Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
az egyik csapatnak elég volt a döntetlen is. Valahol azért várható volt... Meg hát ez még mindig az NB1. A döntő csak a hypenak szólt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez aztán bajnoki döntő a javából, mindenki csak 11-esből akarja megnyerni a meccset, ez az igazi minőségi nb1. <#duhos2> Ez egy átlagos szar magyar bajnoki, köze sincs egy döntőhöz.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

LasDen
ez a füstölés nnagyon kell, idióta faszkalapok....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
Ilyen szar meccset is régen láttam :)

LasDen
Fradi is sokra ment vele...

passatgt
Fene tudja... vidi profibb klub, de a tudásbeli különbséget a lelkesedéssel jobban tudja kompenzálni a honvéd. Örülnék Honvéd sikernek is, de a BL/EL miatt a Vidiét jobban szeretném.

LasDen
90% hogy a Vidi nyer. És 56% hogy lesz valami vitatható bírói ítélet, ami majd a Vidit segíti...

passatgt
Kicsit összevissza volt a himnusz :D

dave9004
Sztem a magyar focinak már jót tett a honvéd is vasas is tele magyar fiatalokkal, saját nevelésekkel ilyen évet futni.
Ebben tényleg hasonlít pinyőre. Ezen kívül még mindkettőjüknek van haja, van két kezük, két lábuk, sőt két fülük is van és egyikük sem szatyor. :D Elég idegesítő már, hogy a propaganda médiának ki van adva, hogy fel kell szopni a felcsúti tolódás-gurut.
Jim Morrison
A szemelyiseg fontos, semmi mas :x

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
mondjuk nekem Simeone is idegesítő egy idő után a folyamatos idegrángásaival...

bakkerman
Igen,az Opel Astrat is osszelehet hasonlitani a BMW M6-al,mert mindketto 4 kereken gurul,es van bennuk kormany...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt

<#idiota>

Most jöttem a meccsről, bajnok az Eto, jövőre már NB2 jön. :) Kíváncsi vagyok mit írnak majd a nézőszámra, elég sokan voltak. Végén az emberek berohantak a pályára ünnepelni.

★★★★★

bakkerman
Igen en is igy ertettem,jobb a koefficiens

passatgt
Szerintem lesz meccset befolyásoló bírói hiba, nagyon nagy lesz a nyomás rajtuk is meg a meccs hangulata is hozni fogja ezt. De ez a játék része, ettől is izgalmasabb, meg lehet róla beszélni / vitatkozni a meccs utáni napokban/hetekben is :)
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.05.21. 13:17:12

passatgt
annyiból jobb lenne, hogy ők még idén kiemeltek Sousa miatt, szóval nem egyből a Salzburg-al kell kezdeni az első fodulóban :)

LasDen
nem lenne jobb, ha a vidi jutna a bl-be... semmivel sem...

bakkerman
Nem tudom,talan a bajnoksag 12 csapatabol a fele allami,koztuk a Vidi is. Ha a keret erossegeket nezzuk akkor jobb lenne ha a Vidi jutna a BL-be,oket erosebbnek erzem nemzetkozi szinten (ertsd talan futna 1 kört),mig a Honved lehet hogy csak 1 szezonos csapat,es jovore kipukkannak,vagy szetvasaroljak oket. Viszont a magyar focinak jot tenne,ha a Honved tele MAGYAR fiatalokkal bajnok lenne. Majd kiderul,remelem a palyan dol el a dolog,es nem lesznek biroi hibak

passatgt
Miért nyúlnának bele?

bakkerman
Rohadtul varom a Vidi-Honved arany derbit,belenyulnak-e fentrol es behuzza a Videoton,vagy a Honved lehozza ikszre a meccset?

ReszegKoldus
Ki is rúgták. <#szomoru2>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
Ja durvan visszajott a Honved :DDDD

szerencsére volt egy második félidő is :D
bakkerman
A kövesd most kaparja ki a bajnoki cimet a Vidinek

LSSAHPAUL
Tényleg tökön öklözte. De mindegy a DVTK is valszeg leiratkozik Kassairól. (mert oké hogy nem lehet ilyet, de mióta a Fradi 'leiratkozott' róla azóta furcsa mód nem is kapják meg..

Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.

Ebből a kameraállásból miért nincs videó? minden egyes portálon a másik videót lehet látni onnan meg takarva van, ha jobban nézi az ember azért lehet valamit látni belőle de nem nagyon.....
Szerintem tökön vágta.

★★★★★

passatgt
videó alapján pont őket nézte kassai

A videóból úgy tűnt mintha simán ellökné magától.
Amúgy a bíró ezt látta, hogy ütött vagy valaki mondta neki? Nem látni az egészet sem, de mintha arra nézett volna a bíró.... vagy őket nézte volna.
Amúgy más szögből nem volt felvétel?
passatgt
A jobb kéz mintha lendült volna...

Ráadásul ökölbe szorítva:

Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.04.30. 13:13:13

passatgt
A videón nem lehet látni, hogy tényleg ütött e Lipták, vagy sem.

bakkerman
Nala valami maganeleti problema van,hogy ennyire a beka segge ala sullyedt a teljesitmenye? Nem hiszem hogy elfelejtett volna jol biraskodni,amikor regebben folyamatosan hozta a jo meccseket

Mi kell még ahhoz, hogy ez a nyomorék többet egy meccset se vezethessen?

Kassai még azt hitte, hogy Bayern meccsen van.....De gyökér ez a köcsög....
//www.youtube.com/embed/iF_djhJJw4E
a többperces kapuskirúgásokról nem is beszélve
talán mert az egész második félidőt végigfetrengték a szimuláló gyirmótiak
Jim Morrison
Es erre kapott egy golt... nevetseges

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Gyirmot ellen miert mindig 6 perc a hosszabbitas? Csak nem veletlen?...

Jim Morrison
Vad 2 nem vette észre :(
Pedig lehetett volna 3 3...

Rudee
Futács a Dinamo Zagreb ellen lőtte a 10. bajnoki gólját idén, bebiztosítva idegenbeli győzelmüket.

Szar Bayern, szar Bayern :)

dave9004
nekem mindegy csak ne vidi-fradi legyen a bajnok :D
tökéletes eredmény :D
dave9004
jaja jó meccs volt.
passatgt
Vidi-Vasas nagyon fasza kis meccs volt :) Szép akciók, piros lap, kapufa, minden volt.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

LasDen
most már azért majd nem, mer má több tao pénz jár értük....

21-24 évesen még MB3-ban szaladgál a Rákosmente, meg a Biharkeresztes ellen az átlag magyar tehetség.