Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teljesen becsületes dolog lenne, hiszem most is annak számít 😄
LSSAHPAUL
Én indítványoznám max 2 külföldi lehet egyszerre egy csapatban, 0:0-ás féléidei eredmény -1, -1 pont mindkét csapatban, a 2. félidõben is 0:0 akkor -3, -3, kézhez venném a betyár kérdést, szal nem kell szkenner, aki rosszúl viselkedik fényképezzék le, vagy kamerával vegyék fel, majd mikor megy ki a kapún elkapni és felelõsségre vonni. Az hogy a tulaj bezár egy szektort nem engedélyezett, pirotechnikai eszközökre külön engedélyt kell kérni, pl ute-ftc-re adunk, ute-kecskemétre nem.
Közvetíteni meccset csak hangulatos ember teheti, szal a multkori öreg félék nem, Horti Gábor feladata lesz engedélyezni az illetõt.
Bekiabálások mehetnek, cigányozás mehet, huhogás mehet, 10 év alatt nem mehet senki meccsre, utána meg már úgyis a netrõl, meg az iskolában minden csúnya szavat megtanulnak a gyerekek. Verekedés mehet, meccs elõtt és után a stadion elõtt elkerített helyen, saját felelõségre, mentõt nem biztosítunk, botot igen.
Minden magyar csapatnak a régi 50-es évekbeli stílust kell játszani, ha már ez nem elég külföldi szintre akkor ez van kiesünk, most is kiesünk szal nem lesz rosszabb.
Na gyorsan én csak ennyit inditványoznák.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LasDen
rajtam kívül mindenkitől becsületes munkát várok....!!!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szeretném vinni az edzőképzést, jó nagy pénzeket szednék be és pofára adnám a diplomát
LasDen
Összedobjuk a pénzt, Desmond Milest felbéreljük, hogy ölje meg az MLSZ-t, meg akit még kell. Aztán kinezenek engem az elnönek, én titeket, lenyúlom a nagy pénzeket, ti meg addig felvirágoztatjátok a játékot. Deal?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
vajon ha egy félprofi csapat is túljutna a Lokin,észbe kapnának páran? Vagy még az kevés lenne?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kibeszéltük már itt egyszer, hogy a magjától rohad az egész
Zenszkij
mi magyarok minden sportban kiválóak vagyunk kivéve ezt a retek focit, oda gyûltek a léhûtõk és amint az látszik a politika is 😄 mit vártok rohad az egész

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DaemoonHunter
Nekünk is fantasztikus eredmény hogy nem kaptunk ki, mivel profi magyar labdarúgókról van szó.

Narxis
Koman, Rudolf

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ReszegKoldus
"A játékosaink zöme nappal dolgozott, úgy érkezett az esti BL-selejtezõre. Miután a Debrecent profi labdarúgók alkotják, fantasztikus eredmény a döntetlen és az, hogy kapott gól nélkül megúsztuk a meccset."

Tommy Breslin, az északír Cliftonville szakvezetõje a 0-0-s döntetlennel véget ért kedd esti találkozóról.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Hát most nem értek egyet. Mikor õ elment a Zenitbe akkor az a csapat friss EL gyõztes és stabil BL induló volt amire a Hannoverrel kevés volt az esélye.
Mikor lehetõséget kapott az Oroszoknál akkor pedig tényleg jó teljesítményt nyújtott nála tényleg nem nagyon lehetett érteni, hogy miért játszik olyan keveset.
Koeman alatt pedig ha megnézed a statisztikákat igenis a válogatott legjobbja volt a teljesítményét sokan keverik Hajnallal így utólag szerintem.

Szimpatikus embernek én se találom sõt a megmondóemberkedése és a hisztijei egy idõ után már sokká váltak, de a válogatott szempontjából nekünk már úgy se számít akkor hagy keressen pénzt ha kevés neki amit kap.
ressy14
A válogatottnál én sem hiányoltam, meccseinek a 80%-ában csak alibizett, de a tehetsége alapján egész pályafutását lejátszhatta volna a bundesliga 1-ben, ha motiváltabb és önzetlenebb lenne.
Legyen sikeres ázsiában, de ha a tehetségesebb magyarok így gondolkodnak, mint õ, akkor aztán tényleg soha sem lesz nemzetközileg eredményes válogatottunk, klubcsapataink. Márpedig a kevés kivételes adottságú magyar srácok ugyanígy elkallódnak, vagy elkurvulnak (lásd. Huszti, Dzsudzsák).

