32945
Magyar Foci
-
#29255 Forrás? -
#29254 delhi dinamóhoz ment:( -
karajjj #29253 A magyar foci közel sem a racianalitásról híres. Persze tisztelet a kivételnek. -
#29252 Semmiféle racionális okát nem látom annak hogy ide jöjjön, bár a család néha túlmutat a racionalitáson, de ennek ellenére sem. -
sempronius18 #29251 Ja csodát ne várjatok tőle azért már tényleg idős meg a futball csapat játék. -
#29250 ha ide is jön, azért csodát ne várjatok tőle, balfék társakkal körülvéve ő se megy sokra -
#29249 Az biztos, hogyha Del Piero idejön, akkor itt hatalmas tömegeket fog megmozgósítani. Azt hiszem nekem is legalább egyszer látnom kell majd élőben a játékát, már azt hittem, hogy soha nem fog sikerülni. Én magam részéről elmormolok egy imát! :) -
#29248 igen, de ha 40.000-t akar keresni, akkor kimegy indiába, mert a honvéd a felét sem tudná kifizetni... -
karajjj #29247 ugyanmár, most lesz 40 éves, plusz indiából van még ajánlata, azért a honvéd szerintem nem olyan szar, meg ha annyira hiányzik neki india, csak kisétál a nyóckerbe... -
#29246 Ezen kár még elmélkedni is, mindent összevetve azért úgy látom kijött hogy kb 0% az esély az idejövetelére.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2014.08.25. 19:58:33 -
#29245 Az átigazolásokban jól értesült Tuttomercatoweb értesülései szerint Del Piero azonban már döntött, de még aludna rá egyet, így szerda helyett már kedden tudatja az érdekelt klubokkal, hol szeretné folytatni a pályafutását.
lefekvés előtt mindenki mondjon el egy imát -
karajjj #29244 én megfogadtam, hogy ha jön, akkor kiváltom a honvéd kártyát, pedig semmilyet sem akartam :D -
#29243 Hát ez az. Meg gondolom anyagilag is vannak igényei. -
#29241 ha meg még mindig olyan jó, mint írjátok, akkor meg azért nem fog ide jönni :D -
#29241 Ráadásul ő még fizikálisan rendben van, elég sok ausztrál bajnokit néztem miatta és ott azt az igazi buta rakkolós brit focit játszák és bírta a tempót. Felüdülés lenne neki a magyar lötyögés. -
#29240 fm-be tuti kezdek a honvéddal majd -
#29239 meg a honvéd se egy sopron -
sempronius18 #29238 Del Piero azért nagyon nem egy Signori kategória játéktudásban sem és ami sokkal fontosabb marketing értékben sem. -
#29237 ha jön is, kb annyira lesz hasznos mint Signori volt a Sopronban.... -
karajjj #29236 most jelen esetben úgy áll a dolog, hogy a lánykérés megvolt, a menyasszony meg állítása szerint 48 órán belül dönt -
#29235 most akkor jön Del Pipi a honvédba vagy nem? -
karajjj #29234 kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége! :D -
#29233 Kurva nagy tehetsége volt, nem némi, de pont amiatt amit írtál sajnos annyi lett neki. Nekem azért nagyon hiányoznak az ilyen spílerek a mennyeiből.
-
sempronius18 #29232 Váczi Zoli bár volt némi tehetsége, de a pályán mindig azt figyelte, hogy hogyan tudna minél többet alibizni, legendás arról, hogy a szünetekben 3 szál cigit is elszívott az alkohollal is mindig jó pajtik volt így életvitele példamutató, egy szó mint 100 ideális magyar politikus alkat. -
#29231 "Váczi Zoltán után a most Ajkán játszó Sowunmi Thomas is LMP-színekben indul az őszi választáson" :) -
#29230 egyébként elég faszságokat álmodtam éjjel de az egyik az volt, hogy a vidi meccsen visszafizették a jegy árát, ha nem volt mlsz büntetés -
sempronius18 #29229 Lehet úgy van ez kiszámolva, mint amerikában, hogy a bérleteseket akkor is beszámolják, ha épp nem mentek ki, mert attól még fizető nézők.
Értsd: Van 8000 bérletes és 4128-an vettek csak erre a meccsre jegyet így van valóban 12128 fizető néző, de mondjuk a 8000 bérletesből csak 5000 ment ki így bent ültek 9128-an. -
#29228 Ferencváros - Nyíregyháza Spartacus 3-1 (2-0)
12128 néző
ránézésre nem volt annyi, de legalább a statisztika jó lesz:)
-
#29227 a dvsc felejtett el nevezni, mint látszik nem véletlenül, ugyanis otthagyták a szarban őket.
a helyükben lesatíroznám a címert arról a mezről -
#29226 eddig 2 meccs és 0-12 gólkülönbség :) -
karajjj #29225 még szerencse, hogy tavaly elfelejtettek nevezni az nb2-be, különben most egy osztállyal magasabban kellett volna ezt eljátszani -
#29224 most úgy tűnik egybevan minden náluk,befog esni 1-2 vereség meg döntetlen még most ősszel is,de ha télen nem nyúlnak a kerethez nagyon,és az edző is fenntartja ezt a motivációt akkor simaügy lesz az arany. a mennyiben ennyi elég a bajnoki címhez,aztán jövő nyáron majd eldől mit tud ez az edző a nemzetközi szintéren. Én sose voltam a Vidi ellen,mezey féle érában se,Sousa-nál meg néha azért szurkoltam is nekik,idén bennük bízok hogy megnyerik a bajnokságot. Már csak nekünk (Nyíregy) kéne benntmaradnunk... -
#29223 Meglesz nekik a bajnokság szerintem, a hátralévő néhány fordulóban már aligha előzhetik meg őket. -
Grenzjager #29222 :)
-
Grenzjager #29221 Aztán egy feröeri csapat gyorsan helyretesz mindenkit... -
#29220 jaja, timbuktufölde bajnoka elég kemény ellenfél! -
karajjj #29219 szerintem ne tegyél ilyen elhamarkodott kijelentést -
#29218 de van egy nagyon jó Vidink akik jövő nyáron bajnokként (??) talán túljutnak a timbuktu földi bajnok ellen :D -
Grenzjager #29217 Ne a gól nélküli meccsekből indulj ki, az előző szezonban a huszonvalahányadik fordulóban volt az első 0-0. -
#29216 csak fejlődnek a védőink