Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Ebben mi? Szépen felsorolta az elmúlt évek baklövéseit.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Hát az tény, hogy õ a legnagyobb hülye, de ez független attól, hogy jár-e meccsre

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sportgézán olvastál mást az elmúlt kb 10 évben?
Kaplan
Szerintem csak pusztán felesleges hangulatkeltés.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Narxis
Nagy igazság!

Mikor megláttam, hogy sportgéza szóról szóra tudtam mi lesz a tartalma el se kellet olvasnom. 😊
A dióknak a Fradival ellenben voltak csatárai. Legalább is nyomokban fellelhetõek.

Akinek derogál átvenni a bronzérmet, edzeni sincs kedve, pontossághoz köze sincs annak nem sok köze van a csapathoz, hiába jó játékos. Úgy kellett volna szerzõdtetni hogy csak a meccsnapokon álljon Doll rendelkezésére.

Zenszkij
egy kommentbe ennyi ökörséget belesûríteni már mûvészet <#wink>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

errõl nem tudok nyilatkozni, tavasszal kevés fradi meccset láttam (kb 3-at), rengeteget dolgoztam hétvégente, nem sok mb1-et tudtam nézni, ezek szerint akkor én vagyok kicsit eltévedve és látatlanban túlértékeltem õket azok alapján, amit olvastam
LSSAHPAUL
Most õszintén a tavalyi tavaszi hadjárat csak is Leonardónak volt köszönhetõ, nélküle egy átlagos középcsapat (nem Haladás féle, attól jóval gyengébb) a fradi, úgy kell most is kezelni ezt az eredményt mintha a Kecskemét játszott volna, illetve a következõ eredményeket is, kiesés, kb 8. hely majd a bajnokságban.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Azért egy fokkal a miskolciak még mindig értékelhetõbben játszottak, mint a Fradi. Itt legalább volt valami elképzelés benne, amit néha talán meg is tudtak mutatni. A védelem tényleg MB1 szintû, Rados meg bekapta az év gólját, de azért ha igazolnak még párat, akkor egész jó csapat lesz ebbõl.
LSSAHPAUL
Amikor egy játékost leszerzõdtetnek, szerzõdés kötésnél bele kell tenni pár sort: ha nemzetközi kupában indul csapat és elsõ körben kiesik akkor minden járandóságáról lemond, pl a frankhitelesek javára. Ha méltatlankodik akkor nem szerzõdtetem önbizalom/képesség hiány miatt, mert hogy képzeli hogy egy fél amatõr csapatot nem gyõz le és szégyent hoz magyarországra. (nem mintha a 2. körbe kiesni nem lenne az, de ha azt is beletennénk akkor már tényleg senki nem írna alá)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

DaemoonHunter
A játék volt csalódás itt, nem az eredmény. A svéd meccs simán lehetett tökmás ehhez képest, ha a luxemburgiak beálltak védekezni, bunkerfocit játszani, de ami ellenben itt katasztrofális volt az az hogy mennyire zavarba jöttek nemzeti bajnokságunk fiai, a védelem mennyire látszott hogy nb1 vérbeli szint, de úgy az egész csapatmozgás, sõt akár nyerhettek is volna a máltaiak kis szerencsével(mivel érdekes módon az õ elképzelésük összejött a kiállításig).

IFK Göteborg (svéd)-Fola Esch (luxemburgi) 0-0 hát azért õk sem büszkélkedhetnek... Mondjuk mentségnek kevés.
Narxis
Hatalmas szégyen a magyar foci. Fájdalmas nézni ezeket a meccseket.

ressy14
de ez ütött:

"Ez a máltai futball... nem tudom, hogy az övék tart elõrébb, vagy a miénk hátrébb..."

Dum spiro, spero.

Mor3llo
fasza, a magyar csapatok kiélezett rangadókat játszanak a máltai kõmûvesekkel
parádé, évrõl évre megkérdezem magamtól, hogy sírjak, vagy nevessek?!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DaemoonHunter
Övé volt én is úgy láttam, a kommentátor meg no komment még igencsak zöldfülû a mutáló hangja meg kifejezetten irritált 😄

Elek mekkora láma hihetetlen

Kaplan
Amúgy szerintem ez kristálytisztán Bacsa Patrik gólja volt. Nem akarom elhinni, hogy 6 visszajátszásból nem látja a kommentátor.

Úgy tûnik, hogy tényleg nem szabad már senkire sem legyinteni, hogy úgyis továbbjutunk. Ez van, nem lehet biztosra menni, csak jusson tovább mindenki az elsõ körén, azzal már elégedett lennék.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DaemoonHunter
Itt tart a honi foci sajnos. Durva hogy minden évben éri az embert csalódás, és minden évben egyre korábban.

ressy14
aztabüdöspicsafaszát 😄
pékek szopatják szarrá a profikat 😄

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
nagy kár ezért 😞

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
2:1 csak szopatunk! irány a csoportkör!

Dum spiro, spero.

DaemoonHunter
Majd a Gyõr kozmetikázik, de tényleg bennük még azért van egy kis hitem a lendületes támadójátékuk miatt...

Ahogy minden évben, idén is optimista voltam. Nem úgy tûnik, hogy lesz minek örülni idén.
ressy14
em gondoltam, hogy a tavalyi szégyen fokozható, de sikerült meglepniük a miskolci és ferencvárosi aranylábúaknak.

Minél több pénz folyik a magyar fociba, annál szarabb lesz? 😄

Dum spiro, spero.

Játékvezetõi labdánál nem adták vissza a máltaiak a labdát, aztán gondolom nem szóltak nekik, hogy borsodban megütnek ha kötekedsz 😄
Mi történt? Lemaradtam.
DaemoonHunter
Ha van 1 kis eszük vágnak nekik 2-3 gólt mert ilyen alkalom még 1x nem lesz.

Megmondtam, hogy becserélik 😄
De még mindig jobb, miszt szentes lázár 😄
DaemoonHunter
Esküszöm a fradi büszke lehet hogy milyen sportigazgatója van ez mellett. Gyakorlatilag egy kretén az illetõ.

LasDen
"Futács Márkók nem rohangálnak minden utcasarkon." Háááát 😄Dd

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DaemoonHunter
Ez a diósgyõri sportigazgató...
A játékkal elégedett, ez mindent elmond. Végül is 11 amatõr ellen...
Ráadásul 2 hete kezdtek el edzeni a fiaink, tehát elõtte soha az életben nem találkoztak labdával még.

bakkerman
a többi egy nagy szar...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

muhaha milyen gólt kaptak már!!!
passatgt
Balázs Benjámin, az NB II-es Kaposvári Rákóczi labdarúgója a Vitória Guimaraesbe igazolt

ez odabasz azért, sok sikert😊

Rados szerintem ezzel megváltotta a padra a jegyét...
LasDen
hülye kapus 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Ejnye 😄 Természetesen gyõznek a diók.

én x-re raktam
baszki, az akkora kapufa volt, hogy majdnem mehettek új kaput venni debrecenben 😄
LasDen
2-0-ra ki fognak kapni.

dave9004
bocs elnéztem a dátumot
dave9004
mintha már játszottak volna a héten
szerintem azon a fradi lesz
bakkerman
július 10.-én este 7kor meg pontosítanak majd,hogy mégis az M1 adja a meccset? 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!