32945
Magyar Foci
-
#29295 így is többen voltak, mint mondjuk egy fradi - kaposváron, ami kb 1 szint -
Zenszkij #29294 -
#29293 Nekem kell megmagyarázni semmit se, engem nem lepett meg. -
Zenszkij #29292 Ne csodálkozz, ő csak a hangulatkeltésért linkelgeti a marhaságait. Nem kell vele foglalkozni. Csuklóból gyűlöl minden Fradistát, és ezzel vezeti le gyerekes frusztráltságát :D. -
#29291 másik oldalt azért többen voltak, meg hétközi fordulóra nehéz menni dolgozó embernek
-
#29290 Nem tudom emlékszel-e arra, hogy hányan NEM tudtak 95ben bejutni az Ajax és a Margit ellen? Na ezért 20ks, na meg jelenleg NINCS értelmes pesti stadion, és amikor elkezdték, az a választások előtt történt, vagyis franc se tudta, hogy nyernek-e vagy sem, így a Puskás átépítése/felújítása/bontása/rehabilitációja kérdéses volt. Kb. -
#29289 ez vicc. Majd az Újpest ellent megtelik,de érdemes csak az Újpest elleni meccsek miatt fenntartani egy 20k-s stadiont? -
#29288 Annyian voltak a tv elott? :D -
#29287 dehát ultramodern -
#29286 -
#29285 7.789 néző -
#29284 biiiztos...:) -
karajjj #29283 kóláson 7 ezret írnak -
#29282 Mennyien voltak a Dunaújváros ellen? -
#29281 Mi az esélye, hogy Hajnal is visszatér az NB1-be? :D -
#29280 A végén van pár magyaros hír. :) -
#29279 ja csak a magyar focihoz nem sok köze van :D -
#29278 Azért ez se semmi! :D -
#29277 :DDD -
#29276 "A magyaroktól ilyen jó a Vidi?"
Igen, az olyan magyaroktól, mint a Dunaújváros, Nyíregyháza vagy az MTK :D -
#29275 Nem isten ő, csak nem engedi belülről bomlasztani a csapatot, ahogy Gomes tette. Magyar szinten jó munka folyik nálunk, de nemzetközileg nem tudom mire lesz képes a keret, a védelem szerintem sebezhető (főleg Szolnoki oldalán), csak eddig a Győrön kívül még nem volt tesztelve (akkor is kettőt berámoltak neki).
Ráadásul tavasszal már felcsúton játsszuk a hazai meccseket, nagy hátrány lesz, és ha télre nem szedünk össze egy komolyabb előnyt, akkor simán megfoghatnak minket. Úgyhogy óvatosan ezzel, nincs lefutva még semmi. -
#29274 majd meglátjuk tavasszal mennyire lesz isten :D -
#29273 Joan Carrilló az Isten? :) -
#29272 Kár, pedig most direkt vártam a büntetést. -
#29271 ne is mondd :D megye3-ban focizik nagyon jó barátom,most igazolt a csapata egy burkina faso-i (!!!) légióst szlovákiából,angolul nem tud,szlovákul is csak dadog,magyar az felejtős,a labda csak zavarja,de megkapja haviszinten a minimált,heti 3 edzéssel,plusz meccs :D Vicc? :D -
#29270 "Azért látom a megyeiben is kötelező a "kongói harmadosztály egyik sztárjátékosának" lehetőséget adni. Így fejlődik a magyar foci. :)" :D -
#29269 ha kedd akkor bünti
jaj de érdekes, hogy a Fradit nem büntették meg, pedig "megszeretgették" párszor a nyíregyháziakat és az újpestieket, talán még az mlsz-t is.
hogy lehet ennyire álszent a szövetség, röhej. -
#29268 Már majdnem kijelenthető, hogy megszereztük Del Pierót. Néhány napon belül a szerződést is aláírjuk – idézi a klub egy neve elhallgatását kérő, de magas rangú vezetőjét a Times of India c. lap, amely hozzáteszi, hogy az ázsiai klub egy utolsó megerősítést vár, amelyet még a magyar féllel folytatott egyeztetések miatt nem kapott meg eddig. -
#29267 "mi ez ausztrál foci?" :D -
#29266 -
#29265 A pályán halt meg egy focista -
#29264 Kattintás növelő cikk volt, na. -
sempronius18 #29263 Az az első "legmagyarabb stadion" írás tényleg gusztustalan volt az indexen, de prolik arra vevők az adja a kattintást. -
karajjj #29262 az a durva, ahogy előadják, hogy milyen gáz, hogy mekkora szar a vendégöltöző, közben még ő maga is leírja, hogy mindenhol máshol ez a szokás, de azért na... :D -
#29261 Undorító, hogy egy stadion átadását így túlpolitizálják, értem ezt mindkét oldalra. -
#29260 Leteszteltük az új Fradi stadiont
+
a postban ott a link a "Még néhány szó az új Fradi stadionról"-hoz, amit szintén érdemes elolvasni! -
karajjj #29259 ezzel a dátummal van ott: 20.08.2014 -
#29258 a.) a hülye külföldiek szerint szép város budapest
b.) a nők viszont tényleg a legszebbek
c.) játszhat életében először a fradi ellen, Európa egyik legszebb, legkorszerűbb stadionjában -
#29257 Ez jogos, de nem a magyar foci milyensége a döntő itt. -
#29256 transfermarkt