32945
Magyar Foci
-
#29416 olyan negatív vagy baszki...épülnek a stadionok,a játékosokkal ki foglalkozik??!! -
#29415 Urbán is ennyit tud. Egy idióta.... -
karajjj #29414 Urbán Flórián: Szalai Ádám menjen be a templomba minden nap, dobjon be egy százforintost, és köszönje meg a Jóistennek, hogy ő ott kint futballozhat és ne okoskodjon!
AS_:F_SA:DF_sadasdf -
#29413 Már csak néhány nap, és tízezrek lepik el a magyar lelátókat... -
#29412 Egységes koncepció kéne, erre egy edzőképzés ami kitermelne az erre a koncepcióra alkotott termé...vagyis játékosokat. Amíg ez nincs meg tök mindegy ki bohóckodik épp a válogatott élén, ez volt a mondat töltete. -
#29411 Mert a játékosok megvannak már hozzá :D -
#29410 de csak egy picivel. A jelenlegi magyar edzői felhozatalból senkivel se tudnánk kijutni egy EB/VB-re szerintem
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.09.11. 19:21:32 -
#29409 volt ~2 jó éve edzőként, előrébb lennénk vele is :D -
karajjj #29408 Szerintem ő Garami Józsi bácsi utódja lesz már inkább... -
#29407 Majd jön a Lászlócsaba mer eddig is jólmegmondta, a sport1 ben is ott van hétről hétre meg amúgy is, a litvánoknál "bevált", meg lotar nagymester mellett is pályaedző vót. Adjunk neki egy esélyt, mint mindenkinek!!! -
#29406 folytatni kell a hagyományt.. -
#29405 28 éve áldozzuk be mindig az újabb és újabb tornákat :D -
#29404 én is erre gondoltam,addig nyílván nem változik a csapat helyzete,szóval egy négyes kinéz Bukarestbe,azzal pedig vége is a Pintér "ságának" :D az új kapitánynak meg nem szabad az EB selejtezőkkel foglalkozni,el kell kezdeni az építkezést,és 2016 őszére egy ütőképes csapatot összerakni,azért 2014 őszétől lenne rá 2 éve,csak tényleg jó szakembert kell kinevezni. És beáldozni ezt az EB selejtező sorozatot -
#29403 hmm van benne valami, legalább lentébb adna az arcából, bár biztos kimagyarázná de azért jól esne ha kapnának egy 5öst. -
#29402 Majd ő is mondhatja, mint anno a Mágus, hogy milyen nehéz meccseket kötöttek le neki, jajjajjaj! :) -
Densie #29401 Minden válogatott vereség után megjelennek ilyen NB1-es edzői színvonalú közhelygyűjtemények.
a, Meg kell halni a pályán, küzdeni, akarni kell, Grosics idézet
b, Régen minden jobb volt, már a múlt sem a régi
c, Stadionok, adóforintjaim, lélegeztetőgép, menjenek a játékosok 4 műszakba szenet bányászni
d, Pedig random más országban... -
#29399 Remélem Pintér végig marad és éppen csak lemarad a csapat az EB-ről, így maradhat tovább is -
#29398 "Ha mást nem, stadiont mindenképpen. Minél több a stadion egy országban, annál jobb a foci."
há nekem is ez volt az első gondolatom -
#29397 Ettől nem kell félni, szerintem megvárják, hogy egy bukaresti vereséggel befejezze saját sírjának ásását Pinyő. -
#29396 így is úgy is ellenefordulna, szóval tökmindegy... -
sempronius18 #29395 Egyébként én örülnék ha Bukarestben még maradna Pintér. Az a meccs tuti bukó nem lenne jó ha az új kapitány rögtön egy Bukaresti zakóval kezdene még az előtt, hogy elkezdené a valós munkát és a közvélemény ellene fordulna. -
#29394 Ha gyorsan meg akarták buktatni ezt a barmot, ez a tökéletes taktika, meg majd a 1-9 Bukarestben. -
sempronius18 #29393 Most komolyan volt Bukarestbe az a nagy hibája, de amúgy semmivel nem rosszabb ő, mint Lipták, vagy a mai kiöregedett Juhász. A Lengyel bajnokság meg tényleg nem sokkal jobb, mint az NB1 volt BL főtáblás csapatuk vagy 20 éve, Izlandi csapatok ütik őket a kupában stb.......
