32945
Magyar Foci
-
#29375 Bármikor kizárhatják a Pécset az OTP Bank Ligából -
#29374 Így jobb ! :D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.07. 13:05:55 -
#29373 Felcsúton mostantól gyalog járnak a bakák. -
Grenzjager #29372 Buzsákyt azért talán kiszorítja majd a Fradiban. -
#29371 Persze, hogy nem, mivel senkinek nem kell mar kulfondon. -
#29370 Hajnal nem zárta ki, hogy hazatér -
karajjj #29369 hogymi???
nincs pénz igazolni? szar csapatot tudott összerakni, ezért rögtön le is lép, ahelyett, hogy megpróbálna velük kezdeni valamit? minek ment oda, ha nem tud szarból várat építeni? -
#29368 innen is választhatsz :D -
#29367 legyek? komolyan? Doll bácsit is kezdi beszippantani a magyar közeg úgy látom,micsoda kifogás...legyek :DDDD következő mi lesz? Az ebola járvány megzavarta az egyik fekete légióst? :D -
#29366 vidinek ebben a szezonban gólaránya kupával és ligakupával együtt 30-2 -
#29365 micsoda Barcás labdatartó játék, aztamindenit :O -
Grenzjager #29364 Doll tuti az X-re :)
Thomas Doll: "Jó munkát végeztek a fiatalok, noha mély volt a pálya talaja. Ellentétben a vasárnap látottakkal, most szívvel lélekkel játszottunk. Zsivóczky nagyon szép gólt szerzett, fontos, hogy a fiatalokban meglegyen a jó értelembe vett pimaszság. A két csapat játéka kioltotta egymást, mindkét gárda taktikusan focizott, igazságos 1:1 volt, de a legnagyobb problémát ma a legyek jelentették."
...mondjuk a legyeket nem értem :), de tulajdonképpen lényegtelen hogy melyik edző mikor miről beszél itt. -
#29363 A Fradi-tábor bojkottálja az Újpest elleni derbit is! -
#29362 aranypillanatok gyanús -
karajjj #29361 vajon ki mire fogadott? :D -
#29360 Ez most valóban megtörtént egy futballmérkőzésen? Jézus atyaúristen! Szerintem a két csapat komolyan összebeszélt, hogy mindketten elpróbálják ezt a gyalázatot. -
#29359 Amíg egyre több pénz ölnek bele ebbe a foshalmazba fejlesztés címszó alatt, és azért hogy ebből minél többen meg tudjanak gazdagodni, kezdve az ilyen sztárjelölt gyerkőcöknél nincs miről beszélni, Pinyő csak a jéghegy csúcsa. -
Grenzjager #29358 Félek attól, hogy Pintért el is tudta kápráztatni egy-két "hajtós" spíler.... -
#29357 Épp most nyilalk..vagyis hazudja az egyik ecsetfejű hogy hajtós meccs volt. Látom. -
Grenzjager #29356
Csak az a rohadék pár száz néző ne zavarná mindkét csapatot a bűnöző jelenlétével..... -
#29355 Vagy mégis -
karajjj #29354 hoppá, Nikházit elengedték Miskolcról kölcsönbe Dunaújvárosba, ezt nem igazán értem, kiszorította a kicsi Bognár? -
karajjj #29353 még szerencse, hogy a fociban nincs visszavásárlási garancia, különben az everton egyből visszahozná a gyereket :D
video -
sztanko15 #29352 A Diósgyőr mikor volt emberhátrányban a tegnapi meccsen? :D
"Diósgyőri VTK (DVTK)
14 órája
77. perc: létszámelőnyben a DVTK
Zsidai kézzel mentette a 16-os előterében Gosztonyi bombáját, amiért megkapta második sárga lapját" -
#29351 többen azt írják, Roland Lamah -
#29350 "Egy harmincon aluli, 3 millió euró piaci értékű szélső igazol a Fradiba, aki kifejezetten gyors, és a spanyol élvonal mellett a Premier League-ben is szerepelt"
tipp? -
#29349 Megint csak a diósgyőri drukkereket tudom dicsérni :) mondjuk ott foci is volt, óriási mákja van a lokinak hogy kihúzta az x-el, ha bíró kicsit is focibarát nem 4 percet hosszabbít.. ha én bíró lennék megszívatnám az ilyen beszari időhúzó csapatokat mint a loki. Mellesleg úgy szart be a debrecen hogy a Diósgyőr emberhátrányban volt! Ugyanez van ha külföldi csapat ellen játszanak és 'jól állnak' kezdődik a beszarás ahelyett hogy ésszerűen kontráznának és megsemmisítenék az ellenfelet :D
Az mtk-fradin csak az mtk drukkerek hangját hallottam, ami katasztrófa hangulat szempontból.. eemtééékáá, emmtééékáá, semmi más, ezt is olyan szomorúan, kb mint a hajrá rá vác, hál istennek a vác már eltakarodott a képernyőről remélem az mtk is így tesz előbb utóbb. -
#29348 Az MTK–FTC meccsen az 1000 néző akkor is nagyon alacsony szám, ha figyelembe vesszük, hogy majd' kétszáz néző nem jutott be a stadionba, mert nem a kijelölt útvonalon közelítette meg a helyszínt.
vicc az egész, majd biztos nekiállok buszozni hogy meccsre menjek, meg vadászni hol lehet jegyet venni stb... meg is van az eredménye -
#29347 De már nem büntetnek érte :D -
#29346 csak a miheztartás végett, az új stadionban is van kinemugrálszarújpesti, faszszopóújpest, buzimlsz, szarnyíregyháza, ez nem fog megszűnni -
#29345 Amíg nem volt az a bizonyos "B Közép", addig is jártak a népek fradi meccsre, vagy hívjuk bárminek. Lehet, hogy csak fújj bíróztak, nem ..urva any.d ment, meg a többi, sok sok okosság, de mégis volt fradi. Ezután is így lesz. Más lesz, de lesz. Ha jönnek az eredmények, pláne. -
karajjj #29344 mondja az elmebeteg... -
#29343 Új stadion, új tábor. Az meg olyan, amilyen. Leginkább semmilyen :D
Egyébként igaza van szöllősinek. Aki még szept 15 után is kimegy, az tényleg elmebeteg :D -
Densie #29342 Ilyen ez amikor hisztizik a keménymag. -
#29341 Kubi elintézte. az új b-kőzép (a drapi miatt írom hosszúval) még nem tanulta meg a fradiindulókat a papírról -
#29340 azt is 1 ember mondja:D de úgy látszik működik, vezetnek:) -
karajjj #29339 nekem az a fura, hogy az örökrangadón azt hallani szinte csak, hogy "EMTÉKÁ!! EMTÉKÁÁ!!" -
#29338 Úgy fest a Fradi meccseket én is a hangulat miatt néztem eddig. Temető hangulatban a játékra is koncentrál az ember, az meg hullagyenge. -
#29337 A héten ment oda. Várjuk még ezzel egy-két hetet. -
#29336 Mondjuk kispados. :)