Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, sajnos, nem vagyok régi sportrajongó, mondhatni nem rég csöppentem bele. Minden elismerésem számára, csak valahogy furcsa volt, így este. A meccs sem a legpörgõsebb volt (már amit láttam belõle).
De legalább nem mondott hülyeségeket.
DaemoonHunter
Megérzik ha valami nem stimmel, hát valóban volt egy kis probléma a koncentrációval, hajtás volt de amolyan meddõ fajta, de biztosan jobb lesz ez késõbb.

dave9004
Petõfis körkapcsolásban nagy ász volt a többiekkel együtt.
legalábbis én mindig hallgattam amikor még sok meccs volt egy idõben, rádióban még élvezhetõ is volt így az összes meccs.
Látod a népnek ez sem jó. 😞

Halkan megjegyzem egyébként, hogy máris jobban szerepelnek a csapataink, mint tavaly, mert már nyertünk két párharcot, még tavaly csak egyet.

Ez is valami......
DaemoonHunter
Én nem tartom kizártnak hogy a végén cukic azért volt felb*szva annyira mert nem igazán hajtottak a társak amennyire illene egy fraditól 6000 szurkoló elõtt(akármennyi is volt).

DaemoonHunter
Jaja errõl beszéltem...

Nem lehet eldöbnteni hogy a mecss a a haldoklósabb kínlódás, vagy a kommentátor<#help>

A Rijeka ellen ez a teljesítmény egy szaros lófingra se lesz elég.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

A szövege sem rossz csak nem tanították meg neki, hogy feleslegesen ordítozzon, meg idõs ember is õ hozzá 74 évesen szeretnék én olyan szellemi állapotban lenni, mint õ...
Te sem vagy idõs ember ha nem ismered Zoli bácsit aki csak 12 olimpiáról tudósított.
74 évesen jól tolja az öreg.....
DaemoonHunter
Én is így vagyok vele, a régi iskola ugye. Hiába ordibálnak a ficsúrok mutáló hanggal attól még irritálók maradnak legyen az Menczer vagy Mezei tökmind1. Ez legalább nem beszél hülyeségeket és még nyugtatólag is hat ezeken az éppenséggel elég lagymatag meccseken(de legalább nem hangzik hülyén mint mikor valaki túlságosan beleéli magát).

Ki ez a kommentátor? Szörnyû, ennyi erõvel engem is odaültethetnének. Idejöttem az utolsó tíz percre, megnézem a hajrát, de megalszik a tej a szájában. <#duma>
Jól közvetít amúgy Novotny Zoli bácsi. Tûzbe nem hoz csak úgy, mint Menczer, Knézy vagy Mezei, de legalább hülyeséget nem beszél, ha bírja az öreg vállalhatna többet.
Fogalmam sincs, most inkább az a kérdés, hogy a Fradi játszik-e majd a Rijekával egyáltalán.
A Rijeka ellen már játszani fog?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Pár száz plusz bérletest biztos jelent sokan mondták ha jön Zoli vesznek bérletet.

Ha pedig bennfentes vagy elárulhatnád, hogy kit vertek össze az öltözõben.
Valóban reális veszély hogy Gera hívõk ezrei fogják megtölteni a stadionokat?<#hawaii> Kíváncsi vagyok mennyire fog beilleszkedni a csapatba, tudjuk hogy a fradiban mindenki szupersztár ezért is szeretik összeverni egymást az öltözõben.

DVTK-Birkabirge: A máltai kapus elég érdekesen védett, hogy róla valahogy mindig a befelé pattant a labda! Raktak volna oda egy seprûnyelet helyette, az legalább nem tippmixel.

DaemoonHunter
Gera úgy kell ebbe a csapatba mint egy falat kenyér. Rengeteg a rossz passz, az ötletek megvannak, de nincs aki megvalósítsa :/
Végül is a német játékhoz csak az hiányzik amitõl németes a precizitás.

Gera jelent egy csomó plusz szurkolót ami pénz, de legyen neked a pohár örökké félig üres.
dave9004
Göteborg továbbmen,t így tehát az ETO a svédekkel meccsel majd a 2. körben
ez meg mégszebb, remélem idén a bajnokságban is ilyen jók lesznek a miskolciak
daszép gólvolt!
Milyen szimpatikus hogy a vezetés mindvégig sunyin hallgatott errõl az aprócska tényrõl <#action> Gyakorlatilag Gera el is viszi azt a lovét, de nem hiszem hogy õt sikerül majd tovább passzolni 😄 Ahelyett hogy az ifjú tehetségeket nevelnének, leharcolt, kutyának se kellõ parkolópályás focistákra vadásznak szerte Európában <#hehe> Nem hiába igazi szagemberek vannak a magyar fociban...

ressy14
diósgyõr meccsen az eredményjelzõ:
BKR - VTK <#banplz>

Dum spiro, spero.

