Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De legalább nem mondott hülyeségeket.
legalábbis én mindig hallgattam amikor még sok meccs volt egy idõben, rádióban még élvezhetõ is volt így az összes meccs.
Halkan megjegyzem egyébként, hogy máris jobban szerepelnek a csapataink, mint tavaly, mert már nyertünk két párharcot, még tavaly csak egyet.
Ez is valami......
A Rijeka ellen ez a teljesítmény egy szaros lófingra se lesz elég.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
74 évesen jól tolja az öreg.....
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Ha pedig bennfentes vagy elárulhatnád, hogy kit vertek össze az öltözõben.
DVTK-Birkabirge: A máltai kapus elég érdekesen védett, hogy róla valahogy mindig a befelé pattant a labda! Raktak volna oda egy seprûnyelet helyette, az legalább nem tippmixel.
Végül is a német játékhoz csak az hiányzik amitõl németes a precizitás.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nóóóóórmáááális????
Üres stadionban fogják nyomni vagy mit akarnak? 😄
A medve nem játék.
Amúgy tényleg nincs esély a maradására a frissen igazolt Lauth ugyanazt hozta, mint õ csak egy osztállyal feljebb.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-bajner-balint-a-fradi-edzeseit-latogatja-2348849
fasza, ennyit nem hiszem, hogy adok ezért a bohóckodásért
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Az ETO-nak nem mindegy itt mennyi folyik, de a kasszába.
Ám ha tegyük fel 2 év múlva eladják 5 millióért akkor már a Lipcsénének nem lesz mindegy, hogy 20%-ot lead-e ebbõl az ETO-nak vagy sem.
Illetve itt majd viszont valóban lesz dolga a Lipcsének is az ügynökökkel, de ez még nagyon feltételes.......
Valószínûleg azon megy a vita, hogyha a Lipcse továbbértékesítené jó pénzért Kalmárt akkor a vételárából hány százalékot kapna a nevelõ együttese az ETO.

Megnézném az arcukat mikor megindul feléjük pár sporttárs.
Akár azt is remélhetném, hogy inkább a tévében nézik majd a meccset, de nem, perkáljanak csak a Fradinak 😊
Mindenesetre sajnálni nem fogom õket akármi is lesz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”