Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20:45 Cliftonville - Debrecen (M2)
Dum spiro, spero.

Meleg lesz az FTC-nek ellenük.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
amúgy az tetszik, hogy sorsolnak mindenkit mindenkivel, a nb3-as barcikának át kell utazni a komplett országot, hogy babócsára menjen játszani a megye1-es csapattal 😄
Gerára kíváncsi leszek, de most õszintén: ha Messit leigazolnák, akkor azzal minden probléma megoldódna? Attól még a csapatjáték, a passzok, a futás teljesítmény NB1-es híg fos marad.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Mondjuk ide úgyis csak ilyen Komanok jutnak
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Alázat és maximum kell mindenki ellen.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ahhoz még kell 10 év, meg h a focizni tudó északírek ne angliában játszanak
A medve nem játék.
Erre gondoltam, amikor azt írtam hogy õ ezt frankón megszervezte.
Hát az Akeem elõtti gólátlag sem jobb egy tizeddel sem ebbõl nekem nem esik az le, hogy annyival jobb lett volna a támadójáték bocsánat.
utána: 8 meccs 11 rúgott(1,5 átlag), 15 kapott (1,875)
Doll: 13 meccs 20 rúgott (1,53as átlag), 7 kapott (0,53)
Doll pedig pont a fordítottja. Frankón megszervezte ugyanabból a gárdából (szinte) a védelmet, ellenben támadásban nem voltunk annyira határozottak
A Kecsóval jó középcsapat voltak.
A Paksal jól indult, de mikor távozott kiesõ helyen voltak.
A Gyõrrel jó volt, de azzal a csapattal Pintér is bajnoki címet nyert.
Ám lassan már benne váltják a megváltót gondolom mert olyan jókat nyilatkozik, pedig szakmailag Csertõinél sem mutatott többet a Paksot például pont Csertõi mentette meg utána.
Ugyanez volt Moniz is õ se mutatott semmit, mint edzõ, de faszán nyilatkozott ezért szerették.
Persze remélem Horváth Feri beváltja a reményeket, mert szimpatikus forma. Csertõi meg egy semmirekellõ mielõtt valaki félreértené a szavaimat.
1x komolyan megnézném Horváthot a válogatott élén az ökör Pintér helyett!
A medve nem játék.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Rijeka nagy falat
Cliftonville sima ügy
Göteborg, Horváthtal sikerülhet szerintem.(pintérrel nem menne sztem)
Az m1-es öregtúl meg még most is elálmosodok ha valaki emlegeti.
A medve nem játék.
A vak is látja hogy lézengés megy a meccseken, kiverik õket mint a szart. Ezeket a máltai amatõr focistákat 5-0-ra kellett volna agyonverni, ehelyett pl. a SLiemának az utolsó percig esélye volt a továbbjutásra <#buck>#buck><#rinya>#rinya>
Szerintem a DVTK-nak van még esélye egy kört menni a 3 éve alapított moldáv klub ellen, meg a Debrecennek is nyögvenyelõsen vernie kéne az Észak-Íreket. FTC, ETO esélytelen (de ne legyen igazam).
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.