Dum spiro, spero.

LSSAHPAUL
Neki mennie kellett, elintézte a renoméját a hülye megnyilvánulásaival (pihennie kell stb), és valszeg még bundeszliga 2-be se kellett ezek után senkinek se. Amúgy agyilag tuti hogy nem tiszta, és ezt õ is tudja, ezért mondta le a válogatottságot is mert nem akarta még egyszer olyan helyzetbe hozni a válogatottat mint anno a horvátok ellen..
Lehet sokan keseregtek miatta de én kurvára be voltam szarva mindig ha õ játszott mert bármikor 'kiállítattja' magát.

ressy14
Egyetértek. A németeknél biztos minimálbérért szenvedett, de a kínaiaknál végre tud majd félre rakni.
Nincs azzal baj, hogy elmegy keletre, csak eddig ne játszotta volna a kurvát a hisztis kirohanásaival, klubcsapatának szabályainak telibe szarásával. Tehetséges gyerek volt pedig, ha anno Hannoverbõl nem megy el a Zenitbe, többre is vihette volna.

Dum spiro, spero.

Mintha eddig nem keresett volna annyit, hogy soha többé még csak néznie se kellejen meccset. Vagy bármit is csinálni, hogy meglegyen bármi amit csak ép ésszel ember akarhat.
Biztos onnan nézve mást jelent a sok pénz. Ezt mi sose fogjuk megtudni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

kiegészítés 31 évesen nincs esélye arra, hogy egy Hannovernél nagyobb klubba kerüljön.
Már 31 éves arra nincs esélye ilyen korban akkor elmegy inkább pénzt keresni én megértem.

Nem a mi adónkból fogja degeszre keresni magát. A válogatott szempontjából sem oszt vagy szoroz, hogy leépül-e Kínában mert már rég lemondta azt.
Ha egy Lippinek nem szégyen ma már ott edzõsködni vagy Vagner Love-nak ott játszani neki sem.

Csak azt ne nyilatkozza majd, hogy ez szakmai elõrelépés és minden rendben van.....
Narxis
lol

LasDen
sok sikert neki. Ott is villoghat majd kedvére.

pont most akartam írni, hogy beszéljük akkor magyar játékosokról:
Huszti >> Kicitcíp Szimalizzel FC
Mor3llo
HIVATALOS! Huszti Szabolcs új csapata a 长春亚泰.

😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

passatgt
Videoton azért elég korrekt lesz:
Kovács, Kleinheisler, Haraszti, Gyurcsó, Szolnoki, Tar, Radó(?), Simon, Németh(?), Zsótér, Szekeres

jó kis fiatal csapatot össze lehetne rakni 2-3 rutinos játékossal

dave9004
ha csak magyarok játszanának bennük, már a fradi meg a diósgyõr is kiesett volna.
a mai magyar futballista nem képes arra, hogy úgy játszon mint egynéhány külföldi itthon. És ezért beszél mindenki itt a külföldiekrõl, mert sajnos a hazai focisták ebbõl a posványból sem tudnak de nem is akarnak kiemelkedni, tisztelet a kivételnek, de õk kevesen vannak
LSSAHPAUL
Észrevettétek amúgy hogy beszélünk a magyar fociról, magyar csapatokról, de végig csak külföldi focisták nevei jönnek elõ, kivétel Gera 😊 mi lenne ha csak magyarok játszanának magyar csapatban.. tényleg akkor már ezen a héten csak a debrecen lenne versenyben meg a gyõr.

Igazából az lehetett a baj hogy ilyen fél amatõr pék-lakatos csapat ellen nem nagy dicsõség nyerni, de majd ha itt lesz a MU, PSG, Chelsea akkor majd megmutatja az ungarische focbalspíler hogy milyen fából faragták!