Zenszkij
tény, hogy ingyen jött, de az is tény, hogy ezt elbaszták, hogy ennyit kell perkálni vissza

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dartonite
Nem tudja valaki hogy ilyesmi lehetseges e?A FIFA szabalyzatat nem ismerem,de en 50%-os 'future fee' -rol hallottam maximum,ilyen nagy mertekurol meg nem.Vagy ez csupan a ket szerzodo felen mulik?
a kékvérûek megtöltik
Minimum 90%-ig megtelik mibe fogadjunk?
Narxis
Én se.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zenszkij
hát én tuti nem fizetek ezért bohóckodásért

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

a.carkey
9k-100k?

Nóóóóórmáááális????

Üres stadionban fogják nyomni vagy mit akarnak? 😄

A medve nem játék.

Egy hónapja még arra se volt esély a szerény nyilatkozata szerint, hogy valamilyen kutya magyar csapat edzéseit látogassa. 😊

Amúgy tényleg nincs esély a maradására a frissen igazolt Lauth ugyanazt hozta, mint õ csak egy osztállyal feljebb.
"Maradására nem sok esély van."
A magyar foci nagy reménysége Bajner Bálint a Fradinál edz.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-bajner-balint-a-fradi-edzeseit-latogatja-2348849
közben megtaláltam, de köszi

fasza, ennyit nem hiszem, hogy adok ezért a bohóckodásért
Láma!
Kubatov face oldalán mondta ezt. Pénteken lesz szektorokra bontva gondolom, de az intervallum ez.

hivatalos?
Túl olcsó, a bérletesek kedvezménye meg túl kicsi.
ReszegKoldus
helyes <#taps>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Láma!
Nyitómeccsre 9.000 - 100.000 között lesznek a jegyárak. Bérlettel 30% kedvezmény.

passatgt
"Amikor eljött Besic Hamburgból, akkor abban maradtunk, hogy majd a menedzsmenté és a Hamburgé lesz 70%, és 30 % marad a Ferencvárosnál. "

Hidd el az ügynöki díj itt nem tétel a vevõt nem is érinti csak az eladót, mert a játékos vételárát nem befolyásolja nekik 1 milla a srác és kész.
Az ETO-nak nem mindegy itt mennyi folyik, de a kasszába.

Ám ha tegyük fel 2 év múlva eladják 5 millióért akkor már a Lipcsénének nem lesz mindegy, hogy 20%-ot lead-e ebbõl az ETO-nak vagy sem.
Illetve itt majd viszont valóban lesz dolga a Lipcsének is az ügynökökkel, de ez még nagyon feltételes.......
szerintem nem ilyen egyszerû, itt inkább a különbözõ ügynöki díjakról lehet szó
Szinte minden fiatal tehetséges kelet-európai és latin-amerikai játékos esetében ez van.

Valószínûleg azon megy a vita, hogyha a Lipcse továbbértékesítené jó pénzért Kalmárt akkor a vételárából hány százalékot kapna a nevelõ együttese az ETO.
Én röhögnék nem szívlelem a Fradi ultráit, de pár 40 kilós Chelsea meg MU és Arsanal stb fun a facebook-on olyan kemény.

Megnézném az arcukat mikor megindul feléjük pár sporttárs.
ReszegKoldus
Szerencsére ez az én reményeimtõl függetlenül fog vagy nem fog mûködni.
Akár azt is remélhetném, hogy inkább a tévében nézik majd a meccset, de nem, perkáljanak csak a Fradinak 😊
Mindenesetre sajnálni nem fogom õket akármi is lesz.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Szép, hogy reméled, hogy erõszakos bûncselekményt követnek majd el néhányan: ) Okos vagy nagyon: )
Ha a jövõbeli Dunaújváros elleni meccs árait nézem, illetve azt hogy mekkora biztonsági kockázat van a meccsben, õszintén remélem hogy 15-20ezer forint alatt nem lesz jegy, mégis új stadion, luxus körülmények, BL gyõztes csapat, Szekeres Tamás is érti a dolgát, szuper erõs bajnoki címre hajtó Fradi, szóval keményen fizessenek csak akik kimennek.

ReszegKoldus
Remélem jó drága lesz és jó sok chelsea drukker. És hátha még kapnak pár pofont is ajándékba a nagyarcú fészbúkozó magyar chelsea fanok 😊)