32945
Magyar Foci
  • Zenszkij
    Színvonalas a focink, eddig hat meccsből három null null, egy db egy null, meg egy hulladék MTK.
    Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.23. 22:52:25
  • sempronius18
    Jó hát én arra gondoltam, hogy egy szenvedős 0-0-nál hamarabb eszébe jut a mezei szurkolónak a labdarúgó szövetségünk nemi identitásával foglalkozni, mint mikor épp brillírozik a csapat.
  • ressy14
    A csapat teljesítményének ehhez semmi köze. Az Újváros ellen végig sportszerűtlenül szurkoltak, ezért volt egy kisebb botrány a csoportok között is, na meg a klub sem nézte jó szemmel és a Győr ellen nem engedték be a koreójukat, és a többi szurkolók is nemtetszésüknek adtak hangot, így inkább próbálnak visszavenni.
    A meccs amúgy fasza volt, most látszik igazán, hogy Gomes mennyire alkalmatlan. Jó lenne, ha a válogatottban is így produkálna a Juhász-Gyurcsó-Kokó trió.
  • karajjj
    kell a francnak itt európai kupa, a győriek még a Pápával sem bírnak :D
  • passatgt
    végére azért elrontották a fradizással
  • sempronius18
    Megy a csapatnak ennyi a titka a normális szurkolásnak. :)
  • passatgt
    és milyen jó hallani, hogy normális szurkolás van, eddig egyszer hallottam csak, hogy buzi mlsz, és a zsidókat se szidta senki:)
  • passatgt
    egyedül szolnoki helyére kéne valakit találni, brachi is kilóg picit:)
  • passatgt
    nem akarom elkiabálni, de ez a vidi baromi jó lesz idén, szépen játszanak és egyre kevesebb a technikai hiba meccsről meccsre
  • banok
    Tőzsér gól
  • banok
    Szalai gól
  • passatgt
    A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd Alessandro Del Pieróval tárgyal
  • a.carkey
    De mégis 29203 hozzászólásban tárgyaljuk ki őket. :)
    Utoljára szerkesztette: a.carkey, 2014.08.23. 11:18:08
  • Sippie
    most nem azért, de nálunk egy egész bajnokság ki van építve a sérült embereknek. NB1 néven fut.
  • karajjj
    Ebben egyet értünk, 10-ből 9 ebből akar megélni, és le akar húzni ilyen indokkal. Szinte mindenki csak a pénzt látja a dologban, tisztelet a kivételnek!
  • a.carkey
    Európai bérek? :)
  • a.carkey
    Voltam ilyennek a közelében. Tudod hány szélhámos, ilyen-olyan senki kuncsorog folyamatosan pénzért?! (Mozgássérült szkanderosoktól a mozgássérült műkorcsolyázókon át, az értelmi fogyatékos teniszezőkig.

A világ összes pénze nem lenne elég az ilyenek kielégítésére. :D

Ilyenkor ha a svédeknek Ibra segített, nálunk megkereshetnék Zsuzsit, vagy a Copkiller Elődöt. Ők nagy támogatói a megszorultaknak (nem, max. ha összetörnek vagy megölnek valakit közúton).
  • sempronius18
    Figyelj szerintem az EU tag Svéd és Németországban a helyi futballszövetségek kicsit jobban tisztában vannak az EU-os joggal, mint te és az a blogger vagy újságíró akitől átvetted az idézetet és ők sem fizették a válogatottjuk kiutazását, hanem magánemberek tették ezt meg.

Az idézet egyébként a sportra nézve azt vonatkoztatja magával nagy vonalakban, hogy állami szervek által rendezett sporteseményeken biztosítsanak mozgáskorlátozott helyeket amit én is nagy erővel támogatok.
  • COOLancs
    Nincs pénz ilyesmire, mert elment az anál-szkennerre. Amúgy az ilyesmiket cégek meg milliomosok szoktak szponzorálni, nem az állam ( ez mondjuk az egész sportra is igaz)
  • rooney8
    "Az Európai Unióhoz történő csatlakozás egyik feltétele, hogy az állampolgárok - köztük a fogyatékossággal élő emberek - számára megteremtődjön az esélyegyenlőség a társadalmi élet minden színterén; a fizikai és kulturális környezetben, a lakhatás és közlekedési eszközök használata, a szociális és egészségügyi ellátás, az iskoláztatási és munkaalkalmak, a kulturális és társadalmi élet, valamint a sport és a szórakozás területén is."
  • sempronius18
    Lehet hogy szomorú meg szar ember vagyok, de a helyi futballszövetség nem fizette az egyik országban sem a kiutazást akiknek így hirtelen utána néztem. Szerintem, mint már mondtam le lehet köpni de jogosan. Ezzel szemben a "balliberális sajtó" úgy állítja ezt be mintha magyar sajátosság lenne meg lehozza a maga párhuzamát a stadion építésekkel is mert most arra vevő a nép az hozza a kattintást.

