Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd meg látjuk hogyha Abra papa megunja a csapatot, vagy behajt az Aranykéz utcába, hány Chelsea szurkoló lesz pár év mulva.
LasDen
nem mondom, hogy nincsenek divatok, de akadnak rendes szurkolók is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jó a neten nekem régen volt volt egy vitám egy Pool drukkerrel még a BL gyõzelmük idején aki bizonygatta, hogy 1982 óta Pool drukker, aztán kiderült róla késõbb, hogy 1989-ben született. 😄😄😄
LasDen
nem vagyok chelsea drukker. és nem szoktak le divatozni. csak megkérdeztem, mert kíváncsi voltam. mellesleg szerintem attól, hogy valaki chelsea drukker, még nem jelenti, hogy divat. Biztos, hogy vannak olyanok, akik még azelõtt szerettek bele a csapatba, hogy megvették volna...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ressy14
Divat alatt azokat a fradi "drukkereket" értem, akik évente csak egy-két meccsre mennek ki, pedig többre is kitudnának, és azokat a chelsea "szurkolókat", akik pár éve még nem is tudtak róla és/vagy 1 év múlva már más csapatnak lesznek a "fanatikusai".
Azokkal nincs bajom, akik a magyar foci bohóckodása helyett inkább más bajnokságokat néznek és onnan "választanak" csapatot, amíg nem verik a mellüket vele és nem csak 1-2 évig szimpatizálnak velük. (elvégre félig én is ilyen vagyok, és sok topiklakó is). Ezek inkább menjenek Londonba meccset nézni, az az igazi, nem amikor bulimeccs néven ellötyögnek egy hangulattalan meccsen.

Dum spiro, spero.

Ha leszarod akkor az miért bánt ha ledivatoznak??
LasDen
és akkor? ki nem szarja le?

Mert mindegyik már az anyatejjel együtt szívta be magába a Stamford-Bridge porát és a kéket szeretetét, az anyjuk a Chelsea indulót énekelte nekik altatódalként, de egy biztos egyik sem azért Chelsea szurkoló, mert Abramovics megvette a klubbot és így azt a játékost akit akarnak.
bakkerman
szerintem arra célzott ressy hogy aki csak azért megy majd ki az elsõ 1-2 Fradi meccsre,mert szép csilivili a stadion,õk a divatok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
miért divat?

ressy14
én a Fradi helyében a bérleteseknek 1-2 ezerért, a divatoknak meg 20 ezerért adnám a jegyeket 😄

Dum spiro, spero.

Ha 20K lenne a legolcsóbb jegy akkor is elkapkodná a sok divat Pannon-Briton.
pénteken bejelentik a fradi-chelsea jegyárakat, mennyire tippeltek? 😄 szerintem 5-6 alatt biztos nem lesz jegy
DaemoonHunter
Ott ennyi feltétel édeskevés 😊

dehogynem közösködnek, csak külföldi legyen és jó sok pénzzel
DaemoonHunter
Mtk nem nagyon szeret közösködni senkivel sem, mivel zsi..., vagyis na mindegy tudjátok 😄

ááá, ez kb esélytelen szerintem
passatgt
vagy akár összekapcsolják a felcsúttal az ifiket és ott tényleg lesz akkor épkézláb fiatal, az mtk-ban meg légiósokkal normális felnõttcsapat, lencse stb átmegy az mtk-ba

úgy talán még van is értelme, mert akkor magának válogatná össze a csapatot
passatgt
valszeg még 1 évet lesz Garami és utána nyugdíjba megy, a helyére majd lesz László Csaba

ez kb hihetetlen 😄, vagy az, hogy az MTK "a jövõben szeretne kilépni a nemzetközi porondra, és ehhez minõségi külföldi játékosokra is szüksége van"
Láma!
Egy szóval sem mondta hogy a tábor huhog, sõt szereti a szurkolókat, mert támogatják. és a tábor is szereti õt, ezt rengetegszer bizonyították már, szóval a huhogás eltûnhetne ilyen tenyérszkennerrel, ha azt nem (csak) nálunk vezetnék be...

Én magam nem hallottam, csak múltkor Somalia panaszkodott.
Láma!
akkor azt is tudhatod hogy fradi táborban évek óta nincs huhogás... az Szombathely...😊

ressy14
Nem társadalomkritika, csak túl böszmék ahhoz, hogy kameraképek alapján azonosítsanak és eltiltsanak embereket. Lásd. a Fradi-Újpest meccs utáni ünneplésben résztvevõ szurkolók fényképeinek a police.hu-ra való kirakása.

Az már a szervezõk hibája, ha nem tudják kiszûrni a jegy nélkül bemenni kívánó nézõket és a szabálysértést korábban elkövetõ szurkolókat. Angoloknál és a hollandoknál nem dilettánsok kezelték ezeket az adatokat, sikerült is kordában tartaniuk a drukkereket. Az már más kérdés, hogy az angoloknál ezzel együtt a hangulat is kihalt.

A Lokinál csak kártya van, õk azt mondták, azzal is eltudják látni a feladatot, nem kérnek a vénaszkennerbõl.