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ressy14
Seydi-nek kellett volna berúgnia a helyzeteit, és eldõlt volna a továbbjutás.
Ezek a döntetlenek a koeff pontok miatt nem jók, hozni kéne az ilyen meccseket, habár már a továbbjutás is csodaszerû tavalyhoz képest.

Dum spiro, spero.

LSSAHPAUL
Pontosan én is így éreztem hogy ennyit tudnak. Nincs kulibali, Jovanovics a csatár????!!! én azt hittem hogy amikor a fradiban játszott tavaly, hogy ez az utsó szezonja és visszavonul vagy legalábbis 1 osztállyal visszalép, erre a loki leigazolja 😄, sõt úgy néz ki õ a legaktívabb..
Amúgy tök rendesek a magyar csapatok, ugye az elõzõ körben az X-ekkel megajándékozták a lúzer máltaiakat, de most ez még nagyobb lúzer csapat 😄 150-éves, de összvissz 1 döntetlene van és vagy 18 veresége (gyõzelem nincs) nemzetközi porondon, szal megy az ünneplés gondolom, csak mikor kapjuk ezt mi vissza, remélem ha árvíz lesz gondolnak ránk.

Van benne igazság voltak helyzetek be kell rúgni.....
passatgt
megvoltak a helyzeteink, nehét volt játszani ezen a talajon, még a felkészülés elején vagyunk, kapu elõtt az utolsó passzokba hiba csúszott, ezen javítanunk kell, hosszú volt az út, voltak jó teljesítmények, de akadtak rosszabbak is, van néhány sérültünk akik nem játszhattak, végig irányítottuk a mérközést, elsõ félidõvel nem voltam elégedett, a másodikban már jól játszottunk, a helyzeteket be kell rúgni, ez nem sikerült stb...

Hopp már nem kár. 😞
Rejkjavik-Celtic is 0-0 közel van már egymáshoz a mezõny.
Casillas
szánalom

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Elõbb-utóbb csak hozzászokunk ezekhez az eredményekhez...
Szerintem is ennyit tudnak perpillanat, de arról is meg vagyok gyõzõdve, hogy egy percet nem készültek ebbõl a csapatból. Mind1 itthon majd már ismerik õket..
Narxis
Én is imádok, sztem semmi baj nincs a mûfûvel.

Narxis
Az a baj, hogy a játék képe nem azt mutatja, hogy félgõzzel focizik a Loki hanem, hogy ennyit tud. Ez az ami jobban zavar, nem is az eredmény mert abban én is biztos vagyok, hogy a Loki továbbjut.

Hát az ok, hogy mûfû, de abból is elég rossz minõségûnek tûnik így TV-n keresztül, de nem ez számít.
Hülye lenne aki az esetleges x-et erre fogná.
Szerintem meg kurvajó dolog, én szeretk műfüvön is játszani
dave9004
plusz ezen a mûfüvön se az igazi a foci szerintem, legalábbis én játszottam már rajta és sztem rossz dolog. egyet azért lehet verni a végén a lokinak
Hajtás az attól lehet bõven, hogy kevés a gól. Nincsenek nagy különbségek a Cseh meccsen kívül ennyi.
A Loki meccsen is azért ha nem is nagy de nagyobb az iram, mint egy átlag NB1-es meccsen.
dave9004
többi bl meccsen sincs nagy hajtás eddig, csak Prágában.
Végére talán lesz egy loki gól, de itthon majd max továbbjutnak elég az.
annyit kell focizni amennyi elég, lásd vb
....nyerik az írek 1-0-ra....
Ha most 0-0 netán nyerik az 1-0-ra akkor is itthon simán meglesz.
Narxis
Azért egy Cliftonville ne legyen már probléma így se...

DaemoonHunter
ésmégegy: Sajnos az angolok beálltak védekezni, így nagyon nehéz egy csapat ellen játszani, ha minden emberével bekkel.

amúgyis nehéz a levegűő
ressy14
mûfüvön játszik a Loki, meglesz a kifogás Kondásnak ha esetleg nem nyernek 😄

Dum spiro, spero.

passatgt
elírták, 20:45 a hivatalos

Nem 21:45? Az eredmények.com azt írja.