Ám hagyjuk sajnálom, hogy így gondolom.
  • Narxis
    Szomorú hogy így gondolkodsz. ..
  • sempronius18
    A kajakosoknál annyira rosszak a körülmények, hogy Janics Natasa Szerbiábából, Csipes Tamara meg Ausztráliából (!) szaladt rögtön haza mikor meglátta az ottani körülményeket úgyhogy hagyjuk már.

A sérültek válogatottját meg sehol sem támogatja a szövetség a Svédeknél se pedig azért ugye ott van pénz, mégis Ibrának kellett kifizetni az utazásukat.

Ám mind1 ezek a dolgok parttalan vitához vezetnének.
  • ressy14
    Mondjuk ebben teljesen ellenkező a véleményem, nehogy már az a pár tízmillió fájjon a kormánynak, amikor a tömegsport bázist akarják kiszélesíteni és támogatni és építenek 10 milliárdokért stadionokat. Ugyanilyen alapon akkor felesleges kiutaztatni a futball válogatottakat is, úgy is csak égünk velük. Minden sportág lelkes játékosai kapják meg a kellő támogatást, ne az legyen hogy a focistáknak a segge is ki van nyalva, de a birkózók vagy kajakosok meg beázott teremben meleg víz nélkül szenvedjenek.
    Persze értékrend kérdése az egész, és nem feltétlen az enyém a szélesebb körben elfogadott.
  • mooo
    Enyhén ittasan nem tűnt fel a dátum :)
    Viszont érdekelne,hogy hol találhattam a cikket
  • sempronius18
    Köpjetek le de ilyen értelmi sérült, roma, ügyvéd, rendőr, szobafestő stb válogatottak kiutaztatására a senkit sem érdeklő VB-jükre 10 milliókért tényleg nagy pénz kidobás én se adnák rá pénzt.

A sport kedvelő mozgáskorlátozottak is jobban járnak az új stadionokkal ahová ők is ki tudnak menni szurkolni normál körülmények között nekik kialakított helyre. Kivétel ez alól a válogatottjuk 22 tagja meg a családtagjaik.
  • Jim Morrison
    Am erről jut eszembe, értelmi sérültekből álló válogatottunk kijutott a vb-re...
    Ja meg lehet 12 millió volt, szórri :D
    cikk
  • Narxis
    :D
  • a.carkey
    Az elejét magyarul is, mert nem értek ilyen nyelven!
  • Jim Morrison
    Am erről jut eszembe, sérültekből válogatottunk kijutottak a vb-re, de nem tudtak kimenni mert kellett volna 8 millió forint... Persze azt még hozzámondták a tv-ben, hogy ennyi meg ennyi milliárdból készült stadion, meg a 'rendes' válogatottunk 3x. Helyen áll a világranglistán...:D
  • Sippie
    hámégjó! nem azér építgetjük a stadiont, hogy itten mindenféle himbihumbi sportokról vagdossanak össze mindenféle VB meg olimpiai aranyat... micsoda balgaság, ha ezt a nagyvezír meglássa fejek fognak hullani!
  • a.carkey
    Nézzük meg mit tud a lelátó "profik" nélkül, és ha jó, jobb, vagy ugyanolyan, csak még a gyerekét is kihozhatja az ember, akkor már megérte, ha meg rosszabb, max. nem lesz, és kész.
  • Grenzjager
    Ezért nincs szükség a szurkolói kártyára Részletek: http://www.hatharom.com/2014/08/21/ezert-nincs-szukseg-a-szurkoloi-kartyara
  • a.carkey
    Miért, mit vágjanak be? Az utóbbi évek foci sikereit? :D
  • Jim Morrison
    Most ezt miért mondod? Átadtak 3 új stadiont, azóta vagy 15 érmet szereztünk úszásban...
  • karajjj
    :DDDDDD
  • LasDen #29179
    ennél korábbi hír nincs?
  • mooo
    Tovább zuhan az MB1 nézettsége...
    A BMLSZ lassan de biztosan eléri a célját :(
  • Kaplan
    k a t a s z t r ó f a, a magyar futball. Vajon miért vagyunk még képesek újra, és újra leülni a TV képernyője elé?! Amit a Debrecen ma is futball címén adott előtt, na az az arcátlanság.
  • Sippie
    micsoda arcátlanság. A professzionális futball meccs után a dunatv-n bevágják az utóbbi idők vízilabda sikereit...