Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Ma Európa ismét megtapasztalja a magyar fodball erejét.

20:45 Cliftonville - Debrecen (M2)

Dum spiro, spero.

passatgt
"El: Gera Zoltán még nincs bevethetõ állapotban"

dave9004
közben a Rijeka a bajnoki 2. hely, kupagyõzelem után(dinamot verte 2x a döntõben) a szuperkupát is megnyerte a dinamo ellen hétvégén.
Meleg lesz az FTC-nek ellenük.
ReszegKoldus
Lehet a vérében van a futballkurvaság 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Aki esetleg Mezeit hiányolta az szerintem este ismét hallhatja 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

az elején még 1 meccs szokott lenni, de most megvariálták, szóval nem biztos, hogy így van, az új lebonyolítással én sem vagyok tisztában
passatgt
ja, hogy csak 1 meccs, ok... ennyire követem a magyar kupa küzdelmeit😄

mert a magasabb osztályban játszó csapat, megy az alacsonyabb osztályban játszóhoz
passatgt
meg mitõl függ a sorrend? Nem mindig a húzásnak megfelelõen játszanak, van amikor megcserélik a hazai/vendéget

passatgt
körmend-gyirmótnál mi volt a nevetés tárgya?😄

dehogynem, ottvan minden csapatvezetõ, aki éppen nem talált kibúvót 😄
amúgy az tetszik, hogy sorsolnak mindenkit mindenkivel, a nb3-as barcikának át kell utazni a komplett országot, hogy babócsára menjen játszani a megye1-es csapattal 😄
passatgt
hát végülis ezt kurva fontos élõben közvetíteni, sztárvendéget nem hívtak húzni?😄

kicsit érdekes a magyar kupa sorsolás, élõben lehet nézni
Roberto Carlos 8 éves magyar anyától (ribancztól) származó gyerekét már le akarja igazolni a real......
m2-n lesz holnap a lokimeccs
Sajnos a magyar foci már ezerszer bebizonyította hogy bárkit alul tud múlni...

Gerára kíváncsi leszek, de most õszintén: ha Messit leigazolnák, akkor azzal minden probléma megoldódna? Attól még a csapatjáték, a passzok, a futás teljesítmény NB1-es híg fos marad.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ReszegKoldus
Ja, hiba lett volna, de hátha született itt valami tehetséges török/lengyel/albán/ghánai stb esetleg 😄

Mondjuk ide úgyis csak ilyen Komanok jutnak

DaemoonHunter
Nagy hiba lett volna így utólag. Doll-t szövetségi kapitánynak!

ReszegKoldus
hát végül is már tavasszal nagyon honosítani akarták Leonardot 😊

DaemoonHunter
Végre megint lesz kit követnie a magyar focinak, mostantól a németek lesznek az etalon!!!44

ReszegKoldus
végre vége van ennek a szar vb-nek, jövõ hét végén kezdõdik az mb1 <#hawaii>

passatgt
az még nem biztos, hogy játszani is fog😊 de azért remélem...

LSSAHPAUL
Most már a fradinak is van esélye, Gerát nevezik a Rijeka ellen.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Egyetértek Loki továbbjutást várok én is, de nem vagyunk valóban abban a helyzetben, hogy bárkit is lenézzünk és kötelezõnek vegyük ellene a továbbjutást.
Alázat és maximum kell mindenki ellen.
bakkerman
én azt mondom várjuk meg azért a meccs elsõ pár percét,akkor kiderül mit várhatunk tõlük,meg a Lokitól. Mostmár nem írhatunk le senkit európában,már az elsõ körökben se. Sajnos

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
Videoton–Paris Saint-Germain 3–4 (3–2)

LSSAHPAUL
Nem tudom figyeltétek e de mind 3 welszi csapat kiesett az EL-bõl 😄 de még nem is akárhogy 😄 Az észak ír se sokkal erõsebb szvsz..

dave9004
a Cliftonville nem az a szint ami szorongatja a magyarokat még.
ahhoz még kell 10 év, meg h a focizni tudó északírek ne angliában játszanak
Az jövõhéten kiderül.
a.carkey
Az biztos, hogy a produkciójuk a VB meccsei után a lassú-lagymatag és a lagymatag-lassú között váltakozott. Ha nem máltai az ellenfél, hanem egy balkáni idegbeteg, akkor kõ kövön nem marad, és megszórják õket, mint a szar.

A medve nem játék.