Jó lesz az Guzmónak. -
#29392 Guzmicescu-----> Wisla Kraków
Filipovics nagycsászár ha már egy ilyen nulla védőt is eltud passzolni külföldre,ráadásul lengyel sztárcsapathoz :D -
#29391 ez a Pajac gyerek a beszámolók alapján nagy fogás lehet a vidinek(bár könnyű az ellenfél, de ez az első meccse)
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.09.10. 16:59:45 -
sempronius18 #29390 Hát szerintem hajtottak ők csak náluk a hajtásnak ennyi az eredménye Lipták se véletlenül görcsölt be. -
#29389 Annak ellenére hogy ez az eredmény gyakorlatilag keresztbehúzta a kijutási vágyakat nem lenne most lincs hangulat, ha:
a.) nem egy olyan embert neveznek ki szöv.kap.-nak akit max családi környezete szeret, még saját győri szurkolói se komálták..
b.) ha a csapat vagy végig úgy játszik ahogy a bekapott gól után (ergo legalább hajt), vagy végig úgy 'játszik' ahogy előtte, mert így viszont mindenki előtt világossá vált hogy ezek nem adtak ki mindent magukból csak a végén amikor már baj volt, hogy ez kapitányi döntés vagy csak saját maguk 'kímélése' miatt volt passz, de ha nekem ezt mondja a kapitány hogy nyugi, majd lövünk egy gólt, kiméljétek az erőtöket, én akkor is hajtottam volna mert ismerősök látnak a tv-ben :D
c.) ez ugyanaz mint az a.) Egy mindenki által hülye beképzelt pöcs kapitány 75.percben kihasználja 3. cseréjét, emiatt 10 percig emberhátrányban kell játszani, és pont ekkor kaptuk a végzetes gólt is, ez a két esemény egyszerre már sok. szart a halott. -
sempronius18 #29388 OMG közben most látom a 3. félidő új reklámját mely szerint "a fociról sokan beszélnek, de akik igazán értenek hozzá azok nálunk vannak".....XDDDDD -
sempronius18 #29387 Egyetértek veled én is 86 után születtem és abban nőttem fel, hogy a focink xar, de addig még naponta az aranycsapatot fogja emlegetni a média ezt nem fogja senki sem elfogadni.
Én tegnap este néztem meg felvételről az Ír meccset a kommentátor is meg a szakértők is egyszerűen nem fogják fel, hogy mennyire lent vagyunk végig lenézően beszélnek az Írekről, hogy mennyire nem technikások meg majd biztos elfáradnak a végére (ezen hangosan röhögtem egy championshipben edződő ír hamarabb elfárad a riporter szerint, mint mondjuk Balogh a mennyeiből) mintha mi lennénk a német válogatott akinek ez ujjgyakorlat az egyenlítő gól előtt is hogy beszélt a riporter az Írekről meg a próbálkozásaikról "lenézően, mint a tesitanár a dagadt kisgyerekről aki 60 méteres sprintnek vág neki azzal a felkiáltással, hogy ő lesz a leggyorsabb az osztályból...."
Arra akarok kilyukadni, hogy a sajtó és a szakmai sem közvetíti a valós képet ami könnyítené annak elfogadását.
Jó a soros kudarc után mindig van egy vészharangkongató világvége cikk, de aztán pár hét múlva a sajtó ugyanígy folytatja az ámítást és a szar mosdatását az ellenfél lenézését.
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2014.09.10. 12:28:08 -
karajjj #29386 Azért bátorkodtam összehasonlítani, mert én már 86 után születtem, szóval abban nőttem fel, hogy igencsak szar a focink, de mindenki hajtogatja, hogy bezzeg ez régen nem így volt. Nem az eredményességről beszéltem, hanem arról, hogy tudjuk, hogy igen, szarok vagyunk nemzetközileg, és ennek ellenére mindenki szereti a válogatottat és annak is tudunk örülni, ha második vonalas vb csoportban bent tudunk maradni. Mert mint mondtam, tisztában van mindenki a jelenlegi a helyzetünkkel és nem azt várják, mint a fociban, hogy a nagyokat verjük meg, mert régen meg tudtuk valamikor, akkor most is menne, aztán jön a nagy blama és mindenki a másikra mutogat, ahelyett, hogy bevallanák, hogy bocs, ennyit tudunk... -
sempronius18 #29385 + és ha nem indulnának az a mennyei csapatai a BL selejtezőben mint ahogy a MOL liga csapatai sem vetélkednek a legmagasabb szinten, így nem szembesülnénk azzal, hogy hol tart a ligánk és tudnánk örülni a szoros bajnokságnak......
Utoljára szerkesztette: sempronius18, 2014.09.10. 12:07:02 -
sempronius18 #29384 Jégkorongban sohasem voltunk VB 2.-ak meg nem voltunk sohasem a világ legjobbjai között ezért más az értékrend. A jégkorong válogatott sohasem játszik Hollandia szintjének megfelelő jégkorongcsapatokkal akik le 8-1 ezhetnék mert még akkor is mikor egyszer kijutottunk az A VB-re a legjobb Kanadai játékosok nem ellenünk hanem az NHL-ben küzdöttek (így is 9-0 lett).
