Salzburggal?
Mindenesetre a kettõ közül bármelyik csapatba kerül jól dönt. Minél hamarabb elkerül Liptákéktól annál jobb.

Még egy jó hír Szalai 6 millió Euróért megy a Hoffenheimbe.
DaemoonHunter
+1
profi körülmények közé kerül(t) ez a lényeg + még így is jobban szem elõtt lesz.

ott most szarásig van pénz, vagy még attól is több, plusz Rangnick keze alatt dolgozhat, aki kb talán a legjobb német edzõ szerintem (bár itt már sportigazgató)
Kalmárt állítólag viszi Lipcse. Szerintem jó lépcsõfok lehet a Bundes2, fejlõdhet tovább. Idehaza csak elsüllyedne.
passatgt
múlt héten még azt mondta, hogy harcolni akar a helyéért a schalkeban... de azért jó döntés egyébként😊

A Videoton elküldte a 600 ezer eurós vételi ajánlatát Radó Andrásért

Egybehangzó német sajtóhírek szerint Szalai Ádám végül nem a Herthába távozik a Schalkétól, hanem a Hoffenheimben folytatja pályafutását. A magyar válogatott támadó már úton van a hivatalos orvosi vizsgálatra, 6 millió euró körüli összegért válthat.
LasDen
van mit

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
köszi!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
már a gondolattól is mindjárt elalélok

ahogy megcsillan a frissen igazolt, csereként beállt Bori homlokán az elsõ izzadtság cseppe
LasDen
közelrõl láthatom ahogy a dvtk játékosai már 50 perc után kapkodják a levegõt...

fúhádéba
LasDen
m1-en lesz

bakkerman
melyiken lesz a DVTK-Birkirkara meccs? Népsportban azt írták a Duna TV adja,de ott ilyen bûvölet meg hiradó meg ilyen buziságokat ír.

passatgt
minden hivatalos helyen le lesz írva a neve, ez biztos sokat hoz reklámértékben

LasDen
aki használja a nevet, itt most a Groupama, vajon mennyi haszna van ebbõl?

Narxis
FTC Gruppen rövidítve. De utálom az ilyen néveladásokat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a.carkey
Odamentek, és látszott rajtuk, hogy inkább a vébét néznék. 😄

A medve nem játék.

Egyébként a színvonal lehet mínuszban volt, de azt vettem észre, hogy egyre ritkábban kapcsolok vissza az Argentin meccsre, itt legalább volt sok helyzet meg érdekességek.......
Máltán mint a mediterráneumban általában szerintem késõbb kezdõdik a bajnokság mint nálunk úgyhogy õk még sokkal hátrább állnak a felkészülésben, mint a Fradi ez a true but sad story. 😞
ressy14
Hát máltára nem szívesen utazik magyar csapat az hétszentség 😄
De a lényeg, hogy kubatovék már a rijeka ellen készülnek, pedig a meccs képe alapján nem érdemelne a fradi továbbjutást, majd itthon javíthatnak, vagy beállnak bunkerezni 😄
szégyen, remélem egy csapat a 4-bõl továbbjut

Dum spiro, spero.

Narxis
Minden csapat abban van de ez nálunk nem kéne, hogy kifogás legyen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zenszkij
ami igaz is

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

passatgt
majd jön a szöveg, hogy felkészülés közben vannak, még nincsenek formában

DaemoonHunter
Azért ne becsüld le õket mégis csak máltai 5. helyezettek, emellett a kupában döntõbe kerültek. Nem sok dolgot tudnak de az olasz edzõ amit tudott legalább jól megtanította nekik, védekezni meg kontrázni.

bakkerman
közben 1-1,hurrá,van idegenben lõtt gólja a Fradinak egy MÁLTAI csapat ellen.

DaemoonHunter
Itthon mb1 be sztár lesz...

bakkerman
Komannal meg szerzõdést bontottak,miért nem lep meg?

DaemoonHunter
Duna Tv nem bírta tovább?

bakkerman
az európa liga nyûg a magyar csapatoknak,utazgatás,szállás fizetése,ha esetleg mennek 1 kört,még nulszaldóba se jönnek ki...ezért adják le

passatgt
remélem ki is esnek a picsába

Láma!
eddig nem ugy tünik 😄

Na ma végre vége az uborkaszezonnak kezd a Fradi Európában, remélem a 4-bõl az egyik csapatunk megéli a play-off kört.
ressy14

Azért a kórházfejlesztésen felül az egészségügyben a legnagyobb gond a várólistákkal, kiszolgálás gyorsaságával (lassúságával) és sok esetben a minõségével van, amit OV-ék nem nagyon kívánnak orvosolni, vagy csak olyan kis mértéknben, hogy észre sem lehet venni. Ezeket a problémákat egyébként sem lehet eu-s pénzekbõl megoldani. És ezeken kívül is sok hely lenne, ahol jól jönne ez a pénz, az oktatástól, a foglalkoztatottságon át a adók számának és mértékének a csökkentéséig. Plusz még sok egyéb is, de ez már nagyon off téma itt.

Egyébként Grosics Gyula bácsit hétfõn temetik, a Duna TV élõben közvetíti délután.

Dum spiro, spero.

Sippie
azért tegyük hozzá, hogy van is mibõl.
passatgt
csomó kórház is épül/épült, azért ne túlozzunk: nyíregyháza, kaposvár, kiskunhalas, székesfehérvár, kecskemét, gyõr

örülök, hogy nem csak én gondolom így
Coral Springs
Azért valamilyen szempontból meglehet érteni az ellentábort is. Én teljes mértékben támogatom a stadionépítést, de azért ha körbenézünk még az országban láthatunk például egy hanyatló egészségügyet is, lehet nem ártana felújítani pár kórházat is.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Elnézve az elõzõ években napvilágot látott látványterveket, ez a stadion a stadionban koncepció nagyon tetszik, pontot rakott végre az i -re. Nem lett volna méltó lebontani a Népstadiont, de rohadni hagyni sem egy új stadion árnyékában, nem lett volna méltó az Aranycsapat emlékéhez. Így viszont nem lesz a hely feleslegesen elpazarolva, és a régi falak is megmaradnak új köntösben az utókornak, ráadásul egy olimpiai park ékköveként. Ez minden szempontból az eddigi leglogikusabb fejlesztés lesz a fõvárosban.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Láma!
Nem Makovecz munkáival van bajom, amiket tervezett szépek, de nem stadionnak valók, ahogy a felcsúti fatemplom sem.

a.carkey
Hanem Albert Speer ...

A medve nem játék.

Láma!
legalább nem Makovecz terv alapján csinálják, már pozitív

Minden lengyel csapat kap már lassan egy új minimum 20 ezres, de inkább 30 és 40 ezres stadiont az átlagnézõszám meg csak 8 ezer ami azért mondjuk szép az mennyei 3 ezréhez képest, de akkor is.

Jagellonia, Korona, Wisla, Gornik, Ruch, Bielsko-Biala, Legia egyik sem EB stadion volt de most építik építették.
a.carkey
A lengyeleknek is csak azért lett 11 ezer euró/székáron, mert az ukrán oligarchák megvették nekik az EBt. Ott is kuka volt kb. minden. Ettõl persze nem lettek jobbak, sõt, de legalább már nem szarják le õket a verebek. 😄

A medve nem játék.