Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azokkal nincs bajom, akik a magyar foci bohóckodása helyett inkább más bajnokságokat néznek és onnan "választanak" csapatot, amíg nem verik a mellüket vele és nem csak 1-2 évig szimpatizálnak velük. (elvégre félig én is ilyen vagyok, és sok topiklakó is). Ezek inkább menjenek Londonba meccset nézni, az az igazi, nem amikor bulimeccs néven ellötyögnek egy hangulattalan meccsen.
Dum spiro, spero.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dum spiro, spero.
Az már a szervezõk hibája, ha nem tudják kiszûrni a jegy nélkül bemenni kívánó nézõket és a szabálysértést korábban elkövetõ szurkolókat. Angoloknál és a hollandoknál nem dilettánsok kezelték ezeket az adatokat, sikerült is kordában tartaniuk a drukkereket. Az már más kérdés, hogy az angoloknál ezzel együtt a hangulat is kihalt.
A Lokinál csak kártya van, õk azt mondták, azzal is eltudják látni a feladatot, nem kérnek a vénaszkennerbõl.
Szóval szerintem a jelenlegi rendszereket megfelelõen használva simán meg lehetne oldani ezeket a problémákat. A rendbontókat még a bûncselekmény elkövetésekor el kell fogni és azonosítani. Talán itt van a legnagyobb hiba, hogy a szekusok kevés embert emelnek ki egy-egy szabálysértést követõen.
Dum spiro, spero.
Debrecenben nincs vénaszkenner de kártya van? Vagy az sincs? Ott miért nincs? Érdekes kérdések ezek. Kíváncsi leszek, hogy többi helyen ha lesz új stadion akkor mi lesz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
kint maradnak egy ideig az biztos, ahogy a szurkolói kártya elsõ bevezetésekor. viszont egy szóval se említsd majd, hogy kint van 10-15 ezer ember a stadionban, de a jászapáti - putnok meccsen nagyobb a szurkolás mint itt...
Dum spiro, spero.
És még az is lehet, hogy kevesebb huhogás meg cigányozás lesz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én nem pazarolnám az idõmet felesleges demonstrációra, de õk tudják.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A vége viszont tetszett ez pontosan így van 😊

A negatív pedig mindig százszoros jelentõséggel bír mint egy pozitív történés. Ezért volna érdemes kicsit taktikát váltani, nincs mit piedesztálra emelni, de ez is teljesen felesleges.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Meg miért is lenne hülye, ha 35 felett mikor a PL-re alkalmatlan már a szervezete hazatérne?
De a többi sem ilyen egyszerû.