Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közvetíteni meccset csak hangulatos ember teheti, szal a multkori öreg félék nem, Horti Gábor feladata lesz engedélyezni az illetõt.
Bekiabálások mehetnek, cigányozás mehet, huhogás mehet, 10 év alatt nem mehet senki meccsre, utána meg már úgyis a netrõl, meg az iskolában minden csúnya szavat megtanulnak a gyerekek. Verekedés mehet, meccs elõtt és után a stadion elõtt elkerített helyen, saját felelõségre, mentõt nem biztosítunk, botot igen.
Minden magyar csapatnak a régi 50-es évekbeli stílust kell játszani, ha már ez nem elég külföldi szintre akkor ez van kiesünk, most is kiesünk szal nem lesz rosszabb.
Na gyorsan én csak ennyit inditványoznák.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Tommy Breslin, az északír Cliftonville szakvezetõje a 0-0-s döntetlennel véget ért kedd esti találkozóról.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mikor lehetõséget kapott az Oroszoknál akkor pedig tényleg jó teljesítményt nyújtott nála tényleg nem nagyon lehetett érteni, hogy miért játszik olyan keveset.
Koeman alatt pedig ha megnézed a statisztikákat igenis a válogatott legjobbja volt a teljesítményét sokan keverik Hajnallal így utólag szerintem.
Szimpatikus embernek én se találom sõt a megmondóemberkedése és a hisztijei egy idõ után már sokká váltak, de a válogatott szempontjából nekünk már úgy se számít akkor hagy keressen pénzt ha kevés neki amit kap.
Legyen sikeres ázsiában, de ha a tehetségesebb magyarok így gondolkodnak, mint õ, akkor aztán tényleg soha sem lesz nemzetközileg eredményes válogatottunk, klubcsapataink. Márpedig a kevés kivételes adottságú magyar srácok ugyanígy elkallódnak, vagy elkurvulnak (lásd. Huszti, Dzsudzsák).
Dum spiro, spero.
Lehet sokan keseregtek miatta de én kurvára be voltam szarva mindig ha õ játszott mert bármikor 'kiállítattja' magát.
Nincs azzal baj, hogy elmegy keletre, csak eddig ne játszotta volna a kurvát a hisztis kirohanásaival, klubcsapatának szabályainak telibe szarásával. Tehetséges gyerek volt pedig, ha anno Hannoverbõl nem megy el a Zenitbe, többre is vihette volna.
Dum spiro, spero.
Biztos onnan nézve mást jelent a sok pénz. Ezt mi sose fogjuk megtudni.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nem a mi adónkból fogja degeszre keresni magát. A válogatott szempontjából sem oszt vagy szoroz, hogy leépül-e Kínában mert már rég lemondta azt.
Ha egy Lippinek nem szégyen ma már ott edzõsködni vagy Vagner Love-nak ott játszani neki sem.
Csak azt ne nyilatkozza majd, hogy ez szakmai elõrelépés és minden rendben van.....
Huszti >> Kicitcíp Szimalizzel FC
😄DD
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kovács, Kleinheisler, Haraszti, Gyurcsó, Szolnoki, Tar, Radó(?), Simon, Németh(?), Zsótér, Szekeres
jó kis fiatal csapatot össze lehetne rakni 2-3 rutinos játékossal
a mai magyar futballista nem képes arra, hogy úgy játszon mint egynéhány külföldi itthon. És ezért beszél mindenki itt a külföldiekrõl, mert sajnos a hazai focisták ebbõl a posványból sem tudnak de nem is akarnak kiemelkedni, tisztelet a kivételnek, de õk kevesen vannak
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Ezek a döntetlenek a koeff pontok miatt nem jók, hozni kéne az ilyen meccseket, habár már a továbbjutás is csodaszerû tavalyhoz képest.
Dum spiro, spero.
Amúgy tök rendesek a magyar csapatok, ugye az elõzõ körben az X-ekkel megajándékozták a lúzer máltaiakat, de most ez még nagyobb lúzer csapat 😄 150-éves, de összvissz 1 döntetlene van és vagy 18 veresége (gyõzelem nincs) nemzetközi porondon, szal megy az ünneplés gondolom, csak mikor kapjuk ezt mi vissza, remélem ha árvíz lesz gondolnak ránk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hülye lenne aki az esetleges x-et erre fogná.
A Loki meccsen is azért ha nem is nagy de nagyobb az iram, mint egy átlag NB1-es meccsen.
Végére talán lesz egy loki gól, de itthon majd max továbbjutnak elég az.
annyit kell focizni amennyi elég, lásd vb