Szóval szerintem a jelenlegi rendszereket megfelelõen használva simán meg lehetne oldani ezeket a problémákat. A rendbontókat még a bûncselekmény elkövetésekor el kell fogni és azonosítani. Talán itt van a legnagyobb hiba, hogy a szekusok kevés embert emelnek ki egy-egy szabálysértést követõen.

Dum spiro, spero.

Évi kétszer-háromszor járok: ))
Narxis
Ez mondjuk egy szép társadalomkritika. Nálunk kártya, rendõrség és vénaszkenner egy nb1-es bajnoki elengedhetetlen kellékei, aztán van olyan ország ahol ilyen meg nincs. Ott vajon miért nincs? Spanyoloknál van? Ahol egy stadionban 90ezer ember is van? Tényleg nem tom, azért kérdezem.

Debrecenben nincs vénaszkenner de kártya van? Vagy az sincs? Ott miért nincs? Érdekes kérdések ezek. Kíváncsi leszek, hogy többi helyen ha lesz új stadion akkor mi lesz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
Mondjuk amíg van olyan hely ahova ugyanennyi vagy több ember bejutása megoldható kártya és egyebek nélkül addig ide se kell ilyesmi 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Láma!
"nekem nem fognak hiányozni, lesz helyettük más."
kint maradnak egy ideig az biztos, ahogy a szurkolói kártya elsõ bevezetésekor. viszont egy szóval se említsd majd, hogy kint van 10-15 ezer ember a stadionban, de a jászapáti - putnok meccsen nagyobb a szurkolás mint itt...

Láma!
legalább jönnél ki meccsre néha és látnád, hogy nem kell ahhoz a b közép hogy cigányozzon az öregúr, a tizenéves, az anyuka, vagy úgy bárki...😊

ressy14
ha meg van még a régi, azt is bedobhatod, vagy csinálj egy egyszerût, az uborkaszezon közben elég az is 😊

Dum spiro, spero.

<#eljen>
És még az is lehet, hogy kevesebb huhogás meg cigányozás lesz.
passatgt
Eltûnt a banner😞 Gondolom az sg-s variálások miatt.

a.carkey
Nyugi. Nem fogják kibírni, hogy ne legyenek ott a megnyitón. 😊

A medve nem játék.

Zenszkij
Mondandód sok igazat tartalmaz, amit eldöntenek véghez is viszik. Viszont szerintem a B-Közép elmehet a sunyiba, nekem nem fognak hiányozni, lesz helyettük más. Lehet itt agárkodni, aki bûnözõ az pofázik, aki nem az, az meg be tud jönni meccsre, ennyi. Balhémajmokból elég volt, fizessék õk az MLSZ büntetéseit.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
Értelme nem is sok lett volna, de így a jövõ hét csütörtöki Sliema Wanderers elleni UEFA kupamérkõzés elõtt is szinte biztos, hogy nem sokat ér. Tök mindegy. Ebben az országban hoznak valami döntést akkor azt mindig véghez viszik. Teljesen mindegy, hogy milyen kormány van hatalmon.

Én nem pazarolnám az idõmet felesleges demonstrációra, de õk tudják.

a.carkey
Gondolom nem a német-brazil idejére. Annyira nem kemények. 😊

A medve nem játék.

Narxis

Láma!
bocs. az nem az volt😄

Láma!
újabb bundameccsen?😊

Úgylegyen
passatgt
de legalább nyernek, ráadásul nem is szar játékkal(jó, persze, edzõmeccs, majd tétmeccsen kell villogni lyon ellen a csoportkörben😊)

lokinál leszoktak a comic sans feliratozásról <#wow2>
félház megvan egyáltalán a lyon meccsen? 😄
bakkerman
Pinyõ tolódása majd õsszel fog érvényesülni,amikor egyre inkább tolódunk el a francia EB-tõl <#love12>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

DaemoonHunter
Még jó hogy azt nem Véber nagyúr mondta vagy legalább is nagyon nem ebben a formában, hanem Csertõi, bár így jobban hangzott. Pinyõ tolódása meg legalább látszik, tehát látszódik valami amit az edzõ meg akar valósítani, ami ráadásul nem is olyan buta dolog, bár mint futballcikkíró biztos tudnia kéne.

A vége viszont tetszett ez pontosan így van 😊

bejelentették

a.carkey
A szerzõ?

A medve nem játék.

Kaplan
Pontosan ezért. A tények azok makacs dolgok és nem lehet ezeket semmibe venni, de az ilyen felületeknek hatalmas szerepük van az emberek felfogásában. Fõleg Magyarországon, ahol - bár nagyképûen hangozhat - de egy kisebbségben élõ intellektuális társadalmon kívül befolyásolható, egyszerûbb emberek élnek.

A negatív pedig mindig százszoros jelentõséggel bír mint egy pozitív történés. Ezért volna érdemes kicsit taktikát váltani, nincs mit piedesztálra emelni, de ez is teljesen felesleges.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Maradjunk annyiban, hogy például a Gerás elég feltételes mód.
Meg miért is lenne hülye, ha 35 felett mikor a PL-re alkalmatlan már a szervezete hazatérne?

De a többi sem ilyen egyszerû.