A jégkorongban van A B C csoportos VB így mindenki a saját szintjén játszhat ezért mivel a mi szintünkön elől vagyunk a laikusok eredményesnek gondolják a jégkorongot, egy haverom aki csak a VB-n nézi a korongot mai napig azt hiszi, hogy VB bronzérmesek vagyunk és magyaráz, hogy bezzeg a focisták több pénzből......
A jégkorong világranglista áll max 40 csapatból a verseny is kisebb így sokkal stb stb nem 200-ból kisebb a verseny.
Az hogy a MOL liga javul-e nem lehet tudni mert nincs igazán nemzetközi vetélkedés ami támpontot adna, ok ott a Kontinentális kupa ahol a top korong bajnokságok nem indulnak, de legalább egy Finn másodosztályú csapatot elvert a DAB ez azért néha tán a Vidinek is menne, hogy megverjen egy Boltont (tálán 10-ből 2-3-szor). Jó a bajnokság maga az szoros és jó meccsek vannak.
A kirakat csapat Volán meg középcsapat egy közepes ligában ami mondjuk fociban az Orosz szintjének felel meg.
Szó mi szó nem lehet a korongot a focival összehasonlítani, csak akkor ha a 86 előtti eseményeket kitörölnénk mindenki agyából... -
karajjj #29383 dehogynem :D szoktak itt is, egyébként egyetlen a gond ezzel az egésszel, minden más sportágban helyén tudjuk kezelni a helyzetünket, talán még a kézilabda, ahol kicsit túl vannak sztárolva a srácok, de a focival ott a bibi, hogy a mai fiaink, fele annyit sem tudnak, mint a régiek, mégis mindenki a múltban él és azt várja, hogy megint továbbjutunk a következő világbajnokságon a csoportkörből... -
#29382 jó Mourinhot is láttam már köpködni,nem arról van szó...:D -
Grenzjager #29381 Valamint a jégkorongban nem köpködnek 2 percenként a játékosok., mint sokmás csapatsportban sem.
Nálunk még a foci szövetségi kapitány is tud meccs közben. . -
karajjj #29380 Ezt becsülöm a jégkorongban, mert ott tényleg az megy, hogy tisztában vagyunk vele, hogy hol a helyünk és minden sikernek örülünk. Inkább szponzori, mint állami pénzből élnek a csapatok és évről évre jobb a bajnokság, hála a liga vezetőinek. A fociban is így kellene csinálni. -
#29379 Én is így vagyok pont, de nem lesz ez így a végletekig, mert kb negyedévente feladja egy ember.. pl az én kb 200-300-as ismeretségi körömben régen mindenki nézte, sőt kocsmában néztük, mára már csak én maradtam, tényleg hónapról hónapra kevesebben lettünk. Ki mennyit bír.
Lehetne prédikálni de Kovács Kálmánnak volt a legnagyobb igaza hogy az a baj hogy nem tudjuk hol van a helyünk, senki nem jelenti ki hivatalosan tv-ben hogy a focivilágban már teljesen jelentéktelen szerepet töltünk be.
Ha eljutnánk oda mint pl a magyar bob is kikap a világranglista 100. bob csapatától és senki nem hőbörög akkor ott kezdődne a javulás. Ja az meg alap hogy az én adómból senki ne kapjon támogatást egy olyan sportra ahol nincs eredmény évek óta. Nyomják amatőr szinten és ha így tudnak mutatni valamit akkor lehet kicsit támogatni. Vagy szerezzenek szponzort, csak ne az adófizetők zsebéből pazarolják rá a pénzt. -
#29378 jók ezek az írások,és sajnos igazak,de mégis mi változik attól hogy ezek megszületnek? Egyszerű futballt követő emberek elolvassák a gép előtt,hőbörögnek,siránkoznak,aztán jön a következő meccs,és megint leülnek megnézni. És jön a következő pofon,és a következő "miértszaramagyarfoci" írás. Változás lesz? Nem. Finnek elleni meccs után én is eldöntöttem,hogy nem leszek kiváncsi az első selejtezőre,aztán mégis leültem sörrel,szotyival a tévé elé,mert mégis csak magyar vagyok,aztán megint a szart kaptam. Persze leülök majd a románok elleni meccset is megnézni...és ez így mehet a végletekig,de már nincs messze a gödör legalja -
#29377 Miért halott a magyar futball? -
Grenzjager #29376 Új KFT mint az Újpestnél, nem? De lehet hogy vidékieknek ezt nem szabad.
Lényeg hogy a licencbizottság ott a szeren!