Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"Ez a máltai futball... nem tudom, hogy az övék tart elõrébb, vagy a miénk hátrébb..."
Dum spiro, spero.
parádé, évrõl évre megkérdezem magamtól, hogy sírjak, vagy nevessek?!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Úgy tûnik, hogy tényleg nem szabad már senkire sem legyinteni, hogy úgyis továbbjutunk. Ez van, nem lehet biztosra menni, csak jusson tovább mindenki az elsõ körén, azzal már elégedett lennék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Minél több pénz folyik a magyar fociba, annál szarabb lesz? 😄
Dum spiro, spero.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A játékkal elégedett, ez mindent elmond. Végül is 11 amatõr ellen...
Ráadásul 2 hete kezdtek el edzeni a fiaink, tehát elõtte soha az életben nem találkoztak labdával még.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ez odabasz azért, sok sikert😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár