32945
Magyar Foci
  • passatgt
    Szerintem ilyet baromi nehéz szándékosan végrehajtani. Simán ilyen balfaszok voltak és elfáradtak a végére, 80. perc után már alig kaptak levegőt néhányan...
  • bakkerman
    Es a golokat elnezve ezt vizsgalni is fogjak az UEFA-nal,ha nem is most de ebbol a meccsbol 1 even belul komoly ügy lesz
  • bakkerman
    500-as odds volt a 87. percben a hazai gyozelemre. Valakik ma nagyon jol jartak. Ez bunda volt az kurvaélet
  • Jim Morrison
    az igen. Így jött a tippmix biztos
  • Gabe18
    Beitar - Vasas 88. perc 1-3.
    Bietar - Vasas 93. perc 4-3

A Magyar foci újabb csodája... Gondolom itthon egy x-el simán kiesnek majd.
  • LasDen #32617
    "Ambiciózus csapathoz kerültem, amely a lehető legjobb eredményt szeretné elérni a bajnokságban..."

Hát ezt nem is mondhatja el magáról minden csapat...
  • Jim Morrison
    :D
  • karajjj
    kedvencem
  • ReszegKoldus
    "azok alapján, amit eddig tapasztaltam, azt is el tudom képzelni, hogy az élmezőnyben végzünk"

Az én véleményem is hasonló
  • bakkerman
    a felcsút friss akadémistája,vagy na igazolása
    Jonathan Heris

„Mint már mondtam, szeretem a kihívásokat. Ambiciózus csapathoz kerültem, amely a lehető legjobb eredményt szeretné elérni a bajnokságban – ecsetelte a PAFC-hoz szerződését Jonathan Heris a pfla.hu-nak. – Vezetőedzőnket, Pintér Attilát kiváló szakembernek tartom, és mindent egybevéve is tetszik, amit a Puskás Akadémia képvisel."
    „Nagyszerűek az első benyomásaim, eddig tényleg minden »kerek«. Örömmel kapcsolódtam be a munkába, nagyon tetszenek az edzések, a srácokkal is minden rendben, egyszóval kitűnően érzem magam. Remek csapatunk van, apait-anyait beleadva dolgozunk azért, hogy összeálljunk a bajnoki rajtra, és noha nem szeretek jósolgatni, azok alapján, amit eddig tapasztaltam, azt is el tudom képzelni, hogy az élmezőnyben végzünk."

• LasDen #32612
    sorrendben vagy választani kell?
  • passatgt
    Nyilatkozatok estére:
    -Kevés idő volt a felkészülésre
    -Sok távozónk volt
    -Az új igazolásokat még nem sikerült tökéletesen beilleszteni a játékrendszerbe
    -Nagyon meleg volt
    -Sokat kellett utazni
  • polluxware
    kiskundorozsmáról
  • ReszegKoldus
    Legújabb "akadémista" :D
  • bakkerman
    Honved-Hapoel Beer Sheva (izrael)
    Vidi-Balzan (malta)
    Vasas-Beitar Jerusalem (izrael)
    Fradi-Jelgava (lett)

4/2-re tippelek,a Vidi meg a Fradi tovabbjut
  • polluxware
  • ReszegKoldus
    Még bírjátok ki egy kicsit, most már tényleg csak néhány stadiont kell építeni és jönnek az eredmények

Majd jön valami "siker" és ez a szégyen is el lesz felejtve, mint az eddigiek...
  • Jim Morrison
    U21
    nyert. nem is akárhogy :)
  • Effe88
    Hát ez az. Még mindig ott tartunk, hogy azok játszanak akik nincsennek is játékban. Perceket vagy még annyit se játszanak a csapataikban.
    Persze egy egykori lengyel gólkirály, aki jelenleg is jó formában van, meg egy horvát gólkirály be se fér:D
  • argo001
    Viszont ilyen szériánk még sosem volt, hogy 4 egymást követő meccset elbukjunk, úgy, hogy nem rúgunk gólt. Mi a francnak mosdatni a csapatot még ilyenkor is? Az EB óta nem nyújtottak értékelhető teljesítményt, az egyetlen jobb meccsünk a Svájc elleni 3-2-es vereség volt. A lettek ellen, meg Andorra ellen is szinte csak lötyögtünk. Persze a tegnapi teljesítményünk mindent alulmúlt. Mindent.
  • Koppixer
    közvetlenül a svédek előtt pár nappal rúgtunk egy 4-est Andorrának, egy hónappal korábban meg 2-2-t a letteknek és a svájciaknak.
  • argo001
    Svédek ellen 2-t kaptunk, aztán a portugáloktól, az oroszoktól 3-3-t, majd Andorrától egyet. Add össze.
  • Koppixer
    "2016 vége óta komoly 0-9-es gólkülönbséggel állunk"

Ez hogy jött ki?
    Tétmeccseken, vagyis a VB-selejtezőkön +1-es a gólkülönbség, ha hozzávesszük a két barimeccset (svédek, oroszok: 0-2, 0-3), akkor is csak -4. De ez utóbbiakat felesleges belevenni, mert Storck szándékosan erős ellenfelekkel szeret felkészülni, nem úgy mint pl. Egervári.
  • Tyler1
    Még mindig aktuális

• argo001
    Storck vezetésével eddig is nyeltük a gólokat, de legalább a támadójátékot is sikerült kinyírnia. Mondjuk azzal nem jutunk előrébb, ha urambátyám alapon támaszkodunk a Gyakadémiára.

De semmi nem lehet elég jó magyarázat a tegnapi szégyenre, ugyanis a két csapat között elviekben 5 osztály különbség van (!!!). Magyarul ezt edző nélkül is hozni kellett volna, szimplán tudásból. Ennek a vereségnek egyszerűen semmilyen körülmények között nem lett volna szabad bekövetkeznie. Elég sötét jövő elé nézünk, ha ez így folytatódik. Márpedig 2016 vége óta komoly 0-9-es gólkülönbséggel állunk, ami tényleg az utolsó kalapos országok jellemzője. Mindezt egy EB-siker után.

Nem csodálkozom, hogy az egész világ röhög rajtunk. Az égő volt, amit a románok ellen műveltünk Bukarestben a 0-3-as meccsen. Az égő volt, ahogy a hollandokat lenyócegyeztük. Ez viszont azoknál is sokkal rosszabb.
    Utoljára szerkesztette: argo001, 2017.06.10. 11:53:28
  • LSSAHPAUL
    Ezt nem lehet arra fogni hogy fiatalok játszottak, és még azt se mondanám hogy nem hajtottak. Skill van, mert különben nem játszanának ott ahol. Aki mi maradt ami miért így játszottunk és örök szégyent hoztak ránk? Edző. Eddig mákja volt, Geráék lehozták maguk a meccseket, de már nincsenek itt az öregek, ahogy Dzsu is mondta magára maradt, most kellett volna az edzői utasítás, taktika és kiderült hogy ez a Storck egy szélhámos.
  • AnuluWork #32596
    A nap kommentje:
    "A Trollfocin az egyik admin jelezte, hogy a recepciós akinél becsekkoltak a szálláson, ott van a pályán ..." :D
  • bakkerman
    Visszaszivom amit tegnap irtam Dzsudzsakra,nem láttam már a meccs utáni interjúkat...
  • bakkerman
    Storcknál a fiatalitás koncepciója kimerült annyiban,hogy behivott pár zseléshajut nb2-es, meg falusi csapatokból (nyilván felsőbb utasitásra). Persze hogy még egy Andorra ellen se ment maga a játék,nagyon gyenge játékosok lettek behivva. Még a Palermos srác is roppant gyenge,hiába hangzik jól hogy olaszban tolja,de a SerieA leggyengébb csapatában volt csak epizódszereplő...
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2017.06.10. 09:14:12
  • Effe88
    Persze, hogy az volt. Egy hullagyenge csoportból megcsíptük a 3.helyet, aztán hál isten a norvégok lebecsültek minket. De egy éve ott voltam Bordeauxba, az osztrákok ellen. Felejthetetlen élménnyel gazdagodtam. Valószínűleg többet nem lesz hasonló élményben részem.
    Viszont ez a mostani teljesítmény ez vicc kategória.
    Nem tudunk gólt lőni egy fél-profi csapatnak:D
    Ez a fiatalitás nem jött be, nem is valószínű, hogy működni fog. Ránézve legalább is a keretre, nekem ez jön le:D
  • kamionosjoe
    Szerintem ez bunda volt, 16-os szorzót adtak Andorrára a meccs előtt, valaki jól keresett.
  • Shep
    Igen nyílik, de legalább rövid ideig tart nyitva majd most is :)
  • Gabe18
    Majd lassan rájön mindenki mekkora évtizedes mázli volt az a tavalyi EB kijutás és szereplés, és valójában mi is a realitás továbbra is. Hát ez, meg a ruszkik elleni 0-3 és hasonlók.
    És a szokásos éves BL/EL selejtezős pofonláda még csak ez után nyílik...
  • bakkerman
    Ja,aztan meghivnak ket kutyauto csapatot,ilyen Andorra,Feröer szintueket...oh waiiiiiiittt :DDDDDDDD
  • dave9004
    Ebből annyi lesz h a köv két barátságos meccs ingyenes lesz max
  • bakkerman
    Nyugaton vannak ilyenre peldak,hogy klubok ha nagyon elpicsazzak oket idegenben akkor osszedobjak a meccsre utazo szurkolok koltsegeit,vagy legalabb jegyarait.
  • Jim Morrison
    Pedig monacoban magyar f1 ben szerzett pontott, pont amiatt nem nezed?:))
    /ertettem am
  • bakkerman
    Es nincs elfelejtve a tavalyi EB,ami egy szenzacios elmeny volt,de konyorgom,eltelt 1 ev azota,es vissza fele fejlodunk basszameg!
  • Jim Morrison
    Ezt a kifizetest komolyan gondoltad?:)
  • AnuluWork #32583
    Ilyenkor örülök, hogy egy bizonyos meccs után megfogadtam, hogy nem nézek magyar válogatott meccset, így ezt meg se ...

A múltkori monacoi F1 miatt, már F1et sem. A víz és kézi labdáról hasonló "sikerek" után mondtam le.