32945
Magyar Foci
  • Kaplan
    Forrás?
  • passatgt
    delhi dinamóhoz ment:(
  • karajjj
    A magyar foci közel sem a racianalitásról híres. Persze tisztelet a kivételnek.
  • DaemoonHunter
    Semmiféle racionális okát nem látom annak hogy ide jöjjön, bár a család néha túlmutat a racionalitáson, de ennek ellenére sem.
  • sempronius18
    Ja csodát ne várjatok tőle azért már tényleg idős meg a futball csapat játék.
  • passatgt
    ha ide is jön, azért csodát ne várjatok tőle, balfék társakkal körülvéve ő se megy sokra
  • Kaplan
    Az biztos, hogyha Del Piero idejön, akkor itt hatalmas tömegeket fog megmozgósítani. Azt hiszem nekem is legalább egyszer látnom kell majd élőben a játékát, már azt hittem, hogy soha nem fog sikerülni. Én magam részéről elmormolok egy imát! :)
  • LasDen #29248
    igen, de ha 40.000-t akar keresni, akkor kimegy indiába, mert a honvéd a felét sem tudná kifizetni...
  • karajjj
    ugyanmár, most lesz 40 éves, plusz indiából van még ajánlata, azért a honvéd szerintem nem olyan szar, meg ha annyira hiányzik neki india, csak kisétál a nyóckerbe...
  • DaemoonHunter
    Ezen kár még elmélkedni is, mindent összevetve azért úgy látom kijött hogy kb 0% az esély az idejövetelére.
    Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2014.08.25. 19:58:33
  • passatgt
    Az átigazolásokban jól értesült Tuttomercatoweb értesülései szerint Del Piero azonban már döntött, de még aludna rá egyet, így szerda helyett már kedden tudatja az érdekelt klubokkal, hol szeretné folytatni a pályafutását.

lefekvés előtt mindenki mondjon el egy imát
  • karajjj
    én megfogadtam, hogy ha jön, akkor kiváltom a honvéd kártyát, pedig semmilyet sem akartam :D
  • banok
    Hát ez az. Meg gondolom anyagilag is vannak igényei.
  • LasDen #29241
    ha meg még mindig olyan jó, mint írjátok, akkor meg azért nem fog ide jönni :D
  • 9csöves9
    Ráadásul ő még fizikálisan rendben van, elég sok ausztrál bajnokit néztem miatta és ott azt az igazi buta rakkolós brit focit játszák és bírta a tempót. Felüdülés lenne neki a magyar lötyögés.
  • bakkerman
    fm-be tuti kezdek a honvéddal majd
  • passatgt
    meg a honvéd se egy sopron
  • sempronius18
    Del Piero azért nagyon nem egy Signori kategória játéktudásban sem és ami sokkal fontosabb marketing értékben sem.
  • LasDen #29237
    ha jön is, kb annyira lesz hasznos mint Signori volt a Sopronban....
  • karajjj
    most jelen esetben úgy áll a dolog, hogy a lánykérés megvolt, a menyasszony meg állítása szerint 48 órán belül dönt
  • bakkerman
    most akkor jön Del Pipi a honvédba vagy nem?
  • karajjj
    kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége! :D
  • 9csöves9
    Kurva nagy tehetsége volt, nem némi, de pont amiatt amit írtál sajnos annyi lett neki. Nekem azért nagyon hiányoznak az ilyen spílerek a mennyeiből.

• sempronius18
    Váczi Zoli bár volt némi tehetsége, de a pályán mindig azt figyelte, hogy hogyan tudna minél többet alibizni, legendás arról, hogy a szünetekben 3 szál cigit is elszívott az alkohollal is mindig jó pajtik volt így életvitele példamutató, egy szó mint 100 ideális magyar politikus alkat.
  • a.carkey
    "Váczi Zoltán után a most Ajkán játszó Sowunmi Thomas is LMP-színekben indul az őszi választáson" :)
  • passatgt
    egyébként elég faszságokat álmodtam éjjel de az egyik az volt, hogy a vidi meccsen visszafizették a jegy árát, ha nem volt mlsz büntetés
  • sempronius18
    Lehet úgy van ez kiszámolva, mint amerikában, hogy a bérleteseket akkor is beszámolják, ha épp nem mentek ki, mert attól még fizető nézők.

Értsd: Van 8000 bérletes és 4128-an vettek csak erre a meccsre jegyet így van valóban 12128 fizető néző, de mondjuk a 8000 bérletesből csak 5000 ment ki így bent ültek 9128-an.
  • passatgt
    Ferencváros - Nyíregyháza Spartacus 3-1 (2-0)
    12128 néző

ránézésre nem volt annyi, de legalább a statisztika jó lesz:)
  • dave9004
    a dvsc felejtett el nevezni, mint látszik nem véletlenül, ugyanis otthagyták a szarban őket.
    a helyükben lesatíroznám a címert arról a mezről
  • rooney8
    eddig 2 meccs és 0-12 gólkülönbség :)
  • karajjj
    még szerencse, hogy tavaly elfelejtettek nevezni az nb2-be, különben most egy osztállyal magasabban kellett volna ezt eljátszani
  • bakkerman
    most úgy tűnik egybevan minden náluk,befog esni 1-2 vereség meg döntetlen még most ősszel is,de ha télen nem nyúlnak a kerethez nagyon,és az edző is fenntartja ezt a motivációt akkor simaügy lesz az arany. a mennyiben ennyi elég a bajnoki címhez,aztán jövő nyáron majd eldől mit tud ez az edző a nemzetközi szintéren. Én sose voltam a Vidi ellen,mezey féle érában se,Sousa-nál meg néha azért szurkoltam is nekik,idén bennük bízok hogy megnyerik a bajnokságot. Már csak nekünk (Nyíregy) kéne benntmaradnunk...
  • ReszegKoldus
    Meglesz nekik a bajnokság szerintem, a hátralévő néhány fordulóban már aligha előzhetik meg őket.
  • Grenzjager
    :)
  • Grenzjager
    Aztán egy feröeri csapat gyorsan helyretesz mindenkit...
  • Sippie
    jaja, timbuktufölde bajnoka elég kemény ellenfél!
  • karajjj
    szerintem ne tegyél ilyen elhamarkodott kijelentést
  • bakkerman
    de van egy nagyon jó Vidink akik jövő nyáron bajnokként (??) talán túljutnak a timbuktu földi bajnok ellen :D
  • Grenzjager
    Ne a gól nélküli meccsekből indulj ki, az előző szezonban a huszonvalahányadik fordulóban volt az első 0-0.
  • Casillas
    csak fejlődnek a védőink