Láma!
Nem, nem azt írtam hogy jobb volt, vagy hogy hatékonyabb, tény hogy nem volt sok gól. De meg volt szervezve a támadás, folyamatos nyomás alatt volt az ellenfél, és gyors passzokkal próbáltak helyzeteket kialakítani. Volt fazonja a csapatnak, ha még nem is volt megfelelõ a helyzetkihasználás.
Erre gondoltam, amikor azt írtam hogy õ ezt frankón megszervezte.

Köszönöm. 😊

Hát az Akeem elõtti gólátlag sem jobb egy tizeddel sem ebbõl nekem nem esik az le, hogy annyival jobb lett volna a támadójáték bocsánat.
Láma!
Moniz: Akeem esetéig 8 meccs 13 rúgott (1,625 átlag), 6 kapott (0,75)
utána: 8 meccs 11 rúgott(1,5 átlag), 15 kapott (1,875)

Doll: 13 meccs 20 rúgott (1,53as átlag), 7 kapott (0,53)

Mennyi volt a Fradi gólátlaga Moniz alatt, meg Doll alatt?
Láma!
Moniz azért frankón megszervezte a csapat támadó szekcióját, szépen játszott a csapat, és idézte a régi önmagát. aztán Akeem esete után Moniz is megtört...

Doll pedig pont a fordítottja. Frankón megszervezte ugyanabból a gárdából (szinte) a védelmet, ellenben támadásban nem voltunk annyira határozottak

Ez amúgy olyan szinten vicces, Horváth dolgozott másfél évet 3 csapatnál mindenhol fél évet ami kevés azért, hogy igazán látszódjon a munkája.

A Kecsóval jó középcsapat voltak.
A Paksal jól indult, de mikor távozott kiesõ helyen voltak.
A Gyõrrel jó volt, de azzal a csapattal Pintér is bajnoki címet nyert.

Ám lassan már benne váltják a megváltót gondolom mert olyan jókat nyilatkozik, pedig szakmailag Csertõinél sem mutatott többet a Paksot például pont Csertõi mentette meg utána.

Ugyanez volt Moniz is õ se mutatott semmit, mint edzõ, de faszán nyilatkozott ezért szerették.

Persze remélem Horváth Feri beváltja a reményeket, mert szimpatikus forma. Csertõi meg egy semmirekellõ mielõtt valaki félreértené a szavaimat.
a.carkey
"Horváthtal sikerülhet szerintem.(pintérrel nem menne sztem)"

1x komolyan megnézném Horváthot a válogatott élén az ökör Pintér helyett!

A medve nem játék.

Látva a szuperkupa döntõt, pénzt nem raknék a Debrecenre se<#smile>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

dave9004
bolgár Litex lesz az. Nehéz, de nem elérhetetlen az sem
Rijeka nagy falat
Cliftonville sima ügy
Göteborg, Horváthtal sikerülhet szerintem.(pintérrel nem menne sztem)
Láma!
Cukic azért volt felbaszva és szedte szét majdnem Ugrait, mert a sokadik "kurvagyenge" rigmus után, egy ígéretes támadást sarkazgatással cseszi el...

Elvileg még 4 hét kell lenni hogy formában legyen.

LSSAHPAUL
Gera játszhat már a Rijeka ellen?
Az m1-es öregtúl meg még most is elálmosodok ha valaki emlegeti.

a.carkey
Körkapcsolások régen. Áhhh. Már rádiót se hallgatok, nemhogy rádióban focit és olimpiát. 😄

A medve nem játék.

Az MLSZ máris oszthatja a bónuszokat a fantasztikus eredményekért <#vigyor3>

A vak is látja hogy lézengés megy a meccseken, kiverik õket mint a szart. Ezeket a máltai amatõr focistákat 5-0-ra kellett volna agyonverni, ehelyett pl. a SLiemának az utolsó percig esélye volt a továbbjutásra <#buck><#rinya>

Szerintem a DVTK-nak van még esélye egy kört menni a 3 éve alapított moldáv klub ellen, meg a Debrecennek is nyögvenyelõsen vernie kéne az Észak-Íreket. FTC, ETO esélytelen (de ne legyen igazam).

Nem bírni az öreggel, érezhetõ volt rajta a rádiós vonal, mindent elmondott, amit látott, de nekem bejött! Össze kéne rakni Hortival... 😄
Narxis
Akkor már lehet pezsgõt bontani, bulizni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

passatgt
na, 2 csapatunk már ment 1 kört😊

ReszegKoldus
Nekem tetszett a kommentálás, jókat röhögtem 😄

Amúgy megértelek, de megvédem az öreget, mert így a nyugdíjból visszarángatva is jobb majdnem minden m1-es kommentátornál.